klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Lunca ,ko praviš da si živ obup glede fotogeničnosti ;PRETIRAVAŠ punca ,prav fejst si. Klepetka to praviš zato, ker tistih slik nisi videla in jih tudi ne boš . Saj pravim, da poročne so pa izjema Tistih slik res da nisem videla ,sem te videla pa v živo ,kar pa še več šteje katee,tale stran o hujšanju bo pa tud men zelo prav prišla.Čeprav tek zaenkart je še misija nemogoče ,ekr imam še prevelike mlekarne i n kar opletajo .To se prav i,dokler bo dojenje na sporedu ,teka ne bo. karmika ,super da Lea i n Tea tako lepo napredujeta .Prav cukrčka sta. ljubljančanke, za srečanje.Potem je mogle biti Lenart kar atrakcija s svojo čupo. ŽAn Luka pa se očitno ne zmeni za taka srečanja ,ker ga očitno dolgočasijo,pa rajši zmeraj mrkne ,kljub prisotnosti Manje intruder,tole siljenje v dojenčke ,kogar ne poznam , tud mene pošteno zmoti.Še najbolj pa ,če jo kdo od neznanih vleče za roko ,ona pa jih itak takoj v usta da. nalin i n Suzana za Aljaža in jOnasa. ursalara , zate ,pa z željo po utišanju tašče.Jaz na srečo teh problemo v nimam(zato nimam nobenga recepta) ,upam da tako tud ostane ,nikoli pa se ne ve. suny morning, za čvekanje .Pa se je včerajšnje smetenje obrestovalo .Ampak to ne pomeni,da moraš bit danes tiho. pa upam ,da se bo Neja unesla s tem hranjenjem Občasen kreg z ba baje mora bit ,za zdrav odnos. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK P. S. V bolnišnici sem se skoraj zjokala, ko sem videla, koliko otročkov je bil tam samih, brez mamic. Itak, da so jokali non stop. Meni se je kar srce trgalo . Bolani pa še sami po vrhu. tudi jaz sem to videla ,ko sva bili na gastro.SAj sestre so jih precej pestvale ,samo je za razumet da jih skoz pa ne morjo,ker imajo tud drugo delo. Sem se pa prepričala ,ko sem večkrat slišala ,da če je otrok sam v bolnici ,da ga nimajo nič za mar.To ni res ,vsaj ne tukaj na gastro,ker se res lepo posvetijo otročkom ,kateri so sami ,kolikor jim pač dopušča čas. lunca ,meni tistega bona za 5€ ne odpre iz HM.A tebi ja? Bi ga šla drug teden vnovčit ,k o bom glih v Ljubljani . In pa še glede gospe lune ,ko sprašuješ ?!JAz tud misli mda sveti nekakšna polna luna te dni ,in še precejšen vpliv ima,vsaj na našo Lano ,ke rimampunca ponoči neverjetno dost energije. Drugače pa ja ,včeraj je bil baje mlaj,ki zna otročke in tud odrasle ,vreči iz tira. vaney,tole glede samoplačniškega UZ kolkov.Tudi mi smo bili samopl.ampak nam je potem zdravstvo povrnilo stroške .In to še v neverjetnem 1 tednu.Po moje bodo tud vam. karatina , zelo lepe slikce. Karin pa zelo lepo pase kravice.Pa tako malo se javljaš ,se večkart spomnim nate ,veš.Daj poboljšaj se v tej smeri ,ko ti bo seveda dopuščal čas. nana,Klemen je pa res že pravi dečko,ki rine proti 8 kilam .i n za pikico.In tud moj je ves na trnih ,kadar mora imeti Lano ,ekr takart obvezno joka.To menda prav čuti in že iz njegove nervoze joka. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Jst mam eno idejo!!! Namest da se zmeremo na mitingu v špičakih in kostimčkih, se dobimo v trenirkah in bomo skupaj delale trebušnjake! Seveda tiste, katerim je to potrebno. Ostale pa pridte v kiklcah Ti,pa nimaš nobene bolj pametne ideje?!Saj ne da bi lahko v kikli šminkirala na kavi,ker moj trebuh in rit sta potrebna temeljite preobrazbe ,ampak vseeno .. anchikaa,ti si že vse posejala..pridna .Jaz pa bom tole sajenje bolj poenostavila letos in bom šla kar k mami iskat ,ko bo že zrastlo .SEm nadarjena samo za jagode pridelovat golobček za Nino.No vidiš ,pa se je le rešilo ,pa ni tako hudo. zdaje oddam prvi del,ker ravnokar pričakujem obisk,opride tašča na kavo,jaz pa še v pižami.SE moram probleči in metlo v roke ,da bo mislil ,da kk ože pometam in pucam že kje od jutranjih ur .Popoldne ali zvečer pa nadaljujem