vaney
|
dan. midva sva že nazaj iz Novega mesta, sva kupila Ano Banano in se Anžetu prav dopade včeraj sem napisala, da sem mu za večerjo ob 20.30 dala 150 ml mleka+2 merici žitne kašice in frajer je spal danes do 6.45. Ko bi le bilo takih noči več pa da vam povem štorijo o današnjem jutru. Budilko sem imela nastavljeno (1. odkar imam Anžeta) na 6.20, ker smo morali biti ob 8.15 v Nove mestu, pa je treba še oba zrihtat, spravit skupaj stvari, vodo prekuhat, malega nahranit, spokat.... ob 7h naj bi šli od doma. No in budilka je zvonila ne vem komu, ker jaz je nisem slišala in sem se zbudila 6.38 Groza. Vam povem, da sem bila kot na formuli ena, delala pa 10 stvari naenkrat. Ob 7h sem glih Anžeta sitega oblekla na previjalni , ga dam v lupinico, privežem , mali se nekaj premika in v naslednji sekundi komplet mleko vrže ven, po sebi, po tleh, po lupinici Pa malega spet ven, komplet preoblačit, lupinico brisat....no, 7.10 smo bili v avtu in zamudili cele 2 minuti, pa sem celo vozila o predpisih, me je radar kar 2x meril do Nm no, zdaj vem, da se da sebe in otroka zrihtat v 22minutah od A-Ž, edino želodček potem trpi. kapica; jaz sem mu v BC kupila klobuček proti soncu in ga je včeraj imel prvič na glavici. Kapo mu pa dam samo še, če piha in proti večeru, ko zahladi. a ve že mažete s kremami proti soncu? meni je P rekla, da med 11h-15h naj ne bova zunaj, sploh ne na soncu, ostali čas pa naj imam v primeru močnejšega sonca plenico čez voziček, klobuček na glavi in čaj sabo, krem pa naj do 6. meseca ne uporabljam. zdaj grem pa kuhat kosilo, danes je na vrstu kitajska kuhinja. se beremo kasneje.