|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 10:30:54   
mala pikica
Ojojoj... Me samo včeraj ni bilo, pa imam pet strani za prebrat. Na hitro vas preletim....

nalin user posted image za Jonasa, samo da je zdrav user posted image

suzana tudi za Aljaža sem zelo vesela user posted image

Vidim, da vam je vaney povedala, da za kar nekaj popustov. No, od 8.5. do 17.5. je v Lidlu 20% popust na vse izdelke od Milupe user posted image

Kar nekaj je problemov s hranjenjem zadnji čase. Pri nas ni nič drugače. Od včeraj Gašper sploh več noče jesti po flaški. Bi samo na žličko jedel in to mleko z malo riževih kosmičev user posted image   Pa sem zamenjala vse cuclje, pa flaške... Pa nič ne pomaga user posted image

Punce, jaz sem tudi takoj za skupinske trebušnjake, atiji pa bodo vozičkali naše štručke user posted image

martinca user posted image user posted image user posted image za obletnico. Zdaj pa že lahko odštevaš dneve do poroke.

alrgološki testi... v Mariboru je čakalna doba 14 dni.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 901
9.5.2008 10:51:30   
katarinas
Dober dan! Midve sva že odlaufali dva kroga z vozičkom, zdaj pa končno spi, verjetno ne bo prav dolgo.
Sunny škoda, da danes ni uspelo, ampak je bil tvoj napovedani obisk vsaj za nekaj dober: sem se zato malo prej vstala, pa še stanovanje pospravlauser posted image user posted image  Mogoče bi me mogla večkrat takole poklicat, bi jst vsaj kaj naredilauser posted image

Kreme Just se prodajajo na domu, jaz imam nekaj kolegic, ki prodajajo te kreme in naročam preko njih. Je pa res, da je ta kozmetika malo dražja (npr. mleko za sončenje ZF 25 stane 20,90 eur (150ml)), ampak je pa res naravna...ne vem no, je treba probat. Jaz sem probala kar nekaj njihovih krem in tudi olj in sem zadovoljna - pa tudi kreme se ne porabijo takoj, ker se jih nanaša po malo.

Mi pa še nismo dobili odločbe za vrtec, jo pa tudi pričakujem ta mesec, in dvomim, da bomo v prvo sprejeti....

Zdaj pa grem delat kašico...še ne vem kakšno.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
9.5.2008 10:59:07   
karmyka
Jutroouser posted image

Hvala za lepe želje in za pestke.

No mi smo se pa zdaj zbudili male so si že tudi napolnile želodčke zdaj pa se že pridno pogovarjatauser posted image .

Včeraj sem nekaj brala pa nevem katera je napisala za AD3 kapljice naše punce imajo vsak dan po 10 kapljic.

Vprašala pa bi če uporabljate za vaše malčke še samo te bombažne kapice za ven zdaj ko je tako toplo ali je že mogoče katera uporabila  klobuček proti sončku.???

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 903
9.5.2008 11:08:26   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: karmyka

Vprašala pa bi če uporabljate za vaše malčke še samo te bombažne kapice za ven zdaj ko je tako toplo ali je že mogoče katera uporabila  klobuček proti sončku.???

jaz nisem imela včeraj nič gor. Se mi je prav vroče zdelo. Na morju sem imela pa ali klubuček ali pa kapo s šiltom. No, pravzaprav nisem imela jaz, ampak Žan Luka.user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
9.5.2008 11:17:15   
SuzanaKK
Katarinas hvala za odgovor za kozmetiko Just.

Glede kap sem jaz malo blesava, saj mu jo še kar dajem na glavo, ko greva ven, ker me skbi za ušeska. Je pa sranje, ker sem povsod iskala trakec za ušeska in ga nikjer nisem zasledila. Sem kupila v H&M rutko Snoppy, mu bom verjetno tisto danes dala gor, se mi vseeno zdi, da je bolj zračna kot kapa.

Sani, če ne boš v Lj. dobila comforta, lahko jaz v Ce. pogledam, če ga imajo še kaj.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 905
9.5.2008 11:40:04   
mml
Dan,

punce kako vam uspe toliko čvekat? jaz vas komaj dohajam pri branju user posted image

Sploh ne bom kaj dosti komentirala, ker bi sigurno kaj pozabila user posted image

nalin, suzana, golobček  en velik user posted image  za vše user posted image

martinca iskrekene čestitek ob obletnici user posted image

sunny bravo za user posted image

nana  upam, da je Klemen že OK

ljubljančanke user posted image  za čvek in kofe...mi2 sva bila gotova šele ob 13. tako da nisva prišla

No pa še Maticeve nove mere pri 3 mesecih in 9 dneh: 6450 g in 63 cm

Popil je Rotarix in dobil skroaj živčni zlom, za pikico pa se po tem sploh ni več sekrial. Zaenkrat je OK, vročine nima, razpoloženje OK, upam, da ga ne bo prehudo zvijalo po Rotarixu (prejšnjič ga je...)

Danes sva bila pri meni v službi, sem morala pa papirje za napredovanje, zdaj greva pa na en sprehod do trgovine

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 906
9.5.2008 13:03:52   
vaney
dan.

midva sva že nazaj iz Novega mesta, sva kupila Ano Banano in se Anžetu prav dopadeuser posted image

včeraj sem napisala, da sem mu za večerjo ob 20.30 dala 150 ml mleka+2 merici žitne kašice in frajer je spal danes do 6.45. Ko bi le bilo takih noči večuser posted image

pa da vam povem štorijo o današnjem jutru. Budilko sem imela nastavljeno (1. odkar imam Anžeta) na 6.20, ker smo morali biti ob 8.15 v Nove mestu, pa je treba še oba zrihtat, spravit skupaj stvari, vodo prekuhat, malega nahranit, spokat.... ob 7h naj bi šli od doma. No in budilka je zvonila ne vem komu, ker jaz je nisem slišala in sem se zbudila 6.38user posted image Groza. Vam povem, da sem bila kot na formuli ena, delala pa 10 stvari naenkrat. Ob 7h sem glih Anžeta sitega oblekla na previjalniuser posted image , ga dam v lupinico, privežem , mali se nekaj premika in v naslednji sekundi komplet mleko vrže ven, po sebi, po tleh, po lupiniciuser posted image Pa malega spet ven, komplet preoblačit, lupinico brisat....no, 7.10 smo bili v avtu in zamudili cele 2 minuti, pa sem celo vozila o predpisih, me je radar kar 2x meril do Nmuser posted image no, zdaj vem, da se da sebe in otroka zrihtat v 22minutah od A-Ž, edino želodček potem trpi.

kapica; jaz sem mu v BC kupila klobuček proti soncu in ga je včeraj imel prvič na glavici. Kapo mu pa dam samo še, če piha in proti večeru, ko zahladi.

a ve že mažete user posted image s kremami proti soncu? meni je P rekla, da med 11h-15h naj ne bova zunaj, sploh ne na soncu, ostali čas pa naj imam v primeru močnejšega sonca plenico čez voziček, klobuček na glavi in čaj sabo, krem pa naj do 6. meseca ne uporabljam.

zdaj grem pa kuhat kosilo, danes je na vrstu kitajska kuhinja.

se beremo kasneje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 907
9.5.2008 13:04:59   
vaney
aja, še to, klepetka, a ste kakšen obrazec morali izplonit ali pa kakšno pritožbo napisat ali so vam kar sami povrnili denar za UZ kolkov?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 13:05:44   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
karatina , zelo lepe slikce.user posted image Karin pa zelo lepo pase kravice.Pa tako malo se javljaš ,se večkart spomnim nate ,veš.Daj poboljšaj se v tej smeri ,ko  ti bo seveda dopuščal čas.

Joj, kak lepo, da nekdo misli name user posted image . Saj se bom poboljšala. Vas redno berem, da ne vsekam kar kake mimo in načnem temo, ki ste jo že obdelale, pol pa mi zmanjka časa. Kot sem že povedala, imam računalnik v isti sobi kot spimo (saj druge tak nimam user posted image ), pa moram nehat ko gre Karin ali user posted image  spat. Se kmalu selimo in bom nadoknadla, pol me boste pa dol metale user posted image .

Nana bova počakali na tvoj SMS. Tak nameravama it nekje popoldan po 15. uri. Grem še bon v H&M pokurit, pa v Aladina pogledat, ker imajo 20% popusta za imetnike kartice.
Glede cepljenja in vročine. Probaj naslednjič dat Klemnu kar takoj preventivno eno svečko, ko prideta domov. Meni je obakrat P tako svetovala in ni bilo nikoli vročine.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
9.5.2008 13:27:13   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

Ojla
Na hitro se javljam ,za nazaj bom šla kasneje prebrat in kaj napisat ,če bo seveda Daša spala.Čez dan ne spi skoraj nič in tako sve po ves dan zunaj.Včeraj sem kosila ,je bil idealen dan za košnjo.Za RR pa potem primanjkuje časauser posted image .

Mislim da bomo kmalu vsi na istemuser posted image .Daša vse naj naj pa zrasti v tako lepo deklico kot je sestricauser posted image

Suzana jaz za otroke prisegam na niveouser posted image .Glede kape pa ne pretiravaj in mu kupi klobuček.So mi ženske na klepetu rekle da ušesa niso nikoli vneta ker otrok nima kape.To pa mi je potrdil še en zdravnik ki je rekel da njegovi otroci nikoli niso nosili kape,všesa pa tudi nikoli prehlajena.Mi smo mu kupili klobuček ki ima zadaj podalšek in je prav super.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.5.2008 13:31:02   
limma
Dan,
da se pofočkam za danes... user posted image

Zdaj sem brala 1 uro, komentirala pa ne bom - je preveč.

Klemen, upam, da si tudi danes brez vročine user posted image

Suzana, sem vesela za vaju z Aljažem user posted image

Skupinski trenušnjaki - super ideja, ampak mogoče bi vseeno raje v miru spila kavo in mislila na raven trebuhuser posted image Pozitivne misli so že pol uspeha! user posted image

Neža spi na vrtu, pri tašči, jaz pa malo bluzim po RRju.. tudi mi nočemo jest, malo poje, nato malo pojoka, pa spet malo poje, vmes se pogovarja, pa vse drugo je bolj zanimivo.. jaz pa ves čas z odpetim modrčkom skačem okrog nje user posted image me ima že poln kufr, se mi zdi user posted image Se prav razveseli atija, če pride zraven user posted image Ponoči smo spet 3 krat jedli.. ne vem, kdaj nam bo uspelo prespati 5 uruser posted image

Katee, jaz tudi jem piškote.. Domačico, kaj pa drugega...

A nisem rekla, da ne bom komentirala? user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.5.2008 13:32:26   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mi smo mu kupili klobuček ki ima zadaj podalšek in je prav super.

Triš, kje ste kupili tak klobuček? meni so tudi takšni všeč....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.5.2008 13:38:55   
limma
Aja, še to.. kako sem lahko pozabila...

Danes sem rezervirala morje, kar preko službe, ker je bilo ravno fraj.. rabimo malo spremembe user posted image Sem poklicala dragega in v 5 minutah smo vse zrihtali... Sicer nisem bila na klasičnem morskem dopustu že 10. let, ker sem/sva vsako leto nekam odpotovala, ampak mislim, da ne bom imela problemov user posted image

Gremo pa od 14.-21.6. in sicer kar v Umag, v eno lepo malo kamnito hiško, s teraso, vrtom z drevesi, da bo senčkauser posted image , z grilom... si že kar predstavljam, kako bomo uživali.. Neži bo čez opoldan spančkala, ati kuhal (pa ja), mami pa bo brala knjigo - kot včasih, ko smo šli s starši na morje in smo imeli 2 potovalki knjig za 10. dni user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 9.5.2008 13:42:09 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.5.2008 13:40:21   
limma

Tako, da klepetka, ne takrat (14-.21.6.) pikinika organizirat, ker si res želim prit, drugače ne vem, kako vas bom spoznalauser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.5.2008 13:42:34   
vaney
limma, takšne klobučke s podaljškom zadaj imajo v Babay Centru.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.5.2008 13:43:18   
TRIŠ
Vaney mi se vsako jutro namažemo s kremo za obraz ZF 30.user posted image Ker sva cel dan zunaj razen med 13 in 16 sva noter ko kuhava kosilo in potem da vsi skupaj pojemo .Ob 16.00 pa spet akcija do 19.30 pol pa skopat in spatuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.5.2008 14:03:58   
TRIŠ
limma klobuček smo kupili v baby centru,ker gremo v Ljubljano šele čez 14 dni in je bilo to nujno zlo.Mi je pa fajn zato ker ga ne piha po vratu.
Evo še malo foto dokumentacijeuser posted image
user posted image

Tukaj je s kapico ampak se ne vidi dobro ker ima kapuco čezuser posted image
user posted image

Ga grem zdejle poslikat pa boš vidlauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 9.5.2008 14:10:15 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.5.2008 14:16:51   
TRIŠ
No zdej pa že malo smetimuser posted image .Kje pa ste vse?

Evo slikico klobučka

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.5.2008 14:17:11   
martinca
suzana, super da je Aljaž tako lepo pojedel. Patrik še ima včasih tudi finte in poje 100 ml pa noče več. potem pa mu čez 15 minut še enkrat ponudim pa poje celo flaško. al pa včeraj...je pojedel 120 ml ampak meni to ni več dovolj za njegauser posted image pa sem ga dala v igralni center in se mu tam dala flašo. tam pa je potem do konca pojedel, tak da na koncu je pojedel 170 ml. se očitno mora včasih s čim zamotit da ne ve da je.user posted image poskusi vse možne finte. jaz sem ti že dve moji napisala.

mala pikica, se ne rabim sama matrat z odštevanjem. samo na trakec pogledam in vem koliko je še do poroke.user posted image

karmyka
,jaz sem mu že dala gor, kapo na šoilt, pa klobuček, če pa veter piha, kar je pri nas kar pogosto mu pa rajši kar kapico gor dam.
jaz mu dajem 7 kapljic AD3.

vaney, zdaj pa si me nasmejala s tvojo jutranjo prigodo.user posted image user posted image vse se da samo če se mora. če pa ni potrebe za hitenje pa gre 1 ura tudi mimo.user posted image
vem da tvoja P misli pozitivno, sam za preventivo je pa skoraj bljše met kremo kot pa ne. kaj veš kje te sonček napade?user posted image

jaz sem mu pa danes v lekarni kupila Eucerin kremo za sončenje ZF 25. mi je farmacevt tako svetoval. no vidiš ursalara, tudi na Štajerskem imajo P in Farmacevti različčno mnenjeuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.5.2008 14:19:39   
martinca
triš, kaki lepotec je Žan. katera je že njegova ljubica?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.5.2008 14:24:04   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

triš, kaki lepotec je Žan. katera je že njegova ljubica?

Je še nima.Mogoče bo pa župnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.5.2008 14:25:09   
TRIŠ
Malo šale zdej pa zares.Revež se ne more odločit ker so pa vse punčke tako lepeuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.5.2008 14:27:00   
TRIŠ
Zdej pa grem še dokončat kosilo,drugače bo tudi pri meni kaj prismrdelo po zažganemuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.5.2008 14:27:08   
mml
No mi2 sva šla vseeno na sprehod, ker Matica očitno spet zvija po Rotarixu in ne more v miru spati user posted image , ah saj bo...

kapa  Matic je nima zadnjih 10 dni, od kar je toplo, mu pa moram kupit klobuček ali kaj podobnega, da mu ne ocvre pleše user posted image

mazanje s "sončnimi" kremami jaz ga ne mažem in ga ne mislim mazati, se bom rajši izogibala direktnemu soncu

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.5.2008 14:31:49   
Lusa

Daša se vam zahvaljujeuser posted image
karmyka-joj kakšna dva lepa cukrčka imaš,jaz bi tud imela user posted image

nalin-lepo ,da je Jonas spet na stari pravi potiuser posted image

sunny-kaj pa tvoja tako štrajka s hrano ,ker 370ml na dan je pa res katastrofa.Pa nisi že 1x pisala ,da ti tud 210ml naenkrat pojeuser posted image sem se pa tako user posted image ob riti

golobček-boš videla ,da se bi nina hitro rešila opronic.Sem zares vesela zanjo.

ljubljana-ful dobro to z vodo in tušem

triš-kakšen resen fantič.Se je v nekaj zagledal?

Klepetka-pri nas je za piknik vse odvisno kdaj bo na sporedu ,ker imamo dva vikenda zasedena(lušin RD)1x z domačimi in drugič z otroci iz vrtca.Si jih je kar nekaj izbrala.Bo spet tako pestro.lani je bilo nemogoče ,ko nas je bilo toliko ,se mi je kar rolalo ,vse sama pripravit tako ,da bomo letos dva bvikenda zasedeni.

upam ,da me ne vrže ven ,bom probala s temi ctrl-ji kot mi je mml napisala

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.