|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
9.5.2008 10:32:45   
madejka
Aja nočka je bla pa super!user posted image user posted image

Babike, a katera še prekuhava vodo za user posted image ?

Pa še eno vprašanje. Rada bi spet nalepla seznam pa je taaaaaaak dolg. Kak ga lahko skrajšam?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.5.2008 10:34:17   
madejka
Julijski sončki 2007:  

13.05.  - Lan in Lana (Afnica)

05.06. – Rene (Baja)
07.06. – David in Domen (Siskamiska)
26.06. – Maša (NRMM)
27.06. – Filip (Jelenche)
28.06. – Neža (Majrim)
30.06. – Ian (Nia30.6.)
30.06. – Izak (zvesta)  

02.07. – Dita (Freycha)
02.07. – Larisa (tejci77)
03.07. – Tara (Kristina_1)
03.07. – Filip (Kety)
04.07. – Tilen (anja7)
04.07. – Živa (SANEK1)
07.07. – Lia (ninaintomaz1)
08.07. – Mija (*maja)
09.07. – Ana (julij)
10.07. – Jurij (krkatja)
11.07. – Gaj (nisaa)
11.07. – Taja (lencyyy)
12.07. – Manca (corfu)
12.07. – Žana (bačko)
14.07. – Lana (Rožica82)
14.07. – Julija (rumba)
15.07. – Dino (Kapica)
16.07. – Tarja (Ajvy)
16.07. – Klara (Ronči)
16.07. – Patrick (Angel_Rebelde)
17.07. – Ula (Ulla80)
17.07. – Zala (mateya24)
17.07. – Špela (tinispela)
18.07. – Jure (Tašonka)
18.07. – Naja (pupi)
18.07. – Anžej (Češnca)
20.07. – Urša (Poldy)
21.07. – Katja (arijana..)
23.07. – Neža (GabiW)
24.07. – Jaša (bojana2)
24.07. – Maj (madejka)
28.07. – Milla (Miša99)
29.07. – Inara (mateyka)
30.07. – Živa (Mari71)
31.07. – Hana (Ikonca)  

04.08. – Lea (Yudit)

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.5.2008 10:35:56   
madejka
Kapica ja, se ti opravičiuser posted image Aja ti morm napisat, kajuser posted image Da nisi jedla in pripravljala pašte... Nama je bil to glavni vir prehrane v štud. časih in še dokler sva bila samauser posted image user posted image user posted image

Tak, ta kratki seznamček je gor... dolgega pa še en čas ne bom pripopala... le na osebno željo koga, ok?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
9.5.2008 10:36:23   
madejka
Ok zakaj vas je taužnt gori jaz se pa sama s sabo menim?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
9.5.2008 10:39:53   
Freycha
no, mala bo očitno končno zaspala..... se mi tudi zdi, da je manj vroča, kot je bila. Sem se pa odločila, da na NFT zagotovo grevauser posted image user posted image user posted image

evo, zdej imam pa malo časa zase, čeprav bi bilo tudi fajn, da grem malo spat, ker sem full neprespana....

madejka meni če se mudi, dam kar vodo iz pipe, če imam pa čas, pa jo zavrem in ohladim

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
9.5.2008 10:42:47   
madejka
Mah mi mamo tako user posted image vodo, ker nam jo skoz zapirajo, tak da mu sfiltriram in prekuham pa ma še kr zanič okususer posted image Pa bi že rada nehala prekuhavat...

Freycha kdaj pa mata NFT?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
9.5.2008 10:43:31   
madejka
Jooooj Maj tak škrta skoz... mi gre skoz vse kostiuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
9.5.2008 10:47:40   
Freycha
joj, mislim da 14.45, moram pa še preveriti, da nimava slučajno 14.15user posted image user posted image user posted image  Sam do tja se bom mogla pripeljat še user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
9.5.2008 10:57:42   
madejka
Ja ti kr preveriuser posted image Pa Dite ne pozabiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
9.5.2008 10:58:46   
Freycha
ja sej... meni bi se lahko tudi kaj takega zgodilouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
9.5.2008 11:30:16   
angel_rebelde
Pozdravljene punce.

Evo, sem se spet včlanila, da lahko kdaj pa kdaj spet z vami poklepetam, sem vas redno brala, klepetulje user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
9.5.2008 12:14:16   
kapica
Madejka, ne se hecaj, z laznimi popadki. Namesto da bi rekla da je to zarad kriza, me ti nekaj strasisuser posted image . Pa se vedno nisi napisala kako se pasta narediuser posted image . Pa Dino tud tak skrta z zobeki, me kr mrazi.

Moz ej pa prisel danes hitro domov in sedaj ze vsi skupaj uzivamo. No ja, onadva spiat, jaz pa uzivamuser posted image . Kaak bo fajn vikend, ap zunaj ej tako super sonceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
9.5.2008 12:15:18   
kapica
Madejka, ne vem za seznam. Saj mogoc ga ni treba krajsat ce se tako redko objavlja.
Aja, pa vodo se kr prekuhavam, tu vsak govori kak je trda voda in kaj vem, pa ne upam drugace.

< Sporočilo je popravil kapica -- 9.5.2008 12:16:06 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
9.5.2008 12:19:54   
Ajvy
Madejka..kak dolgčas lepo te prosim....prvo se mi je orenk vrtelo par dni...sem se skoncentrirala samo na ta malo, vse ostalo sem dala na stranski tir, potem me je gdč. rdeča vrgla v pojsteljo...nisem mogla živet...potem sem bila na urgenci,ker mi je začel srce nabijat da sem komaj stala...popoldne je šel user posted image  moj na urgenco, ker si je naš sportnik z mehkim š-jem razbil arkado in pridelal pet šivov, potem sva se z očijem počla do nezavesti in me je u iber užalil, potem se je tamala spremenila v pravo tečnobo .....danes se je zbudila ob treh, ker je bila lačna, tak da bo treba kej druzga kot mlek poštudirat....jutri pa bo ravno dve leti, kar je naša mati umrla...pa mi še to dogaja...včeraj sva šli s Tarjo na Žale...pa sem se htela tam fajn zjokat, pa ni šlo, ker sem tam srečala dve mamičini prijateljici....pa smo se malo pogovarjali.....
Nikakor ne morem sprejeti dejstva, da se bo napolnilo drugo leto, kar naše mame ni.....nikor ne morem...včasih se ko pogledam Tarjo, kar zjokam, ker vem kako bi je bila vesela, mah .....ne vem....sej bo.....sam tolk sem si želela da me vidi še v tej vlogi...k se mi zdi, da bi bla kr mau ponosna name.....evo to je to....madejka, ti je žal zdej ko si vprašalauser posted image user posted image  

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1064
9.5.2008 12:21:15   
Ajvy
Drugače pa : Zvesta in AR...sej smo vedeli ,da ne moreta brez nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa hitr kako slikico gor nalimat, da vidmo kolk sta škratka zrastla

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
9.5.2008 12:44:52   
madejka
Kapica kupiš makarone, svedre, špagete, vržeš v osoljeno vodo, skuhaš, precediš, daš gor kako omako pa je to touser posted image Jaz zmečem včasih vse gor kar lahko - grašek, koruzo, smetano, tuno, šalšo (paradižnikovo mezgo), olive...user posted image
Saj po moje veš kaj je to, samo ne poznaš imena pašta?user posted image Težko si predstavljam da kuharca kot si tega ne poznašuser posted image
Ja ja, trebuh te boli od križauser posted image

Ajvy ni mi žaluser posted image user posted image user posted image user posted image zate!!! Mogoče ti bo pa pomagalo kaj, ko si se razpisalauser posted image jaz si tud včasih mislim, kak bi blo fajn, če bi bil Majev dedi zdrav (je na vozičku) in kako veselje bi imel z njim letat okoluser posted image Še zdaj skoz govori, kak bota žogo brcalauser posted image Hočem pa tud to čimprej sprejet, da ne bom na Maja prenašala... On ne ve, kaj bi lahko z dedijem počel. Tud Tarja ne bo vedela, kako bi bilo, če bi imela babico. Otroci sprejmejo kar jim je pač dano, hvala Bogu!
Upam, da s tvojim dobro uredita in da bo tarja spet kmalu nasmejan otrok!user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa šibamo v Domžale na kratek obisk!
Lep dan babike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.5.2008 13:04:46   
angel_rebelde
Pozdravljene!

Ja, moj škratek... Priznam, da je sedaj dosti manj časa za čvekanje na forumu, ker je tako razigran, da zvečer samo še dol padem... Ima že 6 zobkov, spodaj 2, zgoraj 4 in tako lepo izgleda to... Vstaja že sam ob opori, že dolgo časa... Stoji že sam brez opore, včeraj je sam naredil en korak, za kar še ne rečem, da hodi hehe.. Če držim eno rokico, lepo hodi, a tega ne praktiriciram, želim, da se sam nauči shoditi, brez naše pomoči... Plazi se vsepovsod, najde vsako malo piko, tako da je treba zgodaj zjutraj vse počistiti, da kaj ne nese v usta..  GH poje vse, zadnje dneve štrajka, mogoče zato ker je preveč razigran, ob takšnem vremenu ni kaj druga za pričakovati...

Za piknik pa jaz žal ne morem priti, ker mi je problem prevoz. Upam pa, da se boste imele fajn ( v kar ne dvomim )...

Sliko pa objavim zvečer, me že kliče mali...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.5.2008 13:51:03   
bačko
A_R!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sem te vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
9.5.2008 14:18:40   
bojana2
Zvesta in A_R super da ste se nam spet pridružile!! Slike vajinih fantov pa so seveda obvezne...user posted image

Mah se moram še mal pohvalit z mojim srčkom...a ni cartek...user posted image

user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.5.2008 16:15:42   
rumba
corfu, midve sva imela iste probleme z lulanjem v vrečkico. Pol sem pa šla v ZD, da ji je sestra naštimala vrečko, oblekla sem ji pleničko in bodi, pol sva šli pa pacati po vodici k umivalniku. Malo si je močila rokice, jaz sem ji močila nogice, za bolj mlačno vodo, in se je kar hitro polulala. Pazi le, da jo držiš lepo pod ritko, da ne pritiskaš na vrečko. Upam, da vama uspe!user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
9.5.2008 16:41:19   
tejči77
bojana2, lepotec je tale tvoj malček.user posted image user posted image

NFT, a to vsi malčki gredo, ker tega pri nas ni.user posted image Prvič slišim. Midve sva imele cepljenje pri petih mesecih, potem še razvojno pri devetih, naslednjič imava pa pri enem letu.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
9.5.2008 17:42:26   
corfu
O, bojana, kakšen cukrček user posted image

Rumba, Manca je dobila že trikrat vrečko, enkat sva čakali v ZD, točili vodo, kot ti praviš, se vmes dojili, pili, jedli...ničuser posted image  drugič sva šli na sprehod, je celo zaspala, prej še jedla, čez eno uro nič...tretjič sva šle kar domov, se igrali dojili...po eni uri nič user posted image  Bom morala še vztrajat user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
9.5.2008 20:22:57   
angel_rebelde
Tukaj se malo pizdi, mu ni všeč biti na travi user posted image

user posted image

Tukaj pa stoji

user posted image

user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
9.5.2008 20:58:31   
poldy
samo na hitro, ker moram glavo oprat, pa tamalo skopat, pa je že ful pozno, čakam, da se mi voda zgreje, ker cel dan ni nič peč gorela....
zvesta, angel_rebeldeuser posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošli nazaj!!!!

ayvyuser posted image user posted image , meni je včasih tudi hudo, ker Urša ne bo imela nobenega starega ata, od mojega user posted image sicer obstaja, samo bohvedi kjeuser posted image user posted image ,  moj ati pa je umrl, letos bo 7let, pa se mi tudi zdi da bi bil ponosen name v tej vlogi. Samo pač tko je, s tem moramo živet, četudi ni lahko...

Neposredna povezava do sporočila: 1074
9.5.2008 21:53:55   
Freycha
aaaaaa že eno uro se matram, da bi tamalo uspavala, pa se kar zbuja in joka in zbuja in joka user posted image  če bo zdele zaspala si bom tak en pir privoščila, da se bo kar kadilo

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.