Freycha
|
dobro jutro! pupi sva bili ja na NFT. Dita naj bi bila šolski primer kako naj bi dal otrok vse razvojne faze čez, malo je spustila edino narazen sedenje (da ima nogice stegnjene in narazen), pa ji malo ravnotežje zjebe včasih, pa vajo mi je pokazala, kako jo navaditi čisto 100% pravilno sedeti, pa je rekla, da bo potem tudi desna nogica, ki zdej pri hoji malo zaostaja, nadoknadila. Je pa rekla, da ima petnici pravilno nastavljeni in nasplošno je obe full pohvalila. Sam sem ji rekla, da jaz z njo nisem nič posebnega delala, je pa rekla, da se vidi, da je bila veliko na tleh in se je non stop lahko premikala in se je zato pravilno razvila. Edino probleme ima malo s kožo, ki je očitno preobčutljiva in recimo ona noče plazit, če ni v štramplah. Pa mi je rekla, naj jo čimprej začnem navajati na druge materiale, s katerimi jo božam po koži. Je takoj vedela, da kosmatih stvari ne mara, da ima probleme s travo in jih bo tudi mela, če je ne bom navajala nanjo. V glavnem super ultra občutljiva je je pa rekla, da se zna zgoditi, da bo kaj kmalu shodila, ampak da naj si tega zaenkrat ne želim, ker bi bilo fajn, da bi prej osvojila stegnjeno sedenje. No in včeraj hudiček mali se zvečer igra na tleh in je čist sama stegnila nogice, pa medeničko ven potisnila, kot bi vedela, da se mora sedaj tak učiti sedeti no, danes mi je pa zakuhala.... je imela prej 39.1 vročine, ampak mi je prej zaspala v moji postelji, preden bi ji sploh lahko Calpol dala.Pa sem jo pustila spat in upam, da čimdlje spi. Upam, da so res zobki......
|