|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
5.5.2008 18:05:19   
n€na
no pa da nas malo gor dvignem, smo padle na drugo stranuser posted image

Se prav vidi  kdo ima čas čvekat. Mi, ki se dosti ukvarjamo z otroci imamo manj časa in posledično tudi manj napišemo na RRuser posted image .

Mi smo danes bili celi dan zunaj, še na kosilu smo bili nekje okoli, jaz nisem jedla ničuser posted image ker sem danes začela dieto, bomo videli kako dolgo mi bo uspevalouser posted image .

Čestitke vsem, ki ste praznovali in ki še bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se malo pa bo ena svečka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 901
5.5.2008 21:52:16   
Anonimen
Smo dons tko tečni da bi jo kar mal oddala. Ma no sej bo bolje. Seveda je tečna k smo zdej bli cele dneve ampak res od jutra do večera zuni zdej smo pa not, pa še lunca je.

Kati tudi Tara je ista, sem komaj čakala da je šla spat.

Za vse bolne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki greste v službo izkoristite zadnje dneve in jih preživite kar se da lepo user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
5.5.2008 22:44:42   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23ona itak VSO hrano prej prežveči in jo nato da svoji pupi .

Koga ??? To folk še dela ??? Pametno user posted image
user posted image user posted image user posted image

Janapan - jaz bi danes morala v službo in imam na srečo še ves lanski dopust tako da bom tam 6.6. in ta vikend sem ful razmišljala o tem. Imam podobne občutke. Ne ravno panike, me pa daje žalost ker bom Neco prepustila drugam za dolgih 9 - 10 ur in res bi želela da se ima dobro, da bo še vedno vesela, nasmejana navihanka, da ne bo žalostna in jokala ... to me najbolj skrbi user posted image

Danes sem bila v službi, sem končno nesla podpisat tisti obrazec za znižanje plačila za vrtec. Potem sem šla še malo v CitiyPark po štacunah, si kupit trenirko, kake hlače ... in to je bil ohoho ... o ti vrag... sem naredila kilometrov. Neca je čist obnorela, letala je po štacuah kot zmešana, samo umaknila sem pogled že je nisem več našla, je kje vlekla kaj s polic, če se je dalo čist na drugem koncu, uhaja mi je ven s trgovine jaz pa za njo bosa v trenirki, ki sem jo merila in seveda je malo piskalo od mene pa odsevalo rdeče user posted image ... bila je čist zmešana Vam povem, punca sploh ne zna več hodit, to samo laufa, laufa, laufa in če je vse posreči zraven maha z rokami in glavo in še kriči. Pade čez stojalo, vstane tako da zraven potegne obleke z obešalnika in že laufa naprej user posted image user posted image user posted image Od danes imamo še eno novo lastnost, da ko ji nekaj prepovem ali vzamem cepeta in cvili
... sem bila čist šokirana user posted image

Tako da moje nakupovanje ni bilo ravno uspešno. Menda se bom mogla enkrat sama odpravit, preden grem v šiht

Za kakšno kavo bi se pa res lahko zmenile

< Sporočilo je popravil Drnula -- 5.5.2008 22:45:24 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.5.2008 8:20:25   
nky 23
Koga ??? To folk še dela ??? Pametno

ja in to pri enem letu, kljub temu da ima tamala že veliko zob, prežveči še juhouser posted image user posted image user posted image

no pa dobro jutro vsem!!!!

sva bila ob 9-ih naročena pri P pa sem klicala da naju ne bo, saj so pikice na hrbtu šle že kar nazaj je rekla da neke take viroze razhajajo, tko da..., malček še kašlja in nosek spušča, pa saj bo!!!

KAVICA JE KUHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.5.2008 8:48:18   
Drnula
Dobro jutro!
Nky  - meni je to čist mimo, to žvečenje hrane. Pa še bljak mi je :(
Midve sva pokonci dobro uro in danes greva tudi midve k P, ker ima Neca po obrazu že skoraj dva tedna neke pike. Najprej je bila vneta brada, rdeča in razdražena vendar običajno po hranjenju in sem mislila da je od mojega drgnjenja z žlico okrog ust. Zjutrja je ok čez dan proti večeru zmeraj slabše. Zdaj ni več toliko brada amapak se se širi po lički gor in ima že čisto na vrhu noska. Pa je bolje pa slabše in spet kar ok ampak sem se odločla da se greva pokazat pa z dohtarco vsaj kaj rečt na to.
Prej pa grem še gume na autu zamenjat in k sestrici malega Matija pogledat. Sem včeraj nekaj nabavla in me drži da jima nesem user posted image
Hmm, sam moram pa pohitet, ker v vsem tem je veliko vožnje, pri P pa moram biti ob 14. Jo imam še vedno v Logatcu kjer smo živeli prej user posted image , moram prepisat.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 905
6.5.2008 9:25:06   
Padme
Jutro!

NKY hvala za user posted image , sem zlikala že eno žehto, ena se mi se suši in čakam da se Jaka zbudi, da greva še na zadnji skupni, dopoldanski potep z vozičkom ....user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.5.2008 9:27:08   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Drugače pa je več ali manj vse po starem - nobenih novih zobkov že skoraj 3 mesece jih ima šest, ...

Se moram popravit, včeraj sem ga slučajno mal po dolgem času potipala po dlesni (ker drugače ful ugrizne) in glej ga zlomka, ven mu gleda 7 zobek, spodaj desna dvojka ...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.5.2008 10:32:45   
mentos
pozdravljene

naša miška spi, jaz pa na hitro za ra. Kaj naj rečem, smo prišli iz morja(Poreč), bilo je ful fajn, Hana je uživala 100 na uro, bila ful utrujena, ker jo je vse zanimalo in ni bilo časa v vozeku skoraj nič spat. Je prava navihanka, se mi zdi, da že uveljavlja svojo voljo, zelo kriči, ko jo moram previti, jo sploh ne morem sama, tako da moram imeti skoraj vedno nekoga zraven, mi se takoj obrne. Drugače je ena lenčina, noče biti skoraj nič na nogicah, samo na kolenčkah, saj ve da tako lahko vse prepuza in dobi tisto kar jo zanima. Zobke imamo še vedno samo 4, več ne morem pogledati, ker me ugrizne kot user posted image . Ponoči nam ga kar malo svira, kar v spanju gre na kolenčka in nato pada od utrujenosti. Z glavo udari kamor ravno prileti, tako da se nato še dere kot user posted image .
Sva pa včeraj bile na testiranju za alergije na Jesenicah in imamo še vedno zelo hudo alergijo na jajca, na mleko pa so bili kožni testi negativni tako da upam, da na krvi ne bo nič pokazalo in bo tudi naša lahko papcala mleko, jogurte, sladoled, smetanca, margarinca, pudingi in itd... Prav tako je pšenica negativna, lešniki, arašidi, žitarice, janež, kumina,, le na travo je pokazalo malo alergije. Tako da počakamo še krvne teste in boga prosim da alergija na mleko izveni. Nato pa gremo na testing za 4 dni na Jesenice. Čakamo pa tudi za izvide za celiakijo iz Ljubljane, tako da bomo upam že v tem tednu kaj vedeli.

tako, zdej se grem pa malo zrihtat, nato pa greva v vozek, ko se prebudi. Ja nekatere že delate, se mi kar smilite, je težko,za pogum pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene pa to čaka septembra, tako da bom poletje še lepo izkoristila.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 908
6.5.2008 10:50:19   
mentos
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
[link=http://www.Slikomat.com/slika/2642602.htm][/link]

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 6.5.2008 20:39:15 >

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 909
6.5.2008 11:07:36   
nky 23
Tudi mi smo bili v poreču!!!, kje natančneje pa ste bili mentos?

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 910
6.5.2008 11:34:52   
zabica26
Evo, gospa Žabica vas je prišla pozdravt! user posted image user posted image

Torej, pri nas je življenje spet normalno. Zdej, ko smo poročeni, bomo pa počasi začeli pripravljat svari za novega dojenčka. Torej nam spet en bo dolgčas.

Sicer smo pa zdravi, imamo en zob, počasi se preizkušamo v plazenju, smo pravi jedci in veseljaki. O službi pa še sploh ne razmišljam...bolj o papirologiji na CSD. user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 911
6.5.2008 11:58:56   
Anya22
Dan tudi od naju.

Naša noč je bila dobra, spal od 8h pa do 8h, fajn a ne??user posted image user posted image

No, danes smo dobili izvid od alergologa domov in ŽAN HVALABOGU NI NA NIČ ALERGIČEN, ČERPAV NAM JE ALERGOGLOG NAPISAL, DA ČE BOJO ŠE VEDNO TAKI POGOSTI OTITISI, DA BOJO PONOVILI SPET TESTE IN, DA NAJ KAR PRIDEMO H NJEMU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi imate že veliko zobkov, mi pa smo še pri 2, tako, da jih lahko samo čakamo in čakamo in nočejo priti ven.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 912
6.5.2008 14:01:41   
nky 23
Anya toliko da te potolažim smo mi tudi še pri dveh zobkih, tako da...
bodo že!!!

ŽABICA SLIKICE od poroke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 913
6.5.2008 15:19:04   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

Tudi mi smo bili v poreču!!!, kje natančneje pa ste bili mentos?

v naselju Brulo-apartmaji Diamant

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 914
6.5.2008 15:29:18   
lenkav
ola, pa da se še jaz malo pofočkam

smo nazaj z dopusta in se sploh ne bi mogli imeti boljše. Bili smo v Barceloni in je bilo vse super. Apatma lep in na fajn lokaciji, družba za prehvalit, imela sva tudi varuške in šla na fuzbal, vreme čisto poletno (ljudje se že veselo kopajo), shoping uspešenuser posted image , Vid pa je bil noro priden (še ponoči je malo lepše spal).

S spanjem danes smo bili že na starem. Tako da ga imava del noči kar pri nama, da se tudi jaz malo bolje naspim.

Smo pa se vpisali v vrtec danes - JUPI!!! Sem ful vesela, da smo dobili mesto v nam najbližjem vrtcu. Danes me še ni stiskalo. In sva tudi spoznala eno vzgojiteljico, ki je bila ravno pri ravnateljici. Vid je šel takoj k njej, se stisnil, ona pa je bila tako luštna in topla (in lahko si samo želim, da bi jo imel).

Drugače smo mi pri 6 zobkih, a imamo še vedno probleme z večjimi kosi hrane. Jaz pač uporabljam mešalnik, pogosto namreč tudi pretlačene hrane ne spravi dol. A vaši že vsi normalno jejo?

Tudi jaz se pridružujem tistim, ki menjate službe. Na Vidkov RD začnem na novo. To zadnje leto je res prineslo veliko sprememb. Upam, da bo tudi ta zadnja, dobra.

Čestitke vsem rojstnodnevnikom, pozdravčki vsem bolanim. Vsem pa nam želim sončka, sončka in še 1x sončka.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.5.2008 22:15:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23ona itak VSO hrano prej prežveči in jo nato da svoji pupi .

Koga ??? To folk še dela ??? Pametno

Ja še to delajo. Moja kolegica je svoji punčki enako žvečila hrano vse do 1,5 leta. Vso hrano je prečikala in jo nato dala punčki. Najbolj mi je bilo neumno za pomarančo. Valda ko jo je prežvečila je šel ven ves sok in potem ji je dala samo prežvečeno lupino. No za povrh pa so hrano za to punčko prežvečevali še vsi njeni bližnji sorodniki kot so teta, stric, babi, dedi. Ni fajn to gledat in mi doma smo se velikokrat pogovarjali o tem kako neokusno je to gledat, kaj šele jest. Pa higiena... ja kaj čmo tko je.

Jaz sem pa danes našo Nikolajo in durosh srečala. Kako je Nikolaja prisrčna user posted image , skoz se smeje, pa kakšne laske ima. Se mormo kaj na kavi dobit a ne durosh, aja pa piknik mormo organizirat user posted image user posted image

No midve sva danes iskale žabice, pa jih je ful težko dobit. Tankih nisem nikjer našla, samo ene debele v H&M (hvala durosh, sem jih našla na drugem koncu). Tara ima na kiklico še žabice pa ima vse tako zmuckane. Kje kupite tanke žabice?

Druače pa je bil danes dan v znamenju potepanja. Domov sva privandrale šele okol pol osmih. Najprej sva lutale po Ljubljani, potem do enih sorodnikov, potem do kolegice, ki ima 4 dni starejšega škratka Žigata. Sem ji rekla da naj se nam pridruži tukaj gor. Bomo vidli če nas bo obiskala. Aja pa za piknik sem ji tudi povedala, ampak se nismo še nič zmenile za datum. A lokacija Zbiljsko jezero velja? Men je tam res lepo. Mislim pa da v juniju ne bo nobeni uspelo, ker bo vsak vikend nekdo praznoval, potem so dopusti (vsaj mi gremo prvi teden v juliju), potem pa je tu že jesen. Kako bomo to izvedle?

Drnula
tudi jaz se ubadam s trmo. Ko ji kaj prepovem ali uzamem se začne tako dret (ampak res dret) in tolče in prestopa z nogicami da me je kar groza. Pa sem se navadila in ji enostavno uzamem stvar ali jo preusmerim v drugo stvar in jo čisto ignoriram. Jaz upam da bo opazla, da to pri meni ne pali in da se to neha, drugače ne vem kaj bo, ker to me ful moti.

mentos
no tako podobno situacijo imamo tudi pri nas, razen še to, da hoče naša skoz hodit. Sem pa jaz tudi doma vsaj do septembra (ampak mi ni čisto nič fino všeč ,ker jaz bi šal kar delat), tako da upam, da bom probala uživat in izkoristit vse v prid Tari.

Žabica ČESTITKE ZA POROKO user posted image user posted image user posted image . Pa kakšna slikica je dobrodošla. Uživajte v družinskem vzdušju in pripravljanju na novega člana.

Žan user posted image user posted image user posted image za dobre izvide

Lenkav
jaz Tari že od sedmega meseca naprej ne pasiram (sem pasirala s paličnim) več ničesar . Samo z vilico pretlačim pa je začela zelo lepo žvečit, pa tudi hitra je bila s tem. Meso ji narežem na čisto majhne kockice pa jih zelo lepo prečika. Je pa že vse, tudi solato. Samo svinjini se izogibam.

Moram it še do dragega malo, se mu ful malo posvečam, se grem malo pocrkljat user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 916
6.5.2008 22:50:40   
ŠpelaP
Čer, punce moje "čvekaste"!
Pa sem končno tudi jaz malo prišla do rač.!
Najprej vsem, ki so v prejšnjih dneh praznovali, shodili, dobili nove zobke, se poročili ... - ISKRENE ČESTITKE!!!

Naši prazniki so minili. Med njimi smo pri Sari pridelali peto bolezen - izgleda od Tima, ki jo je imel pred prazniki. Sva bili ravno danes pri zdravniku, da je potrdila diagnozo!
Jaz sem bila danes malo v službi - sem urejala določene stvari - papirologija, urniki, št. ur... Učenci me, po njihovem odzivu, ko so me srečali na hodniku, že komaj pričakujejo. In take stvari odtehtajo kisle obraze nekaterih sitnih  sodelavk, ki se očitno še vedno (ali pa zmeraj bolj) same sebi napoti. user posted image  
V službo se vračam 19.5. ! Načeloma glede varstva ne bo problem - tako nimam toliko ur. Le tri torke do konca pouke, ko imam od 7-14, mi bo oči pripeljal Saro, da se bova podojili. Imam med urami nekaj lukenj, pa jo bom lahko podojila. Ob sredah, ko imam pa od 9-14, po pa že malo bolje, ko se bova lahko še fajn zjutraj v miru podojili. Ostale tri dni v tednu pa itak ne bo problemov, ker imam samo 2-3 šolske ure.

Sara je prava navihanka. Zdaj že kar lepo prehodi vse sobe ob opori (omare, kavč...). Je pa ugotovila, da se kam pride tudi, če si da nogo pod rit in puza. user posted image
Zobka ima še vedno dva - nič več in nič manj. user posted image
Poleg besed (mama, a - ta (ata), de-de (dedi)), ki jih že nekaj časa govori, je najnovejša in najbol fajna TLI, kar pomeni TIMI. Ful je posrečena, ko ji rečem, naj pokliče Timija, potem pa ona ful z zanimanjem gleda, kje je Tim, potem, ga pa kliče TLI, TLI...

Skratka, sploh nam ni dolgčas.

Me pa malo že grabi, kako bom organizirala domači čas, ko se bom vrnila v službo - poleg vsega domačega dela (ki sem ga do zdaj opravila čez cel dan), ukvarjanja z obema otrokoma, še dopoldan služba, popoldan pa še pripravljanje na drug dan - priprave za šolo. Pa pri nama je še to, ko morava oba pisati priprave... za šolo (službo), pa mož še finišira diplomo - skratka bo kar razkraman naš ritem nekaj časa. Še sreča, da bo kmalu konec šolskega pouka.
Sva se danes z mojo mami smejali, ko je štela, koliko dni je še do konca pouka - torej koliko dni ima še ona do penzije (no do dopusta, potem pa z novim šolskim letom penzija). In ima še toliko dni, kolikor še mene čaka delovnih let pred sabo. user posted image user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.5.2008 8:36:40   
nky 23
jutro kavica je kuhana!!!

Mi smo pa zelo slabo spali, je imel tamali zvečer 39 vročine, in celo noč je tako zelo kašljal in smrkal revček bogi, pa še zgornji enkici mu ven rineta, mogoče je to celo za to?
No bomo vidli imama ob 12-ih P, da nama pove kako je na stvari,sedaj je seveda brez vročine, zaspan pa takooooooo, pa mu ne pustim saj bo drugače tako tečen pri P da....

Kje se kaj potepate babe, da vas nič kaj ni tukaj?????????????????????

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.5.2008 8:58:29   
Drnula
Živjo!
Neca je zaspala svoj jutranji spanec user posted image
Lepo da ste imele lepo počitnice, Žabica čistitke za poroko ... imela boš pestri dve leti. Mene je prejšnji mesec skrbelo da sem mogoče zanosila, no pa nisem. Jaz bi res rada naslednjič rodila brez cr in mora bit med rojstvi dve leti. Sicer si vsekakor želim še enega lumpa in potem čez čas še enega user posted image . Čeprav razumem skrbi, ki jih je imela moja sestra, ko si želiš vso energijo dati v svojega prvorojenca ki ga obožuješ in ga nočeš prikrajšati prav v ničemer.

Nogica - glede trme mislim, da to še ni tista prava trma. Gre bolj za izraz volje, ihta, jeza, žalost ... enostavna čustva. Trma je bolj kompleksna in se razvije šele okrog drugega leta. Tudi jaz ji ne ustrežem pri tem ihtanju če ni prav kar želi ker se mora pač naučiti kaj ja in kaj ne in jo pri tem nočem pustiti v negotovosti ... naučiti, da se bo čim manjkrat znašla v taki situaciji. Torej ji poskušam vedno pokazati da nekaj ni v redu in ji zraven probam pokazati nekaj kar pa lahko dela, kar lahko ima, kamor lahko gre ali počne ... in jo s tem hkrati preusmeriti iz tega jeznega stanja. Seveda mi to ne uspeva tako kot se morda sliši, ker ne pozabi nečesa kar si grozno želi ... se učimo, spoznavamo in izpopolnjujemouser posted image

Zunaj je tolk lep dan user posted image user posted image user posted image Se še odločam kaj bi počela user posted image

Sva pa bili včeraj pri P zaradi pikic po obrazu in ni ravno tipično za alergijo. Vseeno sva dobili mažo in če bodo po njej izginile samo še dvigneva napotnico za k alergologu , če pa ne bo učinka se vrneva k P in bomo razmišljali v drugi smeri.

Še dajete AD3 ?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.5.2008 9:29:26   
Drnula
Še nekaj slikc naše raziskovalke

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.5.2008 9:34:39   
nky 23
kako smo lušni!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.5.2008 9:39:12   
ŠpelaP
ojla!
Vidim, da ste pravkar vse odpeketale - predvidevam, da v lepi dan!
Naša princeska trenutno spi. Samo ne vem, kako dolgo ji bo še uspelo, saj en sosed tako nažiga in kurbla kosilnico, da kar glava peče. S temi kosilnicami je pravi križ. En drug sosed, ki je v penziji, vedno kosi popoldan,  ko bi lepo imel čas dopoldan. Ne, on mora popoldan, da se ja ljudje, ki so dopoldan delali, ne morejo spočiti, ker morajo kar naprej poslušati tega čičona. Kosi pa itak tako pogosto, da je svojo travo postrigel že na  balin.user posted image Jo je enkrat v največji poletni suši ful pokosil, je bila čez nekaj dni čisto rjava (požgana). 
Ej, sem pred dnevi izvedela, da je tisti sosedov pes, ki je mene jeseni ugriznil v nogo, med drugim ugriznil tudi poštarja in zdaj mora ta sosed - lastnik psa, plačati 800€ kazni. Mene je kar strah, da ne bi naše ščene koga ugriznilo.
A veste, kaj mi dela naša psica frdamana?! To sem vam tako že enkrat pravila, da je malo čudna, saj lula po moško (pasje) in dvigne nogo, ko lula, in da lovi ptiče in miši. user posted image user posted image Zdaj pa veselo hodi na moj vrtiček in mi konstantno polula grmiček drobnjaka - je postal že čisto rjav zaradi amonijaka. Potko za laufanje ima pa tako diagonalno čez moje gredice. user posted image
Saj mi je že mami svetovala, da naj dam neke vejice pred potko, samo ta psička je tako prefrigana in potopana, da bo že našla novo pot.

Drnula - jaz ji še vedno dajem OLEOVIT D3, saj še nima zaprte mečave na glavi.

A še od katere pikec/pikica nima zaprte mečave?

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 7.5.2008 9:41:16 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.5.2008 9:44:10   
ŠpelaP
Drnula - jaz se vaši pikici vedno smejim, ko gledam slike ali filmčke. Je prava navihanka.user posted image Z njo vam verjetno res ni nikoli in vam nikoli ne bo dolgčas!

Mentos - Hana je pa tako lubana ko ena pikapolonica. Pa kako prisrčne se smehlja!

Ma, res so naš dojenčki in dojenčice kar naenkrat zrasli v prave malčke palčke!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 7.5.2008 9:49:30 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.5.2008 9:46:55   
Drnula
SpelaP - saj nisem vedela da je se daje dokler mečava ni zaprta. Ne, mislim, da pri Neci ni. Mi je zmanjkalo kaplic že pred enim tednom in sem včeraj pri P pozabila rečt. Saj nebi bil problem pa se moram k P odpeljati pol ure stran pa še sestara bo tečna.

Ja jaz slikce urejam dokler se ne zbudi user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.5.2008 9:50:08   
Drnula
Spela, dolgčas nam ziher ne bo, pa mislim da tudi vam in drugim ne. Tudi mene nasmeji še in še čez dan, pravzaprav me skoz drži v dobri volji ... user posted image Sicer je res vrtavka in stalno nekaj štekna, leta, blebeče .... se ji samo čudim od kje vsa ta energija in tak temperament user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?