ŠpelaP
|
Čer, punce moje "čvekaste"! Pa sem končno tudi jaz malo prišla do rač.! Najprej vsem, ki so v prejšnjih dneh praznovali, shodili, dobili nove zobke, se poročili ... - ISKRENE ČESTITKE!!! Naši prazniki so minili. Med njimi smo pri Sari pridelali peto bolezen - izgleda od Tima, ki jo je imel pred prazniki. Sva bili ravno danes pri zdravniku, da je potrdila diagnozo! Jaz sem bila danes malo v službi - sem urejala določene stvari - papirologija, urniki, št. ur... Učenci me, po njihovem odzivu, ko so me srečali na hodniku, že komaj pričakujejo. In take stvari odtehtajo kisle obraze nekaterih sitnih sodelavk, ki se očitno še vedno (ali pa zmeraj bolj) same sebi napoti. V službo se vračam 19.5. ! Načeloma glede varstva ne bo problem - tako nimam toliko ur. Le tri torke do konca pouke, ko imam od 7-14, mi bo oči pripeljal Saro, da se bova podojili. Imam med urami nekaj lukenj, pa jo bom lahko podojila. Ob sredah, ko imam pa od 9-14, po pa že malo bolje, ko se bova lahko še fajn zjutraj v miru podojili. Ostale tri dni v tednu pa itak ne bo problemov, ker imam samo 2-3 šolske ure. Sara je prava navihanka. Zdaj že kar lepo prehodi vse sobe ob opori (omare, kavč...). Je pa ugotovila, da se kam pride tudi, če si da nogo pod rit in puza. Zobka ima še vedno dva - nič več in nič manj. Poleg besed (mama, a - ta (ata), de-de (dedi)), ki jih že nekaj časa govori, je najnovejša in najbol fajna TLI, kar pomeni TIMI. Ful je posrečena, ko ji rečem, naj pokliče Timija, potem pa ona ful z zanimanjem gleda, kje je Tim, potem, ga pa kliče TLI, TLI... Skratka, sploh nam ni dolgčas. Me pa malo že grabi, kako bom organizirala domači čas, ko se bom vrnila v službo - poleg vsega domačega dela (ki sem ga do zdaj opravila čez cel dan), ukvarjanja z obema otrokoma, še dopoldan služba, popoldan pa še pripravljanje na drug dan - priprave za šolo. Pa pri nama je še to, ko morava oba pisati priprave... za šolo (službo), pa mož še finišira diplomo - skratka bo kar razkraman naš ritem nekaj časa. Še sreča, da bo kmalu konec šolskega pouka. Sva se danes z mojo mami smejali, ko je štela, koliko dni je še do konca pouka - torej koliko dni ima še ona do penzije (no do dopusta, potem pa z novim šolskim letom penzija). In ima še toliko dni, kolikor še mene čaka delovnih let pred sabo.
|