Anonimen
|
evo mene- prosim čestitke , eden manj, ampak kako znam jaz zabluzit- jaz imam ful čudne na izpitih- ali se vse naučim in dobim 9-10, čim pa kakšno stvar samo preberem in se je ne naučim- ma to me potem zmeraj vprašajo- pa kakšno srečo imam jaz to- ti smotani minerali, no, a nisem jamrala, da mi ne grejo....... , tako da v mojem indexu so ocene 6,7, zelo malo 8 in 9, 10- halooo, jaz znam ali pa ne znam! Še 2 izpita in sem KONEEEEC- JUPI! potem po izpitu sem še mojga po mestu fjakala, da je dostavil spisan doktorat komisiji, potem sem se spomnila, da ko sem bila na faxu nisem knjige nazaj vrnila v knjižnico.......ja sej, kdor nima v glavi..... Zdaj pa zelenjavno juhico kuham, potem grem na govorilne za Tinkaro......dolgčas mi ni- še utujena nimam časa bit! Tinkara ima vse čevlje razen enih supergic (ki je kr neka firma) od Cicibana, jaz za tako majhne nogice še zmeraj mislim, da mora biti ortopedski čevelj- še bolje pa bosa noga, ampak Tinkari bi noga zmrznila....Pa zimske škornje je tudi imela ene iz Hoferja, ampak v tistih je bolj malo hodila Jaz sem zdaj v Cicibanu kupila ene odprte sandalčke, ortopedski model, lanski, za 17 eur Bom šla pa jaz tudi v Massa po te mrežaste, k sm jih že gledala in bodo prav kul za zdajle........ ZOO- načeloma kadarkoli, ker nimamo nič planiranega- razen učenja Dopust- ene par dni toplic, pa mal k tašči na morje za ene par dni- mormo šparat, sicer gremo pa lahko za ene 2 leti kam na tuje , potem bomo pa SLO na dopust hodili
|