|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrki 2006-4
7.5.2008 12:43:15   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Hm, ...zdajle ko sem se z dečkom stiskala nekaj minut, preden je zaspal sem ugotovila, da:
  • pogrešam Vavo
  • pogrešam Tasho
  • pogrešam Lino
  • pogrešam @lino
  • pogrešam fotke Mukinega morja
  • pogrešam Frrrr-čafelino komentiranje
  • pogrešam dnevno 'jamranje' dežurnega Kukija
  • pogrešam Moci in njeno nenehno brezvezno samoobtoževanje glede Zojinega obnašanja (ki je seveda resnično brezvezno)
  • pogrešam Lucikine samogovore ob res nenavadnih urah javljanja

V glavnem, ko vse skupaj potegnem, z izjemo nekaj svetlih izjem (Mis, Maxica, Arabela- hm...Arabela pogrešm slikice tvojega malega fantiča, ki je od zadnje objave sigurno že fejst zrastel, Remy, Sivkamivka,......omenjam vse neomenjeneuser posted image , ki definitivno preredko in premalo pišeteuser posted image ) lahko potegnem sklep, da smo postale ČIST NAVADNE DOLGOČASNE NEČVEKE....kaj ko bi se malo popravile? Bi bilo hudo?????
ti pa znaš iz luknjice zbezat user posted image
sej berem vas na 2 dni, sam napisat pa ne utegnem kej... mam pa že 3 post-it listke napisane, kaj morm pokomentirat user posted image dobite porcijo user posted image še žal vam bo user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
7.5.2008 12:54:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ne, meni ne. Jaz pogrešam še poleg vseh naštetih še Gayo, Pikabu, Pikapolono in Clody.
te js tut pogrešam... pikapolona mi skoz slabo vest zbuja, ker pridno diplomo piše, js pa ne tolk pridno user posted image
pa men se tut ne zdi, da smo dolgočasne... prav fajn babnce smo user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
7.5.2008 13:00:35   
frrrr
zoo - 17. mi ustreza... pa muki tut, sva že 2 user posted image ostale?
ta vikend pr men odpade kitajska in zoo, ker sem na obletnici mature na koroškem.
drugo soboto lahk oboje, sam vas bom mela pol preveč user posted image sej ne... čez dan se itaq ne bomo imele časa pogovarjat, ker bomo otročke lovile user posted image in zvečer lahk v kitajcu kaj rečemo in pozabimo na plenice. sem za user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
7.5.2008 13:00:52   
frrrr
če mi zvečer ne rata, vas jutri pokomentiram user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
7.5.2008 13:06:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Aja, še eno vprašanje. Kakšne copatke imajo vaši malčki? Naša ima sedaj še superfit ali pa ciciban, pa ne vem al je še treba, al je to najboljše, al kako. Ji moram počasi večje kupit, pa ne vem kaj.

naš jih sploh nima.
pri nas smo vsi vedno bosi.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.5.2008 13:07:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

drugo soboto lahk oboje, sam vas bom mela pol preveč user posted image sej ne... čez dan se itaq ne bomo imele časa pogovarjat, ker bomo otročke lovile user posted image in zvečer lahk v kitajcu kaj rečemo in pozabimo na plenice. sem za user posted image

drugo soboto jaz ne morem ima mož obletnico mature.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
7.5.2008 13:07:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

če mi zvečer ne rata, vas jutri pokomentiram user posted image

me veseliuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
7.5.2008 13:15:55   
tasha23
Ojla, naj vam samo na hitro povem, da je mali Gael doma na bolovanju - opazovanju: včeraj malo pred 20 uro se je mali spotaknil in udaril z glvo v okvir od vrat. Na žalost se je udaril v glavo in je le ta začela tako na hitro otekati, da smo samo pobrali zdravstveno, dali obkladek in leteli k dežurnemu. Od tam v bolnico na slikanje glave... Vse skupaj je trajalo skoraj 3 ure preden smo prišli domov. Mali ima na srečo trdo glavo in je samo udarec z močno oteklino. Mora pa ostati doma na opazovanju, ker je vseeno nevarnost pretresa. Saj božček ni še ta pravi user posted image user posted image user posted image user posted image . Že tako se ustrašiš, zdaj pa še z mojimi hormoni... vam ne morem opisovat mojega čustvenega stanja, ponoči nisem spala, saj sem morala na 2-3 ure opazovati ali celo zbujati Gaela (navodila kirurga). Kar pa je najhuje da otrok mora mirovati: ZDAJ PA NAJ MI KATERA RAZLOŽI KAKO DOPOVEDATI OTROKU, DA NE SME SKAKATI user posted image user posted image user posted image user posted image .

Malo prej sem klicala kako je doam in mali po telefonu: ''Mama, tata ... papa. Gael ven!!!!''user posted image user posted image  jaz pa vjok, ker vsaj 2-3 dni ne sme na sonce in ne sme divjati...

Sama sreča, da ni kaj hujšega... strah pa še vedno je v meni in čeprav je včerajšnji večer za mano sem še vedno pretresena...

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
7.5.2008 18:32:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dajte se zmenit za živalski vrt, no. Ne čakat na junij, ker me ne bo, grem na Chios user posted image . Samo še rezerviram.

sobota:17. maj MUKI, moci
sobota:24. maj MUKI, moci
sobota:31. maj MUKI, moci

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
7.5.2008 18:51:31   
Arabela

Evo naša fakina... mala letala po zooju, mali vse prespal...user posted image

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.5.2008 19:28:19   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ta vikend smo mi na štajerskem tako da vas žal ne morem videt ne na večerji in ne v ZOO....itak je pa tale maj čist hektičen...vsak vikend najmanj en piknik...kolk nas je bikcev.user posted image

partibrejkerica!

ti nisi julija
ja nisam romeo
jučer sam nešto gadno pojeo
lalalalala

evo ti partibrejkersov....ejej kje so cajti k sm skakala na njihov komad

mi smo s kolesarskega izleta in jst sm čist dead.-......moja kondicija na nuli...sam ded me pa tud žene po klancu dol pa potem ggor .......pa spet dol....user posted image ...na koncu mi pa reće...sej če bi ti povedal kje gremo nebi hotla it a ne????
Dobr me pozna

Arabela kolk je katarina že en velik deklič.....res je big sister...naša je še vedno taka bebika...al pa jo samo jst tako vidimuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
7.5.2008 21:57:53   
moci
midve sva cele popoldneve zunaj in je super. samo stanovanje je pa v razsuluuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
7.5.2008 22:16:56   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

midve sva cele popoldneve zunaj in je super. samo stanovanje je pa v razsuluuser posted image

Pri nas isto. Pa se ne sekiram. Ko bo dež, bom pa pospravljala. Se počutim odlično, ker smo tako uživali...

PS Se oglašam, da ne bom na seznamu pogrešanih. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
7.5.2008 22:32:23   
@lina
vidim, da ste me dali med pogrešane osebeuser posted image ... nisem, nisem, ampak je zdaj že do tega prišlo, da vas tudi prebrati ne utegnem, da o pisanju sploh ne govorim...vsaj 4 dni že nisem prišla zvečer na računalnik, kar je zame milo rečeno čudno, če ne že zastrašujočeuser posted image

na ful štimamo okolico hiše, ven grem še ko Matjaž zaspi ob 19h ali 19.30 in delava do 21h, potem pa padem od utrujenosti...

Matjaž mi je včeraj zakuhal... v ponedeljek je dal kri, za kontrolo od bolezni iz sredine aprila, ko sva imela AB, danes ko sem klicala zdravnico za izvid in da bova jutri prišla se pokazat, je že po ponedeljkovih izvidih krvi komentirala, da nekaj ni v redu, sicer verjetno viroza, ampak naj se prideva pokazat...

za srečanje pa name ne računajte...ta vikend imamo piknik za Juretov RD, potem imamo en sosedski piknik naslednji vikend, en vikend v maju, verjetno 24., upam da ne kateri od prvih dveh,  me verjetno čaka še selitev v službi zaradi prenove... ne greuser posted image

lepo se imejte...uživajte in bodite zdravi!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
7.5.2008 23:15:16   
borovnicka
se pokorno javljam, da sem še med živimiuser posted image .

časa za sedenje ni tako, da vas občasno preberem za kaj več pa ....

preživeli čudovit teden na Rabu - štiri dni smo bili celo v vodi - mali uživali 500/h, v čofotanju, skakanju, .... ko smo pošiljali slikce so nas spraševali če je fotomontažauser posted image  vska dan smo kolesarili, veliko hodili in se crkljali.

Lu - sorry! bili ste v planu, ampak smo zaradi lepega vremena rajši popoldan preživeli v vodi in se nato šele ponoči vrnili domov.

ZOO - samo še ta sobota je frej, ostale imam zasedene (imamo še športno soboto, potem grem za tri dni v Prago, zadnji vikend pa imam seminar v Velenju)

lepo, da me pogrešate user posted image - jaz tudi čvek v živo

nagajivčka TT

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
8.5.2008 7:19:46   
psaša
Jutro, no pa so skoraj vse prišle na plano, samo malo jih je treba podražit.
Kar ne morem verjeti, da je že četrtek.
Srečanje, zaenkrat imamo še vse sobote fraj, tako da, ko se boste zmenile pridemo.
Mi gremo pa že drug mesec na dopust. Prvič v življenju grem junija. Full mi je čudno. Gremo pa na Vis. Upam, da bo morski zrak malemu dobro del in da bomo pozdravili to nadležno kašljanje in pa smrkav nos.

arabela Katarina je pa res že tolk velika, no saj ko našega gledam, se sprašujem kdaj je tolk zrastel, me kar malo prehiteva.

tasha  kako je Gael, upam, da ni nič hujšega. Bošček.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
8.5.2008 7:50:30   
Arabela
Jutro!

moški..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,, za popuser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
8.5.2008 10:42:11   
muki1
Dan.

Arabela, pa ja nisi slabe volje zaradi deda user posted image .

Sonček je, jaz sem tako dobre volje, danes greva z možem plačat dopust. Kak sva midva ruknjena, da nama ni para. Smo prišli zdaj domov in sva bila oba prepričana, da letos ne gremo več v hotel, da gremo lepo kampirat poleti in to je to. Včeraj pa dobim en mejl, neke last minute variante in sem začutila, da moramo v Grčijo user posted image . Tak da gremo 17. junija na otok Chios user posted image  user posted image . Samo direktor še ne ve, ker sem prejšnji teden rezervirala termin za julij, zdaj naj grem pa takoj za junij še fehtat user posted image

Ampak vseeno sem dobre volje, le to, da je Iva ful prehlajena in smo ponoči slabo spali mi malo kazi današnji prfekt dej user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
8.5.2008 10:43:04   
muki1
Tasha, daj poročat kako je Gaelček. Upam, oz. jaz sem prepričana, da je vse okej.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
8.5.2008 11:20:29   
Lu
Živjo čveke!

Vidim, da se že menite o moji najljubši temi. Dopust user posted image user posted image  Mi gremo 25.6. Že komaj čakam. Gremo pa na Pag. In mogoče nas pot popelje prav dp Visa. psaša izbrali ste idealni čas. Mi zdaj prakticiramo že kar nekaj let junij in je super. Vreme ok, morje ok. Mi potrebujemo mirno morje user posted image  Zaradi plovbe.

Drugače smo ok. Mali je postal pravi user posted image  U. Zdaj imam user posted image user posted image .Kg grejo samo dol. Ampak tale trebuh pa noče in noče izginit. Mislim.

Arabela prav spomnila sem se na ta čas, ko je bila Maja toliko stara kot zdaj Katarina. Mislim glede dojenčka. Je kar pestro, ja.

mis Maja ima Cicibanke, mali škrat pa ima v vrtcu Superfitke doma pa škratke. Sta pa tudi oba bolj bosa, kot ne.

Muki super, da greste.  A si že šla rezervirat?

Zmenek v soboto. Po vsej verjetnosti, če dobim varstvo, grem žurat nekam v Litijo. Imajo 3 kolegi 30 let pa bo prava fešta. Moj gre pa na marinado. Tako, da bosta otroka pri mami na mini počitnicah ( za eno noč ) jaz in Kin pa jo mahneva. Upam.

Sem pa včeraj izvedela, da je od bratranca punčka v bolnici. Ima 3,5 leta in ima pljučnico. Mi je prav hudo. Če samo pomislim, da bi naši zboleli. Ajmemeni.

Zdaj pa šibam še delat.

Omenjam ostale.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
8.5.2008 11:24:03   
piskot
Dan.

Upam da je z Gaelom vse okej.

muki lepo ti to zacutis kam moras na morje user posted image .

Mene pa nekaj zanima. A vasi otroci tudi tako v noge svicajo? Nas je stalno moker. Danes sem mu sla ene sandalce kupit. Hotela sem take, mrezaste supergice. Pa je ze problem, imajo samo se tiste cisto odprte, teh prehodnih pa skoraj nic. Nisem vedela, da moras ze februarja vedet, koliko bo imel otrok maja stevilko in mu kupit cevlje. Doma je pa zdaj kar bos, tudi brez stumfov, da mu ne drsi.

Pa se neki mi ni jasno. Hotela sem mu stumfe kupit. Pa so vse 60% bombaz, ostalo pa sintetika (HM, CA), tako da hvala lepa za take stumfe, tega tudi jaz ne maram nosit. A je to zdej ful tezko dobit? A sem samo jaz tecna?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
8.5.2008 11:39:40   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Mene pa nekaj zanima. A vasi otroci tudi tako v noge svicajo?

Ne samo švicajo, ampak tudi smrdijo. Kar fajn ji včasih tačke zaudarjajo user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
8.5.2008 11:40:58   
muki1
Piškot. Jaz že dve leti zapovrstjo za Nežo kupim take mrežaste zaprte sandalčke v Massu. So pa od Fisher Price in so res zračni. Pa na zalogi jih vedno imajo kar precej, različnih barv, tudi za fantke jih imajo.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 8.5.2008 11:41:31 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
8.5.2008 11:48:00   
psaša
muki sem ravno hotela napisati Mass, pa si me prehitela. Mi gremo danes v shoping. Pa še ravno prav, ker mu je spet noga zrasla. Po mojem mu bo zdaj kar rasla in rasla. Ja, pa copatke za v vrtec tudi. Po mojem mu bom spet kar Superfit-ke kupila. Doma imamo sedaj Robeez, potem mu bom pa kupila kar škratove, pa še ceneje so.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
8.5.2008 12:37:54   
piskot
muki sem mu hotela take kupit, pa nimajo stevilke takih superfitk. prav tako ne fisher price, ja samo roza, ce hocem. pol sem kupila ene timberland ... mislem se sebi ne privoscim takih cevljev... so ble 50 user posted image

nase dete je ful razvajeno. je navajen na superfitke in geox in ko smo mu kupili malo cenejse adidaske, jih je dol vlekel in jih sploh noce nosit. so mu zgleda pretrdi podplati. mulc mali user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.