frrrr
|
pikapolona, super za novo frizurco pa še mau za nazaj pokomentiram Pikabu - hvala za pozdravčke iz dopusta! Ema in Maks sta pa zelo luštkana, pa full sta bla spedenana na poroki muki - super, da ste uživali... morje te bo počakalo do naslednjega dopusta... no, zdej boš celo mau prej uživala Maxica - prav grozno mi je bilo brat tvoj opis noči Pediatrične. js sm do zdej bla s tamaučkom 2x na Infekcijski in sva vedno imela svojo sobo s kopalnico in wcjem. da moraš pa otroka pustit v postelji in it 2 nadstropji nižje lulat no, važno da ste zdej ok in upam, da je bila tale alergija res enkratna in se nikoli več ne pojavi! psaša - Miha je pa pravi smejko in full luštkan velik fant sivkamivka - sem držala pesti v ponedeljek... pa čestitaj sivkomivku za uspešno noč moci - v ponedeljkovem postu si me tolkrat omenla, da sem se mogla mau potuhnit, ker sem očitno samo js pisala in bla že mau nadležna sej ne, ni blo časa. altati - luštne fotke dopusta... super, da sta uživala! pa vidim, da ste tudi kasneje uživali... luštna Tia in Jaša Remy - sem prepričana, da Tinkara rada vlada in zato tamaučke pretepa, z velikimi se pa razume... verjetno bo to tut minilo. Jaša se včasih full za igrače tepel, ker je hotel imeti vse. zdaj se mi pa zdi, da se je umiril. prejšnjič sta si z Matjažkom prav lepo izmenjavala igrače in celo zraven govorila HVALA in POSIM kar se pa iskanja pozornosti tiče pa... Jaša se včasih kr sam igra in igra... drugič sva mu non stop na razpolago, pa vseeno full nagaja. verjetno je odvisno od dneva, od vremena... mi smo tut kdaj tečni in tudi otroci imajo pravico do kakšnega takega dneva tujina - mene na trenutke full zamika... drugič se spet ustrašim... mah ne vem, pomoje je samo treba it in izkoristit priložnost... več boste skupaj kot družina, pa dogajalo se vam bo kaj novega... pejt drgač nas pa kr razsvetli še kdaj s kakšno perutnisko al pa govejo, ki te bo morila prav fajn je brat tvoje strokovne članke, ker kaj novega izvem mis - spraševala si koliko časa se uspavamo... se zgodi (zelo redko), da zaspi v 5ih minutah... kdaj pa kdaj traja pa tudi celo uro ali še več. mere Tine zapisane, je pa že prav velika sestrica in full ima luštne kodrčke. *anč* - nodi je res jašev frend ja... še sanja ga sem pa že včer napisala, da mu poskušamo vsake tolk časa še frančka mau poturit in mu je tut čist všeč. in tudi mojster miha mu ratuje všeč si me pa nasmejala s svojim poklicem - halo dojilja Arabela - Katarina ima čist normalno težo, zato se ne sekirat, če kdaj ne je. nam tudi kdaj ne paše jest, pa zdej so vroči dnevi... važno, da pije dost. pa super, da je Sergej tolk priden. piškot - naj bo babi še dooolgo zdrava, da bosta lahko z Martinom vrtnarila evo pa sem
|