|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrki 2006-4
9.5.2008 8:28:08   
psaša
Dejte se napisat:

ZOO
sobota 10.5.: mis
sobota 17.5.: mis, muki, moci, frrrr, remy, psaša
sobota 24.5.: mis, muki, moci,remy, psaša
sobota 31.5.: mis, muki, moci, remy, psaša

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
9.5.2008 9:09:11   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Dejte se napisat:

ZOO
sobota 17.5.: mis, muki, moci, frrrr, remy, psaša, maxica
sobota 24.5.: mis, muki, moci,remy, psaša, maxica
sobota 31.5.: mis, muki, moci, remy, psaša, maxica

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
9.5.2008 9:10:58   
Maxica
Sicer sem pa danes zadnji dan na bolniški, v ponedeljek grem delat, drugače imam pa zaseden računalnik, ker ima mož ogromno dela, tako da ne pridem na vrsto. Upam, da kaj več čez vikend. Uživajte v tem prekrasnem vremenu.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
9.5.2008 11:10:42   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

nogavice - udobne, pisane, brez notranjih šivov

kupujemo jih v Jakopini že deset let in jih ne zamenjamo za nobene druge

Tjan pa Tjaš sta vzorčna primerka za višino dokolenkuser posted image
pa še cena je ugodnauser posted image

kje pa je ta jakopina...jst sm tudi fen dokolenk in jih težko najdem....nekaj sm našla v baby centru ampak niso prav poceni...pa še barve so čudne

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
9.5.2008 11:11:06   
muki1
Dan. Kako lep, prekrasen sončen dan. Sploh nič me ne more spraviti v slabo voljo, niti to, da so možu danes izpulili zob in spet odpade kolesarski izlet, niti to, da naš blesav sosed škropi ko mutav in vse nese na naš vrt in naše sadno drevje, ki ne pozna škropiv user posted image . Iva je boljša, danes več tako ne teče iz noska, noč je tudi bila mirna. Celo en film sva včeraj z možekom zvečer pogledala in se prav pošteno narežala zraven. Napumpana je naslov. V glavni vlogi pa je Izzie iz Talentov v belem. Priporočam.

Remy, čestitke za izpit. user posted image  user posted image  user posted image
Arabela, vsa čast za učenje, jaz te absolutno občudujem.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
9.5.2008 11:17:19   
pikapolona2
mi v zoo ne moremo...ampak ostale pa uživajte!

Danes kuham divje šparglje...je katera že kdaj to pripravljala.....včeraj sem jih na tržnici videla...pa sm kr nabavila...bom naredila en slan zavitek z skuo in šparglji......

papa

LEP SONČEN VIKEND

ps. jst sm čist evforična.....sm bla pr frizerju in sm se u nulo pošišala in pobarvala in se počutim najmanj 5 let mlajša.....še moja tašča je rekla da zgledam velik mlajša......piškot user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
9.5.2008 11:29:13   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

čeveljčki... mi imamo pa kr ene Alpinine... športne copate mu morm pa it kupit, ker za v peskovnik in na poganjalca pa rabi kej bolj športnega... pa tut tolk je že na nogah, da ne more imet samo ene obutve. zimskih škorenjčkov pa verjetno ne bo več nosil user posted image
aja, a je katera kje zasledila gumijaste škorenjčke za tolk majhne otročke... al pa palerine... sem iskala, pa vse preveliko za našga... gledamo telebajske, kjer skačejo po lužah in bi mi tut šli user posted image

drgač pa pr nas poleg Nodija popularen tudi Franček... danes sploh nismo gledali Nodija, samo 3 Frančke, kopat in spat user posted image včeraj je pa Mojstra Miho gledal, pa mu je bil celo tako všeč (mesec ali dva nazaj je protestiral in hotel Nodija), da smo med umivanjem mogli pet njegovo pesmico user posted image je kr začel MIHA BOVA ZMOGLA (je zgleda hotel sam z njim zidat user posted image )... TREBA... BOMO JA

povsod jih imajo, palerin je pa ze vecinoma zmanjakalo, dobis jih v pikapolonici ali baby centru. skornje imajo pa tudi v kalia vrtnarijah, v massu.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
9.5.2008 11:29:55   
piskot

nogavice - udobne, pisane, brez notranjih šivov

kupujemo jih v Jakopini že deset let in jih ne zamenjamo za nobene druge

Tjan pa Tjaš sta vzorčna primerka za višino dokolenkuser posted image
pa še cena je ugodnauser posted image

kje je ta Jakopina?

Neposredna povezava do sporočila: 1983
9.5.2008 11:31:38   
piskot

Jutro.
frrrr škorenjčke imajo v Mass-u, vidla sem jih tudi v Turbo shue. Palerinco pa v Baby centru.
Remy čestitke za izpit, bravo user posted image

Smo bili včeraj v Massu, kupili ene supergice in pa une mrežaste čevlje od fisher price. Kriza je našemu kupovat čevlje, ker ima visoko nart in široko nogico. 
V Baby centru smo mu pa kupili eno kosilnico, je bil full navdušen.
Potem sva šla pa z dragim na večerjo, samauser posted image . Kakšen čuden občutek.

Nič, moram iti naprej delat.

Aja, kje je pa Maxica?

Jaz sem tudi vceraj nazaj nesla tiste Martinove cevlje. Tako fino je bilo brez njega it kupovat, da sem imela mir. Pa pridem domov, jih hocem gor dat, mu pa niso sle na nogo sploh. Sva sla potem zamenjat in vzela ene superfit sandalce.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
9.5.2008 11:33:10   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

mi v zoo ne moremo...ampak ostale pa uživajte!

Danes kuham divje šparglje...je katera že kdaj to pripravljala.....včeraj sem jih na tržnici videla...pa sm kr nabavila...bom naredila en slan zavitek z skuo in šparglji......

papa

LEP SONČEN VIKEND

ps. jst sm čist evforična.....sm bla pr frizerju in sm se u nulo pošišala in pobarvala in se počutim najmanj 5 let mlajša.....še moja tašča je rekla da zgledam velik mlajša......piškot user posted image

piskot obozuje sparglje. sam dons res ne morem prit na kosilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1985
9.5.2008 11:33:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dejte se napisat:

ZOO
sobota 17.5.: mis, muki, moci, frrrr, remy, psaša, maxica, piskot
sobota 24.5.: mis, muki, moci,remy, psaša, maxica, piskot
sobota 31.5.: mis, muki, moci, remy, psaša, maxica, piskot

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
9.5.2008 11:44:10   
psaša
Sedaj sem zvedela, da so v vrtcu norice. Sedaj jih čakamo user posted image user posted image . Očitno nas ne bo na srečanje.user posted image Pa še cepljenje sem prestavila za tri tedne.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
9.5.2008 11:46:21   
piskot

Sedaj sem zvedela, da so v vrtcu norice. Sedaj jih čakamo user posted image user posted image . Očitno nas ne bo na srečanje.user posted image Pa še cepljenje sem prestavila za tri tedne.

nic vam nismo fous.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 11:47:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1989
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 11:48:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
9.5.2008 12:18:12   
muki1
Zaenkrat ,,vodi,, naslednja sobota. 17. maj

Smo se vse izjasnile? Določimo potem ta dan?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
9.5.2008 13:12:37   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

kakšne barve pa si user posted image da te spoznam, če te srečam

pa korzika-imate že kaj bolj natančne plane? kdaj greste že vi?

bela...no ja skor bela....user posted image

za korziko nimamo še nič več planov....samo datum imamo izbran 20.7. gremo in se vračamo tam 30.7 (joj sej mormo še karto za trajekt rezervirat.....skoz pozabljam) pa nov šotor sem že zbidala na ebayu....to je pa tudi vse. A ste vi lani na sardinijo še kak hladilnik s sabo vozili....mah...jst bom letos prvič v kampu z otrokom pa sm mal panik okoli hrane...prej sva pač zunaj kake pice jedla ....pa špagete s tunino...al pa kar kakšno sadje čez dan....če nisva šla v trgovino pač nisva jedla nič od mleka......zdej pa ko je tukaj Brina pa bi bilo fino imet kej na zalogi..... kompliciram....bomo sproti improvizirali....sam škoda mi je da moram takrat k sm na dopustu vsak dan v trgovino hodit.
pa tvoj hematom je že bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 1992
9.5.2008 13:15:11   
pikapolona2
copatki in čeveljčki....brina ima nogico 22...ene sandalce pa ima že tudi 23 številko....poti se ne pretirano......za copatke ima pa še ene superfitke (v varstvu) doma sem ji pa ravno kupila od škratka shoshos ta največje xl....pa so ji ganc prav. Sem ji raje te usnjene ker so malo tanjše od superfitk. Pri nas ne hodimo bosi....men skoz zebe pa imam feling da bi Brino tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1993
9.5.2008 14:00:10   
Maxica

Vidva kr pridta, pa damo vsi oktobrčki hkrati od acta norice.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
   [Brisano sporočilo]
9.5.2008 14:04:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1995
9.5.2008 20:49:41   
borovnicka
pikapolona, piškot - jakopina je v britofu, če se pelješ proti šenčurju skozi semaforizirano križišče prva ulica desno (za gostilno); mislim, da 4.hiša na levi -  vellliiikaa

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 1996
9.5.2008 20:54:51   
piskot

pikapolona, piškot - jakopina je v britofu, če se pelješ proti šenčurju skozi semaforizirano križišče prva ulica desno (za gostilno); mislim, da 4.hiša na levi -  vellliiikaa

fino. nic ne vem user posted image . bos razlozila v zivo.

Neposredna povezava do sporočila: 1997
9.5.2008 20:57:11   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

fino. nic ne vem user posted image . bos razlozila v zivo.

pa tko simpl je user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
9.5.2008 22:36:55   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Vidva kr pridta, pa damo vsi oktobrčki hkrati od acta norice.user posted image
si me prehitela user posted image
ja bolje zdej kot pa poleti v vročini in še srbenje povrh

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
9.5.2008 23:06:19   
frrrr
pikapolona, super za novo frizurco user posted image

pa še mau za nazaj pokomentiram user posted image

Pikabu - hvala za pozdravčke iz dopusta! Ema in Maks sta pa zelo luštkana, pa full sta bla spedenana na poroki user posted image

muki - super, da ste uživali... morje te bo počakalo do naslednjega dopusta... no, zdej boš celo mau prej uživala user posted image

Maxica - prav grozno mi je bilo brat tvoj opis noči Pediatrične. js sm do zdej bla s tamaučkom 2x na Infekcijski in sva vedno imela svojo sobo s kopalnico in wcjem. da moraš pa otroka pustit v postelji in it 2 nadstropji nižje lulat user posted image no, važno da ste zdej ok in upam, da je bila tale alergija res enkratna in se nikoli več ne pojavi!

psaša - Miha je pa pravi smejko in full luštkan velik fant user posted image

sivkamivka - sem držala pesti v ponedeljek... pa čestitaj sivkomivku za uspešno noč user posted image

moci - v ponedeljkovem postu si me tolkrat omenla, da sem se mogla mau potuhnit, ker sem očitno samo js pisala in bla že mau nadležna user posted image sej ne, ni blo časa.

altati - luštne fotke dopusta... super, da sta uživala! pa vidim, da ste tudi kasneje uživali... luštna Tia in Jaša user posted image

Remy - sem prepričana, da Tinkara rada vlada in zato tamaučke pretepa, z velikimi se pa razume... verjetno bo to tut minilo.  Jaša se včasih full za igrače tepel, ker je hotel imeti vse. zdaj se mi pa zdi, da se je umiril. prejšnjič sta si z Matjažkom prav lepo izmenjavala igrače in celo zraven govorila HVALA in POSIM user posted image
kar se pa iskanja pozornosti tiče pa... Jaša se včasih kr sam igra in igra... drugič sva mu non stop na razpolago, pa vseeno full nagaja. verjetno je odvisno od dneva, od vremena... mi smo tut kdaj tečni in tudi otroci imajo pravico do kakšnega takega dneva user posted image
tujina - mene na trenutke full zamika... drugič se spet ustrašim... mah ne vem, pomoje je samo treba it in izkoristit priložnost... več boste skupaj kot družina, pa dogajalo se vam bo kaj novega... pejt user posted image
drgač nas pa kr razsvetli še kdaj s kakšno perutnisko al pa govejo, ki te bo morila user posted image prav fajn je brat tvoje strokovne članke, ker kaj novega izvem user posted image

mis - spraševala si koliko časa se uspavamo... se zgodi (zelo redko), da zaspi v 5ih minutah... kdaj pa kdaj traja pa tudi celo uro  ali še več.
mere Tine zapisane, je pa že prav velika sestrica in full ima luštne kodrčke.

*anč* - nodi je res jašev frend ja... še sanja ga user posted image sem pa že včer napisala, da mu poskušamo vsake tolk časa še frančka mau poturit in mu je tut čist všeč. in tudi mojster miha mu ratuje všeč user posted image
si me pa nasmejala s svojim poklicem - halo dojilja user posted image

Arabela - Katarina ima čist normalno težo, zato se ne sekirat, če kdaj ne je. nam tudi kdaj ne paše jest, pa zdej so vroči dnevi... važno, da pije dost. pa super, da je Sergej tolk priden.

piškot - naj bo babi še dooolgo zdrava, da bosta lahko z Martinom vrtnarila

evo pa sem user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.