|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
6.5.2008 22:06:56   
mis
sivkamivka, dobrodošla doma, upam da bodo jajčniki res delali 100 na uro...

anč, super za vašega plavalca. Samo da ni bilo joka ampak smeh.

altati, super slikice. Bi človek kar šel...

piskot, grem kmal, ne pa še tako kmal no...

anč, ne ne vemo katerega spola je. Pri 12 tednih je bilo nakazano za fantka, ampak tako nekako na hitro in na pol, pol pa nisem nič spraševala in gledala, tudi ne želim vedet, tudi pri Tini nisem vedela kaj bo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
   RE: Oktobrki 2006-4
6.5.2008 22:07:50   
mis
Jaz imam pa jutri s Tino sistematskega. Bomo vidli kolk bodo nas matrali s testi...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.5.2008 22:08:22   
mis
Mah, pa sem spet sama... pa jamrate da premalo čvekamo...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.5.2008 22:09:15   
lucika
jaz serm še vedno tukaj...samo nočnih samogovorov več nimam. pri nas po novem ugašamo računalnik, ker nas res ni več skoraj nič doma. eno samo delo me skupaj drži, mislim, da si že bonus točke nabiram.
uf, tule zadaj imam prislonjeno rojstnodnevno darilo. in komaj čakam da ga razpakiram. ležalnik za na teraso:) mmmmmmm, perfect day, še mal pa bo:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.5.2008 6:48:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ne, meni ne. Jaz pogrešam še poleg vseh naštetih še Gayo, Pikabu, Pikapolono in Clody.

Ja, točno!!! Hvala za dopolnitev seznamauser posted image !!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.5.2008 6:48:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čer šjore, kako ste kaj?

madonca, tole je bilo pa že težko napisat, kajneuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
7.5.2008 6:49:13   
altati

jaz bi šla v živalca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bili pretekli tedenuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.5.2008 6:52:13   
altati
Pa dobro jutro vsem!!!!
Zunaj je prekrasen, sončen dan!
Temperature bodo okrog 20....mah, čista uživancija.
Mi smo v ZOO-ju res bili pretekli teden, tako da za nas ta vikend odpade.
Imamo res že planiran en piknik v soboto in včeraj smo dobili še povabilo za drugega za v nedeljo.
Kar se pa tiče sobote zvečer -  koliko pa je kandidatk, ki bi šle ven?
Če nas bo dovolj, se pridružim.....

Aja, na seznam pogrešanih dodajam BOROVNIČKO!!! Kje pa hodi ta punca?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.5.2008 6:54:08   
altati
Pogrešanke

Borovnička, Gaya, Pikabu, Pikapolona, Clody, Vava, Tasha, Lina, @lina, Frrrr- JAVITE SE!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.5.2008 6:56:01   
altati
Sivkamivka -  lepo da si ok. Upam, d abodo uspehi čimprej! Držim pesti!

Lucika - saj ni nujno potrebno računalnika ugašati.Lahko se ga nastavi, da gre avtomatsko v 'sleep mode' in se potem zelo hitro postavi, ko ga prižgeš in imaš veliko možnosti nočnih samogovorovuser posted image . In ja - kdaj pa praznuješ, da imaš RD darilo? Lahko izvemo, kdaj bo torta????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.5.2008 7:52:58   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz bi šla v živalca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi tudi.. bili v petek, 2.5... a smo se zgrešili?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
7.5.2008 8:03:32   
muki1
Dobro jutro.
Altati, Lucikino torto smo že zdavnaj pojedle user posted image .

Dajte se zmenit za živalski vrt, no. Ne čakat na junij, ker me ne bo, grem na Chios user posted image . Samo še rezerviram.

sobota:17. maj MUKI
sobota:24. maj MUKI
sobota:31. maj MUKI

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
7.5.2008 8:07:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi tudi.. bili v petek, 2.5... a smo se zgrešili?

Mi bili v četrtek, 01.05.Se zgrešili za 24 uruser posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
7.5.2008 8:09:48   
Arabela
Dobro jutro!

Naša Katarina je postala takšna hiperkativka...user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa razpoloženje menja iz sekunde v sekundo.. včeraj je "preurejala" stanovanje medtem ko sem kopala Sergeja, da sem ko je šel spat pospravljala še kakšno urco...user posted image user posted image .. pa mlada dama bi jedla, pa ne bi jedla.. jaz se ne sekiram, babi ima že sive lase od skrbi in ne ve več kaj bi ji dala za jest... ampak mislim da je to le obdobje, potem pa bo spet jedla ko pujsek...user posted image

Mala zadnje čase samo ponavlja za mano, žlubudra sto na uro, najraje ima Sergejeve dude, najraje sedi v njegovi lupinici, leži v ležalniku in gleda risanke, ali pa oponaša mamico in tišči svojemu dojenčku dudo v usta (le kje je to videla user posted image )

Sergej pa je poosebljena pridnost.. sedaj pančka, ponoči se zbudi na 3,4ure, najhujši krči so minili, sedaj imamo malce problema z njegovo kožo ki je zelo suha, dobila v lekarni mazilo, če ne bo boljše moramo k deratologu... upam da se popravi... Je pa mali mož velik že 60cm, težek pa dobrih 6900g...  ni pa taka carta (še ne) kot Katarina, ta je vedno hotela joškat, na meni ztaspala, mali pa poje in hoče v posteljico in lepo zaspi...

Če povzamem, sem zelo ponosna nasvoja otroka, oba zdrava vesela in pridna...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
7.5.2008 8:16:46   
Anonimen
jutro

danes bo zame spet beden dan, ker imam jutri izpit, jst že res komaaaaaaaj čakam, da končam fax, se mi bo skala odvalila s srca. Sem danes zjutraj premišljevala, da zdaj sploh ne delam več izpitov zato, da bi se kaj naučila, ampak zato, da bom konecuser posted image  Je pa res, da zdaj ne morem več izbirat kaj bi se učila, vse meni fini predmeti so že narejeni, zdaj pa samo še tisti, ki sem si jih pustila- ne vem že zakaj- za konec?! evo jutri tale patologija prehrane (vit. in minerale se jst učim že od srednje šole, pomoje že ene 10tič, pa še zmeraj razen osnovnih, ne vem zakaj so in kje so- s strani živali...), potem pa moja preljuba perutninauser posted image  in na koncu še upravno in sodno veterinarstvo (izpit je kr neki- zakoniuser posted image  ampak se ga bom pomoje z veseljem učila, ker bo zadnji)!
No, zdej sem mal zatežila, zdej se grem pa učit kaj krave jejouser posted image , mal o travcah, senu in koncentratih.......pa vit. in mineralihuser posted image

sej če se vam ne da brat lahko spustite!user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
7.5.2008 10:01:40   
piskot
dan.

imam posebno zadolzitev: vava vas lepo pozdravlja in vam sporoca, da so OK.

zoo kadar zelite.

kaj se govori, da gremo v soboto zvecer ven?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 10:14:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.5.2008 10:29:47   
pikapolona2
dan...

sam na hitro...

bili na morju....se cijazili domov 6 ur....Brina bila neverjetna v avtu....kar pomeni da je bila pridna in ni fejst tečnarila...smo pa celo pot poslušali otroške pesmice in zraven ploskali...peli ...žvižgali...preživeli.

sem zopet prebrala eno knjigo na morju...in to prvi dan...me je tolk potegnilo da sm kr do 4 zjutraj brala...zjutraj pa ob pol sedmih aufuser posted image
ta vikend smo mi na štajerskem tako da vas žal ne morem videt ne na večerji in ne v ZOO....itak je pa tale maj čist hektičen...vsak vikend najmanj en piknik...kolk nas je bikcev.user posted image

Sivkamivka...upam da bodo jajčniki tiptop in ready za akcijo zeeeelo kmalu.

Piškot ...a si vidla novo reklamo za tvixuser posted image tebe omenjajo pa k psihiatru mora osebauser posted image user posted image

Remy...jst sm bila pa po tem ko sem se vrnila iz potovanja v Avstraliji čisto zapaljena da bi se preselila dol.....res še lani sem mojga naštimvala če bi šli za par let dol...njegovega kadra namreč kar nekaj potrebujejo...jst bi si pa že kak part tajm job najdla.....izkoristi če se upašuser posted image

anč....grozna mati...otroka kopaš v morju sama pa ne greš zravenuser posted image user posted image

altati lepo ti uživaš...jst bi tudi.......

sem pa mojmu kupila za RD izlet v Gardaland za en dan.....še ni bil nikoli pa vem da bo užival.....no jst pa malo manj....bom bolj ob strani stala....nism jst za vse une vlakeuser posted image

a je še kdo bolan???...danes bo do 22 stopinj....primeren dan za regeneracijo.

papap
P

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.5.2008 10:30:48   
pikapolona2
sivkamivka...hitro napiši še en post...poglej kakšna gropzna številka je pri tebiuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
7.5.2008 10:51:17   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ta vikend smo mi na štajerskem tako da vas žal ne morem videt ne na večerji in ne v ZOO....itak je pa tale maj čist hektičen...vsak vikend najmanj en piknik...kolk nas je bikcev.user posted image

partibrejkerica!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1920
7.5.2008 10:52:28   
muki1

Piškot ...a si vidla novo reklamo za tvixuser posted image tebe omenjajo pa k psihiatru mora osebauser posted image user posted image

Ta reklama je pa meni svetovna user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 1921
7.5.2008 11:04:38   
mis
Bili na sistematskem, teža 10.800, velika mislim da 82 cm (al 80, ne vem). Prideva k sestram, začne ne ne ne, nobene kocke prijela, nobene rozine ven stresla. Samo to dvoje so hotli, pa je naša samo ne govorila. Ah. prideva v ordinacijo pa jok vžgala takoj v naročju, skoz tulila, cepljena ni bila zaradi rahlega kašljanja ki se nam vleče že več kot 14 dni, pa je reku da je do 5. leta čas za to cepljenje, da ni pa nike, mamo čez 3 tedne. No, tak je naš tulež. Je pa rekel da so pri 18 mesecih najhujši, da največ jokajo, da je to čist normalna in zdrava reakcija. Je bila še ena tam, ki je pa že med slačenjem tulila. No, pri nas je bilo malo kasneje. Bo že. Samo da je vse ok.

Letim v službo.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
7.5.2008 11:21:50   
mis
Aja, še eno vprašanje. Kakšne copatke imajo vaši malčki? Naša ima sedaj še superfit ali pa ciciban, pa ne vem al je še treba, al je to najboljše, al kako. Ji moram počasi večje kupit, pa ne vem kaj.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
7.5.2008 11:54:46   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ta reklama je pa meni svetovna user posted image  user posted image  user posted image .

meni tudi...včeraj zvečer sva se z mojim prav režala ko sva jo videla in sva se nato obadva drla...čokolada...karamela...piškot....sm mojga zezala naj danes med sestankom pri direktorju kar iznenada zavpije karamelaaaaa....po moje se nebo upaluser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 11:57:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.