|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 21:11:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   RE: Oktobrki 2006-4
5.5.2008 21:35:57   
mis
Lepo da so ata javili situacijouser posted image  Držita se do konca!

Mala je v postelji, mislim da še ne spi čisto. Jaz sem povožena, utrujena, sem pa bila na aerobiki in med sproščanjam na koncu se mi zdi da me je za par sekund zmanjkalo. Danes sem pa res zaspana. Grem kar v Mižo.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.5.2008 22:00:57   
Lu
Evo še mene.

Sem še živa.

Prazniki minili kot bi trenil. borovnička me ni obiskala user posted image A so sploh že nazaj user posted image Mi smo bili na morju. Imeli smo se super. No, edino otroka sta testirala moje živčke. Ampak samo, da nismo bili doma.

sivkamivka tudi jaz držim pesti, da je šlo vse gladko user posted image

fotke. Joj kako rastejo tile naši malčki. Krasni so.

Zmenek. Kdaj bo zdaj? ZOO?

moci ste že začeli z papirji za parcelo?

Mi se še vedno ne moremo odločiti kaj bi. Cene so ogromne. Zdaj gledava že dvojčke za tak denar. Mislim. Too much.

Naš balkon se še vedno suši. Mislim, da čez ene 10 dni bo pa že lahko parket položil. Pa prepleskali bomo dnevno. Samo še ne vem v kašno barvo. Ideje prosim. Sedežna je bordo rdeča in imamo sive omare. Kakšne stene bi pasale zraven. Pa da prostor ne bi bil preveč hladen. A rumena bi pasala?

Zdaj pa grem.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
   RE: Oktobrčki 2006-4
6.5.2008 8:54:36   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Remy, a pa bi ti nujno morala delati v tujini? Jaz na tvojem mestu ne bi. Ali pa samo par uric tedensko, nikakor ne fulll time job.
Kaj pa Nova Zelandija? To je moja sanjska destinacijauser posted image .

Moja tudi...user posted image user posted image user posted image ... tudi midva sva se odpravljala v tujino ko še nisva imela otrok ker  moj dragi ni našel neke službe pri nas.. sva hotela kar na blef, pa ni bilo nekih pametnih ponudb.. .sedaj pa ati dela v mednarodni firmi in vsake toliko dobi kakšno ponudbo... naju kar zamika, nikoli se ne ve al ne bomo kam šibnili.. pa sem jaz fejst fejst navezana na mojo družino, pa bi vseeno za kakšnih par let šla..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
6.5.2008 8:57:22   
Arabela
Remy, mislim da kompliciraš... si napisala kot da pri 3oih si že ful star..user posted image user posted image user posted image ... vedno več je takšnih ki nimajo izkušenj, verjemi..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.5.2008 9:13:53   
muki1
Dobro jutro. Joj, kje naj začnem user posted image

Sivkamivka, upam, da si brez posebnih bolečin in trpljenja prestala špikanje, pa da bodo zdaj tvoji jajčniki kar pokali od plodnosti, da bo mr. Sivko, koji ne zna da stavlja zareze user posted image , naštimal eno fajn pupo tam not. user posted image user posted image user posted image .

Maxica, si že zdrava?

Psaša, končno malo slikic user posted image , me je že prav firbec matral kakšen je kaj naš fletkani Miha. Še vedno lepotec in me veseli, da Iva nima najmanj las na oktobru user posted image .

Altati, ful hude slike user posted image . Tisti zajtrk je pa verjetno čisto po tvojem okusu. Sladko s sladkim.

Remy....absolutno se strinjam s tvojim in altatiinim dialogom. Še prav posebej pa s tistim delom, da se je dobro malo oddaljiti od staršev, da lahko vi trije zaživite malo bolj svobodno. To so takšne priložnosti, ki se pojavljajo redkim in ne velikokrat v življenju. Zagrabite z odprtimi rokami in pojdite novim dogodivščinam naproti. Še vedno lahko v zelo zelo slabem primeru prideš domov. Tudi na obiske bi verjetno hodila. Poglej našo Lino, kako uživa. KJE SPLOH HODI ta ženska?

Piškot, a si umrla?

Srečanje. JAZ SEM ZA. KADARKOLI V MAJU.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.5.2008 10:00:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Remy, mislim da kompliciraš... si napisala kot da pri 3oih si že ful star..user posted image user posted image user posted image ... vedno več je takšnih ki nimajo izkušenj, verjemi..

user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.5.2008 10:00:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Remy....absolutno se strinjam s tvojim in altatiinim dialogom. Še prav posebej pa s tistim delom, da se je dobro malo oddaljiti od staršev, da lahko vi trije zaživite malo bolj svobodno. To so takšne priložnosti, ki se pojavljajo redkim in ne velikokrat v življenju. Zagrabite z odprtimi rokami in pojdite novim dogodivščinam naproti. Še vedno lahko v zelo zelo slabem primeru prideš domov. Tudi na obiske bi verjetno hodila. Poglej našo Lino, kako uživa. KJE SPLOH HODI ta ženska?

user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.5.2008 10:14:09   
psaša
Remy so ti punce že vse povedale. Zagrabi priložnost z vsemi štirimi in srečno.

Hvala za pohvale.

Srečanje - kadarkoli v maju. Komaj čakam, da se spet vidimo.

Mi smo OK, mali spet nekaj kašlja, drugače vse po starem. Vsake toliko ga mal trma daje, ampak ni panike. Je čisto sam, včasim mu mal pomagam. Govori ne, vse pokaže. Je full priden in potrpežljiv. Sedaj je mal bogi, ker mu trije zobki rinejo ven, sploh ponoči je bolj nemiren, joka pa ne.

Moja mala nečakinja pa raste kot konoplja in se pridno redi, so se fino že navadili en na drugega. Je pa pridna. Ko jo gledam, si kar želim nekaj malega spet v naročju. Samo, kaj ko pa imam malega KLOPA. Nihče ni več dober, samo mami in oči.user posted image  Upam, da bo minilo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 12:46:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.5.2008 14:33:01   
*anč*
ojla!

smo že nazaj. na morju je blo krasno. mali se je že kopal v bazenčku in v momentu nepazljivosti njegovih smotanih staršev tudi v morju. zdrsnilo mu je na kamenčkih in tko je zaplaval za kaki 2 sekundi. ko sva ga potegnila vn in vidla,da je vse ok,sva se nasmejala do solz. mali pa ko da ni nič ... sva ga  dala v voziček in ko polito kuro hitro odpeljala domov.  posledic na srečo ni  in tristan je eden redkih,ki se lahko pohvalijo,da se je kopal za 1.maj  user posted image .  tko,to je to na kratko,zdej vas grem pa mal brat.

papa

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.5.2008 14:40:43   
piskot
Malo premora med delom, da se mi ne zbalina od vse te kode ...

Evo, pri nas vsi zivi. Smo v dilemi al it k prijateljici po norice al ne user posted image . Kaksen nasvet?

Za praznike smo bili skupaj doma in v blizini doma, ker sva midva z atijem take pere cmere, da sva se zadnji dan preden bi morala na izlet odlocila, da ne greva, da bova rajsi pocakala da bomo sli skupaj z martinom.

Martine je ful cveka. Njegova najpogosteje uporabljena beseda (poleg mami) je naloda (neroda), torej veliko pada. Na eni roki ima trenutno bodice od kaktusa, na drugi hraste od padca, prebitih ustnic ne stejemo vec.

Vceraj ko sem ga prisla k babici iskat sem se prav nasmejala. Bil je ves umazan, v skornjih in trenerki, s sajtrgo (samokolnica) in letal po vrtu kot pravi kmet user posted image . Tako da sem trenutno v fazi, ko upam da bo babi se zdrava in bo eno leto se pri njej v varstvu.

vava se tud nc ne oglasi ane? se ji javno zahvaljujem za uslugo.

psasa fest tale vas decko, pa se manj las ima kot nas user posted image .

sivkamivka cestitamo za uspesno prestalo operacijo, pa vseeno me zanima, zakaj te rame bolijo?

lina sej res, kje si?

remy drzimo pesti da greste tja kot si zazelite. jaz sem za take podvige prevelik lokalpatriot.

moci kaj pa instant internet?

muki take zoprne zenske kot sem jaz se samo potuhnejo user posted image .

lucika smo vam vedno bolj fous vase hiske. mi pa spet v blok user posted image . no enkrat bo tud hiska upam.

altati fajn slikce, sploh ozadje za hrano, veri heri user posted image .

arabela a bo kaj novih slikc? a je sergej ze brez krcev?

lu rumena bo super.

mis a ne gres ti ze kmalu rodit?

kje je pa frrr?

maxica
upam da max ne trpi prevec pri dieti.

anc a potem je tudi vas naloda user posted image

omenjam ostale.

< Sporočilo je popravil piskot -- 6.5.2008 14:43:23 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 15:17:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.5.2008 15:53:35   
*anč*
monica99  pri naši P pa sploh ni takih testov. tut pr 1 letu nismo nič meliuser posted image upam,da naslednič opravita z odliko user posted image . dragač pa mislim,da se nimaš za kej sekirat,vsak otrok je drugačen in drugače reagira na stvari.

frrrr  jaša pa nodi sta pa prava frenda! še na potovanje bi šla skup ...user posted image

psaša
  še predobro poznam fazo klop user posted image . na srečo ga je minila ...  pravi sonček je tvoj mihec,nasmeh do ušes!

maxica  bošček lan. a ga bojo testirali na kake alergene?
user posted image gael za obuvanje!!

altati  super za uživancijo!! prekasna sta tvoja 2!

mis  super za tinino čeblanje! naš pa najmanj 100x na dan reče apto(avto), je čist zmešan in obseden z avti.  gre pa full hitro tale tvoja nosečnost ... še 2 mesca al pa še manj. pa fajn da je mali(a je skor sigurno user posted image ?) že obrnjen in živahen. še kako slikico trebuha nam napopaj,da bomo zganjale nostalgijo! user posted image     lušna je tina,se mi zdi že full velika.

pikabu  simpatična sta tvoja sončka! kam ste pa šli tko spedenani? aha sm že prebrala,poroka torej.

lucika
  super,da tko lep napreduje vaša hiša! še malo pa bo ...

sivkamivka  ti pa si dobra,bi si kr moje joške sposodla user posted image . a zato si me klicala?user posted image   mogoče sm pa najdla svoj poklic: halo dojilja user posted image . za crknt ...user posted image

remy 
tinkara je očitno bolj za v starejšo družbo,dojenčki so brezvezni user posted image . pomoje je samo obdobje,ki bo hitro minilo. tujina pa sploh ni tako slaba priložnost,lahk dobiš fajn izkušnje ... po drugi strani te pa razumem,da nočeš it,jst sm bl zapečkarica.

evo pa sm,če bo sploh kjera brala to klobaso!! user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.5.2008 19:53:04   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

maxica upam da max ne trpi prevec pri dieti.

Ne, Max pa sploh ne trpi. Kvečjemu Lan, pa še ta ne.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
6.5.2008 19:53:51   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

maxica  bošček lan. a ga bojo testirali na kake alergene?

Ne. Če se taka alergijska reakcija zgodi le enkrat, ne testirajo. Upam, da je to to.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
6.5.2008 19:55:54   
altati
Hm, ...zdajle ko sem se z dečkom stiskala nekaj minut, preden je zaspal sem ugotovila, da:
  • pogrešam Vavo
  • pogrešam Tasho
  • pogrešam Lino
  • pogrešam @lino
  • pogrešam fotke Mukinega morja
  • pogrešam Frrrr-čafelino komentiranje
  • pogrešam dnevno 'jamranje' dežurnega Kukija
  • pogrešam Moci in njeno nenehno brezvezno samoobtoževanje glede Zojinega obnašanja (ki je seveda resnično brezvezno)
  • pogrešam Lucikine samogovore ob res nenavadnih urah javljanja

V glavnem, ko vse skupaj potegnem, z izjemo nekaj svetlih izjem (Mis, Maxica, Arabela- hm...Arabela pogrešm slikice tvojega malega fantiča, ki je od zadnje objave sigurno že fejst zrastel, Remy, Sivkamivka,......omenjam vse neomenjeneuser posted image , ki definitivno preredko in premalo pišeteuser posted image ) lahko potegnem sklep, da smo postale ČIST NAVADNE DOLGOČASNE NEČVEKE....kaj ko bi se malo popravile? Bi bilo hudo?????

< Sporočilo je popravil altati -- 6.5.2008 19:56:32 >

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
6.5.2008 20:30:09   
muki1
Ne, meni ne. Jaz pogrešam še poleg vseh naštetih še Gayo, Pikabu, Pikapolono in Clody.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
6.5.2008 21:00:59   
*anč*
pa sej ni vse tako črno ... oktoberkam se je pridružil sivkomivko user posted image !! 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
6.5.2008 21:03:21   
moci
čer šjore, kako ste kaj?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 21:20:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
6.5.2008 21:29:04   
moci
jaz bi šla v živalca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejmo se zmenituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1897
   [Brisano sporočilo]
6.5.2008 21:30:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
6.5.2008 21:36:27   
moci
muki, jaz bi pa slikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.5.2008 22:06:38   
mis
user posted image Altati!user posted image user posted image  To rabmo. Zadne cajte pridem gor in nč kej. Bl suša. Ne vem no. Mal pa paše prebrat kdaj pa kdaj.

Živalski... Lahko tudi to nedeljo če je kera za. Moj igra na TLP, pa gremo lahko vsi v LJ. Al kako. Ne vem kdaj no. Povejte. Pejmo!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.