|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
8.5.2008 8:38:38   
ELMA
Itata kak  se Jakob počuti ?A ga še srbi ?
user posted image Mi smo včeraj bili  na pregledu , dobili smo eno drugo ČUDEŽNO kremco , samo dvakrat na dan je smem namazat , ti povem skoraj je vse izginlo Pa ponoći se ni neč praskala....Nemorem verjet .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
8.5.2008 8:40:19   
mary_lou
JUTRO PUNCE;

ELLA  ta tvoj sladoled more bit tud ful dobr sam ni pa isti kot ga postrezejo tle v ljubljanskih kitajskih restavracijah. K ta skorja okol sladoleda ma po okusu sodec zmelte piskote pa ful namoceno v rum in na mizi ti prnese se leden sladoled in ti ga pol na mizi flambira. Sam neki se more bit notr da zmleti piskoti skup stojijo s stekas? Sm na kulinariki gledala pa pise ta voj recept pol je pa opomba spodaj da lahko naredis drugo razlicico zmleti mandljevi piskoti namoceni v rum in flambiras na mizi. Bom probala dons to nardit, sam samo piškoti pa rum mi ni jasno kako to pol rata skorja da se ne sesuje? A je mozno da sladoled povaljas v tej zmesi pa das se enkrat ful zmrznt?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
8.5.2008 8:41:54   
Janey
Jutro

Jaz sem pa danes že bla zelo pridna. ponavadi še z malim potegnem danes sem se pa vstala in vse akvarije nahanila ker je lubek zaspal in potem kar odvihral, pospravila in zložila vse cune z morja, jakčeve pregledala kere so za stran in iz novega kupa kere za zdaj in kaj bo treba počasi kupit (postaja tak da mu je 62 na knap, 68 pa tako grdo visi...je ko mali razcapanček) Mu poskušam še malo 62 natlačituser posted image user posted image user posted image user posted image , pojedla zajtrk in zdaj sem tu.

Moram ga pohvalit je bil včeraj priden v vozičku. in pol je pol ure v avtu bedel in niti pisknu. Super je bil včeraj dan, čeprav je enkrat ko sma bla doma spet na rokah zaspal. Tako je kričal da ga nisem več mogla pustit, sem ga samo dvignila mu dala dudo in že je spal. Pa če ležim zraven njega, objemam ga, božam ga...isto ko da je na rokah..pa nič. Ma bomo žeuser posted image user posted image user posted image
jutri imam izpit in sem mislila da se bom danes učila in sem ostala za cel dan sama. Popoldan ga dam za kako uro k babici da bom lahko vsaj pogledala malo po vprašanjih. Baje je ful lahek izpit in se ga da na blef nardit, tak da grem poskusit, če ne pa drugičuser posted image user posted image pol me do konc maja čakata še 2 seminaski in en obsežen dnevnik prakse in pol mam v 2 tednih še 3 izpiteuser posted image user posted image in pol sem fertik...čeuser posted image user posted image user posted image

No končno sem mela malo več časa kaj napisat. Vidim da ste pridne in se lepo dobivate...mariborčanke pa smo 4 pa se kar ne moremo zmenituser posted image upam, da se naslednji teden pa res dobimo.

Eno vprašanje še, pol grem pa še sebe porihtat če bo pokec še malo ajčal: a imate še vse košare za user posted image na vozičkih, al ste jih že dale v one športne dele?

lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
8.5.2008 8:42:35   
mary_lou
Ah ta moj Tai pa ze cel mesec spi od osmih zvecer do desetih zjutri, ne mors verjet kok ma tocno to svojo notranjo uro. Tm okol 19.50 ze tok zeha da kej tazga pa res se ne. Valda vmes 2 krat je ob 2 in ob 6. Tko da zakon ta moj čmru

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
8.5.2008 8:48:42   
dolenjka
Jutro user posted image

Vam pa dogaja danes user posted image

Včeraj sem bila preveč zmatrana, da bi se kaj javila, ker sem preveč vozičkala z Ello, Buči in Meti user posted image  user posted image  user posted image
No, sam smo ble pa na zraku 4 ure in potem, ko sva s carico prišli domov, sem jo samo nafutrala, previla in smo šli z očijem v hrib. Mater, zgleda da imam pozno popoldan veliko manj kondicije. Sem komaj gor prisopihala. Kaj bi šele blo, če bi tist čik, ki mi ga je Buči ponujala počikala user posted image  user posted image
Naša prinčipesa je včeraj pridno zaspala ob 20.30 in spala do 4h, pomalcala obe cici in spala do 7.15, ko sem ji zamenjala peleno in dala joškici in zdaj spet panča user posted image
Danes gremo pa z očijem v LJ, komarnike naročiti user posted image , pa carici kake hlače kupit, pa klobuček nujno rabi za na morje  user posted image  Kopalk pa letos ne bo imela, pravi, da bo nudistka user posted image  user posted image  user posted image  Oči je frej do torka in jutri gremo na user posted image , pa k Pinči na šparoge, če bo dvignila GSM user posted image  user posted image

Jaz sem tolk sklerozna, da vas ne morem veliko pokomentirat, ker vse kar preberem sproti pozabim user posted image  user posted image

Itata, jaz sem v voziček dala tole "knjigico" in ji je kar zanimiva user posted image  Ko se naveliča, jo pa okrog obrneš user posted image  Ella in Meti sta včeraj videli kako zgleda

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170197

Jaz mislim, da se splača vztrajati v košari, dokler se le da, ker je za hrbteničko dobro. Konec koncev imajo šele polna 2 meseca oz. 3 user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
8.5.2008 8:53:18   
buči
Jutro! user posted image  Se mi večraj ni dalo nič! user posted image  Najprej eno uro čakam pri zdravniuci, da mi reče, da naj vzamem lekadol, ker me grlo boli že 5 dni, da komaj požiram, potem ji pojamram zaradi otrplih rok - 2 lekadola, pa malo naj se pomasiram po roki. user posted image  Stara ni gladka! Sem ji še rekla zaradi teže, pa pravi, da do 40 leta ni nič narobe, če jih imam malo več. Pa pizuser posted image , da je zmešana. Bolj ji jamram, da mi neke diete ne grejo, da naj mi kaj svetuje, ona pa, da fejst zgledam po 2 otrocih.  Morm it h kakšnemu decu, da me malo v red spravi oz. mojo glavo. Je pa v Šiški v ZD en dohtar, ki se piše in mu je ime isto kot mojemu možu, tako da mogoče bi pa tam imela več šans za normalno "obdelavo" oz. obravnavo. user posted image  In potem zvečer dobim še menstro ... Zdaj pa naročit za mirenco!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
8.5.2008 8:56:34   
dolenjka
U Buči, ti si imela pa včeraj, če nas tri z Ello in Meti odštejem, popoln dan user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
8.5.2008 8:57:16   
buči
Dolenjka, si pa karakter glede čikov user posted image ! Ampak pride čas, ko bova skupaj enga uničle, a ne? Knjigice iz blaga imajo ful lepe v Ikei.

Če imate špotrne vozičke, kjer se da naslon popolnoma dol, je ok.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
8.5.2008 8:58:07   
larisa
Jutro,

čvekanje že laufa, ker majo ene preveč cajta, pa zvezdice lovijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se naspali, čeprav naš mulc kar nekaj ponoči skrajšuje čas med dojenjem. Smo prišli že iz ure ob 3h na uro ob 1.15 danes user posted image user posted image , pojma nimam zakaj. Pa čez dan je začel bit ful buden. Mogoče je glih to, da premalo spi, pa je pol preveč zmatran in slabše spi. user posted image

Glede športnega dela je nam pediater zadnjič zabičal da sigurno še ne user posted image , ampak oni morajo itak zagovarjat tist čisto pravilen čas za te zadeve, ko že sam sedi itd. Je pa res, da je od vozička odvisno, če se čist poleži je pomoje ok, če pa ne, je pa res še čist prezgodaj za naše user posted image .

Danes imamo pa prvič telovadbo z user posted image , upam da bo kul. Grem se rihtat, da ne bom potem spet norela, pa hitela.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
8.5.2008 8:58:19   
buči
Dolenjka, še dobro, da sem vas srečala, sicer bi si milsila, da sem se prezgodaj zbudila! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
8.5.2008 8:58:45   
mary_lou
BUCI ne razburjaj se to skoduje lepoti vzem pa kr 3 lekadole da bo za zihr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hecam se - a mas v sentvidu zdravnika? Ce ga mas kero? Jest mam remic

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
8.5.2008 9:04:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dolenjka, si pa karakter glede čikov user posted image ! Ampak pride čas, ko bova skupaj enga uničle, a ne? Knjigice iz blaga imajo ful lepe v Ikei.

Če imate špotrne vozičke, kjer se da naslon popolnoma dol, je ok.

Jp, ata in mož bi bl ponosna name user posted image  user posted image  user posted image

Elli sem obljubila, da se ga 1x (kmal) skup nasekava (sam stara moja, jaz ne bom tekile tolkla, k me boste pelal na pumpanje po vsej tej dolgotrajni abstinenci user posted image  ), teb pa obljubim, da bom zraven še enga pržgala. Sej zgodil se bo pa pol tko, da bom spila 1 dcl refoška pa bom komirana, pokadila pol čika, pa se mi bo vrtel....nč, najboljš da še 1x zanosm, pa ne bom imela teh težav user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
8.5.2008 9:10:27   
larisa
Uf, jst se vam tud pridružim pri popivanju, mam že orng abstinenčno krizo user posted image user posted image user posted image , tko da pijem tekile alpa refošk, sam da pijem user posted image user posted image user posted image   Joj kolk bi tud kadila, samo vem da če bom sam enga, pol bom spet začela, pa mi je bilo toooook težko nehat, da nebi šla še enkrat čez to!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
8.5.2008 9:12:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Uf, jst se vam tud pridružim pri popivanju, mam že orng abstinenčno krizo user posted image user posted image user posted image , tko da pijem tekile alpa refošk, sam da pijem user posted image user posted image user posted image   Joj kolk bi tud kadila, samo vem da če bom sam enga, pol bom spet začela, pa mi je bilo toooook težko nehat, da nebi šla še enkrat čez to!

Larisa, sej veš kako sem jaz nehala, v porodnišnico sem šla, prej mi ni nič pomagal user posted image    No, še dobr, da mi je vsaj to user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
8.5.2008 9:16:03   
kati kati

dan ...tud pr nas sije sonček..user posted image user posted image user posted image
včiri smo mel pregled za kolke pa mamo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .nč več širokega povijanja..
naslednjo sredo pa cepljenje...ujej user posted image

DOENJKA-naš maj je dobil to knjigico in je ful zanimiva..pa zelo praktična ker jo lahko privežeš na posteljico ali pa jo daš na posteljo ko kravice pase in gleda knjigico....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
8.5.2008 9:30:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Bamby - kdaj si pa dala obkladek gor? Že v possvetovalnici ali doma? Samo fiziološko? Sorry - ker te morim...

Sorry, ker sem šele zdaj videla tvoje vprašanje. V posvetovalnici so ji itak takoj flajšterček prilepili gor. Jaz ji potem obkladka nisem dajala, ker ni bilo potrebe. Ni bilo čutiti, da bi jo posebno bolelo, pa tudi ni bilo ne rdeče, ne otečeno. Sem pa dobila navodilo, kako postopati v tem primeru. Naredi se obkladek s fiziološko, če je pa vročina, pa še pol svečke.

meti, o tem da bi dala fiziološko hladit niso nič rekli, ampak jaz jo nisem imela namena dati, saj če je mokro. že samo po sebi hladi.

ella, po moje če ni vročine gresta komot ven. Midve sva bili včeraj, na don ko je bila pa cepljena pa ne, ker sva bili cepljeni šele pozno popoldne.

misar, dobro si prišla ti skozi do treh *** user posted image user posted image user posted image

nizy, dobro opravite na pregledih!

kati kati, user posted image  za dobre kolke!!!

buči, nič hudega, če ne moreš danes v Logatec. Sem pa res prav pohitela prit na RR,da vidim če imam kakšen ZS od tebe user posted image . Se bova pa za kakšen drug dan zmenile, a ne?

Midve sva tudi 20 minut pred 6h že prvič pomalicali, zdaj pa čakam, da se princeska zbudi, da še eno flašo obrneva user posted image . A je bila mogoče Anaja tudi včeraj z vami v Kavalu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
8.5.2008 9:31:12   
dolenjka
Ja Kati kati, res je fajn, ker se lahko uporablja na več načinov - daš v posteljico, voziček, na tla ko pase kravice in potem ko bo puzal bo spet v igri, pa ko bodo mal večji in sedeli jo bodo lahko "gledali". Pa še iz večih materialov je, da se jim otip "krepi" user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
8.5.2008 10:02:04   
misar
kaj se ena pijanica obeta??? to me pa le 100% štejte zraven...sem v kroničnem pomanjkanju žuranja...cigareti sicer niso zame, le če bomo tekilo tolkle potem se pa nikoli ne ve user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
8.5.2008 10:14:09   
ella79
misar to dogaja user posted image user posted image user posted image sem se kar mal tvoje energije nalezla user posted image user posted image user posted image

itata ti bi lahko danes pridelala 4**** user posted image

joj dolenjka jaz bi se ga res šla nekam čist odklopit, seveda v ženski držbi user posted image user posted image če ne bo tekila pa bosta pomoje dva refoška tudi čist dovolj user posted image user posted image a začnemo seznam delat. katera vse pride user posted image user posted image mam občutek da je več interisentov, kot za vozičkanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša user posted image je ravno pri zajtrku, jaz sem šele kavo spila... in sedaj se je pos*** user posted image user posted image gremo v kopalnico user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
8.5.2008 10:30:03   
larisa
Ja Ella, kar seznam naj pade user posted image , se vidi, da smo vse bolj žurerke, pa nam mal manjka user posted image

Sem zdele pogledala pri sebi glede *, pa vidim, da bi tud jaz lahko kej pridelala, če se ne motim? Kako to laufa user posted image ?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
8.5.2008 10:30:26   
dolenjka
Jutro zaspankam user posted image

Naša je spala 1 h 45 min, do 10h, zdej pa že od takrat spi v mojem naročju user posted image  Se bom nakvihtala user posted image
Oči je že na poti domov, tko da se sam še midve zrihtava pa letimo user posted image

Katera bo pa delala seznam za pijanko? user posted image

Pina, ne se skrivat zdej, mal refija pršparaj!! user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
8.5.2008 10:31:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ja Ella, kar seznam naj pade user posted image , se vidi, da smo vse bolj žurerke, pa nam mal manjka user posted image

Sem zdele pogledala pri sebi glede *, pa vidim, da bi tud jaz lahko kej pridelala, če se ne motim? Kako to laufa user posted image ?

še 20 postov, pa dobiš novo user posted image

A še nisi šla riti zmigat? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
8.5.2008 10:33:54   
MetiLu
Midva pa še do konca popapcava, pol pa gas od doma user posted image  se bova kar včerajšnjega plana držala. Če bo priden (beri:med vožnjo zaspal), bova šla še v BC po par stvari.

Jaz sem ga že dala v športni del, s tem da sem mu naslonjalo max. spustila, pa podložila pod ritko. sicer ni čist v leže, vendar zelo blizu user posted image pa sej ne vem kaj je res boljš, da ga v lupinci vozim al tako. s košaro se ne mislim več ****....

ah, je že v naročju zaspal, zdej ga grem pa hitro oblečt, pa gasa user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
8.5.2008 10:38:44   
dolenjka
Me je začela roka bolet in sem jo v košek odložila, pa spi naprej user posted image  Jedla ni že od zjutraj user posted image  Halooo? No, prav, grem še 1 jogurt pojest user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
8.5.2008 11:37:53   
itata
dolenjka: točn tako knjigico že imauser posted image  sej igračke ga drugač ful zaposlijo, tud v vozičku, sam bolj redko pač tam in težko sam zaspi v njem... matr sem ga razvadlauser posted image

elma: mal bolš je. se manj praska in definitivno bolj mirno in več spi. ima še zmer kar precej hrast na glavi, obrazek je bolš. dej napiši še ime od kremice. še kak dan dva pa bom videla a je mleko krivo al ne

sem šla prej še jaz spat pa sva spala do 10h, pol sva se previjala pa jaz sem jedla, zdej pa soet mal spi... ko se zbudi gremo pa mal na zbilje vsajuser posted image  popoldne si pa barvam lase domauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!