Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:38:38
|
|
|
|
ELMA
|
Itata kak se Jakob počuti ?A ga še srbi ? Mi smo včeraj bili na pregledu , dobili smo eno drugo ČUDEŽNO kremco , samo dvakrat na dan je smem namazat , ti povem skoraj je vse izginlo Pa ponoći se ni neč praskala....Nemorem verjet .
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:40:19
|
|
|
|
mary_lou
|
JUTRO PUNCE; ELLA ta tvoj sladoled more bit tud ful dobr sam ni pa isti kot ga postrezejo tle v ljubljanskih kitajskih restavracijah. K ta skorja okol sladoleda ma po okusu sodec zmelte piskote pa ful namoceno v rum in na mizi ti prnese se leden sladoled in ti ga pol na mizi flambira. Sam neki se more bit notr da zmleti piskoti skup stojijo s stekas? Sm na kulinariki gledala pa pise ta voj recept pol je pa opomba spodaj da lahko naredis drugo razlicico zmleti mandljevi piskoti namoceni v rum in flambiras na mizi. Bom probala dons to nardit, sam samo piškoti pa rum mi ni jasno kako to pol rata skorja da se ne sesuje? A je mozno da sladoled povaljas v tej zmesi pa das se enkrat ful zmrznt?
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:41:54
|
|
|
|
Janey
|
Jutro Jaz sem pa danes že bla zelo pridna. ponavadi še z malim potegnem danes sem se pa vstala in vse akvarije nahanila ker je lubek zaspal in potem kar odvihral, pospravila in zložila vse cune z morja, jakčeve pregledala kere so za stran in iz novega kupa kere za zdaj in kaj bo treba počasi kupit (postaja tak da mu je 62 na knap, 68 pa tako grdo visi...je ko mali razcapanček) Mu poskušam še malo 62 natlačit , pojedla zajtrk in zdaj sem tu. Moram ga pohvalit je bil včeraj priden v vozičku. in pol je pol ure v avtu bedel in niti pisknu. Super je bil včeraj dan, čeprav je enkrat ko sma bla doma spet na rokah zaspal. Tako je kričal da ga nisem več mogla pustit, sem ga samo dvignila mu dala dudo in že je spal. Pa če ležim zraven njega, objemam ga, božam ga...isto ko da je na rokah..pa nič. Ma bomo že jutri imam izpit in sem mislila da se bom danes učila in sem ostala za cel dan sama. Popoldan ga dam za kako uro k babici da bom lahko vsaj pogledala malo po vprašanjih. Baje je ful lahek izpit in se ga da na blef nardit, tak da grem poskusit, če ne pa drugič pol me do konc maja čakata še 2 seminaski in en obsežen dnevnik prakse in pol mam v 2 tednih še 3 izpite in pol sem fertik...če No končno sem mela malo več časa kaj napisat. Vidim da ste pridne in se lepo dobivate...mariborčanke pa smo 4 pa se kar ne moremo zmenit upam, da se naslednji teden pa res dobimo. Eno vprašanje še, pol grem pa še sebe porihtat če bo pokec še malo ajčal: a imate še vse košare za na vozičkih, al ste jih že dale v one športne dele? lep sončen dan vam želim.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:42:35
|
|
|
|
mary_lou
|
Ah ta moj Tai pa ze cel mesec spi od osmih zvecer do desetih zjutri, ne mors verjet kok ma tocno to svojo notranjo uro. Tm okol 19.50 ze tok zeha da kej tazga pa res se ne. Valda vmes 2 krat je ob 2 in ob 6. Tko da zakon ta moj čmru
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:48:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Vam pa dogaja danes Včeraj sem bila preveč zmatrana, da bi se kaj javila, ker sem preveč vozičkala z Ello, Buči in Meti No, sam smo ble pa na zraku 4 ure in potem, ko sva s carico prišli domov, sem jo samo nafutrala, previla in smo šli z očijem v hrib. Mater, zgleda da imam pozno popoldan veliko manj kondicije. Sem komaj gor prisopihala. Kaj bi šele blo, če bi tist čik, ki mi ga je Buči ponujala počikala Naša prinčipesa je včeraj pridno zaspala ob 20.30 in spala do 4h, pomalcala obe cici in spala do 7.15, ko sem ji zamenjala peleno in dala joškici in zdaj spet panča Danes gremo pa z očijem v LJ, komarnike naročiti , pa carici kake hlače kupit, pa klobuček nujno rabi za na morje Kopalk pa letos ne bo imela, pravi, da bo nudistka Oči je frej do torka in jutri gremo na , pa k Pinči na šparoge, če bo dvignila GSM Jaz sem tolk sklerozna, da vas ne morem veliko pokomentirat, ker vse kar preberem sproti pozabim Itata, jaz sem v voziček dala tole "knjigico" in ji je kar zanimiva Ko se naveliča, jo pa okrog obrneš Ella in Meti sta včeraj videli kako zgleda http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170197 Jaz mislim, da se splača vztrajati v košari, dokler se le da, ker je za hrbteničko dobro. Konec koncev imajo šele polna 2 meseca oz. 3
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:53:18
|
|
|
|
buči
|
Jutro! Se mi večraj ni dalo nič! Najprej eno uro čakam pri zdravniuci, da mi reče, da naj vzamem lekadol, ker me grlo boli že 5 dni, da komaj požiram, potem ji pojamram zaradi otrplih rok - 2 lekadola, pa malo naj se pomasiram po roki. Stara ni gladka! Sem ji še rekla zaradi teže, pa pravi, da do 40 leta ni nič narobe, če jih imam malo več. Pa piz , da je zmešana. Bolj ji jamram, da mi neke diete ne grejo, da naj mi kaj svetuje, ona pa, da fejst zgledam po 2 otrocih. Morm it h kakšnemu decu, da me malo v red spravi oz. mojo glavo. Je pa v Šiški v ZD en dohtar, ki se piše in mu je ime isto kot mojemu možu, tako da mogoče bi pa tam imela več šans za normalno "obdelavo" oz. obravnavo. In potem zvečer dobim še menstro ... Zdaj pa naročit za mirenco!
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:56:34
|
|
|
|
dolenjka
|
U Buči, ti si imela pa včeraj, če nas tri z Ello in Meti odštejem, popoln dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:57:16
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, si pa karakter glede čikov ! Ampak pride čas, ko bova skupaj enga uničle, a ne? Knjigice iz blaga imajo ful lepe v Ikei. Če imate špotrne vozičke, kjer se da naslon popolnoma dol, je ok.
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:58:07
|
|
|
|
larisa
|
Jutro, čvekanje že laufa, ker majo ene preveč cajta, pa zvezdice lovijo Mi smo se naspali, čeprav naš mulc kar nekaj ponoči skrajšuje čas med dojenjem. Smo prišli že iz ure ob 3h na uro ob 1.15 danes , pojma nimam zakaj. Pa čez dan je začel bit ful buden. Mogoče je glih to, da premalo spi, pa je pol preveč zmatran in slabše spi. Glede športnega dela je nam pediater zadnjič zabičal da sigurno še ne , ampak oni morajo itak zagovarjat tist čisto pravilen čas za te zadeve, ko že sam sedi itd. Je pa res, da je od vozička odvisno, če se čist poleži je pomoje ok, če pa ne, je pa res še čist prezgodaj za naše . Danes imamo pa prvič telovadbo z , upam da bo kul. Grem se rihtat, da ne bom potem spet norela, pa hitela.
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:58:19
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, še dobro, da sem vas srečala, sicer bi si milsila, da sem se prezgodaj zbudila!
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 8:58:45
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCI ne razburjaj se to skoduje lepoti vzem pa kr 3 lekadole da bo za zihr hecam se - a mas v sentvidu zdravnika? Ce ga mas kero? Jest mam remic
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 9:04:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, si pa karakter glede čikov ! Ampak pride čas, ko bova skupaj enga uničle, a ne? Knjigice iz blaga imajo ful lepe v Ikei. Če imate špotrne vozičke, kjer se da naslon popolnoma dol, je ok. Jp, ata in mož bi bl ponosna name Elli sem obljubila, da se ga 1x (kmal) skup nasekava (sam stara moja, jaz ne bom tekile tolkla, k me boste pelal na pumpanje po vsej tej dolgotrajni abstinenci ), teb pa obljubim, da bom zraven še enga pržgala. Sej zgodil se bo pa pol tko, da bom spila 1 dcl refoška pa bom komirana, pokadila pol čika, pa se mi bo vrtel....nč, najboljš da še 1x zanosm, pa ne bom imela teh težav
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 9:10:27
|
|
|
|
larisa
|
Uf, jst se vam tud pridružim pri popivanju, mam že orng abstinenčno krizo , tko da pijem tekile alpa refošk, sam da pijem Joj kolk bi tud kadila, samo vem da če bom sam enga, pol bom spet začela, pa mi je bilo toooook težko nehat, da nebi šla še enkrat čez to!
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 9:12:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Uf, jst se vam tud pridružim pri popivanju, mam že orng abstinenčno krizo , tko da pijem tekile alpa refošk, sam da pijem Joj kolk bi tud kadila, samo vem da če bom sam enga, pol bom spet začela, pa mi je bilo toooook težko nehat, da nebi šla še enkrat čez to! Larisa, sej veš kako sem jaz nehala, v porodnišnico sem šla, prej mi ni nič pomagal No, še dobr, da mi je vsaj to
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 9:16:03
|
|
|
|
kati kati
|
dan ...tud pr nas sije sonček.. včiri smo mel pregled za kolke pa mamo vse ok. .nč več širokega povijanja.. naslednjo sredo pa cepljenje...ujej DOENJKA-naš maj je dobil to knjigico in je ful zanimiva..pa zelo praktična ker jo lahko privežeš na posteljico ali pa jo daš na posteljo ko kravice pase in gleda knjigico....
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 9:30:01
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Bamby - kdaj si pa dala obkladek gor? Že v possvetovalnici ali doma? Samo fiziološko? Sorry - ker te morim... Sorry, ker sem šele zdaj videla tvoje vprašanje. V posvetovalnici so ji itak takoj flajšterček prilepili gor. Jaz ji potem obkladka nisem dajala, ker ni bilo potrebe. Ni bilo čutiti, da bi jo posebno bolelo, pa tudi ni bilo ne rdeče, ne otečeno. Sem pa dobila navodilo, kako postopati v tem primeru. Naredi se obkladek s fiziološko, če je pa vročina, pa še pol svečke. meti, o tem da bi dala fiziološko hladit niso nič rekli, ampak jaz jo nisem imela namena dati, saj če je mokro. že samo po sebi hladi. ella, po moje če ni vročine gresta komot ven. Midve sva bili včeraj, na don ko je bila pa cepljena pa ne, ker sva bili cepljeni šele pozno popoldne. misar, dobro si prišla ti skozi do treh *** nizy, dobro opravite na pregledih! kati kati, za dobre kolke!!! buči, nič hudega, če ne moreš danes v Logatec. Sem pa res prav pohitela prit na RR,da vidim če imam kakšen ZS od tebe . Se bova pa za kakšen drug dan zmenile, a ne? Midve sva tudi 20 minut pred 6h že prvič pomalicali, zdaj pa čakam, da se princeska zbudi, da še eno flašo obrneva . A je bila mogoče Anaja tudi včeraj z vami v Kavalu
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 9:31:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja Kati kati, res je fajn, ker se lahko uporablja na več načinov - daš v posteljico, voziček, na tla ko pase kravice in potem ko bo puzal bo spet v igri, pa ko bodo mal večji in sedeli jo bodo lahko "gledali". Pa še iz večih materialov je, da se jim otip "krepi"
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 10:02:04
|
|
|
|
misar
|
kaj se ena pijanica obeta??? to me pa le 100% štejte zraven...sem v kroničnem pomanjkanju žuranja...cigareti sicer niso zame, le če bomo tekilo tolkle potem se pa nikoli ne ve
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 10:14:09
|
|
|
|
ella79
|
misar to dogaja sem se kar mal tvoje energije nalezla itata ti bi lahko danes pridelala 4**** joj dolenjka jaz bi se ga res šla nekam čist odklopit, seveda v ženski držbi če ne bo tekila pa bosta pomoje dva refoška tudi čist dovolj a začnemo seznam delat. katera vse pride mam občutek da je več interisentov, kot za vozičkanje naša je ravno pri zajtrku, jaz sem šele kavo spila... in sedaj se je pos*** gremo v kopalnico
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 10:30:03
|
|
|
|
larisa
|
Ja Ella, kar seznam naj pade , se vidi, da smo vse bolj žurerke, pa nam mal manjka Sem zdele pogledala pri sebi glede *, pa vidim, da bi tud jaz lahko kej pridelala, če se ne motim? Kako to laufa ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 10:30:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro zaspankam Naša je spala 1 h 45 min, do 10h, zdej pa že od takrat spi v mojem naročju Se bom nakvihtala Oči je že na poti domov, tko da se sam še midve zrihtava pa letimo Katera bo pa delala seznam za pijanko? Pina, ne se skrivat zdej, mal refija pršparaj!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 10:31:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Ella, kar seznam naj pade , se vidi, da smo vse bolj žurerke, pa nam mal manjka Sem zdele pogledala pri sebi glede *, pa vidim, da bi tud jaz lahko kej pridelala, če se ne motim? Kako to laufa ? še 20 postov, pa dobiš novo A še nisi šla riti zmigat?
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 10:33:54
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva pa še do konca popapcava, pol pa gas od doma se bova kar včerajšnjega plana držala. Če bo priden (beri:med vožnjo zaspal), bova šla še v BC po par stvari. Jaz sem ga že dala v športni del, s tem da sem mu naslonjalo max. spustila, pa podložila pod ritko. sicer ni čist v leže, vendar zelo blizu pa sej ne vem kaj je res boljš, da ga v lupinci vozim al tako. s košaro se ne mislim več ****.... ah, je že v naročju zaspal, zdej ga grem pa hitro oblečt, pa gasa
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 10:38:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Me je začela roka bolet in sem jo v košek odložila, pa spi naprej Jedla ni že od zjutraj Halooo? No, prav, grem še 1 jogurt pojest
|
|
RE: februarski sončki 2008 8.5.2008 11:37:53
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: točn tako knjigico že ima sej igračke ga drugač ful zaposlijo, tud v vozičku, sam bolj redko pač tam in težko sam zaspi v njem... matr sem ga razvadla elma: mal bolš je. se manj praska in definitivno bolj mirno in več spi. ima še zmer kar precej hrast na glavi, obrazek je bolš. dej napiši še ime od kremice. še kak dan dva pa bom videla a je mleko krivo al ne sem šla prej še jaz spat pa sva spala do 10h, pol sva se previjala pa jaz sem jedla, zdej pa soet mal spi... ko se zbudi gremo pa mal na zbilje vsaj popoldne si pa barvam lase doma
|
Plenice na domnada56Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (
47%)
Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (
15%)
Dostava zgodaj zjutraj (
0%)
Dostava zvečer (
4%)
Dostava sobota in nedelja (
0%)
Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (
34%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!