|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
7.5.2008 21:51:50   
buči
bamby, jutri ne bom mogla priti v Logatec. Sorči!

Meti, za opladke je fajn tudi fiziološka + alkohol (pol, pol), čim večkrat

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
7.5.2008 21:55:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Srečka nosečka - ponoči se doji cca. 15 minut (na obeh straneh skupaj). Podnevi pa mogoče 5 do 10 minut user posted image . Se mi zdi full premalo... Ne vem...

potem midve z user posted image udarjala maratone user posted image jaz jo manj kot 15 min nimam na zizi, sam naša vedno pomalca obe, kar znese pol ure user posted image razen če je treba ponoči jest, potem gre to mal hitreje user posted image k pomoje prej k v 10 min bi že težko pojedla, ker kadar si črpam traja 10 min, sam tam teče hitreje pomoje kot ona je user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
7.5.2008 22:00:43   
srečka nosečka
Grem mojemu v posteljo družbo delat. Če že ni seveda zaspal. user posted image
Še prej pa sem dve sočni kokosovi kocki zmazala - ful so dobre. user posted image  Saj s praznim trebuhom res ne morem zaspat. user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
8.5.2008 6:57:00   
misar
prva???

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
8.5.2008 7:02:55   
misar
jessss ratalo je user posted image user posted image user posted image user posted image končno prva user posted image user posted image user posted image user posted image

danes smo spet fino spali..no vsaj jaz in princeska. se je zbudila sam za papico ob enih potem pa do šestih mir. takrat se je začela nekaj sama s sabo pogovarjat pa godit, sem jo še mal pustila pol pa le priklopilauser posted image user posted image

zdaj se pa nekaj buni tam na igralni, ko jaz čakam alelujo user posted image user posted image user posted image -

moj dragi pa ni nič spal, je mel tremo pred zagovorom, mislim, da je skor drisko fasal user posted image user posted image user posted image user posted image .

mater je sexy v obleki, zdle tle po stanovanju cel živčen skače, bi ga kar mal slekla ...grrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
8.5.2008 7:23:50   
misar
joj men seka danesuser posted image user posted image user posted image .pa očitno vsi februarčki še spijo, ker mam jaz samogovore.
pa kaj. mamo spet sonček, pa bomo danes spet na polno vozičkali

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
8.5.2008 7:24:56   
misar
še osem postov, pa bom končno pridelala 3 vezdice

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
8.5.2008 7:25:12   
misar
še samo sedemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
8.5.2008 7:25:42   
misar
hmmm a bom prej na drugi strani al bom prej dobila še eno zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
8.5.2008 7:26:23   
misar
še malo...go miša, go miša, go miša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
8.5.2008 7:27:04   
misar
men se rola, v glavi vrti se, se vrtenje nkol ne konča 

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
8.5.2008 7:28:16   
misar
ma zdaj mislite, da se mi je utrgalo...saj imam res višek energije, ko že cel teden fenomenalno spimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
8.5.2008 7:28:33   
misar
no saj sam še dva posta napišem pa dam mir

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
8.5.2008 7:28:55   
misar
evo zdele bi mogla dobit še eno zvezdico

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
8.5.2008 7:29:45   
misar
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj dam pa miruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
8.5.2008 7:31:05   
misar
al čem še mal čvekat, da na drugo stran pridem???

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
8.5.2008 7:31:24   
misar
al dam raj mir???

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
8.5.2008 7:31:37   
misar
bom dala miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
8.5.2008 7:31:57   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
8.5.2008 7:32:05   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
8.5.2008 7:32:56   
itata
misar nimaš čist samogovore, jaz sem tud že pokonc. fora je k sem tkole pol pokonoc več kot eno uro pa se mi ne da nazaj spat it, ker mam pol spet krizo za se ponovno zbudit... sam bi mi pasal še mal spat...

skratka to z vozičkom še ne vem kako bom rešlauser posted image  bom probala tud športni del, sam se bojim da bo podobno kot v lupinci... pa ma igračke gor namontirane pa vse. kenguruja imam že rezerviranega, da si ga sposodim od bratranca za pol k bo mal večji.

zdej me bolj mori to, da mali že cel teden skoz pri meni spi. najprej se mi je smilil, ker je kašljal pa glava ga je srbela pa vse. sam zdej mi pa ne paše več k me mal izsiljuje že, da bi se pri meni stiskal. čez dan nimam problema, ker pač ne spim in lepo spi v svoji postelji. zvečer tud ni panike, ampak ponoč od prvega nočnega dojenja dalje pa skoz neki teži, k da bi vedel, da bom slej k prej zaspala nazaj in bo pač ostal zraven meneuser posted image  res bom reskirala spet svoje spanje in ga tudi ponoči dosledno odlagala v njegovo posteljo!! k mi je že tko lepo uspeval pa me je tale prehlad in alergija njegova čist zaj... skratka danes sem spet vsa polomljena spala k se je stiskal mali pri nama... da ne omenjam, da moj tud ni preveč navdušenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
8.5.2008 7:33:57   
itata
ti sam 4 zvezdice pa vseen nisi pridelalauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
8.5.2008 7:39:29   
nizy
pozdravljene,

mi gremo pa zdaj na UZ kolkov , potem mamo kontrolo pri zdravniku s srednjo punco , je bla tok bolana ,da tut dihat ni mogla,.. še dobr da nismo bolnice fasal,....za piko na i pa moram še jaz k svojmu G na pregled ,...to zdaj še nisem bila user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
8.5.2008 7:43:48   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ti sam 4 zvezdice pa vseen nisi pridelalauser posted image

sam dost pa ni manjkalo, da bi jih. pa ne me izzivat, ker lahko kar začnem delat na njih user posted image user posted image user posted image

men je tud zoprno kadar tamala spi pri nama, sploh ,ker nimava ravno ogromne postelje, pol se pa vsakod naju tišči na svoj rob, tamala pa valjda spi počez, tako, da ma glavo pri njemu, mene pa z nogami  brcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

striktnost se pri nas ni obnesla, kar sama se je v red spravila, pa kar rada spi v svoji posteljici

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
8.5.2008 8:34:29   
ELMA
user posted image user posted image user posted image Misar bravo za 3***user posted image user posted image user posted image

Za danes si se dost načvekala zdaj pa daj mir user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!