MetiLu
|
Itata, jaz imam isti problem, pa lahko Dolenjka in Ella povesta, kako je ko se naš naveliča bit v vozeku pa imava že športni del, ker v košari se mu je pa totalno rolalo. tud zdej ni dost boljš Pa zvečer mi tud na zizi zaspi, s tem da sesa do onemoglosti, od jošk mi nič ne ostane, so kot ponucane čajne vrečke ne vem kako ga bom navadila na večerno uro spanja, pa da bo sam zaspal v posteljici očitno to pri nas še ne bo kmal Mesečnica, jaz mu požirkov ne štejem, samo se pa tudi meni zadnji teden čez dan včasih pred dojenjem tako razkriči, da sploh neče joške pol zagrabit, pol pa z zizo na luftu hodim z njim gor in dol, da se pomiri in ko neha jokat, mu sam jošk potisnem v usta in zagrabi, pol se pa usedem in v miru popaca kaj čmo, eni imamo pač malo bolj "zahtevne" mulčke pol pa vse živo probaš, da bi jim ugodil Buči, nič ni blo dones z mufini janez je sicer od devetih že pri palčkih, jaz pa še sušilc čakam, da posuši, da ne bodo bodiji čist zmečkani zdele jih pa ne grem pečt ... Za jutri imava že plan potepanja, greva do mojih starih staršev, pa pol do polsestrce na kofi (dela v lokalu zraven), pa če bo tamal pri volji za spat se bova odvozičkala do "proizvodnje najlonk" (eni v soseski imajo manjšo "delavnico", kjer delajo ful hude štunfe - žabe, najlonke, dokolenkice,..., sicer za prodajo v štacunah, samo pri njih je malo cenejše ), ker rabim nekaj novih nogavičk. No sem celo razpravo napisala, glih kero zanima, kje najlonke nabavljam Za vikend je v planu sajenje balkonskih rož, sej mam sam 5 korit, samo mam rožce res rada, pa še fajn balkon zaprejo, ko se razrastejo Pol bo treba pa res že počas tole diplomco popravit in zaključit, ker me že prov v slabo voljo spravlja, mater me čist mineva tale faks ...