|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
7.5.2008 17:08:51   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

. Kolk je pa stara starejša?

Je še premala za napit se ga.user posted image user posted image  Štiri leta bo čez par dni.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.5.2008 17:47:24   
nova10ka
Se na hitro še jaz malo javim

Srečanje -
jutri nama žal ne bo uspelo. Je predaleč, sva brez avta. Drugače pa kavica po plavanju (petek ob 11h grad kodeljevo) Živa, Kasija, Jasna?

Sva pa danes šli s Tjašo prvič na avtobus!!! Me je bilo ful strah, ker pač jaz še sebe ne vozim z avtobusom, kaj šele user posted image . In je zgledalo takole. Prideva na postajo. Pride še avtobus na postajo (tak prijazen invalidom in user posted image ). Greva na avtobus. Dava žeton. Se postaviva v prostor za user posted image . Se voziva. Prideva do željene postaje. Izstopiva. In sva tam user posted image Ful sem ponosna.

Vrtec v LJ - včeraj sva bili s Tjašo še na razgovoru v drugem (in zadnjem) vrtcu, kjer so nas zavrnili. So bili FUL prijazni, so rekli da se bodo pozanimali za zasebno varstvo, da naj pa itak počakamo do začetka junija, ko se bo situacija po vrtcih v LJ izkristalizirala... Bi pa vseeno prosila tiste, ki imate probleme z vrtcem v LJ (Margareta, Miska1 in ostale), da mi pošljete ZS, saj nameravam junija na MOL poslati predlog za odprtje nove enote, kar mi morajo po zakonu zagotoviti, če se nas z isto zahtevo zbere vsaj 12.

Sonček - s čim zavarujete lička vaših user posted image pred soncem? Jaz sem pikico danes malo pustila brez strehice v vozičku ko sva bili na sprehodu (pod drevesi) in je zdaj čisto rdečelična. Pa nič ne zgleda, da bi jo peklo. A jih že kaj mažete s faktorji?

Pot - bom jaz trudi probala Tjaši kak sokec dat za pit. hvala za nasvet

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.5.2008 18:39:12   
pot
Kako boste zdaj vesele mojega posta,; zato ker bo kratekuser posted image user posted image user posted image

Jutri prideva, upam, da res do 11ih na srečanje. Oskar gre po navadi ok. 10ih še odremat, tako, da bomo videli.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.5.2008 18:39:21   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Aja BTW kinnie, ste se kaj kopali?

Ne, mi se nismo...kaj vem, meni so te temperature prenizke, sem bolj starokopitna glede tegauser posted image , tudi otrok ne bi pustila pri teh temperaturah v vodo. Bo čez dober mesec prilikauser posted image user posted image
Drugi so se, predvsem otroci,...pa kakšen pogumen ati je tekel not in ven.

Neposredna povezava do sporočila: 629
7.5.2008 18:45:30   
Margareta
kinnie - v banji sem mislilauser posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.5.2008 18:53:47   
*kinnie*

kinnie - v banji sem mislilauser posted image

Evo zdaj sem se pa nasmejalauser posted image user posted image jest pa čist resno z odgovoromuser posted image user posted image
Ja, joj smo ga mal umil no, ampak šele ko smo z morja prišliuser posted image user posted image

Ajde zdaj pa častim eno user posted image , si me v dobro voljo spravlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
7.5.2008 18:58:49   
*kinnie*
nova10ka: Jaz sem imela tak podvig pri ta večji, ampak z vlakom. Sem prav uživala, ko sva šli, sicer je bila malo starejša...se spomnim, z nahrbtnikom sva jo mahnile....res lepo doživetje. user posted image Zdaj pa še zbiram pogum za vlak, ker pri nas še vedno občasno vozijo tisti stari vlaki, ko moraš imeti lestev, da lahko splezaš gor....pa z vozom ne gre...za nahrbtnik je pa še premajhen ( beri:preveč len-še ne sediuser posted image )

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.5.2008 20:18:51   
Margareta
nova10ka - glede VRTCA se vam verjetno ne morem pridružiti, ker spadam pod okrilje Občine IG, tako, da bom morala kar tukaj vztrajati. Danes sem ravnateljici preko emaila poslala nekaj vprašanj, tako da vidim kako sploh stojimo.
Aja, sem pa prvo leto, ko sem poslala prošnjo za sprejem v vrtec, za tavečjega sina zbrala v Kamniku natanko 0 točk. Pa to ne moreš verjet. Čisto vsi so imeli prednost pred mano.

evo še malo nostalgije, sem se ravno na VANILI spomnila (ne znam narediti aktivnega linka)

http://www.youtube.com/watch?v=GSqV3rWM4iQ

zdaj grem pa tečt, da skurim ta špeh

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.5.2008 20:37:23   
*kinnie*

za sprejem v vrtec, za tavečjega sina zbrala v Kamniku natanko 0 točk.

Meni je pa tole z vrtci vse manj jasno.....kako lahko sama preverim, koliko točk imam?
Se oproščam, če je vprašanje neumno, samo res pojma nimam.....

Neposredna povezava do sporočila: 634
7.5.2008 20:38:51   
janja
margareta - jaz sem tudi dobila vrtec šele s 15.9.. Ko ga  je moj prijavljal je hotel napisati 1.9. pa so ga takoj popravili, da takrat pa še ne izpolnjuje pogojev in da je lahko sprejet šele s 15.9..No, men čist ustreza, samo da smo sprejeti.

Urban danes spet štrajka, noče pit po flaši. Pa sem mu dala pol po žlički in je vse pojedel. Zdaj pa ne vem, a je mislil, da mu hočem spet kako sranje uturit po flaši, al se je naveličal flaške. Nč, hudga bomo pa od zdaj naprej jedli po žlički, vendar pred kopanjem, da ga pol še umijem (malega pujska). Današnji jedilnik pa je bil takšen:
Z: dojenje + 100 ml Milupa 7 žit s Pregominom
M: sadna kašica (kuhano jabolko, banana, žlica koruznih kosmičev)
K: riž z zelenjavo (korenje, brokoli, grah, koruza) in piščancem
M: smo preskočili
V: Milupa riževa kašica z riževim mlekom

Zdaj pa spravim mularijo spat, pa vas še kaj preberem.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 635
7.5.2008 20:41:33   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Meni je pa tole z vrtci vse manj jasno.....kako lahko sama preverim, koliko točk imam?
Se oproščam, če je vprašanje neumno, samo res pojma nimam.....

Pojdi na stran od vrtca HC Andersen (tja hodi naš), pa boš našla tabelico s točkovanjem, potem pa si lahko zračunaš. Upam, da je tabela enotna za vse vrtce.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.5.2008 20:56:06   
lane31
Metkica......oprosti ,a meni je to tak smešno ,da sva oba z možem se cepala ko malo ....

Kasija.......joj ko bi me kdo gledal kaj delam doma pred to princezo bi me najbrž v Ormož peljali user posted image  krilim z rokami ,migam z boki ,face da crkneš,vse za njen nasmeh user posted image  in malo netečnobe user posted image

Srečanje......valda je bilo krasno user posted image  Pandica pride zvečer najverjetneje na pir z kinnie user posted image user posted image
Še dobro da niste videle...vsaj upam da ne.....ko sva bile že tik na tem da greva -je bila v mojem naročju....je po radiju igrala muzika push it (se spomnite tega štikla user posted image http://www.youtube.com/watch?v=BCV5yGKWjv4 )
in jaz si začnem glasno pet zraven refren....mala pa v glasen hehe -sem kar zafarbala ko sem ugotovila kako neprimerno pesem ji pojem

Po srečanju smo šli k babici na kosilo ,joj je bila srečna ko je mala pojedla vse kar ji je skuhala user posted image

Zdaj se je že zbudila user posted image  sem ji dala čaj....res ne vem zakaj zdaj tako nemirno spi in se toliko prebuja.....upam da bo minilo in ji ne pride v navado......res hecno kako se spremeni vse....pa mi je že več kera mamica rekla ,da so jim otročki spali do 7 m celo noč ,od takrat pa do cc 2-eh let pa katastrofa s spanjem user posted image
A ste opazile ve tudi da zdaj ko jejo gh pijejo ponoči ....so vam bolj žejni user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 637
7.5.2008 20:59:25   
lane31
Govnač user posted image user posted image user posted image  kaj je to user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.5.2008 21:00:37   
noa1
Hojla.
Midve sva danes prišli iz srečanaj šele ob 19.00user posted image user posted image . Sva bili z Mehurčico peš. pol sem pa pupo samo v avto spakirala in sva šli po atija in po trgovinah. Sem si končno kupila blago za MTuser posted image user posted image user posted image .  Potem spmo pa šli kupit še zaloge za v kuhinjo, pa je bila ura že toliko. Tako da je moja pupa morala danes kosilo kar preskočit oz. je imela pač mojega melka dovolj. No, bunila se ni nič.

Je pa zato danes zelo hitro zaspala, ker čez dan tudi za spanec ni bilo časa. Je spala na poti v TUŠ in nazaj.

Mehurčica: mi jebilo full fajn iti peš...tako da se za naslednjič spet priporočam

Teka in Alina_alin: dajta mi prosim čim prej pokazat vajin MT, da še malo motivacije dobim....pol pa domov k mojim, da si ga zašijem. Pupo pa bom za ta cajt kar moji mamo-babici prepustila..bo zelo vesela.

Mi je bilo pa danes spet zeloooo fajn na srečanju. Ste the best.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.5.2008 21:02:30   
lane31
Ninka80....kar pridi nazaj te bomo vesele user posted image user posted image user posted image  hitro tipkat ne samo brat user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.5.2008 21:04:25   
lane31
Noa1....mi tudi user posted image  enkrat smo se celo v avtu previli user posted image  če pa je tak fajn luftat user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.5.2008 21:11:08   
lane31
Klavdija in ostale...a se spomnite ninke 80 ?Jaz se...samo ne vem je ona kaj javila kako je bilo z porodom -kaj ima user posted image  Vidim da nas bere...no mogoče se bo sama javila user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.5.2008 21:13:17   
Klaudia
Da se še sama danes javim.

Jutri naju žal ne bo. Že zjutraj gremo proti Tržiču in ne bo časa. Pa naslednjič. user posted image

Danes sva imeli RA. NOve mere so 8kg in 69,5cm. Z razvojem vse vredu, nam je samo pokazala par vaj, kako lahko še izboljšamo. Je rekla da nadaljne ni potrebe po RA. Potem sem pa slučajno omenila, da smo imeli pregled kolkov in nam je dala naslednjič pregled v juliju.

Včeraj je dobila svoj 2. zob user posted image . Zato pa je bila tako nora noč tisti dan. Smo spali cele 2uri user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.5.2008 21:15:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Klavdija in ostale...a se spomnite ninke 80 ?Jaz se...samo ne vem je ona kaj javila kako je bilo z porodom -kaj ima user posted image  Vidim da nas bere...no mogoče se bo sama javila user posted image

Rodila je 4.11. - Klemna

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.5.2008 21:15:44   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Že vem Klemen rojen na isti dan kot moja princeska

Lia.....user posted image  za zobka ...........le kje so naši....upam da se pojasnijo te nemirne noči user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.5.2008 21:17:35   
ninka80
Pozdravljene nazaj!

Lane31, kaj ti pri CII dela, vsako izvohašuser posted image user posted image .
Vsake tok cajta vas skušam prebrat, ampak preveč naklofate, da bi vas sfolgala. Pridneuser posted image .
Mamo pa fanta Klemna, ki je pravi velik dobrovoljček.
Ste prov luštne  in čvekave punceuser posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.5.2008 21:18:04   
Klaudia
Danes je pa Lia pravi požeruh.

Ob 20h je pojedla skuto s podloženim sadjem od LM, ob 20:30 200ml user posted image  riževe kašice z vanilijo... ampak to ji še ni bilo dovolj... čez še dojenje. Potem je pa samo padla in spi user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.5.2008 21:19:27   
lane31
No eto pa se je javila......vidiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak sem navedla napačen datum rojstva kajne - termin sva imeli enak ,rodila pa si 4.11.- ne ?
Kako sta vidva ???????????????????

te bom še tesneje

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.5.2008 21:19:43   
mehurčica
Push it good...Lane31user posted image user posted image user posted image

Srečanje je bilo fajn, valda. Eni je potem tak lepo spala v MT, ko sva šli še z Noo1 proti domu. Vmes še v BIO trgovinico po breskov kompot in pogledat kaj bi še prišlo v poštev za naše bejbije.
Vedra, lepo da si se nam pridružila.

Današnji jedilnik:
zajtrk: hruška+jabolko+cimet+2klinčka za okus(saj to lahko dam, ne?)
malica: dojenje
malica:dojenje
namesto kosila: 2x dojenje (na srečanju) in pol žličke kašice od Aneteuser posted image
malica: dojenje
večerja: Milupa banana hruška
večerja 2: dojenje

Je bila popoldan taprava tečka in tudi po dojenju še kar tečka. Mi ni bilo nič jasno in sem ji šla naredit 60ml Milupine kašice - zmazala in bila končno dobre volje. Šit ej. Včasih še kar mislim, da ji je dojenje še dovolj.

Ribežni - katera od štajerk bo prevzela seznam? Jaz jutri povem, koliko bi jih imela(2 ali 3).

Zdaj grem pa kr spat, ker sem že od 5h auf in se mi že fuzla.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.5.2008 21:20:22   
Klaudia
  user posted image      

13.09. sanwebdraJULIJA   user posted image  user posted image    
             rojstvo: 2540g, 45cm

1. mesec: 3250g, 49,5cm  
          2. mesec: 4000g, 54,3cm 
          3. mesec: 4865g, 56,7cm  
       4,5. mesec: 6110g, 60,5cm  
          6. mesec: 7050g, 64,5cm

18.09. pingiJAKA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
        3,5.mesec: 6780g, 64,5cm
        4,5.mesec: 7270g, 67cm
        6,2.mesec: 8000g, 68cm

24.09. orka** , ANEJ   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm
           3.mesec: 5700g, 58cm
           4.mesec: 6000g, 62cm
           5.mesec: 7300g, 65cm
           6.mesec: 8400g, 69cm

7.mesec: 8850g, 71cm

03.10. Klaudia, LIA   user posted image  user posted image  
             rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm
           3.mesec: 6535g, 63,5cm
           4.mesec: 6950g, 64cm
           5.mesec: 7425g, 66cm
           6.mesec: 7850g, 68cm

7.mesec: 8000g, 69,5cm 

03.10. suzanamaiZOJA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm
           3.mesec: 5500g, 56cm
           4.mesec: 6630g, 59,5cm
           6.mesec: 7580g, 65cm 

03.10. tave, TEJ
             rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
           3.mesec: 7100g, 63cm
        4,5.mesec: 8060g, 67cm
           6.mesec: 8970g, 71,5cm 

04.10. *kinnie*ŽAN
             rojstvo: 4520g, 55cm
           1.mesec: 5030g, 56cm
           2.mesec: 6800g, 61,5cm
        4,5.mesec: 7200g, 63cm
           6.mesec: 8400g, 68cm 

06.10. MiclaELENA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 

1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm
           3.mesec: 5500g, 59,5cm 
           4.mesec: 5970g, 61,5cm
           6.mesec: 7045g, 66,5cm  

07.10. maja zarja, ZARJA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 2660g, 49cm
           1.mesec: 3850g, 52cm
           2.mesec: 4880g, 56,5cm
           3.mesec: 5950g, 58cm
           5.mesec: 6660g, 64cm
           6.mesec: 7490g, 68cm 

08.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm
           1.mesec: 4740g, 56cm
           2.mesec: 5530g, 59,5cm
           3.mesec: 6300g, 62,5cm
        4,5.mesec: 6760g, 65cm
           6.mesec: 7300g, 68cm 

11.10. skuštrana, ARSEN
             rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm
           2.mesec: 6070g, 62cm
           4.mesec: 6870g, 64,5cm
           5.mesec: 7430g 

11.10. KasijaELIAN   user posted image  user posted image  user posted image
             rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm
           3.mesec: 5840g, 64cm
           4.mesec: 6320g, 65cm
           6.mesec: 6950g, 68cm 

11.10. kmarijaNINA   user posted image
             rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm

2.mesec: 4400g, 57cm

3.mesec: 5200g, 59,5cm

4,5.mesec: 6470g, 64cm
           6.mesec: 7500g, 66cm 

12.10. *pikijakob*NEO 
             rojstvo: 3660g, 51cm

1.mesec: 4610g, 57,5cm

2.mesec: 5390g, 60cm

3.mesec: 6460g, 64cm

4.mesec: 7490g, 69,5cm 
           5.mesec: 8250g, 71cm

6.mesec: 8360g, 70,5cm

13.10. oktoberkaZARJA   user posted image
             rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm
           3.mesec: 5140g, 60cm
           4.mesec: 5860g, 65cm
           5.mesec: 6450g, 66,5cm 

13.10. JasnaNELI   user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 
           3.mesec: 6300g, 62cm
           5.mesec: 7000g, 65cm

6.mesec: 7730g, 67cm 

14.10. majoli, MAKS
             rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm
           3.mesec: 7000g, 61cm
           4.mesec: 7860g, 64cm
        5,5.mesec: 8550g, 66cm

14.10. PandicaZALA  
             rojstvo: 3900g, 52cm

1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 
           3.mesec: 5150g, 59,5cm
           4.mesec: 5625g
           5.mesec: 6250g, 61,5cm

6.mesec: 6640g, 66cm 

14.10. metkica1LUNA   user posted image

rojstvo: 3050g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm 
           3.mesec: 5230g, 61cm
        4,5.mesec: 6000g

6.1.mesec: 6500g, 67cm (doma) 

15.10. janjaURBAN    user posted image   user posted image
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm
           3.mesec: 6600g, 62cm
        4.5.mesec: 7430g, 67cm

6.mesec: 7740g, 69cm 

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 
           3.mesec: 5500g, 60,5cm
           5.mesec: 6510g, 65,5cm
           6.mesec: 7010g, 66,5cm 

15.10. tyna79TIJA
             rojstvo: 2640g, 47cm
           1.mesec: 4045g, 51,3cm
           2.mesec: 4925g, 54,1cm 
           3.mesec: 5745g, 57,9cm 
        4,5.mesec: 6370g, 60,8cm
           6.mesec: 7000g, 65,3cm 

15.10. MargaretaEVA
             rojstvo: 3040g, 51cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4400g, 56,5cm  
        4,5.mesec: 5370g, 61cm
           5.mesec: 5570g, 62cm
        5,3.mesec: 5720g, 64cm

6.mesec: 6370g, 66cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm

1.mesec: 3550g, 52cm

2.mesec: 5250g, 56cm

3.mesec: 5900g, 59cm

3,5.mesec: 6250g, 63cm
           4.mesec: 6500g, 65cm (doma)
        4,5.mesec: 7200g, 65,5cm
           6.mesec: 7900g, 69,5cm 

17.10. *Lana*TEVŽ   user posted image  user posted image  
             rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm
           3.mesec: 7200g, 59cm
        4,5.mesec: 8350g, 63,5cm

6.mesec: 9520g, 65cm

17.10. noa1, AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm
           2.mesec: 5875g, 58,5cm
           3.mesec: 6720g, 59,5cm
           5.mesec: 8100g, 62,5cm

6,5.mesec: 9070g, 66,5cm

18.10. JennyAnnyLANA
             rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm
           3.mesec: 5640g, 63cm
           5.mesec: 6470g, 67cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm
           3.mesec: 5620g, 62cm
        3,5.mesec: 5980g, 64cm
           5.mesec: 6450g, 67cm

6.mesec: 7020g, 69cm  

20.10. nova10kaTJAŠA
             rojstvo: 4010g, 55cm
           1.mesec: 4600g, 56,5cm
           2.mesec: 5400g, 60cm
           3.mesec: 6210g, 64cm
           5.mesec: 7010g, 68cm

6.mesec: 7560g, 70cm

22.10. valčiNINA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm
           3.mesec: 5200g, 58,5cm
           4.mesec: 6000g, 62cm
           5.mesec: 6010g, 64,5cm

6.mesec: 6435g, 67cm 

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm
           3.mesec: 7000g, 65cm
           4.mesec: 7860g, 66cm
        4,5.mesec: 8120g, 68cm

6.mesec: 8800g, 71,5cm 

22.10. vedraLAN 
             rojstvo: 3000g, 50cm
           1.mesec: 3980g, 54cm
           2.mesec: 4810g, 58,5cm 
        3,5.mesec: 5950g, 62cm 
           5.mesec: 6700g, 65,5cm

6.mesec: 7020g, 68cm 

23.10. drobižekŽIVA   user posted image  user posted image

rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm
           3.mesec: 5170g, 60cm
        4,5.mesec: 5930g, 65,5cm

6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10. dittaZOJA AIKEN

rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm
           3.mesec: 5640g, 61cm
        3,5.mesec: 6100g, 62,5cm
        4,5.mesec: 6550g
           5.mesec: 6850g, 66cm

6.mesec: 7500g, 67,5cm

26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
           2.mesec: 4850g, 58cm

3.mesec: 5500g, 61,5cm
           4.mesec: 6100g, 64,5cm 

26.10. miska1MARTIN
             rojstvo: 3210g, 52cm

1.mesec: 4090g, 56cm
           2.mesec: 4850g, 57cm
           3.mesec: 6150g, 62cm
           4.mesec: 6560g, 63cm
           5.mesec: 7310g, 64,5cm 

26.10. VANILITEO   
 user posted image   user posted image
             rojstvo: 3490g, 53cm
           2.mesec: 7300g, 63cm

4.mesec: 8250g, 67cm
           5.mesec: 8950g, 70,5cm 

29.10. ŽivaANŽE   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm
           2.mesec: 6100g, 61cm
           3.mesec: 6490g, 63cm
        4,5.mesec: 7260g, 65cm

6.mesec: 7950g, 69cm 

29.10. potOSKAR    user posted image  user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4410g, 54,5cm
           2.mesec: 5000g, 56cm
           3.mesec: 6300g, 63cm
        4,5.mesec: 7200g, 66cm
        5,5.mesec: 7900g, 70cm

6.mesec: 8200g, 71,5cm (doma)

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm
           2.mesec: 5400g, 59cm
           3.mesec: 6130g, 62cm
           4.mesec: 6800g, 65cm (doma)
           5.mesec: 7290g, 66cm

6.mesec: 7900g, 67cm

30.10. Alina_alinTJAŠA   user posted image  user posted image
             rojstvo: 3190g, 48cm
           1.mesec: 4010g, 51,5cm
        2,5.mesec: 4790g, 57cm
           4.mesec: 5290g, 58,2cm

03.11. mama06, JERNEJ   user posted image  user posted image

rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm
           2.mesec: 5625g, 59cm
        3,5.mesec: 6220g, 64,5cm
           5.mesec: 6530g, 66,5cm

5,5.mesec: 6615g, 67,5cm 

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?