VANILI
|
helou! Uf, sem ravno s sodišča - zaslišanje prič, madona, kot v filmu, eno debelo uro sem stala in odgovarjala! Vmrs pa gledala odvetnikove nohte in razmišljala, da bi mu jih ful ostrigla noa1 - a si probala korenček podušit oz. ga na sopari skuhat? Meni npr. Teo sploh ne mara kuhan jabuk, če pa mu surovega naribam, pa se kar smeji, ko je, pol sem mu kar z ribežna dala sokec, da ga je popil daschi - daj probaj kak piškot, ki ga s slino raztopi, ko ga da v usta. Jaz sem eno vrsto bejbi piškotov, samosem ful gledala,da ni preveč sladkorja gor, pa sestavine kolikor toliko ok orka rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja, to sem iskala, hvala ti!!!!!! klaudija, hvala za opis, zdaj mi pa povej tole: jaz sem kuila začimbo, kjer piše Janež v zrnu in noter so zrnca, v trgovini pa sem vidla janežkoromač, gomolj, kot ga poznam, zdaj pa ti meni povej, a je to eno te isto???!!!! suzanamai - sploh nisi zatežila, v bistvu sem vesela za to informacijo, sem vedno vesela, če kaj novega izvem, pa še lepo si napisala, prej sem čisto tako laično to razlagala si. Hm, je za zamislit se, res. mama06 in daljinc - ja sej tega se bojim, da bo poštudiru, madona kok so ti naši bebiji prebrisani!!!! jasna in tast - ma dobro, so se mi že malo zasvetile učke (moja je vdova...) metkica - tisamo mene glede zobarjev vpraš. Ja, injekcijo ti VALJDA dajo, meni jo dajo vsakič, ko mi karkoli delajo na zobeh, ćžea vratih vprašam, če bo injekicja,dugače sploh ne grem na stol. Je pa za plačat, če je samoplačniško, vse, izdiranje, injekcija, pa še vse umes, kar ti delajo. . Injekcija ni škodljiva pri dojenju.