|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
7.5.2008 21:22:37   
Klaudia
Saj res. V RA so nam MT odsvetovali. user posted image  Je rekla za res kratke relacije ja, npr. v trgovino in nazaj, drugače pa ne. Ker ima noge preveč narazen in zato se vsede tako, da naredi špago in naokoli noge povleče.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.5.2008 21:23:07   
ninka80
Liauser posted image za zobek.

Lane31, midva sva fajn. Imamo že en zobek, ta drug se že tut vidi. Mali je orngdec (9550 g in 70 cm)user posted image .  Pa ve?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.5.2008 21:28:34   
teka
ojla!

tudi midva sva se danes spet imela ful luštno na srečanju. ko sva prišla domov pa je user posted image celo zaspal za debelo uro (prava redkost, če ni zunaj v vozičku).

noa1, bom najbrž v mestu v petek, tako da se lahko zmenimo in prinesem MT, ki ga pravkar krasim z morsko sceno user posted image mislim, da bo do petka gotov. paše enkrat hvala za prekrasne ploščice, si pa res ročno ful spretna in nadarjena seveda

pa da napišem še najin jedilnik:
5.30...dojenje
8.30...dojenje
10.30...sadni/zelenjavni obrok (danes skuhano jabolko, hruška in marelice)
13.30...dojenje (na srečanju user posted image )
15.30...dojenje
17.30 ...dojenje
19.30...milupa kašica riž+koruza
20.30...dojenje
pričakujem pa še nadaljnje dojenje cca. vsaki dve uri
zdaj ko pogledam to zapisano...ufff se še veliko dojiva....bom naslednji teden uvedla še en obrok GH za kosilo

zdaj pa dalje obdelava MT user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.5.2008 21:30:34   
lane31
Evo pa bodi pameten - glede mt mislim user posted image
Ninka80 mi smo tudi dooooooobri jedci user posted image   vidiš pa smo te dobili nazaj user posted image ,ti se kar javi ,saj ni nujno da si glih na tekočem,nič ne zamerimo...enkrat je več časa drugič manj....pripravljamo pa družinsko srečanje v avgustu ali septembru in si seveda vabljena z svojo družinico, lokacija se še ne ve...ena bolj piknik varijanta...pa bo fajn user posted image
........moja spi na tebuhu zdaj user posted image  ma svašta user posted image  Samo se nekaj mrda....kaj ji le dogaja user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.5.2008 21:32:17   
ninka80
Naš pa še zmeraj vztrajno spi na hrbtu in smrčni, ko pravi decuser posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.5.2008 21:32:54   
lane31
Odoh ja pod tuš in pred tv ....ali pred kinderpet user posted image  Čao in nočko user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.5.2008 21:35:43   
mehurčica
O, ninka80, super da si se javila. Saj se me tudi ne javljamo vsak dan, tak da ni panike.

No, sem še kr tu....umita....pripravljena v nizkem štartu.user posted image

Sem narobe napisala jedilnik. Pozabila na banano.

Današnji jedilnik:
zajtrk: hruška+jabolko+cimet+2klinčka za okus(saj to lahko dam, ne?)
malica: dojenje
malica:dojenje
namesto kosila: 2x dojenje (na srečanju) in pol žličke kašice od Anete
malica: 1/2 banane
malica: dojenje
večerja: Milupa banana hruška
večerja 2: dojenje

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.5.2008 21:36:15   
skuštrana
da naredi špago in naokoli noge povleče.

user posted image user posted image
Daj mi tole malo boljše opiši kaj misli s tem...kako povleče nogice naokoli? user posted image Arsen ima nogice takole http://picasaweb.google.com/altermama/Prodano/photo#5187318330100714354 , niso ravno v špagi, da pa so široko je pa res...Če je MT med nogami preširok ga zožaj tako da natakneš gor gumico ali pa ga spodvihni...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.5.2008 21:40:58   
mama06
Klaudia, tudi naš je postal požeruh. Ampak frajer raje je v ležečen položaju kot v sedečemuser posted image user posted image

Ob pol osmih zvečer je pojedel pol jabolka in četrt banane + malo dojenja in čez eno uro 160ml riževih kosmičev + obe ziziuser posted image user posted image

Skuštrana - sem bila danes na NFTh inpokazala MT z malim noter in je rekla, da je super, je mlada ženska mamica 2 otrok. Je želela vedeti, kje sem ga kupila in sem ti naredila malo( dostiuser posted image ) reklame. Si je zapisala websiteuser posted image user posted image user posted image . Je dejala, da je drža in položaj čisto OK.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.5.2008 21:41:19   
skuštrana
Nič, grem spat..sveži zrak in morje in otroci naspidirani ze izmučjo kot nič drugegauser posted image user posted image
Lahko nočuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 660
7.5.2008 21:41:57   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

user posted image user posted image
Daj mi tole malo boljše opiši kaj misli s tem...kako povleče nogice naokoli? user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=f68H8dHxBjI

Čisto na koncu si poglej

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 661
7.5.2008 21:44:53   
skuštrana
Skuštrana - sem bila danes na NFTh inpokazala MT z malim noter in je rekla, da je super, je mlada ženska mamica 2 otrok. Je želela vedeti, kje sem ga kupila in sem ti naredila malo( dosti ) reklame. Si je zapisala website . Je dejala, da je drža in položaj čisto OK.

Hvalauser posted image user posted image Zdaj mi je pa še manj jasnouser posted image , a moj je ok, Klaudiin pa ne veljauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.5.2008 21:46:46   
noa1
MT: no, sedaj pa bodi pameten če lahko. Meni je na FT rekla enako kot Klavdiji. Je pa tudi povedala, da krajše relacije sploh niso problem.  Do komplikacij lahko pride, če bi bil otrok nonstop v takem položaju in ne le občasno.

Teka: komaj čakam petekuser posted image user posted image user posted image

Alina_alin: si bila danes pogrešana

Vedra: lepo te je bilo spoznati danesuser posted image

Pandica:  ti si pa tule gor pogrešana. Samo še malo, pa bo

Neposredna povezava do sporočila: 663
7.5.2008 21:46:59   
nova10ka
...za tavečjega sina zbrala v Kamniku natanko 0 točk. Pa to ne moreš verjet. Čisto vsi so imeli prednost pred mano.

Margareta - 0 točk, ojojoj, ojojoj. Kr grozno mi je, ko si probam to predstavljat.

Napišem še jaz jedilnik za danes:
Zjutraj (7h)- dojenje
Zajtrk (9h) -Holle bučina kašica (od tiste rumene buče iz katerih delajo v prekmurju olje. jaz vedno probam kašice od tamale, ta mi je pa tako smrdela, da sem jo na daleč hranila. user posted image pa zadovoljno ham, ham, ham user posted image )
Malica - dojenje
Kosilo - jabolčna kašica
Malica - dojenje
Večerja - banana + dojenje

Potem pa kopanje in koma. Sem jo hotla nahranit še preden zaspi, pa ni šlo. Je bila koma takoj, ko je prišla v posteljo. Verjetno zato, ker smo bili cel dan zunaj user posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.5.2008 21:47:27   
skuštrana

Daj mi tole malo boljše opiši kaj misli s tem...kako povleče nogice naokoli?

http://www.youtube.com/watch?v=f68H8dHxBjI

Čisto na koncu si poglej

Aha, potem je tebi odsvetovala zaradi Liinih težav.. Arsen tega ne počne.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.5.2008 21:48:38   
skuštrana
Klaudia, mogoče si si naredila preširokega med nogami ali pa ga prenizko vežeš.

Neposredna povezava do sporočila: 666
7.5.2008 21:50:31   
skuštrana
Do komplikacij lahko pride, če bi bil otrok nonstop v takem položaju in ne le občasno.

Ja, to je pa tako ali tako pri vsakem položaju ne samo pri tem.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
7.5.2008 21:50:51   
Klaudia

Klaudia, mogoče si si naredila preširokega med nogami ali pa ga prenizko vežeš.

Možno. A bi mi lahko izmerila koliko imajo tvoji širino pri otrokovih nogah, da primerjam

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 668
7.5.2008 21:51:11   
mehurčica
Skuštrana, po moje Kaludia ne misli, da je kriv MT za to, ampak da ima Lia pač dosti tako narazen nogice.
Klaudia, saj pa še nimaš tako dolgo MT, da bi se Lia zaradi tega tako posedala. Jaz mislim, da je pač ena izmed tagibčnejših in se pač znajde, kako se posest.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
7.5.2008 21:52:43   
mehurčica
Aha, a tebi je prav ona tam rekla, da se zaradi MT tako posede?user posted image Ma, po moje se je malo zmotila.

Neposredna povezava do sporočila: 670
7.5.2008 21:53:46   
skuštrana
Klaudia bom, obljubim..jutri, zdej komaj še gledam in še meter moram poiskat..jutri dobišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
7.5.2008 21:54:27   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Aha, a tebi je prav ona tam rekla, da se zaradi MT tako posede?user posted image Ma, po moje se je malo zmotila.

Ne ne ne. TO ne. Rekla je pač samo to, da ker se že sama tako vsede, ni dobro da jo z MT še spodbujamo k takemu početju. NAj bi si krepila samo zunanje mišice na nogah, mora pa si še notranje, da bo laažje hodila.

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 672
7.5.2008 21:55:07   
Klaudia

Klaudia bom, obljubim..jutri, zdej komaj še gledam in še meter moram poiskat..jutri dobišuser posted image

Hvala!

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 673
7.5.2008 21:57:23   
zala07
OJ,

res je bilo super. Ful sem vesela, da sem se vam pridružilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Tak uživamo, da mi prijateljice, ki so v služboi kr zavidajo!!!

lepo bodite. grem kr spat. sem ful utrujena

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.5.2008 21:57:36   
jasna
Metkica, po moje jo res malo preveč oblečeš. Neli je imela danes bodi s kratkimi rokavi, srajčko, hlače in nogavice. Čez pa vetrovko in balerinke. Rutko je imela le zaradi šminkarije, v bistvu ni bilo potrebe. Zgodbica je pa huda, ja.

Nova 10ka, kava v petek, ja, ja, ja, jauser posted image . Glede vrtca. Takoj, ko slišim za koga, ki je v istem zosu, ga naslovim nate - prav? Uf, si me spomnila na kremo za sonce. bo treba počasi kupit. Ampak rabim bolj za fanta, dečvo imam v vozu vedno čisto v senci. Imajo pa že vsi trije klobučke.

Janja, saj za hrano po flaški je po moje tako bolje, da počasi ukinetauser posted image

Klaudia, čestitke Lii za 2. zobekuser posted image . Pa lepo se imejte v Tržiču in se malo naspiteuser posted image . A mt odsvetujejo?user posted image  Za koliko stare pa? Verjetno je za večje čist ok? Aha, videla posnetek in mi je jasno kaj ni oK s plazenjem. A za to krivi mt?user posted image  Koliko se pa nosita v njem?

Ninka80, super, da si se oglasilauser posted image  Daj še kaj naklofajuser posted image  Tvoj mali je pa res težekuser posted image .

Lane, naša tudi spi na trebuhu, pa na kolenih, pa zvita čist v kot postlce...user posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?