|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
7.5.2008 11:11:01   
Anonimen
jst mam zdele dobro dieto...se s pizzo bašemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
7.5.2008 11:11:48   
Anonimen
tjaša mi je pa zdele omagal in zaspala kt top...sem jo za RA zbudila, revco.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
7.5.2008 11:23:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pismo rosnouser posted image Tisa je vroča.jest upam da ne bo zbolelauser posted image

Maša je pa flekasta po obrazu.To je pomoje 6.otroška a ne?

šesta bolezen: otrok ima običajno ene tri dni trajajočo visoko temperaturo in je videt kar zadovoljen, pol pa pride do izpuščaja, ki je bolj po vratu in telesu......

držim pestke., da nič hudega ne bouser posted image user posted image user posted image

Pol pa ni 6.Ona ima po obrazu.No sej zjutrej je blo huj.Ena teži in jo morm nost ena se po men obeša in še bl zežiuser posted image

(odgovor članu Rivi)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
7.5.2008 11:24:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

Pismo rosnouser posted image Tisa je vroča.jest upam da ne bo zbolelauser posted image

šesta bolezen: otrok ima običajno ene tri dni trajajočo visoko temperaturo in je videt kar zadovoljen, pol pa pride do izpuščaja, ki je bolj po vratu in telesu......

držim pestke., da nič hudega ne bouser posted image user posted image user posted image

Pol pa ni 6.Ona ima po obrazu.No sej zjutrej je blo huj.Ena teži in jo morm nost ena se po men obeša in še bl zežiuser posted image

joj **** upam, da se Tisa čimprej pozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
7.5.2008 11:28:29   
Anonimen
Celo noč je godla in stokala.Upam da je le zobek-oziroma da bo zobek.Sem proti jutu prov živčnega fasala.Sej tamala ni kriva če jo boli ampak jest sem tolk neprespanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
7.5.2008 11:29:43   
Anonimen

Celo noč je godla in stokala.Upam da je le zobek-oziroma da bo zobek.Sem proti jutu prov živčnega fasala.Sej tamala ni kriva če jo boli ampak jest sem tolk neprespanauser posted image

ej **** te čist štekam...mi imamo takole  tud že par dni in sem tud sama k kak mesečnikuser posted image ..
Jst tud upam, da bodo morda zobki ampak nič ne kažeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
7.5.2008 11:31:54   
Anonimen
še pojest pa jih bom kar mal ven odpeljala,da se vsaj tisa lepo naspiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
7.5.2008 11:33:59   
*lenc@*
Ja, poopsie ta vaja...

Sem si zapisala dol s seznama kdaj majo otročki rd in pol mam ta list na mizi. Pridna ne?hvala hvalauser posted image K men je full lepo vidt k moji Lini kdo čestita tk da najbrž ni slabo, če mi  drugim ne? Se spomnimo...user posted image če so pa tak fejst tile lubčki avgustovčki.sem neki raznežena...user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
7.5.2008 11:41:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Ja, poopsie ta vaja...

Sem si zapisala dol s seznama kdaj majo otročki rd in pol mam ta list na mizi. Pridna ne?hvala hvalauser posted image K men je full lepo vidt k moji Lini kdo čestita tk da najbrž ni slabo, če mi  drugim ne? Se spomnimo...user posted image če so pa tak fejst tile lubčki avgustovčki.sem neki raznežena...user posted image

maš čisto pravuser posted image user posted image user posted image pridna, pridnauser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
7.5.2008 11:42:14   
Anonimen

še pojest pa jih bom kar mal ven odpeljala,da se vsaj tisa lepo naspiuser posted image

Jst tud počakam, da se tjaša zbudi potem se najeva in šibava na sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
7.5.2008 11:44:32   
Anonimen
lenča imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
7.5.2008 12:43:27   
Antilopa
Ker se ravno pogovarjate o kremah za sončenje... jaz bom naročila tole Laverino. Če katera želi, jih lahko naročim tudi več (ali pa kakšno drugo).... imam pa 7% popust user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
7.5.2008 12:49:18   
April
zakaj pa imaš popustuser posted image

jaz si bom tud kaj takega omislila. sem pa že naročala tukaj in je zmeram vse ok.user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 788
7.5.2008 12:52:38   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: April

zakaj pa imaš popustuser posted image

jaz si bom tud kaj takega omislila. sem pa že naročala tukaj in je zmeram vse ok.user posted image

redna stranka user posted image
jaz sem tudi zadovoljna, čeprav znajo biti določene stvari drugje cenejše... je ponudba povsod iz dneva v dan večja user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 789
7.5.2008 12:55:13   
April
jaz sem do sedaj dvakrat naročila. a to še ni za popustuser posted image ....

sem gledala za lavero še drugje na spletu, pa je tam dražje

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 790
7.5.2008 12:58:38   
Antilopa
joj, veš da ne vem, kolikokrat sem naročila, da sem prišla do 7%. vem, da je bilo od začetka 3%, kasneje 5%, zdaj sem pa na 7% - se pa že kar nekaj časa nikamor ne gane  user posted image user posted image   je pa res, da smo precej naročili tudi prek firme - kot novoletna darila - sem bila pa ves čas jaz z njimi v kontaktu... tako da mogoče tudi zato user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 791
7.5.2008 13:02:37   
April
a tak...no jaz sem sam naročala.drgač nisem prijavljena.
antilopa, a ti imaš pralne oreškeuser posted image
mene mal mika, da bi jih začela uporabljat...predvsem za moje cote, ko niso tok umazane

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 792
7.5.2008 13:04:38   
abc100
Jest sem bla pa zjutrej pridna, sem vse presesala, pa po tleh pomila. In kas se zgodi prejle? Pridem domov, odprem vrata, rata prepih in se razbije šipa na vratih iz hodnika v kuhinjo. Po celem hodniku, kuhinji, pa še mal v dnevni in kopalnici so ble glažune. Sem takoj mojga klicala, da je dam pršu, da je vrata zrihtu, ker je še vse dol visel. Zdej sem pa pomatala, sesala, pomivala... upam da nisem kej spustila. JAnez je pa še zdej v stajci, se ga sploh ne upam na tla spustit. user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 793
7.5.2008 13:07:33   
April
ojoj abc...dobr, da janez ni bil v bližini. daj raj zdaj folijo na šipo, če se še kdaj razbije.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 794
7.5.2008 13:14:35   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: April

a tak...no jaz sem sam naročala.drgač nisem prijavljena.
antilopa, a ti imaš pralne oreškeuser posted image
mene mal mika, da bi jih začela uporabljat...predvsem za moje cote, ko niso tok umazane

ne, nimam... pa me sploh ne vleče, da bi jih kupila. sem pa ravno prek tm-shopa naročila biološki prašek in mehčalec in čisto v redu opere (ne ravno blata, hrane user posted image ). mah, meni je zadosti, da vsaj kakšen stroj operem s tem, ker vem, da sem vsaj nekaj naredila za naravo user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 795
7.5.2008 13:18:39   
Anonimen
Sisy sem pozabila pohvalt lepe slikice z Umagauser posted image user posted image Res ste luštna družinicauser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
7.5.2008 13:47:23   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo...

Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka....

Sisy, je možno, pr nas so šli tud ful čudn. Mal enke, pa pol dvojka zgornja, pa spet enka, pa pol dvojka, pa še ena enka, pa spet dvojka. Razmetan k pr enmu konjuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 797
7.5.2008 14:11:41   
Sisy

Sisy sem pozabila pohvalt lepe slikice z Umagauser posted image user posted image Res ste luštna družinicauser posted image

HVALAuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
7.5.2008 14:11:44   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo...

Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka....

Sisy, je možno, pr nas so šli tud ful čudn. Mal enke, pa pol dvojka zgornja, pa spet enka, pa pol dvojka, pa še ena enka, pa spet dvojka. Razmetan k pr enmu konjuuser posted image

a veš da sem ji prejle spet "šarla" po ustih in sem skor ziher da je mal dvojke že uzuni...ampak se mi zdi da ji tok visok iz čeljusti raste...prov čudn....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 799
7.5.2008 14:14:56   
Sisy

pr šesti je tko da se fleki pojavijo šele ko vročina izgine....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.