caligula
|
pomar*ANČA* jaz sem šla do aprila normalno v savno, ker mi je to takšna stvar, ki jo(sem jo) potrebovala vsaj enkrat na teden. Odkar vem, da sem sem šla dvakrat po par min, potem pa v jakuzi za minutko. Zaenkrat mi še prija. Najbolj mi je všeč, ker še vedno lahko oblečem bikinke:D, pa počitek v Atlantisu na ležalnikih je super. Bikinke bom najbrž kaj kmalu lahko spravila v predal za kakšno leto . Kje dobim kakšne hude nosečniške kopalke? Pa da so dvodelne. Ker bi rada ta zadnji dopust v dvoje preživela še v dobrem počutju, enodelne me spravljajo ob živce pa ne vem zakaj, nekak me utesnjujejo. Glede na to, da greva šele konec julija bo buši že kar velik. P a hvala za kreme, bom šla v šoping danes. Drugače sem se včeraj namazala z dove kremo univerzalno, ker druge trenutno nimam doma, pa me je zgrabil tist čuden občutek, da mi koža že leti prot pokanju. Opazila sem namreč ob strani žile in me je čist panika, da bom zjutraj že vsa spokana. Ne morem verjet, kakšne spremembe me dajejo. Lasersko bom opustila do drugega leta. Solarij bom pa obiskala ene trikrat potem bo pa itak že sonček pa bom lahko mal bušija nastavljala. Sj bom sama videla, če mi ne bo odgovarjalo, bom šla pač vn. Tel osamo pove, kaj nam je všeč in kaj ne. Škoduje pa baje na otroka nič. mali_marsovcek a tele tablete ti je G predpisala? Meni noben ni nič povedal, da bi morala kaj jemati. Počutim se odlično, pri hrani vnesem dovolj vitaminov in vsega. Edino kar me čudi, da sem postala sovražnik kislih kumarc . Prej sem namreč lahko spraznila cel liter samih kumarc za obrok. Pa tud meso mi ne diši ampak se mal posilim pa kakšnega piščančka spravim vase. Za kaj pa sploh so tele tablete? nagajiva mene tud takšne tegobe dajejo, da se mi volja spreminja kot vetr. Me je vprašal moj kaj mi je, ker je to prva nosečnost in sva prav presenečana nad mojimi izlivi joka. Kr tko, ko gledam film, kuham, ... Ej ne vem, prav bedno. Upam, da bo kmal mim. lyra* glede na to, da imaš NS na moj rojstni dan, vem da bo vse ok. 12.05. je najlepši dan v letu :D Andromeda jaz sem si pa lansko leto vzela mal študijske pavze pa mi je zdaj rahlo žal, ko bi lahko letos že končala, tako imam pa še eno leto in diplomo. Ah, nekak bo že. Drugače sem pa hodila v NM v gimnazijo. Sem pa iz Bele krajine. Pa NM nam je bil vikend izhod tko da velik ljudi poznam, mogoč tud tebe:D. A tale nespečnost vas pa kr daje al kako? Jaz pa sploh nimam problemov s spanjem, če ne bi morala na fax danes, bi še ene 4 kitice oddremala. Edina nujna obveznost, ki jo imam je, sprehod ter spotoma . Pred zanositvijo kave nisem mogla videti, zdaj brez ene bele kave na dan, ne morem živeti. Oh, kako nas te pikice spremenijo. Včeri me je sestra potolažila, ko sem ji "jokala" kako se širim, da bom baje v boke dobila najmanj 120cm pa v kilažo ene 20 kg, glede na družinske izkušnje naj si pa sama preračunam: mati obakrat +30kg, sestra prvič 23kg, drugič 12kg ampak ji je od prvega poroda ostalo še 11kg( 3 leta razlike med otrokoma). Zdaj ne vem al naj se sekiram al naj pozabim na to. Ko mene pa najbolj boli, če sem debela in me potre ko vidim da mi bedrca rastejo. Še vedno čakam na odg za fitnes rekvizite...Vem, da trebuha ne smemo obremenjevati mene zanima za rit in noge. Ker pri vsaki vaji vsaj malenkost obremenjuješ tud trebuh. In zdaj se ne upam nič. Dva daljša sprehoda na dan in to je to, sam kaj ko zaradi opustitve (skorajšnje ) kajenja, odkar sem prvič videla na UZ, bolj obiskujem hladilnik in le stežka se prepričam, da mi ni potrebno vsake pol ure nekaj vase spravit. Mal sem se razpisala . Zdaj pa predlagam, da se zberemo za piknik in določimo datum, ter rezervni datum, v primeru slabega vremena. Lokacijo zgleda že imamo ko imajo dobre kupe tam:D, Zbilje. Predlagam datum konc maja. Zdi se mi, da 31. pride na soboto. Do takrat imamo mislim da že vse NS skoz, tako da bo vzdušje popolno. Jaz lahko vozim 4+ 4( oz.6 , če bo katera ), da ne hodmo z 100imi avtomobili, se organiziramo ter vsaka pobere še kakšno. Pište punce, da nam sonček prej ne pobegne.
|