|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
5.5.2008 9:03:45   
ANIME
Evo, mi smo se vrnili s potepanja po štajarskem koncu. Bilo je zelo lepo, uživali smo 100 na uro in ta odmor se je res zelo prilegel.

lyra ... upam, da se zadeve čim prej uredijo!

Novinke dobrodošle!

Jaz imam danes popoldne pregled, pa nimam pojma ali imam UZ ali samo kakšno kontrolo. Sporočim kako in kaj.

AJA ... punce!!! sporočite nove datume pregledov!!!!!!

< Sporočilo je popravil ANIME -- 5.5.2008 9:04:10 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
5.5.2008 9:12:02   
caligula
moj kraj- Ljubljana. Sem opazila, da ni na seznamu. 

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
5.5.2008 9:24:56   
soncek2008
Pozdravljene. Kar malo težko se je zopet navaditi na deževno vreme po nekaj dneh sončka. Upam, da ste praznike lepo preživele in si nabrale novih moči za nove delovne dni.

Mene še kar dajejo vsakodnevne slabosti in nič kaj dosti mi ni do hrane. Ali ima katera podobne težave? Malo me skrbi, da ne bi bilo kaj narobe in že komaj čakam 20.5., da bom imela NS.

Anime tebi pa sporočam, da imam 27.5. že drugi pregled pri ginekologu.

No toliko zaenkrat. Hitim veselo na delo.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
5.5.2008 9:34:03   
mojsoncek
Jutro klepetulje!

Za razliko od vas, nisem bila jaz nic pridna s pisanjem in branjem pretekli teden. Sem danes samo malo po diagonali preletela, ker si ne morem ravno ene ure fraj vzet v sluzbi user posted image .

lyra, vsekakor pa upam, da je s tvojim dragim vse OK in da se te ni lotila bolezen.

Mi smo bili drugace cel teden bolj ko ne delovni, ker imamo se veliko za zrihtat okrog hise. Cez dva tedna imamo namrec piknik za nasega malega moza, ki bo prihodnji teden dopolnil dve leti. Pa ne bi bilo ravno najbolj primerno, da si kdo od gostov kaksno nogo zlomi.
No, v soboto smo sli na obalo na piknik, kjer smo po dolgem casu spet videli veliko druzbo, v kateri je tudi vedno vec malckov user posted image in so pikniki in ostala srecanja vedno bolj zabavna. Skratka sonca je bilo v neomejenih kolicinah, temperatura je bila bozanska, hrane pa je bilo itak prevec.

Drugace pa se me slabosti in napihnjenost (v zgornjem delu trebuha, tam cez zelodec) se vedno kar vztrajno drzi. Tudi bruham se vedno vsake kvatre. Se mi zdi, da je kar se tega tice kar hujse kot je bilo pri prvi nosecnosti. Skratka upam, da cimprej mine user posted image .

Drugace pa je najhuje to, ko sem cel dopust spala po 9-10 ur, danes pa je bilo treba spet vstati ob 4.45. Res ne vem, kako bom zdrzala tole vztajanje in tako malo spanca.

drzim pesti vsem, ki imajo ta teden preglede...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
5.5.2008 9:35:59   
nagajiva
Ojla user posted image

Dobro jutro ravno ni, ker lije kot iz škafa............ggggggrrrrrrrrrrrrrruser posted image  sem prav slabe volje zaradi tega. Je pa bil vikend tolko lepši. Se pa vidi, da je konec praznikov. Se je naklepetalo včeraj in danes skoraj več kot prej cel tedn...........super........user posted image
Lyra*, sem zelo vesela, da so se stvari pri vas dokaj uredile. user posted image user posted image user posted image  Pazi nase in svoja user posted image user posted image ........ 
Vse, ki imate ta tedn pregled...............držim pesti in čimprej poročajte, kako so vaše pikice............user posted image
Vidim, da vas večina že nosi nosečniške stvari.....men so ble vse hlače vedno v pasu prevelike, tako, da še jih nekaj lahko nosim. Sem pa pričela opažat, da ne bo šlo več dolgo...........Zredila se nisem še nič, samo pas izgubljam.........

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
5.5.2008 9:42:50   
carly
Ojla dobr jutr,
sem pa rabila zdej kar nekaj časa, da sem vse prebrala.
Lyra upam, da je pri vas že vse vredu?
Sicer pa vidim, da imate dež, no pri nas se na vsake toliko časa pokaže sonček, sicer se pa nabirajo oblaki.Upam, da ne bo še k nam dež prišel.
sicer sem pa tudi jaz kar prijetno preživela praznike, sem bila en dan na pikniku pa ne dan smo šli v arboretum, pa mal smo na sprehode hodili pa okoli hiše malo pospravili, tako da je kar hitro minilo.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
5.5.2008 10:28:23   
mihi78
ANIME, da boš lahko dopolnila seznam - kraj: PTUJ, stara pa sem 29 let. Pa srčka mi lahko tudi poleg pripopaš, če je to znak za srčni utrip ploda???
Sem mela že ene par pregledov pa krvavitev v 8. tednu pa malo smo v bolnici odležali. Zaenkrat je vse OK, upam da tako tudi ostane in naj bo čimprej november! Drugače pa sem že od osmega tedna v bolniški. Do 12. tedna sem zelo pridno počivala, vstajala sem samo za WC in tuš. Zdaj pa že malo migam ampak vseeno zelo omejeno. V bolniški pa ostanem do konca. Tako, da na čase se mi sicer malo meša ampak vem, da delam v dobrouser posted image .
Lyra, me veseli, da je mož bolje.
Drugače tudi pri nas srednje bedno vreme! Lepo se imejte!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
5.5.2008 12:26:04   
carly
Oj punce danes pa nič kej ne čvekate, imate veliko dela sedaj po praznikih?
Poročajte kako je bilo na pregledih.Jaz ga imam jutri pa sem ravno izvedela da je Tratnjak bl tko tko, tako da upam da bo imel jutri dober dan.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
5.5.2008 13:31:24   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost        kraj        pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )        28 let           LJ          UZ 05.05. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )        28 let           LJ          NS 23.04.user posted image

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )         25 let          CE         NS 18.04. user posted image (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )        27 let          MB         NS 16.04. user posted image (NS)

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )        32 let           LJ          NS 22.04.user posted image  

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image        28 let           LJ          UZ 03.04.

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ          UZ 30.05.user posted image (NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )         32 let      Gorenj.     UZ 20.03user posted image

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image       28 let     Jesenice    pregled user posted image (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )         27 let         MB         NS 30.04. user posted image (NS)

10.11.    mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )       29 let        Ptuj         NS 09.05.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image        29 let         kraj        UZ 01.04.user posted image    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )         24 let         LJ           NS 05.05. user posted image

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image       27 let           LJ         NS 25.04.user posted image     

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ          NS 24.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let          PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )        33 let           LJ           NS 29.04.user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image       29 let          KR          UZ 14.05.user posted image

14.11.    pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )        24 let        Štajer.      NS 05.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )        32 let       Koroška     NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )        24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image  

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )        26 let          LJ          NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )       26 let         KR           NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )        ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )        ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )        ?? let           LJ          UZ 06.05.user posted image

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )        33 let          kraj        NS 12.05.user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )         27 let          LJ          NS 13.05.user posted image

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 12.05.user posted image

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )       30 let         NM           NS 16.05.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image       30 let         KP           UZ+NS 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 20.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )        32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )        30 let         Žiri           NS 22.05 user posted image   

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image       30 let           LJ           NS  20.05. user posted image     

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )        ?? let         kraj          UZ 09.05. user posted image    

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )         ?? let       Brežice       UZ 08.05.

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO         
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
5.5.2008 13:36:38   
ANIME
Ojla punce!

danes je pa kar tak zoprn dan ... tale dež res zna pokvarit razpoloženje.
Jaz sem bolj ali ne danes lena.
Zjutraj me je v dobro voljo spravil rezultat izpita ... sem ga naredila (sicer s 6, ampak se ni za pritoževat - profesor bil zelo prijazen user posted image user posted image user posted image ). Tako da imam ostane še eden in pa diploma. Upam, da mi izpit uspe naredit do poletja, potem pa jeseni zagovor diplome in smo zmagali za letos - vsaj kar se faksa tiče user posted image !!!!! Sicer ga  pa že res pacam skoraj 10 let - bi bil že čas, da zadevo zaključim!!!!!
In kakor mi je teta rekla - potem pa me čaka čisto nov izpit - biti mama user posted image user posted image user posted image  - ta  me veliko bolj skrbi, čeprav se ga že veselim.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
5.5.2008 14:19:29   
caligula
http://www.bolha.com/oglas3243390
http://www.bolha.com/oglas3280940
http://www.bolha.com/oglas3211693

http://www.bolha.com/oglas2858332

nekaj opreme za dvojčke, če kateri koristi. Slučajno naletela...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
5.5.2008 16:25:21   
pomar*ANČA*
jaz sem iz nuhalne, vse je ok, srček sva slišala- 156 bmp, verjetnost za downov sindrom 1:9654, dobila par slikc, cd-ja pa na žalost ne, ker ni imela pravega uz pri sebi. aja, bila sem pa pri dr.strah in sem zelo zadovoljnauser posted image najina bebika je velka 68,70mm.

anime, lahko mi spremeniš datum roka in sicer je 13.11, naslednji pregled imam 26.5...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
5.5.2008 17:12:45   
orka
Halo punce.
Mi je blo na trnutke kar dolgcajt, k  nisem imela kaj brat, saj mi žal nismo šli nikamor, če izvzamem enodnevni izlet na primorsko.
Vidim da ste vse ok, no mene slabost počasi zapušča, se pa vedno večkrat pojavi zgaga, pa sploh ne vem kaj je hujše?user posted image user posted image
Lyra , važno da se tvojemu  user posted image  stanje izboljšuje, pa upam da se ne boš nalezla kakega prehlada.
user posted image user posted image user posted image  za vsa pozitivna poročila s pregledov.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
5.5.2008 17:32:28   
bobika1
Lep pozdrav. No da se vam še jz javim, stara sem 21 in imam PDP 25.11.2008.
NS imam 15.5.2008. Po letih sem videla da ste vse starejše od mene upam da me vzamete zraven:).
Drugače kar se tiče user posted image  me spremljajo slabosti in 4x sem že objemala  wc :). Zgaga tu pa tam malo prisotna drugače pa še kar gre.
Kako pa kaj ostale? Imate kaj težave.
Ja nič, bom še malo prebrala kaj si kej pišete pa se vam še javim, do takrat pa se imejte lepo.
by

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
5.5.2008 17:46:34   
konina
bobika, dobrodošla med nami. Čim več klepetaj, da bomo malo strani naštepale. Te dni je kar zatišje tukaj gor.

pomaranča, čestitam za lepe rezultate. Kaj je bilo pa med nogicami? user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
5.5.2008 20:03:13   
Andromeda
Ahoj, kako smo kaj? lyra, me veseli, da gre s tvojim možem na bolje. Upam, da ne boš zbolela. naj prehlad ostane le pri grožnji... Vse, ki ste imele NS itd 3x HURA, da je vse OK.
Mene že 2 dni oz. 2 noči daje nespečnost. Danes sem se zbudila ob 3.h zjutraj in sploh nisem mogla nazaj zaspat. Potem sem pa klicala v službo,da mi je ful slabo in sem ostala doma. Itak sem študentka. Aja, jutri bom šefetu povedala da sem user posted image in da počasi odhajam, ker moram pospidirat s faksom...Do diplome mam še veliko obveznosti. Držte pesti, da bo dobro sprejel ker je zadnje dneve precej (oprostite izrazu) nadrkan.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
5.5.2008 20:05:41   
Andromeda
No, ja in v vsej moji zmedenosti sem pozabila bobiki voščit dobrodošlico. Iz kje pa si ali naj ostane skrivnost?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
5.5.2008 20:56:43   
bobika1
Andromeda hvala na dobrodošlici, ne ni skrivnost sem iz okolice Celja- Laško....
No jz sem tudi študentka. Koliko si stara pa ti in iz kod si- se seveda ni skrivnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1218
5.5.2008 21:00:15   
Andromeda
Bobika, jaz sem skorajda "veteranka" med študenti, stara sem 27 let, živim v v Ljubljani (sicer pa Novomeščanka!). Si redna študentka? Kaj in kje pa študiraš?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
5.5.2008 21:43:20   
nagajiva
Ojla user posted image

Čestitke za uspešno opravljene preglede user posted image user posted image user posted image user posted image , kako je lepo slišati dobre novice............sem kar malo v skrbeh za Lyro*. Upam, da se za njenega user posted image  vse dobro izteče in da se bo lahko posvetila samo sebi in user posted image user posted image .......
Bobika1, dobrodošla...............
Vidim, da vas je kar nekaj študentk s "podaljšanim" stažem.................sama sem tudi. Že dve leti se spravljam, da bi naredila še preostale izpite in diplomo, pa mi nikakor ne uspe. Enostavno nimam volje. Faks se mi je dobesedno user posted image .............Sem pa sedaj nekaj začela migat okoli tega, tako da upam, da mi končno uspe.
Ahja, mene ob večerih tako boli želodec, da ne vem kaj naj..................kot da bi pojedla kamenje...........user posted image  A ma katera podobno težavo in kako si pomagate? Sem slišala za metin čaj, pa tud ne deluje vedno.............

Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.5.2008 8:08:52   
pomar*ANČA*
juuutro- upam, da bo danes dobro.... včeraj nisva vprašala kaj je med nogicami, bova verjetno kasneje. sva kar pozabila in samo gledala... nas je pa kar precej študentk-jaz sem izredna pa še študij na daljavo imam, tako da se niti ne počutim kot študentka, ker mi ni potrebno hoditi na predavanja...lepo se imejte, jaz grem pa delat, moram bit tudi malce družbeno koristna user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.5.2008 8:56:06   
carly
ojla dobr jutr.
bobika pozdravljena.
Nagajiva tudi mene želodec boli, pa za enkrat še nisem probala drugega kot donat.Pa še ta včasih pomaga včasih pa čisto nič.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.5.2008 9:39:59   
nagajiva
Ojla user posted image

Spet dež.......................gggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image
Ja, Carly, tud jaz si včasih pomagam še z Donatom, pa kot si sama rekla včasih pomaga in drugič spet ne.....................že more tako bit. Je pa zlo moteče...............
Drugače me pa sedaj gleda veeeellllliiiikkkkkkkkkk kup perila za zlikat..........................nič, morem.............
Tiste, ki imate danes pregled, držim pesti in čimprej poročajte........................

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.5.2008 9:49:20   
carly
Joj nagajiva a prideš še k men? Mene tud še čaka in to tak da bom ene dve tri ure sigurn rabla da bom fertik.Ampak danes se ga ne bom lotila, sedaj sem itak v službi, ob treh imam ns.Potlej bova pa z mojmu še malo naokoli šla, tako da zvečer tudi slučajno ne bom imela energije še za peglat.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.5.2008 9:55:01   
nagajiva
Oh, Carly, če bi tako rada likala, me sedaj ne bi čakalo vsaj tri ure dela................Se bom lotla kar sedaj, ker mam popoldan obveznosti, pa vreme je tud tako, da me ne vleče ven................Držim pa pesti za NS in glej, da čimprej poročaš. In seveda veliko veselja ob opazovanju pikice..........user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.