|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
7.5.2008 9:49:57   
nagajiva
Ojla user posted image

Uh ste ble pridne že navsezgodaj..................user posted image
Glede kremic; jaz se že mažem. Sicer sem se tud pred user posted image , ampak sem sedaj bolj pridna in se vsak večer in sicer z Olive tree (vlažilno suho olje-olivno, jojobino in avokadovo) od kozmetike Kancilja. Mi ga je svetovala kolegica in je fajn, se hitro vpije in nimaš mastne kože............Pomembno je pa tako, da je koža čimbolj elastična, da se lažje razteza.
Kile; ponavadi se suhicam pričnejo nabirati prej kot nam z "zalogami". Imam namreč kak kg preveč in se do sedaj še nisem zredila. Samo trebušček je zrastel in pas zgubljam....................
Sicer pa je danes tak lep sonček user posted image user posted image user posted image user posted image ...............kar smeji se mi. Bom se šla malo nastavljat žarkom še za tiste revice, ki ste v službi....................upam, da vam hitro mine.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
7.5.2008 10:31:50   
soncek2008
Pozdravljene souser posted image . Res ste bile že pridne s pisanjem danes.

Carly misli pozitivno. Boš videla, da bo vse vredu. Vem, da je lahko govorit ampak potrudi se. Mene NS še čaka in upam, da bo vse ok.

Lyra lepo, da je s tvojim Mitjem bolje. Sedaj zopet lahko mirno uživaš v user posted image .

Glede laserske depilacije: med samo nosečnostjo ni priporočljiva. Solarij pa naj ne bi bil škodljiv. Paziti je potrebno v katerega greš, da se ne pregreješ. Tudi jaz sem ga obiskovala vendar ga med nosečnostjo ne upam.

No včeraj so me obvestili, da bo moja gin. odsotna 2 meseca in bom morala na pregled k drugem gin.. Prav nič prijetno.

Danes po službi pa grem tudi jaz kupit kakšne hlače, ker me tudi vse že tiščijo. Upam, da kaj pametnega najdem.

Uživajte v sončku.user posted image user posted image  

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
7.5.2008 10:50:20   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost        kraj        pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )        28 let           LJ          UZ 16.06. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )        28 let           LJ          NS 23.04.user posted image

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )         25 let          CE         NS 18.04. user posted image (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )        27 let          MB         UZ 8485.05. user posted image (NS)

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )        32 let           LJ          NS 22.04.user posted image  

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image        28 let           LJ          UZ 03.04.

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ          UZ 30.05.user posted image (NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )         32 let      Gorenj.     UZ 20.03user posted image

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image       28 let     Jesenice    pregled user posted image (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )         27 let         MB         NS 30.04. user posted image (NS)

10.11.    mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )       29 let        Ptuj         NS 09.05.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image        29 let         kraj        UZ 01.04.user posted image    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )         24 let         LJ           NS 05.05. user posted image

11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )           ?? let      Domžale    pregled user posted image  NS

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image       27 let           LJ         NS 25.04.user posted image NS    

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ          UZ 10.06. user posted image  NS

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let          PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )        33 let           LJ           NS 29.04.user posted image

13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )        24 let        Štajer.      NS 26.05.user posted image NS

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image       29 let          KR          UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )        32 let       Koroška     NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )        24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image  

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )        26 let          LJ          NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )       26 let         KR           NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )        ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )        ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )        ?? let           LJ          UZ 06.05.user posted image

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )        33 let          kraj        NS 12.05.user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )         27 let          LJ          NS 13.05.user posted image

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 12.05.user posted image

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )       30 let         NM           NS 16.05.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image       30 let         KP           UZ+NS 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 20.05.

25.11.    bobika1               (?user posted image ,?user posted image )          21 let       Laško         NS 15.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )        32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )        30 let         Žiri           NS 22.05 user posted image   

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image       30 let           LJ           NS  20.05. user posted image     

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )        ?? let         kraj          UZ 09.05. user posted image   

28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let         kraj           pregled

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )         ?? let       Brežice       UZ 08.05.

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO         
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
7.5.2008 10:57:12   
ANIME
Novinke dobrodošle in lepo nosečnost vam želim! število kar raste in raste user posted image user posted image

pomar*ANČA* ... jaz sem bila na tečaju za zgodnjo nosečnost. Traja samo en dan in meni se je zdelo OK. Veliko ti povedo, še bolje pa je, ker lahko konkretno vprašaš kaj te zanima, če je kje kaj dvoumno napisano.

caligula ... kakor je bilo meni rečeno na tečaju za zgodnjo nosečnost : savno in solarij močno odsvetujejo. Tudi sonce ni priporočjivo, saj lahko pusti kakšne pege (koža je veliko bolj občutljiva), prav tako kreme za sončenje ne uporabljat na trebuhu, za obraz pa priporočajo klobuček.

Drugače jaz že kakšne 14 dni uporabjam AUBREY ORGANICS - Rosa Moskueta® - razkošen losjon. Stane 23€ in ga je  237ml. Hitro se upije, zelo lepo diši in se mi zdi kar precej hranilna.

Jaz sem imela pred nosečnostjo 54kg in 178cm (naravna suhica brez kakršnih koli dijet), zdaj sem v 15. tednu in sem pridobila 3 kg. Glede na to, da imam dvojčka, računam na ene 20 kg ampak me niti preveč ne skrbi ... jih bom že nekako dol spravila. Glede gibanja so meni priporočili samo sprehode in nič drugega (spet razlog dvojčki).

šema ... jaz sem stara 28 let in sem imela tveganje za DS 1:5000 (nekaj več) in za drugi test 1:75000. Upam, da sem ti kaj pomagala.

*Mišek* - tudi jaz že od vsega začetka jem Elevit. Pred tem sem pa že par let jemala Vitamine ABC (ki tudi vsebujejo folno kislino). Jaz sem zelo zelo malo pojedla sadja in zelenjave, tako da vitamisnke dodatke jem že res kar nekaj let. Zdaj sem samo preklopila na Elevit.

carly ... držim pesti na rokah in noga, da je vse OK!!!

vebo ... držim pesti za izpit in da bodo od zdaj naprej vsi pregledi več kot odlični

lyra ... navdušena nad lepo novičko!!!!!!!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
7.5.2008 10:57:52   
Oaza
Pozdravljene po dolgem času!

Berem bolj ali manj redno, vendar ni vedno časa za pisanje.
Lyra- me veseli, da se je stanje izboljšalo!
Carly- držim pesti zate in za tvojo malo pikico, da bo vse vredu. Javi nam!
Jaz tudi že komaj čakam NS (20.5.) in upam, da bo vse tako kot mora bit.

Glede nosečniških oblačil- jaz jih zaenkrat še ne rabim. Sem jih pa nekaj dobila od prijateljice.
Jem tabletke Tifol in razmišljam, da bi jih zamenjala za ene, ki imajo še druge vitamine zraven in bi jih jedla kar celo nosečnost.
Aha, pa mažem se (zaenkrat) tudi še samo z mlekom za telo.

Slabosti so minile, me pa občasno zeloooo boli želodec. Sedaj sem poskusila z Donatom in se mi zdi, da kar pomaga.

Uživajte v tem sončnem dnevu!
lp

(odgovor članu soncek2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
7.5.2008 10:59:16   
ANIME
Aja, še to bi vprašala ... glede na to, da smo zdaj že vse videle srčka na pregledu (kakšne mogoče samo niste javile), me zanima če evidenco s srčki zamenjamo za evidenco napovedalnega spola (ali pač presenečenje, če katera noče izvedeti).

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
7.5.2008 11:03:56   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Aja, še to bi vprašala ... glede na to, da smo zdaj že vse videle srčka na pregledu (kakšne mogoče samo niste javile), me zanima če evidenco s srčki zamenjamo za evidenco napovedalnega spola (ali pač presenečenje, če katera noče izvedeti).

Najbolje...

soncek2008, upam, da bo nadomestni G OK in da ti cimprej mineta ta dva meseca. Resskrajno neprimeren cas za "menjavo" G.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
7.5.2008 11:13:10   
saba
Anime glede spola na seznamu se strinjam
Joj punce tako sem se najedla sendviča, da se ne morem odžejat, se mi zdi da sem ko en balon, ki se sprehaja gor in dol.
Glede kreme za popokano kožo oz. strije. Jaz sem v prvi nosečnosti kupila od Afrodite prav za strije, ma je nikakor nisem mogla namazat - zelo gosta ni mastna. Tako da sem potem prešla na mandeljevo olje - po katerem me je vse srbelo kot da sem imela bolhe in sem rabila 3 tedne, da sem prišla k sebi. No hočem samo povedat, da sem se potem celo nosečnost mazala z navadnim mlekom za telo od afrodite...sicer pa nisem imela probleme s strijami na trebuhu ampak na riti.
Tako da punce ...mažite se tudi po ritki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
7.5.2008 11:17:23   
mojsoncek
Tako da punce ...mažite se tudi po ritki

Pa na stegna ne pozabit!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
7.5.2008 12:59:52   
ANIME

user posted image  

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi   Spol
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ        UZ 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         pregled (NS)

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE         pregled (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB         UZ 12.05.(NS)

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ          pregled (NS) 

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          pregled

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          UZ 30.05.(NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.     pregled

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice    pregled (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          pregled (NS)

10.11.    mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )    29 let     Ptuj         NS 09.05.

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj         pregled    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled (NS) 

11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )       ?? let  Domžale     pregled (NS)

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          pregled (NS)    

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          UZ 10.06.(NS)

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice     pregled (NS) 

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled (NS)

13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.      UZ 26.05.(NS)

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR          UZ 14.05.

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     pregled (NS)

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale     pregled 

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           NS 08.05.

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     ?? let      LJ           pregled

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          NS 12.05.

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 12.05.

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 16.05.

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP       UZ+NS 12.05 

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

25.11.    bobika1               (?user posted image ,?user posted image   21 let     Laško        NS 15.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05 

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS  20.05.   

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         UZ 09.05. 

28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      UZ 08.05.

??          Ssheila
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

< Sporočilo je popravil ANIME -- 7.5.2008 13:02:45 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
7.5.2008 13:07:23   
ANIME
Tako drage moje ... seznam popravljen.

- Katera je že imela pregled in ni sporočila novega datuma, sem spremenila v "pregled"
- katera je že imela opravljeno NS, sem zraven v oklepaj napisala NS (ko ne bo več aktulano, se lahko vodi evidenda o morfologiji)
- na koncu seznama pa je znak za fantka: user posted image , za punčko user posted image  in presenečenje user posted image  (za nas ali za vas). Po potrebu spol tudi spremenimo user posted image  (pri nama naprimer ni sigurno, ampak sem napisala kar je povedala nama ...)

Zdaj pa veselo na delo in sporočite nove datume in spole vaših user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
7.5.2008 13:34:19   
caligula
jaz sem pa nazaj s faxa. Me veseli, da ste vse dobre volje. Čakam kosilo potem pa na en doooooooolg sprehod s user posted image . Moj je šel mal spat, ker naju je celo noč motilo stokanje ta malih kužkov, in danes opaziva, da so spregledali!!!! Zdaj so pa res cotkani. Jaz od lakote in razburjenja sploh ne pomislim na počitek in spanje. Čez tri tedne se začnejo izpiti potem pa en mesec živčnih zlomov. user posted image . A vse bo lepše julija vključno s sončkom vred in pa dopuuuust!!!
Mislim, da letos še ni potrebno nekaj komplicirat kam na dopust, po moje si lahko privvoščim še vedno vse, kaj pravte? Al je boljš, da sem kje v bližini ( hr, slo). Jaz bi šla namreč rada na Zakintos, ko sem šla že več let zapored in je prehudo dobro.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
7.5.2008 13:49:11   
konina
Oho, ste se pa resno odločile, da bo naša tema na vrhu. Saj je prav tako. user posted image  Jaz sem tudi malo tekmovalna. Dajmo, naše!user posted image

Lyra, super lepe novičke. sedaj se pa še ti pozdravi.

carly, skrbi na stran, testi bodo pokazali, da je vse v najlepšem redu. Je pa tudi mene strah. Imam NS šele naslednji teden.

SEdaj pa eno vprašanje, predvsem za dvojne nosečke. Mene nekaj špika in malo nagaja tam okrog jajčnikov ali nekako ob strani. Ni huda bolečina, ampak stalno špika že cel dan. Pa se tolažim, da se vse skupaj širi in nekam pritiskata pikici. Kaj pravite? Me mora kaj skrbeti?

Lepo, da nas je vsaj nekaj dolenjk, pa čeprav ste pobegnile v LJ. Sem se kar osamljeno počutila. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
7.5.2008 13:50:52   
konina
aja, pa za spol še ne vemo. Morda zvemo na NS.

A veste kaj jaz sedajle jem?! ČEŠNJE! Sem morala jih za eno pest kupiti. user posted image  Ja, to so pa nosečniške muhe, ki jih lahko sedaj izkoristim. user posted image

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
7.5.2008 13:58:46   
mojsoncek
Al je boljš, da sem kje v bližini ( hr, slo). Jaz bi šla namreč rada na Zakintos, ko sem šla že več let zapored in je prehudo dobro.

caligula, ti si kar privosci in uzivaj... letalsko druzbo pa le prej vprasaj, do katerega meseca "sprejemajo" nosecnice.

konina, spika te zato, ker maternica raste. Pri vas, ki imate dvojcke, je to verjetno se bolj intenzivno. Pikici ti pa verjetno se nikamor ne pritiskata, ker imata se vec kot dovolj prostora za izvajanje prostega sloga plavanja user posted image

anime, midva bova pa s spolom pocakala kar do konca... tako kot pri prvem... je tako najlepse (no, vsaj nama user posted image )

Meni gre pa zaenkrat od sadja samo melona normalno skozi zelodec... drugace pa ze komaj cakam na malo vecji izbor sadja!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
7.5.2008 14:13:11   
konina
hvala moj sonček, za odgovor. pa saj sem sama tudi tako razlagala, ampak je fajn slišat še od koga, da me malo pomiri. user posted image

sadje meni paše že od začetka. Že na sploh ga imam rada, pa zelenjavo tudi. Imam pa občasne popadke, ko moram dobit kaj prav določenega.user posted image  Drugo nič ne paše.

Kar se pa tiče prostora, pa imata seveda še dovolj časa. Ampak občasno se mi zazdi, da čutim dogajanje notri. Ne brce, ampak dogajanje. Ko se kam premakne. Še posebaj za rač. ker grdo sedim. pa se včasih v trebuhu kepa razburi in se moram poravnat. user posted image  Sta tudi v maternici nekam hecno razporejena, eden čisto spredaj, eden pa nazaj rine. Saj vem, da je zgodaj in je lahko marsikaj, kar jaz čutim, user posted image  ampak Nevo sem tudi kmalu začutila, še pred 4. mesecem. Hja, bomo videli. Mogoče so res moje prevelike želje, pa sploh ni to to.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1291
7.5.2008 14:30:01   
saba
Joj Konina kako ti češnje zdej zavidamuser posted image . Pri nas bodo kmalu, še kakšen teden pa jih bo polno. iEna od češenj je samo  2m od hiše, tkao da bo na dosegu.
Jaz sem tudi mojo Živo začutila že v 15.t in sem vedela da je to to in to je tudi bilo. Zdaj pa bom tole pikico po moje še prej, ker vem kaj pričakovati.......no sej bo tega brcanja še preveč......au pa v rebra, au pa v mehur.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
7.5.2008 14:34:33   
lyra*
hejuser posted image

Kakšen lep sonček je danesuser posted image

ANIME  pri meni daj še za enkrat user posted image ,ko bomo pa bolj prepričani v spol pa povemuser posted image

Aaaaaa zdaj mi je konina naredila lušte za češnjeuser posted image  meni sadje tako paše,da lahko samo to jem! Pa je vseeno kakšno je,samo,da je sočnouser posted image

Glede morja greva midva še z enim parom na Pag. Mislila sva it v avgustu spet v ZDA  samo pač je prepozno,tako,da bova šla potem z user posted image user posted image če bo čas dopuščaluser posted image

Zdaj pa grem jestuser posted image

Glede piknika sem 100%...samo še nevem kako bom..user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
7.5.2008 14:46:12   
ANIME

user posted image  

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ        UZ 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         pregled (NS)

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE         pregled (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB         UZ 12.05.(NS) user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ          pregled (NS) 

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          pregled

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ          UZ 30.05.(NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.     pregled

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice    pregled (NS)

10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          pregled (NS)

10.11.    mihi78                  (4user posted image ,0user posted image )    29 let     Ptuj         NS 09.05.

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj         pregled    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled (NS) 

11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )       ?? let  Domžale     pregled (NS)

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          pregled (NS)    

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          UZ 10.06.(NS)

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice     pregled (NS) 

13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled (NS)

13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.      UZ 26.05.(NS)

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR          UZ 14.05.

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška     pregled (NS)

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale     pregled 

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ           NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           NS 08.05.

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     ?? let      LJ           pregled

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          NS 12.05.

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 12.05.

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 16.05.

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP       UZ+NS 12.05 

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

25.11.    bobika1               (?user posted image ,?user posted image   21 let     Laško        NS 15.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS  20.05.   

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         UZ 09.05. 

28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      UZ 08.05.

??          Ssheila
NS 28.04.

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
7.5.2008 14:49:19   
varci
Ojla nosečke!
Evo jaz prihajam iz morja. Bilo je super.
Ste toliko napisale v teh 10 dneh, da niti nisem šla vsega brati, zato dobrodošle vse nove nosečke, tiste, ki ste imele preglede pa čestitke.
Jaz imam naslednji pregled 3.6.08. Imam pa nekaj bakterij v urinu, zato mi je G predpisala vaginalete Gyno-Daktarin, načeloma pa sem super.
Trebušček mi je že tako zrasel, da greva jutri z mami v šoping za nove hlače, ker lahko samo še trenirko oblečem.
Jaz se mažem z Eucerinovim oljem proti strijam, ne jem pa nobenih vitaminskih dodatkov več. Mi je samo slabo po njih.

Bodite pridne user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
7.5.2008 15:02:42   
caligula
konina mene tud špika, pa me je dva meseca pustilo na miru zdaj pa spet. Ampak se nisem nič razburjala, ker mi je G že na prejšnjem pregledu povedala da se bo vssake toliko maternica širila potem umirila in spet širila. Spremljam pa izcedek da se slučajno ne bi kaj barvastega pokazalouser posted image . Zaenkrat sem zelo v redu sam zdaj si mi zaluštala s češnjami... jaz jih pri nas še nisem zasledila, mi pa dragi redno vsakodnevno prinese sladke jagode. In ponavad za večerjo končajo v mojmu bušiju. Zdaj kuham kosilo za dragega potem pa res na en sprehod, ko je tko lepo vreme da je joj.
Glede dopusta si bom pa res Zakintos privoščla, priporočam.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
7.5.2008 15:24:05   
mojsoncek
No, sedaj pa se mene nekaj spika user posted image ... bom sla kar domov, da ne bom prevec brala. Grem hitro skuhat kosilo potem bom pa tamalega na sladoled peljala, ce bo pri volji za it ven.
Vceraj namrec ni hotel in sva visela v hisi kot dva lustra.

Lep dan se naprej!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
7.5.2008 15:59:45   
nagajiva
Ojla user posted image

Kake lušte ste mi naredile s češnjami...................bojo pri mojih doma zrele čez kaka dva tedna, pa samo hodim okoli dreve in kontroliram..............v trgovini pa jih nisem zasledila. Sicer pa lahko jem vsako sadje, samo da je sočno...............Sem ga rada jedla prej, sedaj pa ga prav požiram...........pa saj je to dobrouser posted image . Je pa res, da sem prej oboževala meso iz žara, sedaj pa se ga moram izognit, ker mi smrdi..............Razen kake perutničke..............mnjami..............Čakam mojega user posted image , da pride iz službe pa sem že malo lačna in samo na hrano mislim............user posted image user posted image
Anime, pri meni za spol naredi user posted image , ker sva se odločila počakati do konca......................

Neposredna povezava do sporočila: 1298
7.5.2008 16:21:33   
lyra*
Tako jaz sem se najedla,zdaj pa visim tukaj na RR. Pa vse bi mogla pospravit,ker nama pridejo v noboto celo novo stanovanje naredituser posted image user posted image Pa sploh nimam volje,ker moram itak čist vse v škatle zložituser posted image user posted image

Pa jaz takoooooo razmišljam o imenihuser posted image Še sanjam o njih! A ve tudi kaj?

A veste kaj sem se odločila? V ponedeljek,ko imam UZ,če bo vse vredu,bom šla v trgovino in kupila nekaj za oblečt user posted image user posted image Nevem dve majčki,dva bodija,dvojne copatke....karkoli,samo,da potešim to mojo željo,ker se mi zdi,da sama sebe mučim,ko nič ne morem kupit,potem pa sstojim na otroškem oddelku,kot en mali otrok pri igračah in se mu oči svetijo,da bi vse imeluser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem psa ven pelat,pol pa na kavico pa na sladoled...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
7.5.2008 17:59:13   
konina
berem, da vas ima kar nekaj pse doma. Mi imamo zlato prinašalko in muco. Naša psička je imela pa novembra lani 10 mladičkov. Muca pa lani spomladi 5. Sedaj pa sem jaz na vrsti za mladičke. user posted image

Psička je imela carski rez, se je kar namatrala, število mladičkov jo je utrudilo že med brejostjo. Je bila čisto shujšana, ko jih je skotila. Je pa to posebno doživetje in preizkušnja. Imeti mladičke, pa še toliko naenkrat. Uf, smo si zelo oddahnili, ko smo jih oddali.

Moje špikanje je malo popustilo, verjetno ker sem pridno počivala in malo dremala. user posted image  Sedaj pa gremo vsi skupaj na sprehod in Nevo učit kolo vozit. Naša je res prava športnica, rola, smuča, teče, gimnastiko trenira... Vse ji gre. Samo kolo ne. user posted image  

Lp, Nina 

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.