caligula
|
jaz folne nisem jemala, ker sem za nosečnost zvedela v 7. tednu in je rekla,da zdaj ni več potrebno,kar je je. Veliko pa pojem vitaminov zdaj. Vsak dan svež pomarančni sok, si ga sama naredim, pa vsak dan imam za poznejši večerni obrok sadni krožnik, zadnji teden sem začela paziti na prehrano, ker sem se do 13. tedna zredila 4,6kg kar se mi zdi rahlo preveč. A katera ve kakšne vaje lahko delamo za noge in rit? Meni namreč je poleg trebuha najbolj maščoba vdarla na tale predel. Doma imam leg magic ter orbitrek, uteži, aerobno pručko, steper. Kaj lahko brez slabe vesti uporabljam? A kateri že poka koža? Ene pravijo da konc prvega trimesečja začne, jaz teh problemov še nimam, ne bi pa rada bila prepozna, zato bom kar začela z mazanjem. Če ima katera kakšno dobro kremco naštudirano naj prosim napiše, ker nisem rada "mastna", še s kremo za sončenje se nikol ne mažem. Še par vprašanj. Glede oblačil, predvsem spodnje perilo, namreč opažam, dda imam hude probleme s tem. Prej sem nosila konfekcijo 34 in se zdaj že občutno približujem prot 38, kje lahko dobim kakšne lepe spodnje hlačke? Na tole največ dajem pa ne vem zakaj:D. Pa še zanima me, kje je kaj večja izbira nosečniških oblačil po Lj ali NM kje so kakšne dobre trgovine v teh krajih. A je katera kupovala oblačila npr, velikosti 40 pa da niso nosečniška? Jaz sem namreč prvič noseča in nimam pojma kaj se bolj splača. V vsakem primeru pa želim po porodu čimprej stlačiti rit nazaj vsaj v 36. Nisem navajena na okrogline . Še en predlog, glede na tole, da je vsak dan več sončka, a bi si organizirale kakšno srečanje, piknik? NPR. Zbilje so hud kraj. Kakšen vikend, če ste zainteresirane... Bodite še naprej v cvetju in srečne nosečke, pa da bo vse tako kot mora bitti. Pa naj čimprej te mozoljčki pobegnejo stran ker me že najedajo :D papa
|