|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.5.2008 10:00:54   
mojsoncek
Oj!

Jaz sem pa danes cisto povozena... tamalega je ponoci nekaj cufalo in nismo spali nic... za namecek pa je ze ob 4.20 rekel, da gremo pa pa in je bilo treba vstat user posted image . Posledicno sem v sluzbi ze od 6.40 in ne vem kako bom zdrzala do konca... grrrrrrrrrr

Ja zelodec tudi mene matra neprestano... ali me boli ali me daje zgaga ali sem pa napihnjena da je joj... pomagam pa si z donatom in zaenkrat se pomaga. Upam, da bo minilo... cimprej! A ja, pa ingverjev caj naj bi pomagal, samo meni ne sede okus.

Cestitke vsem za dobre novicke s pregledov!

Povejte mi, a se katera vozi v sluzbo bolj dalec? In kako prenasate voznjo? Mene namrec caka vsak dan 50 km voznje v eno smer, pa mi ni ravno najbolj prijetno. In upam, da ne bo vsak mesec hujse. Po malem tudi razmisljam, da bi se zmenila v sluzbi za delo od doma, ampak bi tudi tako verjetno morala ene 2x na teden priti v LJ. Mah bomo videli kako bo.

Bodite lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
6.5.2008 10:02:01   
carly
Ja če mi bo uspelo kaj na računalnik pridt vam poročam proti večeru, drugače pa jutri zjutraj.Sicer se pa že prov veselim, no pa mal me tudi panika grabi, ampak sej bo vse ok.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
6.5.2008 10:03:54   
mihi78
Pozdravček! Vidim, da nisem edina, ki ma še grehe s faksa. Odkar sem šla v službo, sem se precej polenila. Sicer pa sem zdaj v bolniški tako, da sem začela malo migat. Mi manjkajo še trije izpiti pa diploma, pravzaprav 2 diplomi, ker mam dvopredmetni študij. user posted image
Bobika, dobrodošla!
V petek imam NS, komaj čakam!
Mene pa ta nosečnost psihično zdeluje sto na uro. Eno minuto sem OK, že naslednjo pa user posted image ! Upam, da bo kmalu minilo, moj je že predlagal, da bi se za nekaj časa preseliluser posted image . Mislim, da so to posledice prejšnjih negatvnih izkušenj pa da zdaj kar verjet ne morem, da vstopam že v 4. mesec! Nisem pa še nič kupila, ne zase, ne za user posted image , ker ne upam. Za obleč še mam kaj, za bebiko pa mislim, da pred septembrom ne bom nabavljala nič. Kupila pa sem Angelsounds tako, da lahko vsak čas preverim, kako bijeuser posted image user posted image .
Lep dan!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
6.5.2008 10:06:45   
carly
Mojsonček poznam eno, ki se je tudi vozila tako kot ti pa je gin.rekla da ima avto brez klime pa da se zelo slabo počuti v tisti vročini ( je bilo tudi proti poletju) in da bi že dvakrat skoraj omedlela za volanom in so jo dali kar na bolniško.Sicer pa jaz nima teh problemov ker delam doma in moram samo po stopnicah eno nadstropje nižje do svoje pisarne.user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
6.5.2008 10:41:01   
bobika1
dober dan. kako kaj v tem čudnem dnevu?
Ja jz sem redna študentka in hodim v 3- zadnji letnik visoke zdr. šole v mb oz zej se je preimenovala v fakulteto za zdr. vede....
Ja jz sem si zej tudi malo podaljšala ker na eno prakso ko bi jo morala opravlat nisem hodila zaradi slabosti. Drugače pa se vozim v MB ne živim gor, tako da naredim 170 km na dan- sej ne vsak dan sam kadar mam prakso ali obvezne seminarje.Imam pa pred sabo še par obveznih seminarjev in eno prakso na internem odd. Upam da mi ne bo več slabo do takrat.... Drugače pa kar se tiče nosečnosti mi je ful smotan ko sem se na enmu drugmu forumu pohvala kak mi ni blo slabo med temi prazniki no posledično sem pa včerej že objemala wc user posted image . Drugače sem pa v 11 tednu.. Se mi zdi da gre ful hitro.

Ne vem kaj naj še povem...user posted image  vsem želim čim lepšo user posted image , pa da bi blo vse najbolše na NS.

LP

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
6.5.2008 11:40:08   
mali_marsovcek
Pozdravljene user posted image

Kakor smo rekli. Povemo ko pridemo iz morja.
25.4. smo imeli NS. VSE ZELO DOBRO. user posted image  bije 164 na uro. Ostali podatki pa so 1:6466 in 1:92648. Mislim da je to odlično.

Seveda smo moral vprašat če se kaj vidi kaj bo. Ali user posted image  ali user posted image . Pa je zdravnica rekla da naj bi bila user posted image , kar pa seveda ni 100%. Kakor se je pokazalo pri češnci. Prve 3 mesece niso vedeli kaj bo, nato so rekli da bo user posted image , potem pa so za zadnje 3 mesece rekli da bo user posted image .
Bomo počakali ko bo bolj 100%.

Vidim da ste se veliko razpisale in je kar veliko vse prebrati. Smo pa zasledili debato o majicah.
En nasvet NE KUPUJTE ŽE NAREJENIH MAJIC. Naredite si svojo in veliko ceneje. Veliko je ponudnikov ki vam za veliko ceneje naredijo majico po vaših željah.

Drugače pa čestitke za vse odlične rezultate. Ostalim user posted image  ki pa še čakate na NS pa samo mirno kri, ker gre tako lažje in je tudi boljše za vaše user posted image .

LP

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
6.5.2008 12:49:54   
carly
Ojla, sem prišla samo malo pogledat, če kej čvekate pa malo talo našo temo bolj proti vrhu porint.

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
6.5.2008 13:06:17   
nagajiva
Ah sem rekla, da bom vse zlikala................vraga, mi je uspela dobra polovica, pa je ura že tolko, da moram še kosilo skuhat preden pride user posted image  domov.
Mali_marsovcek, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS................smo čakali na tvoje poročilo.............
Kot je rekla carly, tipkajmo, da pride naša tema na vrhuser posted image  

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
6.5.2008 13:40:23   
saba
Dobro jutro

dva dni se prijavljam gor in nimam časa nič napisat.
Torej
Carly
poročaj in srečno za pregleduser posted image
lyra javi se , pa nam povej da je s tvojim in s tabo vse o.k.user posted image
Mojsonček...naša je tudi zganjala kažin ponoči. Kar neki jokala in sitnarila brez veze, na pol v spanju na pol budna. Tako, da danes sem tudi jaz user posted image
mali_marsovček bravo za pregled user posted image

Ne vem točno katera je govorila o peglanju. No jaz imam od včeraj vse speglano....sem pa peglala 2 dni, ker v eni rundi ni šlo.

Punce jaz mam tak trebuh da je joj...
ale lepo se mejte, mi mamo fešto v firmi čaw čaw

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
6.5.2008 14:00:14   
pomar*ANČA*
včeraj, ko sem imela nh sem zasledila za tečaj za zgodnjo nosečnost- nisem imela pojma da obstaja tudi za zgodnjo nosečnost. ga katera obiskuje?

drugače se pa jaz tudi veliko prevozim... oz, sem se, ampak so se mi že predavaja končala. sem se pa vozila iz domžal kjer delam v mb na fax, ampak sedaj me čakajo le še izpiti, tako da bo lažje.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
6.5.2008 15:31:26   
šema
Hojla punce, se mi iztekajo zadnji dnevi bolniške, tako da sem večinoma pri knjigah, ker imam za napisat dva seminarja in mi zmanjkuje časa za RRuser posted image - vas pa redno beremuser posted image .

Ugotovila sem, da kljub mojemu majhnemu tvegadju za DS imate veliko višje vrednosti, zato me zanima kolikšna je vaša vrednost glede na starost (ne glede na izmerjeno nuhalno+ starost), ker me mal skrbi.
Moja vrednost glede na starost je 1: 531; izmerjena pa je 1:2858, kar zmanjša tveganje še za 5.4 krat.
Zasledila pa sem pri mali_marsovček 1:6466, kakšno imate ve razmerje??

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.5.2008 15:32:52   
šema
Pa še to- decemberke nas v čvekanju prehitevajo po leviuser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.5.2008 15:50:46   
jada
Živjo punce

Berem vas sicer že nekaj časa, pa vendar sem čakala da mine NS, kjer bom zvedela da je vse ok.(po ss si malo previden in čakaš da bo mimo riziko)  Torej tudi jaz sem novemberska nosečka. Rok imam 11.11. Drugače sem iz Domžal. Doma pa imam že eno punčko Anjo, ki bo stara 3 leta. Na NS se žal ni videlo kaj bo, tako da smo v pričakovanju ali user posted image  ali user posted image .

Lepo se imejte

user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
6.5.2008 16:13:23   
*Mišek*
Pozdravljene!Jz sm tudi novemberka, saj imam rok 28.11.
Danes sm imela prvi UZ, k sreči je bilo vse OK. Sam sm pa pozabila vprašat svojo ginekologinjo, če moram jemati kakšne vitamine, železo ali kalcij, ona mi pa tudi ni nč rekla. Dala sem kri in me je pregledala na UZ. Kdaj moraš to že začeti jemati? Je kaj narobe, če to nisi jemal že pred nosečnostjo? Mene je zdaj zelo strah, ko sem prišla iz UZ in se spomnila da je nism tega vprašala. Sem namreč prvič noseča in nimam nobenih izkušenj. Hvala za odgovore!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.5.2008 16:19:28   
pomar*ANČA*
šema, moje razmerje je 1:9654 in 1:14928, nevem katera vrednot zanima tebe, pa tudi ne vem kateri podatek kaj pomeni.

jada, dobrodošla. imaš mojo soimenjakinjo domauser posted image drugače pa živiš precej blizu mene... no, jaz bom živela blizu tebe... ker se še nisem čisto preselila.

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.5.2008 16:23:12   
pomar*ANČA*
oo, *Mišek*  dobrodošla tudi tiuser posted image

jaz ko sem zvedela, da sem noseča sem začela jesti folno kislino. zdaj je ne jem več. ginekologinja mi ni posebej svetovala vitaminski tablet, ampak precej raznolike in zdrave prehrane ter veliko tekočine. imam pa pripravljene vitaminske tablete, če se pojavi kriza z zobmi ali izpadanjem las.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.5.2008 16:33:29   
Anonimen
Pozdravljene user posted image !

Me zanima vaše mnenje o tem :
"ROJSTVO KOT ENKRATNO DOŽIVETJE V ZASEBNI KLINIKI GRAZ RAGNITZ".
Je katera že bila tu oz. ali ste razmišljale kje boste vi rodile svoje male pikice?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.5.2008 16:49:07   
jelka123
bobika-pozdravljena tudi jaz sem diplomantka  iste fakultete,že zaposlena 6 let
drugače sem pa sedaj kar dobro,nestrpno pa pričakujem ns in biopsijo horionskih resic 12.05-samo da to za mano pol pa si malo odahnem in čakam izvide

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.5.2008 16:49:44   
orka
dobrodošle vse nove user posted image ,vidim da nas je vedno več,user posted image user posted image user posted image  za novemberke2008
A verjamete da si jaz zgago gasim z mlekom in morem rečt da mi zaenkrat še služi.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.5.2008 16:51:53   
jelka123
glede rojevanja pa imam jaz mnenje da je najlepše roditi v kraju kateremu pripadaš čim bliže domu in v bolnišnici kateri zaupaš,
jaz sem prvič rodila v mb in sem bila zelo zadovoljna,drugič v lj ne po svoji želji in glede poroda tud nimam pripomb-samo da rodimo zdrave dojenčke!

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.5.2008 16:59:26   
*Mišek*
pomar*ANČA*
hvala ti za odgovor. A to potlej ni prepozn, da jo začnem jest v 10 tednu? Kakšno pa naj jemljem?
Hvala za odgovor

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.5.2008 17:04:08   
*Mišek*
pomar*ANČA*
hvala ti za odgovor. A to potlej ni prepozn, da jo začnem jest v 10 tednu? Kakšno pa naj jemljem?
Hvala za odgovor

Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.5.2008 17:09:19   
jelka123
mišek- jaz jemljem elevit,zelo je vredu ker so zraven še drugi vitamini in minerali tako da lahko vzameš,drugače pa se jemanje folne kisline lahko zakjuči nekje 12 t,vndar g priporočajo sedaj celo nosečnost
folna kislina pa pripomore da se ne pride do spine bifide,ki se zapre okrog do 12t,tako da drugi vitamini predvsem železo ti pa bo prišlo prav še celo nosečnost

(odgovor članu *Mišek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.5.2008 17:12:13   
caligula
jaz folne nisem jemala, ker sem za nosečnost zvedela v 7. tednu in je rekla,da zdaj ni več potrebno,kar je je. Veliko pa pojem vitaminov zdaj. Vsak dan svež pomarančni sok, si ga sama naredim, pa vsak dan imam za poznejši večerni obrok sadni krožnik, zadnji teden sem začela paziti na prehrano, ker sem se  do 13. tedna zredila 4,6kg kar se mi zdi rahlo preveč. A katera ve kakšne vaje lahko delamo za noge in rit? Meni namreč je poleg trebuha najbolj maščoba vdarla na tale predel. Doma imam leg magic ter orbitrek, uteži, aerobno pručko, steper. Kaj lahko brez slabe vesti uporabljam?
A kateri že poka koža? Ene pravijo da konc prvega trimesečja začne, jaz teh problemov še nimam, ne bi pa rada bila prepozna, zato bom kar začela z mazanjem. Če ima katera kakšno dobro kremco naštudirano naj prosim napiše, ker nisem rada "mastna", še s kremo za sončenje se nikol ne mažem.
Še par vprašanj. Glede oblačil, predvsem spodnje perilo, namreč opažam, dda imam hude probleme s tem. Prej sem nosila konfekcijo 34 in se zdaj že občutno približujem prot 38, kje lahko dobim kakšne lepe spodnje hlačke? Na tole največ dajem pa ne vem zakaj:D. Pa še zanima me, kje je kaj večja izbira nosečniških oblačil po Lj ali NM kje so kakšne dobre trgovine v teh krajih. A je katera kupovala oblačila npr, velikosti 40 pa da niso nosečniška? Jaz sem namreč prvič noseča in nimam pojma kaj se bolj splača. V vsakem primeru pa želim po porodu čimprej stlačiti rit nazaj vsaj v 36. Nisem navajena na okrogline user posted image .
Še en predlog, glede na tole, da je vsak dan več sončka, a bi si organizirale kakšno srečanje, piknik? NPR. Zbilje so hud kraj. Kakšen vikend, če ste zainteresirane...

Bodite še naprej v cvetju in srečne nosečke, pa da bo vse tako kot mora bitti. Pa naj čimprej te mozoljčki pobegnejo stran ker me že najedajo :D  papa

(odgovor članu *Mišek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.5.2008 17:14:42   
bobika1
Hej. no jaz jemljem elevit , tud ga nisem prej jemala, šele v 5 tednu sem ga začela jemat in mi je rekla ginek. da je fajn da ga jem nekje do 14. tedna lahko ga pa jem celo nosečnost pa še pol, je rekla da je fajn to za otokovo živčevje.....
Jelka123 iz kod pa si?KAk ti je fajn ko si že zaposlena, kje delaš (bolnica,dom?)
Kar se pa zgage tiče pa mam jz tud že težave, bomo rodile kosmate otrokeuser posted image user posted image user posted image  hecam se.... v glavnem jz zej še kr navadno hladno vodo pijem, kasnej bom pa probala z kakimi tabletami če bo sila, čula sem da so rennie al neki tazga fajne.... bomo vidli.
Jelka jaz imam pa NS 15.5. že komi čakam...

(odgovor članu *Mišek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.