Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 8:58:10
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April evo hujšarce, da se boste mal bolj počutle...jaz sem se za 6 kil poredila...in se pozna, zdaj jih še skrit ne morem več teb se pa res ne more poznat k si taka suhica ja ane ...to tvojo oblwekco lahko glih sam na nos natanem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:02:06
|
|
|
|
JORJA
|
Sisy krasne slikce......sem šele zdajle vidla. Sem pa na slikici na kateri je špagete opazla da je imela servetek okoli vratu.......ne me narobe razumet bom naredila reklamo za slinčke za enkratno uporabo. Ful fajn zadeva....od Chiccota Easy Meal. Jaz jih vsepovsod zraven vzamem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:04:46
|
|
|
|
Sisy
|
Jorja...sej običajno vedno slinčke s sabo vlačim...ampak ker Murphy dela svoje in ga tisto popoldne ravno nisem imela s sabo smo moral mal improvizirat... Sem pa na hrvaškem kupila enga plastičnega-ful fajn zadeva-tak velik je pa sam obrišeš ga po oporabi-super zadeva...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:07:46
|
|
|
|
Sisy
|
punce-kje je seznamček udeležencev piknika? da mal vidim kdo vse pride....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy,no če me vzameta s seboj, se lahko pa jutri zmenimo. JORJA jst tudi uporabljam slinčke za enkratno uporabo ampak od DM-a, so tudi ful fajni!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:08:42
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Jorja...sej običajno vedno slinčke s sabo vlačim...ampak ker Murphy dela svoje in ga tisto popoldne ravno nisem imela s sabo smo moral mal improvizirat... Sem pa na hrvaškem kupila enga plastičnega-ful fajn zadeva-tak velik je pa sam obrišeš ga po oporabi-super zadeva... -te čist zastopim -ti slinčki so pa itak najboljši
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
PIKNIK - 10.5.2008, POGRAJSKI DOM PRIJAVLJENI Talika19 (2+1) Zalenka (2+1) Abc100 (1+1) Lenč@ (1+1) Poopsika (2+1) **** (1+2) Jorja (2+2) Janana (2+2) Tikca (2+1) Sisy (2+1) Antilopa (2+2) Birdy (2+1) Pajac (1+1) LadyB (2+1) Srursa (1+1) Rivi (1+1) Antigona (1+1) Mony5 (1+1) SKUPAJ: 28 odraslih, 22 otrok
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:10:00
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy,no če me vzameta s seboj, se lahko pa jutri zmenimo. seveda
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:11:45
|
|
|
|
Sisy
|
kako pa to da tolk moške populacije NE pride? škoda....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:13:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika ful dobri sandali!!! Tin bravo za celonočno spanje!!! Mi imamo pa kar dve novički: Prva je tahuda: Avgustin je prejle prvič SAM stal!!! Druga pa da smo dobili 2 nova zoba , zgorjne enke!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kako pa to da tolk moške populacije NE pride? škoda.... bojijo se preveč žensk in otrok na kupu ... joke, da ne bo katera zmerla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:17:21
|
|
|
|
Sisy
|
po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo... Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:19:54
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo... Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka.... Zagotovljeno možno. Naš Avgustinček je dobil najprej zgoraj dvojke in šele sedaj enke. Je pa ful smeš, ko ga pogledaš v usta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:20:17
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Res je , danes bo en krasen dan. zato se zdajle na kratko javim ,ker potem šibama ven na sonček. Je bilo včeraj zvečer govora o "hujšanju"........mene se tudi nič ne prime, pa jem za dva, kile pa kar stojijo ali celo gredo dol. Jaz že komaj čakam soboto......da vas bom po dolgem času spet videla in seveda vaše prince in princeske. Antigona, mogoče ti veš ima Just kakšno kremico za obraz za našega Avgustinčka.Ima tako hrapavo kožo . mi je dala zdravnica kremo, katero so naredili v lekarni pa nič ne pomaga. Jutri imava sicer 3 ceplenje pa ga bo tako videla kakšen je, ampak za potem bi jo pa rabila. Jst mam kremco za obraz Malva (slezenovec) in sem tud Lukiju nekaj časa mazala obrazek ko je imel ful hrapavo kožo. Zdej je pa že čist ok...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:20:54
|
|
|
|
zalenka
|
jutro vidim da ste mele že akcijo. kje ste ble pa vse včer zvečer? nitka je danes spala od 19.45 do 8h . kako fajn nočka. mi je tole še bolj kul kot od 19h do 6h. pa sm misnla kolk zgodej se bo zbudila, ker ni skorej nič hotla večerjat. no uglavnem sva super naspani, zdele čveka kle k zmešana, pol greva pojest in šibava ven. za zobke, stanje, spanje .... o kilah pa ....... ah neč . se me držijo in nočjo nikamor, ravno tako ne nosečniški trebuh. pa kaj, sem pač en lušten telemaxibajsek na pikniku bom požrla vse kar bom vidla, ker sem zdej kao na dieti in komaj čakam da si v soboto privoščim, pa če potem takoj umrem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:21:28
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika ful dobri sandali!!! Tin bravo za celonočno spanje!!! Mi imamo pa kar dve novički: Prva je tahuda: Avgustin je prejle prvič SAM stal!!! Druga pa da smo dobili 2 nova zoba , zgorjne enke!! Bravo Avgustin !!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:21:49
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Naš Avgustinček je dobil najprej zgoraj dvojke in šele sedaj enke. Je pa ful smeš, ko ga pogledaš v usta to pa je bil prizor ane očitno se bomo tut mi naši Sarčiki smejal
< Sporočilo je popravil Sisy -- 7.5.2008 9:22:10 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:23:01
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo... Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka.... Ja, itak da je možno. Tud Luka je zgori najprej dobil dvojke, šele potem enke...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:23:40
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka na pikniku bom požrla vse kar bom vidla isto je moj reku
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:24:29
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Res je , danes bo en krasen dan. zato se zdajle na kratko javim ,ker potem šibama ven na sonček. Je bilo včeraj zvečer govora o "hujšanju"........mene se tudi nič ne prime, pa jem za dva, kile pa kar stojijo ali celo gredo dol. Jaz že komaj čakam soboto......da vas bom po dolgem času spet videla in seveda vaše prince in princeske. Antigona, mogoče ti veš ima Just kakšno kremico za obraz za našega Avgustinčka.Ima tako hrapavo kožo . mi je dala zdravnica kremo, katero so naredili v lekarni pa nič ne pomaga. Jutri imava sicer 3 ceplenje pa ga bo tako videla kakšen je, ampak za potem bi jo pa rabila. Jst mam kremco za obraz Malva (slezenovec) in sem tud Lukiju nekaj časa mazala obrazek ko je imel ful hrapavo kožo. Zdej je pa že čist ok... to kremo sm pa jest uporabljala in je ful uredu za suho in tanko kožo za anito pa jaz uporabljam (na svete cajte če je kaj hrapava - pozimi ene parkrat) lipocremo, ki se jo dobi v lekarni in je brez vseh dodatkov (parfumov, barvil).
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:26:03
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka na pikniku bom požrla vse kar bom vidla isto je moj reku a pol mormo pa mi pred vammi pridet, da mi tvoj vsega ne popapca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:26:07
|
|
|
|
Sisy
|
katero kremco pa priporočate za obraz-kot zaščito proti soncu? S faktorjem seveda...Pa tko da ni 2mač draga...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:26:08
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka na pikniku bom požrla vse kar bom vidla isto je moj reku pol ne bo pa nič za nas ostalo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:26:35
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy po mojem jim je pa mal smotan ker "nobenga" ne poznajo... Neki sem hotla vprašat-a je možno da otrok dobi prej dvojke kot enke? Sara ima zgoraj eno enko že zunaj,zdi se mi pa da ji na drugi strani zgori pa dvojka leze ven in ne enka...V glavnem celo čeljust ima tok nabreklo kot da bodo vsi naenkrat ven butnl...Še dobr da ni zarad tega nč sitka.... ja je možno...od kolegice tamal je zgoraj najprej dvojke dobil.samo da bi pa imela eno enko in eno dvojko pa težko verjamem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 7.5.2008 9:26:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka na pikniku bom požrla vse kar bom vidla isto je moj reku pol ne bo pa nič za nas ostalo se zna zgodit ja ma neeee sej jst tok manj pojem....nč bat....
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.