|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.5.2008 17:30:32   
caligula
še nekaj stvari me zanima, pa tko al tko je treba fajn pisat da bomo najboljše a ne?:D
solarij? prej sem vedno hodila po 13 min vsak tretji dan brez problema zdaj nisem bila že od novembra. Veliko sem prebrala da na otroka ne škoduje, pa me zanima, če katera obiskuje solarij zdaj ko smo v pričakovanju?
Pa tud za lasersko odstranjevanje dlačic me zanima kako se kaj splača zdaj med nosečnostjo opravljat takšen poseg, glede na to, da ni poceni pa da nas dlake napadajo. Bojim se da ne bo učinka, sem pa planirala tole že prejšnjo leto zato sem nehala z obiskom solarija, ker moraš biti 4 mesece brez sonca, in me je presenetila nosečnost zdaj pa ne vem kako naj in kaj.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.5.2008 17:31:28   
jelka123
sem okolice mb,zaposlena pa v ambulanti,vndar sem v staležu tako da sem sedaj prosta in se lako obadam samo z nosečnostjo in 4 letno hčerko

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.5.2008 17:38:31   
caligula
Andromeda... a prav iz NM si al kako? Ali samo občina NM?
Ker jaz sem tud s tistih koncev in je možnost da se poznava. Zdaj pa sem v LJ že 5 let in tud še študentka redna pri 26ih:D

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.5.2008 17:53:00   
nagajiva
Ojla user posted image

Jaz jemljem Elevit.......sem začela malo pred zanositvijo in mi je G svetovala naj jemljem kar do konca, pa če bom dojila, je dobro tud takrat. Pa sem pridna in jo ubogam............eh, včasih pozabim vzet, pa saj ni panike. Je pa res, da vsebuje Elevit poleg folne tud druge pomembne vitamine in minerale. Mislim, da ni prepozno ga začet jemat, saj nam ravno tega v nosečnosti primankuje, kljub zdravi prehrani...........
Ena je spraševala o solariju in laserskem odstranjevanju dlačič...................sem na več mestih zasledila, da ni ravno priporočljivo ne eno, ne drugo. Najbolje pa je, da vprašaš svojo G. Jaz se bom letos solariju kar ognila. Za dlačice pa mam epilator............malo stisnem zobe, pa je nekaj časa mir.
Joj, v Mb se je ravnokar tako ulilo...................................pa še od doma morem............ggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.5.2008 18:03:08   
caligula
tle v Lj je tud bolj tko vreme, upam da bo vsaj do večera zdržalo brez dežja, da si še večerni sprehod privoščiva z dragim. 

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.5.2008 18:42:02   
pomar*ANČA*
*Mišek*
pripravljene imam tablete elevit pronatal- mislim da sem prav napisala, mi jih je pa priporočala osebna zdravnica in vse mamice, ki jih poznam. sem pa resno začela razmišljati, da bi jih kar začela jesti, sej res nič ne more biti narobe.

Caligula,
jaz uporabljam kombinacijo dveh krem- že kar nekaj časa, da slučajno nebi koža popokala. ker ne maram mastnih krem uporabljam kremo village vitamin e&olive (kupila v mullerju) ter krmo pregnacare (lekarna). krema pregnacare je malce mastna, obe pa se full hitro vpijeta.  z cotkam imam jaz grozen problem, ker so mi nosečniške hlače še prevelike- dobila ogromno cotk od sestričen, vmesnih pa nimam, 34 št pa niti pod razno ne spravim več nase. malce mamici omaro ropam, z spodnjim perilom imam pa slabe izkušnje... sem si čisto na začetku nosečnosti kupila nov moderček in so prsi tako ponorele, da sem ga oblekla le 2xuser posted image piknik?? jaaaaaaaa, takoj za stvar, samo da bomo jedle!

jaz pa savno pogrešam odkar sem noseča... solarij sem že prebolela, trenutno je pa kriza za savno... bom čez kak teden tudi na to pozabila... menda pa nosečnica ne sme nič od tega... no bo povedla kakšna, ki je za to vprašala strokovno mnenje.

ste že rezervirale morje? jaz komaj čakam toplejše vreme in sonček! ker tega dežja ne maram... je pa konec teda napovedano lepo vreme- informacija za tiste,  ki ste tudi nore na sončka!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.5.2008 19:17:07   
šema
Punce jaz pa pogrešam našo lyro in upam, da je z njenim zdravjem in vsem ostalim vse ok.
Je bla debata prej nonstop in če je ne bi "pomaranča" zamenjala, mam občutek, da bi bol mal klepetale.
Sem pa jst tud za Zbilje- tm je tko dobra kupa z vročim sadjem, da se mi že cedijo slineuser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.5.2008 19:43:38   
pomar*ANČA*
meni je samo takooooooooo dokcajt!! mogla bi se uči, pa pod tuš, pa glavo prat, pa jest- ok, sej vem da vas te info ne zanimajo sam če sem pa tok čudne volje dons... ne morem odtrgat od ringaraje!

jaz tudi pogrešam layro... ima mogoče katera stike z njo? je vse ok?

ok, se pokam dol, da bo še katera danes do besede prišlauser posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
6.5.2008 19:46:54   
carly
ojla samo na hitro poročam, da sem iz ns in nimam ravno najboljših rezultatov tako da moram jutri v lj dat kri.Je katera že imela takšno izkušnjo?kaj sploh določijo s tem (mislim na kri) in kdaj izveš rezultate?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
6.5.2008 19:49:02   
pomar*ANČA*
evo, pa še nisem odletela dol. carly , na tvoja vprašanja ti ne morem dati odgovora, upam pa, da bodo jutri boljši reziltati!!držim pesti, fige, kar koli, samo da bo pomagalo! 

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
6.5.2008 19:58:46   
orka
carly , verjetno ti bodo opravili dvojni hormonski test. določijo ti dva nosečnostna hormona, ker pravijo, da so vrednosti hormonov pri posameznih kromosomskih nepravilnostih različne. Ob upoštevanju starosti nosečke, velikosti vratne gube, prisotnosti nosne kosti ter vrednosti hormonov odkrijejo okolii 93% plodov s kromosomsko nepravilnostjo. Koliko časa traja pa žal ne vem, najbrž kak teden?user posted image
Vendar pa držim pesti zate, da bo vse ok.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
6.5.2008 20:24:26   
Andromeda
lAhoj! Najprej odgovor caliguli - sem prav iz NM, v LJ sem pa že 8 let, redna študentka in letos 1. absolventka (ja, smo precej ponavljal in 1x pavziral vmes...) Iz kje točno si pa ti?

Carly, držim pesti, da bo vse v redu na naslednjih testih. V večini primerov NS je tako, da so rezultati lažno pozitivni. Misli pozitivno!

Vse ostale, ki ste dale NS čez pa bravo za rezultate. Dobrodošle tudi nove novembrčice! user posted image

To noč sem bolj v redu spala. Zbudila sem se "šele" ob petih
Jst sm danes šefu povedala da sem user posted image in da ne bom mogla več delat in je čisto razumevajoče sprejel, tako da se mi je odvalil kamen od srca. Zdaj bom pa mogla pljunit v roke in se pšsteno vsest za študijske knjige...
Zdaj grem pa počasi pod tuš, potem pa dr. Housa gledat (a ga še kera obožuje?) pa skledo sadja pojest in spat. Bye do jutri

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
6.5.2008 20:28:01   
Andromeda
Ja res, Lyra se pa spet ni nič oglasila... No, dekle, sporoči da je vse v redu z vami! Zdej pa res pa pa

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
6.5.2008 20:44:37   
orka
joj tudi jaz sem oboževalka HAUSE -a

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
6.5.2008 21:00:10   
vebo
Pozdravljene!

Tudi jaz sem danes delala izpit iz anglščine, jutri dobim rezultate, mislim da bo. Imela tudi pregled, spet ultrazvok. Imam ga na vsakem pregledu, pridno rastemo, čakam še rezultat za DHT, upam da bo vredo, vodit me je pa začel pod rizično nosečnost, predpisan počitek, vendar zaenkrat naj še delam, jutri bon sporočila, me zanima reakcija. Rizično nosečnost imam zaradi dveh splavom in izcedkov na začetku.

Lyra, držim pesti da je vse vredo, ostalim novim zaželim dobrodošlico, Tiste ki imateslabe rezultate nuhalne, ne obupat, pejte na DHT, saj bo. Vem pa kakšna kalvarija je lahko to. Priguraš so 12 tedna potem pa šok

DRŽIM PESTI

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
6.5.2008 21:29:47   
lyra*
Nosečke moje jaz sem vas takooooooooo pogrešalauser posted image user posted image user posted image

Končno imam malo časa, da vas pridem malo pozdravit.
Hvala bogu,se je Mitji stanje zelo izboljšalouser posted image  Se mi je res kamen od srca odvalil! Zdaj spet jem normalno in spim,ker prejšnje noči so bile grozneuser posted image
V ponedeljek imam UZuser posted image Bomo spet naša sončka videli,če pridno rasteta.
Srček poslušam vsak dan vsaj 10× in oba lepo bijetauser posted image
Ju3 imam tudi jaz izpit iz angleščine...user posted image  razmišlam,če bi sploh šlauser posted image
Joj vedno imam tako,da se mi neda it ker kao neznam potem pa nebo več časa!Semm prav jezna včasih naseuser posted image

carly prepričana sem,da bo vse vredu,saj si še mladauser posted image

ANIME  12.5 imam UZ!

aja konina  a ti že veš spol svojih user posted image user posted image ?user posted image

Grem si čajček skuhat,me malo grlo boli pa vas pridem še pol pogledat

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
6.5.2008 22:10:23   
nagajiva
Ojla user posted image

Carly-vse bo OK..............držim pesti in navijam zate in user posted image . Drži se in bodi optimistična, velikokrat gre za lažno pozitivne rezultate................................user posted image user posted image user posted image
Lyra*-kako sem vesela, da ste vredu..................smo te pogrešali................user posted image
Aja, tud jaz obožujem Housa..............je prav fleten doktor, brez dlake na jeziku...............
Jaz sem danes tako spremenljive volje.............se mi zdi, da sem kot vreme. Ko je sonce sem polna energije, ko je dež pa bi samo spala ali pa se drla na nekoga..................bogi moj user posted image
A vas tud kaj "meče" vreme? Ena je napisala, da bo vikend lep..............upam, mamo v sob. in ned. piknik. Mnjami, spet bomo jedli. Se prav čudim, glede na apetit, da se še nisem zredila....................user posted image  

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
6.5.2008 22:21:09   
mali_marsovcek
OJ!

Smet mi! Uf ste velik napisale. Zgleda se vam ful gre da smo na prvem mestu. Kakšna tekmovačnost! Se vidi da ste prišle nazaj k moči in da slabost pojema.

Kar se tiče solarijev in laserske depilacije. Potrpite in se izogibajte tem stavrem. Škoditi ne more če se izognete za kakšno leto.

Tablete pa pri nas jemljemo NEOVIN. Je kombinacija dveh tablet in jemali jih bomo celo nosečnost. Danes smo nabavljali oblekce za nosečke in kremce.
Kar se krem tiče jih kupujte na oddelkih za otroke in nosečke ker so namenjene prav vam. Zradi nekaterih dodatkov ki so dobre za vas in nekaterih dodatkov ki so izvzeti da ne škodujejo vašim bodočim user posted image .
Kremce za strije pa kar kupite in si mažite. Če koža začne pokati je že prepozno.

LP in lahko noč

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
6.5.2008 22:42:53   
pat13
Vas vse lepo berem, vendar časa za pisanje zamnjkuje.

Danes sem bila na pregledu in videla user posted image . Je kazal ves čas hrbet in se ni hotel obrniti, izgleda, da bomo imeli nagajivega user posted image . Naslednji pregled pa imam 10.6.

Pozdravljene vse nove nosečke.

lyra me veseli, da se je pri tebi vse se uredilo.

Kar se tiče nosečniških oblek, sem jih nekaj dobila od kolegice, pa še jih bom, tako, da mi ne bo potrebno takoj iti v nakup, kljub temu, da mi navadne hlače poači postajajo premajhne in trebuh je vsak dan večji...

Kar se tiče maž, se mažem trenutno z mlekom za nego telesa... bom pa morala še kaj drugega najti. A mogoče katera kaj priporoča?

< Sporočilo je popravil pat13 -- 6.5.2008 22:43:18 >

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.5.2008 6:54:01   
caligula
pomar*ANČA* jaz sem šla do aprila normalno v savno, ker mi je to takšna stvar, ki jo(sem jo) potrebovala vsaj enkrat na teden. Odkar vem, da semuser posted image sem šla dvakrat po par min, potem pa v jakuzi za minutko. Zaenkrat mi še prija. Najbolj mi je všeč, ker še vedno lahko oblečem bikinke:D, pa počitek v Atlantisu na ležalnikih je super. Bikinke bom najbrž kaj kmalu lahko spravila v predal za kakšno leto user posted image . Kje dobim kakšne hude nosečniške kopalke? Pa da so dvodelne. Ker bi rada ta zadnji dopust v dvoje preživela še v dobrem počutju, enodelne me spravljajo ob živce pa ne vem zakaj, nekak me utesnjujejo. Glede na to, da greva šele konec julija bo buši že kar velik.
P a hvala za kreme, bom šla v šoping danes. Drugače sem se včeraj namazala z dove kremo univerzalno, ker druge trenutno nimam doma, pa me je zgrabil tist čuden občutek, da mi koža že leti prot pokanju. Opazila sem namreč ob strani žile in me je čist panika, da bom zjutraj že vsa spokana. user posted image Ne morem verjet, kakšne spremembe me dajejo. Lasersko bom opustila do drugega leta. Solarij bom pa obiskala ene trikrat potem bo pa itak že sonček pa bom lahko mal bušija nastavljala. Sj bom sama videla, če mi ne bo odgovarjalo, bom šla pač vn. Tel osamo pove, kaj nam je všeč in kaj ne. Škoduje pa baje na otroka nič.

mali_marsovcek a tele tablete ti je G predpisala? Meni noben ni nič povedal, da bi morala kaj jemati. Počutim se odlično, pri hrani vnesem dovolj vitaminov in vsega. Edino kar me čudi, da sem postala sovražnik kislih kumarc user posted image . Prej sem namreč lahko spraznila cel liter samih kumarc za obrok. Pa tud meso mi ne diši ampak se mal posilim pa kakšnega piščančka spravim vase. Za kaj pa sploh so tele tablete?

nagajiva mene tud takšne tegobe dajejo, da se mi volja spreminja kot vetr. Me je vprašal moj user posted image kaj mi je, ker je to prva nosečnost in sva prav presenečana nad mojimi izlivi joka. Kr tko, ko gledam film, kuham, ... Ej ne vem, prav bedno. Upam, da bo kmal mim.

lyra* 
glede na to, da imaš NS na moj rojstni dan, vem da bo vse ok. 12.05. je najlepši dan v letu :Duser posted image

Andromeda jaz sem si pa lansko leto vzela mal študijske pavze pa mi je zdaj rahlo žal, ko bi lahko letos že končala, tako imam pa še eno leto in diplomo. Ah, nekak bo že. Drugače sem pa hodila v NM v gimnazijo. Sem pa iz Bele krajine. Pa NM nam je bil vikend izhoduser posted image tko da velik ljudi poznam, mogoč tud tebe:D.
A tale nespečnost vas pa kr daje al kako? Jaz pa sploh nimam problemov s spanjem, če ne bi morala na fax danes, bi še ene 4 kitice oddremala. Edina nujna obveznost, ki jo imam je, sprehod user posted image ter spotoma user posted image . Pred zanositvijo kave nisem mogla videti, zdaj brez ene bele kave na dan, ne morem živeti. Oh, kako nas te pikice spremenijo.user posted image

Včeri me je sestra potolažila, ko sem ji "jokala" kako se širim, da bom baje v boke dobila najmanj 120cm pa v kilažo ene 20 kg, glede na družinske izkušnje naj si pa sama preračunam: mati obakrat +30kg, sestra prvič 23kg, drugič 12kg ampak ji je od prvega poroda ostalo še 11kg( 3 leta razlike med otrokoma). Zdaj ne vem al naj se sekiram al naj pozabim na to. Ko mene pa najbolj boli, če sem debela user posted image in me potre ko vidim da mi bedrca rastejo. Še vedno čakam na odg za fitnes rekvizite...Vem, da trebuha ne smemo obremenjevati mene zanima za rit in noge. Ker pri vsaki vaji vsaj malenkost obremenjuješ tud trebuh. In zdaj se ne upam nič. Dva daljša sprehoda na dan in to je to, sam kaj ko zaradi opustitve (skorajšnjeuser posted image ) kajenja, odkar sem prvič videla user posted image na UZ, bolj obiskujem hladilnik in le stežka se prepričam, da mi ni potrebno vsake pol ure nekaj vase spravit.

Mal sem se razpisalauser posted image . Zdaj pa predlagam, da se zberemo za piknik in določimo datum, ter rezervni datum, v primeru slabega vremena. Lokacijo zgleda že imamouser posted image ko imajo dobre kupe tam:D, Zbilje. Predlagam datum konc maja. Zdi se mi, da  31. pride na soboto. Do takrat imamo mislim da že vse NS skoz, tako da bo vzdušje popolno. Jaz lahko vozim 4+ 4( oz.6 user posted image , če bo katera user posted image user posted image ), da ne hodmo z 100imi avtomobili, se organiziramo ter vsaka pobere še kakšno.
Pište punce, da nam sonček prej ne pobegne.

user posted image

(odgovor članu pat13)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.5.2008 7:03:37   
caligula
Aya še tole, :D pred nosečnostjo sem imela 52 kg, sestra 49. s tem da sem jaz višja 4centi od nje (172cm). Zanima me, a več pridobimo me, ki smo celo življenje suhcene al tiste z oblinami, meni je samo v prsi šlo sigurno ene 2kg do zdaj. Pa trebuh ene 2kg, pa noge 2kg, ampak se mi zdi ogromno do 13. tedna 6kg.

Pa še ena "zanimivost". S psičko sva nekje enako zanosiliuser posted image , s tem, da ima zdaj ona 3 dojenčke že jaz pa še čakam. Pa zanimivo mi je bilo, da je bila preko roka in smo se odločili za carski rez, upam, da ni to znamenje kaj čaka mene.
Glede brezbolečinskega poroda...a katera razmišlja o tem? Baje lahko ostaneš hrom.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.5.2008 8:33:13   
caligula
a ste vse po službah al kje ste zdaj? sonček je prekrasen za sprehod...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
7.5.2008 8:44:28   
mojsoncek
Jutro! joj, ste naklepale enih postov, da sploh ne vem kje naj zacnem user posted image

Bom za zacetek povedala to, da smo danes vsi spali odlicno, pa se eno urco smo podaljsali zjutraj... tamali je lepo spal od osmih pa do sestih, tako da je bilo vse po starem.

Dobrodosle vse nove cvekice!

koza - v bistvu je od elasticnosti koze odvisno ali ti bo popokala ali ne. Tako da, ce si nagnjena k temu, ti bo popokala v vsakem primeru, ne glede na to, s kaksnokremco se mazes. No, ampak zaradi boljsega obcutka se pa itak mazemo vse. Jaz sem se v 1. nosecnosti mazala s kremo Chicco Mamma Donna proti strijam, sedaj pa (ko bo cas za to) se bom mazala s karitejevim maslom od L'occitane.

solarij - na otroka ne vpliva, je pa lahko nevarno, da se pregrejes, kar pa ni dobro ne za mamico in ne za otrocka. Tako, da bi jaz dvakrat premislila glede solarija in soncenja.

vitamini - prvo trimesecje folna kislina. Jaz jemljem kar CentraMed Mami.

kilogrami - tiste bolj suhe naj bi pridobile vec, kot tiste ki jih je malo vec skupaj. http://www.ringaraja.net/glede-pridobivanja-telesne-teze_61.html . No, jaz sodim v ekstra lahko kategorijo, pa sem se v prvi nosecnosti zredila samo 9 kg, pa mi ni nobeden rekel, da je kaj narobe. Glavno je, da otrocek lepo rate.

porodnisnica - cimblizje domu, po mojem mnenju. Sicer se ful lepo slisi, da gres roditi v eno tako simpaticno in super zrihtano privat kliniko, ampak si ne predstavljam imeti obiskov tako dalec stran od doma. Ali pa ze sama misel na to, da so vsi tako dalec stran.

piknik - ni slaba ideja!

gibanje - kaksnih steperjev bi se jaz izogibala, orbitrek je pa super zadeva, ampak brez pretiravanja. Ostala vadba pa naj bo prilagojena nosecnicam. Jaz imam DVD od Vzajemne in ga priporocam (tudi tisti z vadbo za mamice in otrocke po porodu je super).

Itak sem se 3/4 izpustila, ampak nimam vec casa pisat. Bom nadoknadila user posted image

Lep dan vam zelim!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
7.5.2008 9:32:09   
saba
dobro jutro

kako smo?Tudi mi smo spali celo noč....jaz sem samo vstajala in pokrivala tamalo, ker se je non stop odkrivalauser posted image
..trebuh full velikuser posted image
....kile +1,5user posted image
...počutje tko tko, sitna,tečna,dobre volje v roku 1 sekuser posted image
...jaz tudi pijem elevituser posted image
...žal zaprta v pisarni, tako da mi sonček nič ne pomagauser posted image

...carly glede NS, vem da ti je težko, ampak verjamem da je rezultat lažen. Tudi moja sestra je imela slab rezultat pri trojnem presejalnem testu (saj je to ta  v 16.tednu) in je morala v LJ na preiskave, ko ti malo plodovnice vzamejo (nevem kako se posegu reče) in je bil rezultat super...sam ta tazadnji je pa 100%....tako da probaj se ne preveč sekirat....vem da ti ni lahko.user posted image

no punce kaj še,....aja da sem user posted image ko hudič, ker mi tukaj v službi nič ne štima, pa taka gužva.
no bo že.
tiste ki lahko greste na sonček pohajat...dejte še v mojem imenu.Komaj čakam pon. NS, da vidim da je vse o.k...pol pa žuurrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lep pozdrav z obale
čaw

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.5.2008 9:33:38   
saba
aha pozabla
Iyra sem user posted image da je vse o.k.

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.