|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
6.5.2008 11:25:12   
Anonimen
ja res jeuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
6.5.2008 11:26:08   
tweetek
joj, ne mi rečt da tud na vrhu omar zmanjka prostorauser posted image user posted image user posted image Sem mislila da glede na to da jih mava velik bo ta opcija še nekaj časa obstajala.... Je pa res.da sem še dve leti nazaj imela vse svoje stvari v eni sobi, zdaj mava pa dnevno, spalnico in kuhinjo pa nimava prostora za robo pospravituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
6.5.2008 11:28:18   
Anonimen
tud ga zmanjka, sploh v otroški, ker ima ta mala gor igračeuser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
6.5.2008 11:28:47   
tweetek
uuuu, poštar! Grem pogledat kaj je prinesel. To je zdaj po novem zame dogodek dneva, ker sem pač domauser posted image user posted image .... Ko naš pesuser posted image user posted image user posted image

tko, jaz grem gledat v nabiralnik in likat, pa se bom popoldne še kaj oglasila.... Lepo se imejte pa kaj lepega počnite!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
6.5.2008 11:30:59   
tweetek
ja, igračke.... Zaenkrat mava en tak koš in eno škatlo za to rezervirano, pa je v koši že ene par stvariuser posted image ... Pol bomo pa basal kamor bo še plac....

Zdaj pa res grem.... Uživajte!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
6.5.2008 11:31:19   
aleksandra silvija
Pa še to da povem
Z user posted image  sva se končno uskladile glede dopusta. On bi samo za 1 teden, jaz več; on SLo obala, jaz ne,...

Odločila pa sva se za 2 tedna SLO obale-njega je zelo strah, da ne bi bilo kaj narbobe z user posted image  ali z mano, potem pa bi moral iskat zdravnika, pa se spraševati, če so zdravstveni delavci zaupanja vredni,....No, ja. Saj se to lahko sprašuješ povsod. Ampak naj mu bo.user posted image

Bomo pač v enem bolj udobnem apartmaju pri nas in če drugega ne, je npr. Portorož  vsaj z igrali "založen", pa soline bomo šli pogledat, pa še Benetke so blizuuser posted image .

Tisto kosilo zveni pa NJAMI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
6.5.2008 11:31:55   
babysolza
Ja, ker dan D bliže kot 30 dni se mi zdi pa že VAUUUUU

Jaz imam pa še 38 dni. user posted image  Zdaj grem pa res v trgovino. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2957
6.5.2008 11:32:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

uuuu, poštar! Grem pogledat kaj je prinesel. To je zdaj po novem zame dogodek dneva, ker sem pač domauser posted image user posted image .... Ko naš pesuser posted image user posted image user posted image

tko, jaz grem gledat v nabiralnik in likat, pa se bom popoldne še kaj oglasila.... Lepo se imejte pa kaj lepega počnite!

da ti ni samo položnice prineseluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
6.5.2008 11:33:05   
Anonimen
Sej bi šla po eni strani, sam je pa tkole - tole soboto greva na eno 50 letnico, tko da ne bo šlo. Nočm pa da bi si moj zarad tega dopust jemal. Mah bo že - bo pa pač user posted image  brez svoje omarice - bomo malo improvizirali, pa bo. Ko bo pa kdo šel v Ikeo, bom pa naročila, kar potrebujem.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
6.5.2008 11:33:11   
aleksandra silvija
tud ga zmanjka, sploh v otroški, ker ima ta mala gor igrače

Mi imamo pa gor škatlo za spominke, otroške izdelke, pa mape za zbiranje risbic,....in gre prostor ADIJO.

Zato pa nujno rabimo več prostora.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2960
6.5.2008 11:34:54   
Anonimen
Mi tudi, samo ne vem kam bi se širiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
6.5.2008 11:40:44   
aleksandra silvija
Mi tudi, samo ne vem kam bi se širili
user posted image
Saj. Problem nastane, ko se me začnemo širitiuser posted image . Pa potem, ko se spet zožamo je še večji problemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
6.5.2008 12:06:52   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Polma....,,do včeraj sem skoz mislila,da je to tvoj prvi otrok,ko se tok sekiraš sedaj glede nosečnosti

user posted image user posted image user posted image saj ravno zato se pa sekiram! sem prvega otroka samo zanosila in rodila, se ločila, delila imetje, kulirala otroka, bivšega in njegove, svoje...vse postavla na svoje mesto in spoznala super človeka, ki-skrbi za naju in še za vse ostalo doma, za vse ostale svoje in moje po potrebi... no in zdaj nimam nobenih skrbi...pa imam težave! user posted image user posted image user posted image pa-slabosti v nosečnosti, pa kile v nosečnosti, pa slaba kri, pa zaspanost, pa križ, pa zatekanje, pa -zakaj ni prebarvano stanovanje, pa kaj bomo jedli... totalno sem se poženščilauser posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
6.5.2008 12:14:37   
lonapo
polma- to so majhne user posted image  težavice, vsaj v primerjavi kaj si že vse "skoz" dala. Včasih je pač treba mal pojamrat, da nas vsaj kakšen mal pocrklja, ker v nasprotnem primeru itak mislijo da smo "super women"!
Hodmo v službo (smo), user posted image , doma mormo vse pospravt, oprat, zlikat, skuhat, otorke popedenat pol pa desc dam pride iz službe pa prav joj kolk sem zmatran in se uleže pred TV pa zasmrči.

Jest tud mal cvikam it na morje v petek- sam od Poreča do Izole pa tudi ni velik-cca dobre pol urce, če ni gužve.
Vprašanje: a katera ve če je kakšna porodnišnica okrog poreča-tko za rezervo?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
6.5.2008 12:38:32   
babysolza
Saj. Problem nastane, ko se me začnemo širiti. Pa potem, ko se spet zožamo je še večji problem

user posted image  user posted image  user posted image

Vprašanje: a katera ve če je kakšna porodnišnica okrog poreča-tko za rezervo?

Po pravici povedano, nimam pojma. Bi pa tako po občutku rekla, da je v Puli, če ne pa zihr na Reki. Sam to je pa že skori isto, kot da greš do Izole. user posted image

Evo mene s trgovine. Valda sem pozabla kupit sladko smetano in ne bo s pecivom nič. user posted image  Sam mi ni jasno, kako sem ravno to pozabila kupit? user posted image  Ker na sladko pa zadnje čase ne pozabljam. user posted image  user posted image  

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
6.5.2008 13:15:36   
Anonimen
Sam mi ni jasno, kako sem ravno to pozabila kupit? Ker na sladko pa zadnje čase ne pozabljam.

verjetno zato, ker jo ne moreš takoj pojesti ampak jo moraš še stepstiuser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
6.5.2008 14:57:28   
l.daisy
hej čvekice...
evo mene s pregleda... kri ok, voda ok, pritisk povišan (beri idealen za kateregakoli drugega človeka user posted image ), bila na CTGju, sta se user posted image user posted image zelo lepo snemala, srečala tam kolegico, ki je babica... CTG v glavnem ok....  in to je to... aja pa kilogrami... +4,5 v treh tednih, grooooozaaaaaa... user posted image pa čisto nič več ne jem kot prej... user posted image   me je G prijazno pomirila, da je taka številka zaradi zastajanja vode v telesu... da se moram še vedno gibat, ampak tudi počivat... naslednji pregled imam že čez 1 teden, torej 13.5., CTG pa že v petek in potem dvakrat tedensko...
danes sva imeli fuuuul dolg in odkrit pogovor, povedala sem ji vse, kar me je strah glede komplikacij pri porodu in me je RES pomirila... prav skulirana sem... user posted image user posted image user posted image

je pa tako vroče zunaj, da sem prišla domov vsa prepotena, seveda me je spet takoj panika, da mi odteka voda... jao jao... user posted image
grem zdaj na kosilo, vas preberem in pokomentiram kasneje...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
6.5.2008 15:15:46   
lunca14
l.daisy
danes sva imeli fuuuul dolg in odkrit pogovor, povedala sem ji vse, kar me je strah glede komplikacij pri porodu in me je RES pomirila... prav skulirana sem...

Ja superca,da je vse ok,predvsem pa to,da ti je posvetila čas,za pogovor,to je zlata vrednouser posted image user posted image user posted image user posted image .No pa boš še nekaj časa z namiuser posted image .

Moj ma pa tud danes akrobatske vajeuser posted image ,,,,,pa gnezdim na veliko,sm zvečer bom pa spet ,ko cunjauser posted image ,se moram mal nazaj držat,čeprav zmorem-ne smem,pa pika......sama sebi ukazujemuser posted image .
polma.....ti si pa mela kar precej pestro življenje,si ne znam predstavljat vsega tega,kar si preživela,ampak glavno,da se imaš sedaj super.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
6.5.2008 15:23:01   
tancho
bravo l.daisy za predgleduser posted image user posted image user posted image skratka vse ok, da boljš sploh nebi moglo bituser posted image user posted image user posted image

tudi jaz imam danes pregled oz. ne -  samo UZ, je rekla, da bo pregled šele 16. torej 12 dni pred pdp-jem. upam, da mi bo vsaj takrat delala ctg. Komi čakam, da danes vidim našega malčka na slikci - pa da vidmo če mu ni slučajno luli odpadu user posted image  Zdej so pa naši user posted image  že takoooooooooo veliki, da jst sploh ne dojemam - še malo, pa bodo zunaj user posted image  Mene vedno bolj pestijo nosečniške težave, npr. lulanje, sklanjanje, pekoča koža in tiščanje v trebuhu, kar pa niti ni čudno, ker sem si danes zmerila obseg trebuha okoli popka in mam kar 114cmuser posted image  Bravouser posted image mami!!!user posted image user posted image user posted image
Mam tak trebušček, da ko me kaj zaboli in spustim tisto čudno faco, me zadnje čase user posted image  vedno vpraša, če je čas, da greva v P, da on je pripravljenuser posted image   Se morm pa mal pohvalt, da smo mi tudi že uštimali otroški kotiček in imamo že večinoma vse, sedaj pa se moram le še spraviti prat in likat... Ko smo že glih pri tem: ene pravijo, da se lahko namesto mehčalca uporablja alkoholni kis (tisti za vlaganje), ker naj bi bil bolj prijazen do user posted image  in okolja, pa me zanima, če katera ve koliko ga je potrebno dati v polni boben? Isto kot mehčalca?

No user posted image lepo božite trebuščke, jaz se vam pa oglasim še kaj po uz... Lep dan

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
6.5.2008 15:33:25   
busybee882006
evo mene!

l.daisy - bravo za dobro opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image

pri meni je tudi vse v redu, sedaj ga imam čez 2 tedna, vmes moram pa še enkrat v laboratorij za toksoplazmozo in hepatitis

Prostor - pri meni večen problem - sploh si ga ne znam organizirat, ampak to je po mojem zaradi želje, da imam vse pri roki. me prav zanima a bom imela zdaj kaj bolj prospravljeno, ko bomo spalnice in otroški sobi preselili en štuk višje?

Prijateljica je rodila danes ponoči punčko - skora 14 dni čez rok - upam, da mene ne bo tako hecala, ker se hočem že noramlno stuširat.

Marks&Spencer - meni se full dopade, nika ima samo njihove bodije, ker ostanejo enaki, ne pa kot tisti iz BC kjer kar vlečejo levo in desno.

ker je danes torek gremo v mercator in na bo minilo popoldan!

LP  Vsem

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
6.5.2008 17:23:30   
Anonimen
Ko smo že glih pri tem: ene pravijo, da se lahko namesto mehčalca uporablja alkoholni kis (tisti za vlaganje), ker naj bi bil bolj prijazen do in okolja, pa me zanima, če katera ve koliko ga je potrebno dati v polni boben? Isto kot mehčalca?

Sem poskusila to z alkoholnim kisom, pa je res nekaj na tem! Dam ga v predalček skupaj s praškom oz. tekočim praškom približno četrt deci.

Kar se tiče dišav pa ne vem če kaj drži (z alkoholnim kisom naj bi prašek razvil bolj intenziven vonj), ker sušilec vse pokvari... Moram probati oprati in posušiti na zraku, potem pa kaj več povem user posted image

Sicer je pa ena že omenjala - jaz imam tudi poln kufer nosečnosti. Komaj čakam da rodim, res.

(odgovor članu busybee882006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
6.5.2008 17:39:14   
l.daisy
uuufff, komaj sem se prebila čez vse načvekane strani.... user posted image

najprej čestitke:
anaj za fantka, user posted image
babysolza za pregled, user posted image
beyba za konec bolniške,user posted image
polma za uspešno rešene težave,user posted image
tweetek za sobico, user posted image
aleksandra silvija za izvide in za kompromis glede dopusta, user posted image
vse, ki ste res začele sitno sitno štetje... manj kot 30 dni...user posted image user posted image user posted image

pikica_30, meni je eno tako luštno haljo prinesla teta, ki dela v triglavu... samo ne vem pa, ali je to tudi v njihovem programu, a jo je naredila sama... najboljše, da greš pogledat dol v industrijsko trgovino...

lunca, ti kar na easy s tem gnezdenjem, da ne bo kakšnega prehitevanja po levi... user posted image

tancho, držim pesti, da boš sploh kaj videla, pri nas je že kriza za merjenje... ni prostora sploh... user posted image
te pa popolnoma razumem glede user posted image težav... meni se take stvari dogajajo že dalj časa in pomojem tudi bolj intenzivno... user posted image

anjaPH, ti tudi še malo počakaj, še nimaš dovoljenja it rodit... user posted image

starostna razlika:
midve s sestro sva tri leta narazen, pa se mi je zdelo, da ni ne eno, ne drugo... zdaj se štekava super, ampak prej je bila pa kar kriza... je seveda hotela biti kot jaz, je stalno govorila, da tri leta ni nič, meni se je pa zdelo, da je še preveč mlada in otročja....
no, mi smo elegantno rešili ta problem z user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

prostor: pri nas imamo kronično pomanjkanje, ampak o tem sem že toliko pisala, da nima več smisla... brezveze si dvigam pritisk...

saj res... sem vprašala G za magnezij, če moram nehat pit, pa pravi, če mislite, da vam bosta dve tableti magnesola ustavili popadke, se ZELO motite user posted image user posted image user posted image
napisala mi je tudi canesten vaginalno tableto zaradi povečanega izcedka, pravi za vsak slučaj, če je kako vnetje, da pozdravimo pred porodom.... pa napotnico za rodit user posted image ... jooooj, kako mi je to smešno, NAPOTNICO za rodit user posted image user posted image user posted image ... itak da bomo šle rodit, pa če nas NAPOTIJO rodit ali ne... user posted image

še eno vprašanje: katero kozmetiko boste uporabljale za user posted image ?

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
6.5.2008 17:42:05   
Anonimen
l.daisy to je pa bilo res izčrpnouser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
6.5.2008 17:48:17   
l.daisy
ja sej sem pol ure tipkala, nekaj se pa more poznat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
6.5.2008 17:51:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image si pa vse pokomentirala- to je pa tud nekajuser posted image Jaz ponavadi sproti pozabljamuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?