l.daisy
|
uuufff, komaj sem se prebila čez vse načvekane strani.... najprej čestitke: anaj za fantka, babysolza za pregled, beyba za konec bolniške, polma za uspešno rešene težave, tweetek za sobico, aleksandra silvija za izvide in za kompromis glede dopusta, vse, ki ste res začele sitno sitno štetje... manj kot 30 dni... pikica_30, meni je eno tako luštno haljo prinesla teta, ki dela v triglavu... samo ne vem pa, ali je to tudi v njihovem programu, a jo je naredila sama... najboljše, da greš pogledat dol v industrijsko trgovino... lunca, ti kar na easy s tem gnezdenjem, da ne bo kakšnega prehitevanja po levi... tancho, držim pesti, da boš sploh kaj videla, pri nas je že kriza za merjenje... ni prostora sploh... te pa popolnoma razumem glede težav... meni se take stvari dogajajo že dalj časa in pomojem tudi bolj intenzivno... anjaPH, ti tudi še malo počakaj, še nimaš dovoljenja it rodit... starostna razlika: midve s sestro sva tri leta narazen, pa se mi je zdelo, da ni ne eno, ne drugo... zdaj se štekava super, ampak prej je bila pa kar kriza... je seveda hotela biti kot jaz, je stalno govorila, da tri leta ni nič, meni se je pa zdelo, da je še preveč mlada in otročja.... no, mi smo elegantno rešili ta problem z ... prostor: pri nas imamo kronično pomanjkanje, ampak o tem sem že toliko pisala, da nima več smisla... brezveze si dvigam pritisk... saj res... sem vprašala G za magnezij, če moram nehat pit, pa pravi, če mislite, da vam bosta dve tableti magnesola ustavili popadke, se ZELO motite napisala mi je tudi canesten vaginalno tableto zaradi povečanega izcedka, pravi za vsak slučaj, če je kako vnetje, da pozdravimo pred porodom.... pa napotnico za rodit ... jooooj, kako mi je to smešno, NAPOTNICO za rodit ... itak da bomo šle rodit, pa če nas NAPOTIJO rodit ali ne... še eno vprašanje: katero kozmetiko boste uporabljale za ?