|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
6.5.2008 10:47:22   
Anonimen
Smo, smo, so bli v avtu -jih je moj dal v predalček, pa pozabil.
Drugače pa nameravam rodit brez EA, sam grem pogledat, kaj bodo povedali.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
6.5.2008 10:48:31   
babysolza
Joj, kolk ste vse pridne danes. Jaz sem pa cunjice že vse oprala, odkar sem jaz doma tudi najinih ni treba tako pogosto user posted image , razmišljam samo o tem, da bi še enkrat oprala preobleko od vozička in od lupinice. Zdaj razumem, da mi je user posted image  govoril, da bom prehitro vse naštimala pa ne bom imela kaj delat...

Grem pa zdaj v trgovino. Mal po 'špežo' (to po primorsko pomeni nabava hrane user posted image  ), pa bom potem spekla kako pecivce. Pospravlat se mi pa ful ne da. user posted image

Pa računam, da si bom danes naštimala stvari za v P. Vsaj tisto, kar že imam doma. user posted image

Se slišmo še kej, uživejte. 

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
6.5.2008 10:50:27   
aleksandra silvija
Lunca-hvala, ker si me spomnila na izvide. Grem takoj klicat!

Pa fino, da so tvoji izvidi o.k..
S CTG-ji so pa res "šparovni".

Torta-za moža. Biskvit je po receptu za nutela torto, masa bo pa ena jagodna s smetano in jagodnim jogurtom, druga masa bo z monte vanilijo in kremfixom, obliv pa z nutelo in smetano,....Ampak kreme bom naredila jutri.

Drugače pa sem kar super--samo čakam, kdaj bo že huser posted image  konec maja!user posted image user posted image user posted image

Uživaj, pa lepo peri-likaj -pregleduj-sortiraj cotke!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
6.5.2008 11:01:24   
Anonimen
Pozdravček še od mene.

Včeraj  sem bila tako utrujena, pa user posted image mi je tako dol tiščal, da sem šla zvečer zgodaj spat, danes je pa boljše. Sem si pa privoščila spanec do desetihuser posted image
Jaz bom danes oprala še posteljnino za user posted image . Sem bila prejšni dan štiri ure na podstrešju in pregledovala vreče s cunjicami. Sem jih pa sedaj po številkah razvrstila, da bom potem, ko bom kaj rabila samo tisto škatlo s številko dol prinesla in oprala. Mi pa veliko stvari ne bo prišlo u poštev-sploh kakšni kombenizioni... se vidi, da je bila ta prva decemberska.

Jutri imam spet kontrolo pri G in upam, da se mi je končno popravila voda.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
6.5.2008 11:02:10   
Anonimen
Torta-za moža. Biskvit je po receptu za nutela torto, masa bo pa ena jagodna s smetano in jagodnim jogurtom, druga masa bo z monte vanilijo in kremfixom, obliv pa z nutelo in smetano,....Ampak kreme bom naredila jutri.

sliši se dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2930
6.5.2008 11:03:08   
aleksandra silvija
sploh kakšni kombenizioni... se vidi, da je bila ta prva decemberska.
Ja, to se res pozna, če so otročki iz povsem različnih letnih časov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
6.5.2008 11:03:32   
Anonimen
Na predavanje EA moram jaz tudi še iti, samo čakam, da bom kakšen torek imela avto. Pri nas je predavanje vsak torek pa čeprav sem bila skoraj 4 leta nazaj bom za vsak slučaj še enkrat šla. Jaz bom EA sigurno vzelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
6.5.2008 11:03:56   
tweetek
joj as, od tele tvoje torte se mikar sline cedijo...

nya hvala za komplimentuser posted image , bom probala lubija naštimat da bo on kako boljšo fotko zorganiziral... Drugače je blo pa mene tud mal strah it do ikee (me tudi zna malo pošpikat) - ampak sem zelo v redu preživela-  v bistvu ni tako daleč, ko si enkrat v Mariboru je še pol ure do tam. Tako, da do prve slovenske porodnišnice ni dalečuser posted image Sem imela pa za vsak slučaj vse dokumente s sabo.... Splača se pa ful, vsaj midva sva ful zadovoljna. Sicer sva zapravla 100 EUR več kot sva mislila, ampak sva kupila ful stvari tudi za naju(za v kuhinjo, dnevno, police...), pa za bebico en kup luštnih dodatkov, tekstila in par igračk tako da je bil račun ne samo velik ampak tud doooooolguser posted image

Glede bratcev in sestric je pa to hecno - mi smo 4 leta narazen pa smo se kot otroci kar fajn zastopli pa zdaj se tudi... Ampak se pa bolj malo vidimo. Ju kar pogrešam, moja dva bratca. Z mami mam pa boljš odnos zdaj kot ko sem  bla majhna - se mi zdi da malo ni vedla kaj z mano počet, pol ko sem bla pa dovolj stara da sem kaj zastopla je bla pa krasna. Vsi smo malo drugačni ampak če se maš rad ne moreš falituser posted image

Zdaj sem uradno doma in bom bolj pridno čekirala forum, nč bat ;)

< Sporočilo je popravil tweetek -- 6.5.2008 11:04:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2933
6.5.2008 11:04:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

sploh kakšni kombenizioni... se vidi, da je bila ta prva decemberska.
Ja, to se res pozna, če so otročki iz povsem različnih letnih časov.

ja, imaš prav. Mogoče se mi bo ujel ravno jesen-pomlad.

Neposredna povezava do sporočila: 2934
6.5.2008 11:04:59   
aleksandra silvija
upam, da se mi je končno popravila voda.
user posted image user posted image user posted image

Sem klicala za izvide in moram po recept. Hb mi je malo padel. Nič hudega.

Neposredna povezava do sporočila: 2935
6.5.2008 11:06:16   
Anonimen
O, superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz si grem po kozarec vode, da ne pozabim pit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2936
6.5.2008 11:07:01   
tweetek
živjo ninny!

Jaz sem tud sprtirala cotke, zdaj pa ne vem, do katere številke naj jih dam v omaro, katere naj pa še pospravim? A dam recimo 72 še v omaro, al že ne več? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
6.5.2008 11:08:19   
tweetek
user posted image as za izvide.... Jaz mam pa nizek želez. Ja, grem jaz tud pit!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
6.5.2008 11:08:42   
Anonimen
Jaz sem si zaenkrat pripravila do 68, ostale številke pa imam pripravljene v škatlah. Se mi zdi, da do 68 gre kar hitro, številko 68 bodo pa kar nekaj časa nosili. Drugače če imaš prostor ni nič narobe, če si boš še 74 pripravila, pa potem ne boš imela dela. 

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
6.5.2008 11:10:36   
beyba
jst pa EA ne bom vzela in tut ne bom šla na predavanja da mene bo slučajno kaj zamikal.

Torta se sliši full dobra mmmmmmmmmmmmmmm....user posted image

Ne nimava ločevalne diete, sam moj je mel full problemov s plini iz obeh telesnih odprtin, pa sem ga poslala na Jesenice biomagnetno resonanco. Pa so mu odkrili da je alergičen na pšenično moko, meleko in mlečne izdelke, cvetni prah od nekega drevesa. Pa da ima telo čisto zakisano, da se mu jetra ne čistijo več sama in počasi prehaja na ledvica. Zato so se mu po koži začeli delat lišaji....  Zato se je prijavil na terapijo 4* kolonik pa potem še terapije in zarazkisabnje ne sm jesti sladkega, pa tega kar mu škoduje, pa naj nebi mešal živil. Zdej pa gledam da vsaj doma se tega drži, ker v službi se tko ne more vedno tega držat....

Bo jedu puranje zreske po provansko, pa paradižnikovo solATPO....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
6.5.2008 11:10:41   
aleksandra silvija
se mi zdi da malo ni vedla kaj z mano počet,
user posted image user posted image user posted image

72 oz. 74 še ni za v omaro. Oz. je za eno omaro, ki ni na dosegu....

Nya-ti pa kar upoštevaj nasvete o papirjih in si privošči izlet!
pa saj Avstrij ni tako grozno daleč. Sploh Ikea.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
6.5.2008 11:11:49   
tweetek
hvala ninny, bom poskusla kok gre na poličke :) , pa če bo še prostor bom še 72 na kako spodjo poličko vrgla. Mam pa ful cotk, kakšne tudi za eno leto starega... Zaenkrat so v vreči na vrh omare, pa mislim da bojo tud ostale tam še kar nekaj časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.5.2008 11:13:44   
Anonimen
Midva imava plan iti v Avstrijo naslednjo soboto, ker sem ugotovila, da nima ta mala nič cunj za poleti- je vse prerastila in ima sedaj za doma dve majčki s kratkimi rokavi in tri če kam gremo tako, da to moram še nabaviti. Pa dokupiti moraš še stvari, katere mi manjkajo za user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2943
6.5.2008 11:14:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

hvala ninny, bom poskusla kok gre na poličke :) , pa če bo še prostor bom še 72 na kako spodjo poličko vrgla. Mam pa ful cotk, kakšne tudi za eno leto starega... Zaenkrat so v vreči na vrh omare, pa mislim da bojo tud ostale tam še kar nekaj časauser posted image

v prvo sem jaz tud kar na vrhu omar imela, sedaj pa nimam prostora, da bi si toliko zaloge za naprej naredila.user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.5.2008 11:17:08   
tweetek
aja beyba, pol ti pa verjamem da se je težko zmislit kaj bo za kosilo. Ampak tvoja ideja se sliši jaaaako dobro! Upam da bo tvojemu dragemu boljše.

Glede papirjev me pa moj skoz opominja da jih moram zdaj met skoz s sabo, ampak torbe za v P pa še nimam... Glede na to da "brojim sitno" bi blo treba kar prštimat...

Ja, as, se mi zdi da bom nardila tako da bo 72 v ta velki garderobni omari na ta zgornji polici, v dojenčkovi pa do 68... Ostalega pa niti ne bom sortirala še. B iblo tko al tko treba še enkrat oprat....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.5.2008 11:18:36   
Anonimen
Ve, ki ste na začetku meseca imate pa res že sitno, jaz imam še 50 dniuser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.5.2008 11:19:58   
aleksandra silvija
Ve, ki ste na začetku meseca imate pa res že sitno, jaz imam še 50 dni

Hvala enako. Smrkuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
6.5.2008 11:21:37   
Anonimen
no, sva vsaj dveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.5.2008 11:22:35   
tweetek
saj bo hitr miniluser posted image ... Jaz sem na začetku nosečnosti tko štela tedne, zdaj me pa vsakič skor kap, ko vidim kje sem že na tickerjuuser posted image Se mi zdi da bolj ko gre proti koncu hitreje mi mineva čas...

Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.5.2008 11:23:15   
aleksandra silvija
no, sva vsaj dve

Ja, ker dan D bliže kot 30 dni se mi zdi pa že VAUUUUUuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?