lunca14
|
Hvala vsem za kavo,a jo bom spila,malo kasneje,ko gre mali spat.....jaz imam misijo pranja cunjic,do sedaj oprala dva pralna stroja in ju zikala,eden se pravkar pere,v čakanju pa so še trije,potem pa še naša posteljnina........še danes cel dan,pa še jutri bo samo pranje.Pa tud kolk cunjc mam za bebico,pa sem že enkrat sortirala,pa obdržala samo najjubše kose,ampak je tega še vedno fuuuuuuuuuuul........ Danes sem klicala za krvne izvide.vse ok,in vprašala ,če mi res ne bo delala v 36 tednu ctg-ja,pa je rekla da ne ,men se zdi mal čudno,ampak ok.... Aleksandra....pridna mami,za koga pa pečeš torto?In seveda kako si kaj? Nya....o predavanje o EA,dobra si,jaz si ne predstavljam,da mi nekdo zapiči iglo v hrbtenico,raje malo potrpim,me je strah inekcij in vsega kar se kliče po zdravilih...ti kar pridno poslušaj,da ne boš mislila,da ti kaj nasprotujem....aja,ste našli vijake ,so ti pa res orenk pritisk dvignli,pa saj ste jih našli,drugače pa po nove......uživaj,pa tud pri nas bo kmalu sonček boš vidla ,drugače pa svojga bušija poglej,pa bo Polma....ja ni kaj boš mela pa kimono,boš pa kot samurajka,,,,,do včeraj sem skoz mislila,da je to tvoj prvi otrok,ko se tok sekiraš sedaj glede nosečnosti,ker sem ti hotela napisat,da taveče skrbi šele prihajajo,ampak saj sama veš,mene je vedno najbolj strah prvih treh mesecev,ker še ne smejo nič vzet-zdravil,vsaka vročina je lahko usodna,in teh raznih viroz me je groza.....ampak mi smo optimisti in vse bo v redu,rodile bomo najbolj zdrave bebice in najlepše pikica30.....veliko sreče pri iskanju vozička,čim manj kompliciraj pa ga boš mela,pa upoštevaj nasvet prejšnjih odgovorov-kupi še kaj zase-za dušo,še kako pomaga takoj po rojstvu,verjemi lonapo....ti pa uživaj na sončku Tako jaz grem zdej še v akcijo sesanja,in pobiranja igrač.........mejte se
|