|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
6.5.2008 8:24:21   
aleksandra silvija
Moja hči je stara 10 in pol, je v petem razredu

grem s svojo hčerko kar lepo za tabo,....

Kako neverjetno malo časa so otroci res majhni.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.5.2008 8:27:49   
polma
jaz sem se zdajle spomnila, kaj sem imela pri hčerki- kitajski kimono!! V skrajnem primeru si bo šla kupit novega, tistega sem po parih letih vrgla stran, ker se mi je na riti strag in je bila tako preparel, da ga ni bilo smisla popravljat user posted image . Edino, kar ni faj je to, da sed potem mora prat na roko, ker je pač 100% svila. No, bom še premislila, ker za nosit je pa svila super!

Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.5.2008 8:30:28   
polma
Ja, as, hitro gre! pa tako rada se še stiska k meni in mi seda v naročje-ima pa nogo 38 in 157cm, revež mali. same noge in roke so jo, no zdaj se pa še razvija user posted image in je totalno nesorazmerna. Kot žrebiček zgleda...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.5.2008 8:34:25   
aleksandra silvija
Polma, sedaj je res v letih največjega spreminjanja. Včasih telo samega sebe ne dohaja.In ravno zaradi vseh teh sprememb pri puncah, bi rada svoji omogočila, da si pri 10-ih ne bi več delila sobe z mlajšim bratcem.

Močno upam, da nam bo uspelo.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.5.2008 8:35:20   
aleksandra silvija
pa tako rada se še stiska k meni in mi seda v naročje-i

Naj tako še dolgo pstane. Marskatera punca se stisne k mami še v poznih najstniških letih!

Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.5.2008 8:39:50   
pikica_30
Ja, as hvala za lepe želje! Ti si res ena prijazna punca! user posted image  Vedno vsaki odgovoriš in nasploh se mi zdiš ful pozitivna oseba!

V ITA gremo na misijo voziček - ja, res je, še vedno ga nimam! Ampak ni user posted image , da ne bi zraven tudi kakšna nova cunca padla - ali za user posted image  ali pa zame ali pa kar za oba! user posted image

Če pa vozička ne kupim danes, ga pa sigurno še ta teden v LJ!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.5.2008 8:40:09   
polma
Ja, da bi ostali tak par, si pa tudi jaz močno želim! Sva dali marsikaj skoz in mislim, da naju je to povezalo za celo življenje. Pa tut, če se spričkava!

Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.5.2008 8:41:42   
polma
Pikica_30, kupi si kaj novega, kaj udobnega za potem. da se boš počutila dobro in seksi, to je za mlado mamico zelo pomembno! Uživaj v nakupih!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.5.2008 8:46:12   
aleksandra silvija
Pikica-hvalauser posted image .
Odgovarjam pa sploh ker sem dopoldan malo več na RR zaradi "počivanja".

Pa user posted image  za voziček.
Kar se pa cunc tiče-ti kar zase malo več kupi--user posted image  imajo hitro vsega preveč!

Polma-user posted image  za hčerko.

sedaj pa grem likat in skuhat kosilo, pa spečt biskvit za torto, ki jo nameravam jutri dokončati.

Vas bom pa vmes malo prečekirala-če je kaj novegauser posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.5.2008 8:55:18   
pikica_30
Polma in as kljub vajinim nasvetom dvomim, da mi bo uspelo kupiti zase več kot za user posted image . Je zadnje pol leta čisto nanj skoncentrirano. Se sploh ne spomnim, kdaj sem si nazadnje kaj novega kupila - aha, za novo leto pa res! user posted image  Razen, če šteje orhideja, ki mi je bila fule lepa in sem si jo kupila 14 dni nazaj, ko sem drugače kupovala šopek za mamičin rojstni dan. user posted image  

Saj potem pri 2. user posted image  bo pa mogoče malo drugače...bomo videli!

As, dobro speči torto! user posted image  Jaz bi jo tudi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.5.2008 8:59:53   
pikica_30
Aja, pa še eno vprašanje: a bodo naši user posted image  rojeni v začetku junija rabili kaj iz pliša? kakšen pajacek npr. ali naj bo kar vse iz bombaža?

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.5.2008 9:07:20   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Aja, pa še eno vprašanje: a bodo naši user posted image  rojeni v začetku junija rabili kaj iz pliša? kakšen pajacek npr. ali naj bo kar vse iz bombaža?

Jaz mislim, da glih pliš je vroč za poletje. Jaz sem kupila trenirko-se pravi jopico na zadrgo in hlače, pajacke in hlače imam pa bombažne. Ma, ta pliš ni prav fajn niti pozimi, če maš toplo v stanovanju. Moja hči je zimska, pa ni enkrat  notri imela pliša. No, tale naša plišasta trenirka je bila 5 eurov v h&M in jo bom naštimala za iz porodnišnice.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.5.2008 9:34:53   
lonapo
jutro,

AS upam da mi bo uspel it še ta vikend na morje, sem zdele dva dni tolk čudna-blazno utrujena, pa po trebuhu me non stop zvija,tamal se je umiril-sem bila včeraj zvečer že čist panična ker se ni hotu premaknit.

Pajacek iz pliša-odvisno kakšno bo vreme in kolk bo stopinj.
Grem mal na sprehod, na sonček. Lepo se imejte.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.5.2008 9:39:37   
Anonimen
Sončekuser posted image  Pri nas je pa tako sivo - se vprašam, če nism slučajno v LJuser posted image user posted image user posted image . Sej nbenga ne žalim, sam ko sem bla v srednji v LJ je blo večkrat takole vreme, pa sem bla prav vesela, ko sem šla za vikend domov. Zdej pa tkole. Mah ja, bo že.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.5.2008 9:56:52   
lonapo
mi mamo zaenkrat še sonček in upam da bo čimdlje tako ostalo, no zdej grem pa res na sprehod

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.5.2008 10:00:52   
beyba
Punce moje res je da otroci hitro zrastejo, sam jst se še zdej rada k mami stisnem v topel objem, pa sem stara 28.

Kar se tiče pajacev iz pliša, jst sicer mem dva, ki sem jih dobila, kaj naj pripravim za v porodnišnico pa pojma nimam. Če se v enem mesecu ne bo kaj bistveno otoplilo, bomo res rable še plišate cunje ko je tak vreme za en K....

Alea le gleja da te ne bo pozabil tvoj in res šel sam rodit...Najboljš da mu listek daš na sovoznikov sedež.... Če to bereš, pomeni da me ni tukaj in se vrni domov pome... user posted image

Vsem pestke za preglede. Še posebej tebi Didlinaa da se boš vrnila še mal k nam in da te ne bodo še obdržali notri. Kake tri tedne vsaj še a ne....

Pikica 30 hvala za ZS   že iščem, moj namreč ta trenutek ravno beli otroško sobico, tako da smo končno začeli da nas ne bo kaj prehitevalo in dohitevalo...

Ene ste full pridne že pečete...jst pa še ne vem kaj naj za kosilo skuham....  Vem sam da bo paradižnikova solata pa  ?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.5.2008 10:02:39   
aleksandra silvija
Vem sam da bo paradižnikova solata pa ?!

Zame lahko samo paradižnikova solata z mozzarelouser posted image .
Z veliko mozzareleuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.5.2008 10:06:13   
beyba
Ja sam naj nebi jedle srove mozzarele, pa še moj ne sme jest nobenih sirov, oz. mlečnih izdelkov....

Pa naj bi blo tko da nej tudi nebi mešel živil. Mesa in ogljikovih hidratov....

Zdaj se pa sspomni kaj...mi mal idej zmanjkuje....

Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.5.2008 10:24:16   
tweetek
jaz sem vam po dolgem času spet oglašam....  Upam da ste uživale za praznike. Sicer nisva bla na dopustu, ampak sva imela najprej obiske potem pa izlet v ikeo in montiranje in pleskanje koteka za bebico....  Jo bom dala v album ker ne znam prilepituser posted image - geslo je pa janez user posted image
Zdaj ko mava to zrihtano sem res v devetih nebesih - mam že skoraj vse nabavljeno (razen par drobnarij), zdaj pa likamo in peremo pa pospravljamo na nove poličke in predalčkeuser posted image

beyba a sta z lubijem na ločevalni dieti al pa na southbeachu? Al zakaj naj ne bi mešal? Če sta na south - beach potem priporočam solato, pa namesto mozzarele daš notri na trakce narezanga piščančka (ki ga seveda prej v ponev vržešuser posted image ) pa zabrliš z balzamičnim kisom in olivnim oljem. Lahko pa daš na solato tud malo tune - moj ma oboje ful rad, pa še zdravo je..... OOOO zdaj sem pa lačnauser posted image

Grem še malo za nazaj brat, ampak ne vem če bom kaj komentirala ker vse sproti pozabim!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.5.2008 10:27:32   
tweetek
joooj, ful je slaba fotkauser posted image Sem jo zmanjšala da sem jo lahko poslala zdaj je pa taka hecna....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.5.2008 10:31:20   
babysolza
Ja, sem pojedla zajtrk-2 jogurta in si privoščila kavo-hvala Nya-tudi jaz po navodilih Babysolze.

user posted image  user posted image  user posted image

Lepo, da še kdo upošteva moje nasvete. Ponavadi me zaradi mojih super pogruntavščin v zadnjih mesecih (najbrž posledica zelo povišanega IQ) vsi sam mal čudno pogledajo pa si mislijo svoje. user posted image  user posted image

Joj, kolk imate že velike otroke! Jaz imam brata, ki je od mene mlajši 9,5 let in je super. Ravnokar je praznoval 17. rojstni dan in ga seveda pošteno razganja. Ko sva bila majhna, sem ga veliko jemala s sabo s svojimi prijatelji, varovala, previjala itd. Sva se imela super, tudi pogovarjam se z njim lahko o vsem, ker je od vedno (seveda samo v določenih pogledih user posted image ) zelo zrel za svoja leta. Sam jaz bi vseeno rajši imela bebice bližje skupaj, se mi zdi, da se tako bolj navadijo sodelovanja, da stvari tudi delijo, bolj sta lahko povezani... Kaj pravte?

Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.5.2008 10:33:39   
Anonimen
Ojla tweetek - res je ful mičkena slikca, sam zgleda lušno.
Joj, jst bi tud morala v Ikeo, ampak si kr ne upam vozit tolk časa, k me skoz naše dete brca pod rebra. Ko vozim sploh, ko sedim pa zraven pa ravno tko. Pa strah me je, da mi ne bi slučajno tam voda odteklauser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.5.2008 10:34:14   
babysolza
ojla tweetek! Lepo, da si tukaj z nami. user posted image
Pa glej, da nam spet kam ne pobegneš!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.5.2008 10:41:44   
aleksandra silvija
Sam jaz bi vseeno rajši imela bebice bližje skupaj, se mi zdi, da se tako bolj navadijo sodelovanja, da stvari tudi delijo, bolj sta lahko povezani... Kaj pravte?

Res.
Ampak majhna starostna razlika tudi ni garancija, da se bodo otroci med sabo razumeli.
Eni so si v otroštvu vseskozi v laseh, pa so v odrasli dobi prijatelji.
Se mi pa zdi, da ima skupno odraščanje poseben čar.

Za svoje otroke si resnično želim, da bi se dobro razumeli kot odrasli. Kako to doseči?
Hm,.....

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
6.5.2008 10:43:04   
lunca14
Hvala vsem za kavo,a jo bom spila,malo kasneje,ko gre mali spat.....jaz imam misijo pranja cunjic,do sedaj oprala dva pralna stroja in ju zikala,eden se pravkar pere,v čakanju pa so še trije,potem pa še naša posteljnina........še danes cel dan,pa še jutri bo samo pranje.Pa tud kolk cunjc mam za bebico,pa sem že enkrat sortirala,pa obdržala samo najjubše kose,ampak je tega še vedno fuuuuuuuuuuul........
Danes sem klicala za krvne izvide.vse ok,in vprašala ,če mi res ne bo delala v 36 tednu ctg-ja,pa je rekla da neuser posted image ,men se zdi mal čudno,ampak ok....
Aleksandra....pridna mami,za koga pa pečeš torto?In seveda kako si kaj?
Nya....o predavanje o EA,dobra si,jaz si ne predstavljam,da mi nekdo zapiči iglo v hrbtenico,raje malo potrpim,me je strah inekcij in vsega kar se kliče po zdravilih...ti kar pridno poslušaj,da ne boš mislila,da ti kaj nasprotujem....aja,ste našli vijakeuser posted image ,so ti pa res orenk pritisk dvignli,pa saj ste jih našli,drugače pa po nove......uživaj,pa tud pri nas bo kmalu sonček boš vidlauser posted image ,drugače pa svojga bušija poglej,pa bouser posted image
Polma....ja ni kaj boš mela pa kimono,boš pa kot samurajka,,,,,do včeraj sem skoz mislila,da je to tvoj prvi otrok,ko se tok sekiraš sedaj glede nosečnosti,ker sem ti hotela napisat,da taveče skrbi šele prihajajo,ampak saj sama veš,mene je vedno najbolj strah prvih treh mesecev,ker še ne smejo nič vzet-zdravil,vsaka vročina je lahko usodna,in teh raznih viroz me je groza.....ampak mi smo optimisti in vse bo v redu,rodile bomo najbolj zdrave bebice in najlepšeuser posted image user posted image user posted image
pikica30.....veliko sreče pri iskanju vozička,čim manj kompliciraj pa ga boš mela,pa upoštevaj nasvet prejšnjih odgovorov-kupi še kaj zase-za dušo,še kako pomaga takoj po rojstvu,verjemiuser posted image user posted image user posted image user posted image
lonapo....ti pa uživaj na sončku
Tako jaz grem zdej še v akcijo sesanja,in pobiranja igrač.........mejte seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?