|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.5.2008 10:31:46   
Vilika
Dannn!

Uf, samo da sta Erin in njen fantiček na varnem. Malo ji bo dolgčas ampak važno da se stvar porihta...

Sayuri - lepo nakupuj. Hvala za cifro.

Spanje je pri meni problem ker nimam dovolj placa pri lubiju in ne spiva več skupaj. Saj vem grozno se sliši... 
Ker sva začela z deli na mansardi sva trenutno brez spalnice (rihtvava tla, stene, strope...). In potem poskušava v dnevni na raztegnjenem kavču spat - jaz pa rabim veliko več placa in tako pobegnem v bodočo otroško sobico (ki je tudi dokaj v razsulu).
Mi je začelo trebuh že dol vleči in komaj najdem nek čuden pokrčen položaj da ne tlačim preveč sončka v trebuščku..

Ah te nosečniške težave in težavice... še malo, še malo pa bo.

Uzivajte - sonček se kaže user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
6.5.2008 10:31:58   
andrejaboris
Andrejaboris midva imava tudi zdej še Nejca pri sebi, bo šel pa zdej počas v svojo sobico, ki je v izdelavi. Da ne bosta potem dva šoka naenkrat.

Pa misliš da bo funkcioniralo? Najbolše je da probama pa boma vidla! Če se mi zdi tak da bomo mi trije vsi v eni sobi Lan pa v drugi tam vstran od nas! Kaj te vem sem verjetno jaz bolj občutljiva kot Lan!user posted image user posted image  Bomo probali in bomo vidli!
Aja pa Naty Lan pa je 22.11.2005. Sta oba z Nejcem novemberska in zdaj bota še dva avgustovska! Že imate izbrano ime?

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 6.5.2008 10:34:59 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
6.5.2008 10:33:47   
Zoja Miša
No hvala Naty za novice od Erin. Sem vesela, da je vse o.k. Sem včaraj in danes veliko mislila nanjo in držala pesti, da je vse kot mora biti!
Povej ji, da smo v mislih pri njej in da komaj čakamo, da se vrne zdrava!user posted image user posted image user posted image

Sandra123, čestitke Tini za njen RD!user posted image Razvajaj jo danes še posebaj! Pa čim več lepih daril ji želim!

Sayuri, vesel šoping in čim več utrujenosti (pozitivne, seveda), da boš lažje spala ponoči!

Vse govorite o kosilu, jaz pa se vsak dan, med tednom, pustim presenetiti, odvisno, kar imajo v Harlekinu za malico!user posted image  A ponavadi je vedno kaj okusnega, v skrajni sili, pa imajo dobre pizze!user posted image  No, pa sem reklamo naredila, kar verjetno ne bi smela! user posted image  

Jaz pa grem danes na pedikuro! user posted image  Se bom še za depilacijo pred dopustom zmenila, da ne bom z britvico okoli strašila, ko pa bom že okorna. Pa pred porodom, bom poskusila iti, da se mi ne bo treba še s tem ukvarjati, pa počutila se bom bolje, če bo tako!

Potem pa bom šla še do BTC-ja v Mladinsko knjigo kupit kakšno pametno knjigo s pravljicami. Sem se odločila, da bom začela na glas brati. Otrok to menda sliši. Zakaj pa ne. Zvečer namesto TV - ja. Bo prav zabavno!
In še v Popek bom skočila - še nisem bila tam, če ne bom že preveč pozna in utrujena, pa si mogoče kaj privoščim! user posted image

A se spomne katera, kako se  imenuje trgovina, ista kot Exit v Lescah, v Ljubljani, mislim, da na Vodnikovi 71, ki jo je enkrat omenila Erin?

V MŠ greva pa midva 28.5. v ZD Domžale. Gre še katera?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
6.5.2008 10:35:54   
Vilika
Huhuhu!

DVE ZVEZDICI sem dobila, bravo jaz, hahah user posted image user posted image user posted image  101 post sem že načvekala user posted image .

Da bom na 100ki pri dnevih do cilja moram pa še 4 dni počakat... user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
6.5.2008 10:43:19   
naty13
Andrejaboris mi smo november 2006. Prehitevate pri vas za eno leto. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ga bom zato prej dala v sobico, takoj ko bo gotova, da se navadi. Saj četrtega člana bomo pa tudi kmalu dali v svojo sobico, potem pa mislim, da tudi starejši nima kaj protestirat. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša prijeten nakup. user posted image

Vilika user posted image user posted image user posted image  za dveuser posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
6.5.2008 10:44:28   
anita goitan
Zoja Miša Monsa je ta trgovina, prejšn teden sem si v lescah eno majčko s kratkimi rokavi kupila, luštna za 16€.
Hvala naty za info. o Erin, naj se pocerta!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
6.5.2008 10:49:36   
andrejaboris
Prehitevate pri vas za eno

Saj vem samo oba sta novembrska zdaj pa bosta še dva avgustovska!user posted image  Ja saj se bojo že navadli ne?

Pa sporoči Erin da mislimo na njo in da naj misli pozitivno, čeprav je težko!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
6.5.2008 10:53:21   
soncek3
Erin , naj ti čas v P hitro mine in drži se! Mi smo v mislih s tabo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sandra lepo praznujte Tinin roj.dan! Želim ji, da bo zdrava, pridna, vesela in navihana punčka (ravno prav -  da ne bo mamici povzročala skrbi) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
6.5.2008 10:59:36   
soncek3
Pa končno sem si zrihtala tole slikico, ki se ti pod nickom izriše (hm , ne vem kako se temu rečeuser posted image ). Je prav fajn, ko ti šteje dneve do velikega Dne.
Hm, ne vem pa zakaj me Bambi prehiteva za en dan, ko imava isti PDP???

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
6.5.2008 11:04:23   
Zoja Miša
Kako se pa to neredi Sonček? Jaz bi tudi, da meni dneve odšteva!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
6.5.2008 11:08:21   
sandra123
Zoja Miša, Sonček3, hvala za lepe želje..., sem pa mojo pikico že zjutraj obdarila z dvema lepima oblekcama, da je kar žarela od sreče, ko pa ati pride, ji bova pa še nove rolarje podarila...Ampak, ko sem pomislila, da je napolnila že 7.let, so mi kar solze stopile v oči...tako hitro je minil čas...pa se mi zdi, da sem jo šele na svet spravila...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
6.5.2008 11:09:05   
sandra123
Jaz bi tudi imela trakec za odštevanje...

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
6.5.2008 11:21:06   
sandra123
Andrejaboris...tudi mene na trenutke malo zaskrbi, kako bo s Tino, ko bosta user posted image user posted image prišla na svet...upam, da ne bo preveč ljubosumnauser posted image , ker je vedno bila v središču pozornosti, kot prva vnukinja, prva pravnukinja, najin prvi otrok...se pa tolažim s tem, da je že tako velika in da mi bo lahko pomagala pri negi user posted image user posted image - mislim, da bo kar uživala, čeprav ima kar težek karakter....No, sem pa vedno vesela, ko se pride k nama stisniti v posteljo, vedno zleze med naju, da ima vso pozornost...ponavadi me potem itak zrine na rob postelje in jaz potem nadaljujem spanje v njeni postelji user posted image ...Je rekel mož, če si sploh lahko predstavljam, kakšna gužva bo v najini postelji čez kakšno leto ali dve user posted image ...

Aja, sem pozabila čestitati za rojstni dan Andrejaboris in MajaT....iskrene čestitke obema, čeprav z malo zamude user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 6.5.2008 11:24:57 >

Lp, Sandra

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
6.5.2008 11:22:14   
Ryssa
Pozdravljene!

Vas skoz berem, samo se mi ne ljubi vedno komentirat.

Erin držim pesti, da bo vse ok.

Maja T. in andrejaboris čestitam za rojstni dan, čestitke tudi Sandrini Tini user posted image

dojenč čestitam za zaroko!

Ne vem kaj bi še mogla komentirat user posted image

Jaz sem pa ugotovila da imam nosečniški išias, včasih me tako grdo zaštiha, da komaj hodim. Groza. Me pa ne boli ves čas, imam takšne napade, bolj boli takrat ko se bolj naprezam - vikendi ponavadi.

Sedaj pa pišem diplomsko. Je kar smotano, ker se mi ne ljubi preveč sedet za računalnikom celo dopoldne, ampak kar je treba je treba.
Moram čimveč sedaj naredit, ker res nikoli ne veš kdaj se znajdeš v kakšni bolnici.

Aja, pa še za seznam sem pozabila sporočit da imam naslednji pregled 19.5.

Kar se pa brcik tiče, mene že tišči v rebra na desni strani, prejle pa sem ga čutila čist na desni strani pod rebrami tam na koncu - tam ko je vogal oz. ovinek za hrbet user posted image (ne znam drugače povedat). Očitno ima ogromno prostora user posted image

Ste kaj gledale posteljnine na spletni strani galeb.eu? So fajne in ful ugodne, jaz sem se že odločila, da bom eno vzela.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
6.5.2008 11:30:14   
tejkaz
dan

Erin, me veseli, da ti gre bolje. Upam da se kmalu zdrava vrneš domov.

Andrejaboris, tudi pri nas imamo novemberko in bomo imeli avgustovčka user posted image Je pa Eva že lep čas v svoji postelji. Zdaj jo bom začela navajati še na mladinsko posteljo ker še ene male psoteljice ne bom kupovala. Je pa baje fino da otroka prej navadiš na novosti, kot pa potem ko pride dojenček. Dude smo se že odvadili, sedaj še mladinska postelja in smo konec z novostmi do avgusta.

Eva je včeraj prišla popraskana po obrazu iz vrtca. In to kar globoke praske. Jaz res ne vem ali vzgojiteljice nič ne vidijo. Pred prazniki vsa pogrizena, zdaj vsa popraskana. Saj otrok je moral jokati.

Meni je pa šef danes rekel da bom morala izkoristiti dopust pred porodniško, drugače mi bo propadel. Sva se najprej nekaj pogovarjala da bi mi dopust prenesel v naslednje leto ampak vodstvo ne dovoli. Meni pa to ni nič kaj všeč. Delam še en mesec in potem bom doma user posted image

Sandra, tvoji Tini želim vse najboljše za rojstni dan. Lepo praznujte.

Zoja Miša, včeraj sta bili res dve prometni na poti Medvode-Ljubljana. Cela Ljubljana je bila zabasana. Smo pri enem semaforju stali skoraj pol ure. Potem se je pa še ena delegacija spomnila iti po Celovški.... Pa lepo nakupuj

Ko že govorimo o nosečniških težavicah. Še ima katera povečan tok? Prej nisem imela nič, od včeraj pa tekočega belega. Pa še vonja nima tapravega. Počakam na jutri ko imam pregled?

S spanjem pa jaz še vedno nimam problemov. Na živce mi gre edino ker se samo pol ure pred budilko zbudim in moram nujno na wc. Prej pa celo noč nič.

Jaz bom pa danes za malico jedla jagode. Sem si jih prinesla s sabo, ker bi mi doma segnile. Pa še jogurt in jabolko. Za kosilo doma pa ne vem kaj bo. Tašča kuha

Matejka_ mene tudi boli križ če predolgo sedim. V prvi nosečnsoti me je peklo tudi takoj pod prsmi (žlička), peklo me je en teden in potem nehalo. Je zoprna bolečina ampak naj ne bi bilo nič narobe. Vsaj tako je meni takrat rekel G. Maternica pritiska na trebušno predpono, ta pa v žličko. Če pa te preveč boli pa pojdi do svoje G. Saj verjetno ti bo isto povedala kot je takrat meni ampak boš bolj mirna.

zdaj grem pa jagode papcat. Še katera? user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
6.5.2008 11:32:15   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Jaz sem pa ugotovila da imam nosečniški išias, včasih me tako grdo zaštiha, da komaj hodim. Groza. Me pa ne boli ves čas, imam takšne napade, bolj boli takrat ko se bolj naprezam - vikendi ponavadi.

Dobrodošla v klubu user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
6.5.2008 11:33:32   
dojenč
oncek, jaz bi tui mela trakec za odštevanje.
na dan z navodili

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
6.5.2008 11:34:12   
sandra123
Hvala Ryssa in Tejkaz, se bomo potrudili čimbolje praznovati user posted image , bo pa kar gužva pri nas, ko je toliko žlahte...

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
6.5.2008 11:35:45   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Jaz bi tudi imela trakec za odštevanje...

Zoja Miša, Sandra123; jaz sem si ga naredila tukaj (imaš različne možnosti) http://lilypie.com/create_baby_days.php?n=1
Saj ne vem točno kako sem ga naredila (sem poskušala), shraniš, potem si pa na RR v mojem profilu skopiraš pod dodaten opis njihov HTML, ki se ti prikaže, če klikneš "get code".

Pa da se pohvalim, zdaj me je moj možek poklical, user posted image da smo dobili avtosedež za našo bebico. Smo jo naročili pri Sončku, imajo akcijo Maxi cosi za 99 €. Komaj čakam da jo vidim.
user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
6.5.2008 11:36:20   
mishel
Končno mi zopet dela internet, da vas lahko pozravim!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image da je z ERIN in njenim user posted image vse vredu. Tudi jaz bom mislila nanjo in držala pesti do njenega prihoda domov.

Za kosilo bom naredila zrezke v omaki in grisove cmoke s solato seveda user posted image .

MAJA T in ANDREJABORIS mislim da vama še nisem čestitala, zato vse naj naj!!!!!!

SANDRA prav tako pa vse lepo tvoji Tini!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
6.5.2008 11:54:09   
košuta
Bravo za Erin! Zdaj mi je pa malo odleglo... Kakšne nove skrbi nas spremljajo, odkar smo user posted image ! In to je šele začetek...user posted image

Ryssa - Sem tudi jaz na istem. user posted image

Matejka - Žal ti ne morem pomagat. Verjetno spada k nosečnosti... Počitek (ležanje) bo gotovo najboljše zdravilo. Pa ne pretiravaj s hojo, če ti ne paše.

Andrejaboris - Po moje je najbolje, da otročka čimprej prestaviš v svojo sobico, da se jo navadi in sprejme za svojo. Če boš odlašala do rojstva novega člana, bo mislil, da si ga odrinila in ga nimaš več rada, ker imaš drugega. Kar seveda ni res. Se bo moral pa očka takrat malo bolj ukvarjat s starejšim, ti pa mu dovoliti, da ti bo včasih "pomagal" pri negi mlajšega. Čimveč sreče z navajanjem!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
6.5.2008 11:56:38   
dojenč
ne gre trakecuser posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
6.5.2008 11:59:15   
lana777
Oj, oj,

za nami še ena neprespana noč, polna razgrajanja  user posted image

Bo že, samo, ko ne bi blo treba zjutraj vstat!!!

Bo kaj sončka? Bo, bo ... bi reku mojster Mihauser posted image  

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
6.5.2008 12:01:04   
bambi14
Da boste imele kaj za brskat,.....
razne spletne strani, ki sem ih prebrskala- se najde kaj pametnega.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bambini - Bimbomarket Baby book — Baby book Baby Butt - alles für Ihr Baby - Der Onlineshop für Babykleidung, Schwangerschaft uvm. (1) Baby Gaga: Stroller Reviews, Baby Tickers, Pregnancy Calendar Baby Products, Online Baby Shop, Online Store for Babies - Bimbomarket Baby-Artikel Kinderwagen Stokke Teutonia Hartan Quinny Herlag Avent Haba Oilily Babysachen Babyfachmarkt Babyflohmarkt Babystrology: Fun for the pregnant mom and baby Božično novoletna stran za otroke Brezplačen časopis za otroke Lilypie : Free baby days minisvet.si Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts Novorojencek.com :: Darilo ob rojstvu novorojenčka Online-Shop Origin and Meaning of the name Otročarije Otroška oprema - otroške igrače - igrala, igrača za otroka PIKI - Brezplačna revija, pobarvanke, igre za otroke Pregnancy.org Sonček - Največja otroška spletna trgovina: igrače, otroška oprema, avtosedeži, vozički, stolčki za hranjenje, stajice, posteljice, previjalne mize, ležalniki, elektronske varuške TOYS"R"US - Die kleine Kinder Za dojenčke - UGODNI NAKUPI IN AKCIJE Zavod OTROKOSKOP

Veliko ugodnih nakupov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
6.5.2008 12:13:21   
mee
Lep pozdravček tudi z moje strani .Tudi jaz imam PDP- 18.8.2008 in imeli bomo deklico.Že dolgo nisem bila na forumu in sem se odločila ,da se vam malo pridružim ,ker tako še vsaj za zdaj nimam kaj početi .

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?