Zoja Miša
|
No hvala Naty za novice od Erin. Sem vesela, da je vse o.k. Sem včaraj in danes veliko mislila nanjo in držala pesti, da je vse kot mora biti! Povej ji, da smo v mislih pri njej in da komaj čakamo, da se vrne zdrava! Sandra123, čestitke Tini za njen RD! Razvajaj jo danes še posebaj! Pa čim več lepih daril ji želim! Sayuri, vesel šoping in čim več utrujenosti (pozitivne, seveda), da boš lažje spala ponoči! Vse govorite o kosilu, jaz pa se vsak dan, med tednom, pustim presenetiti, odvisno, kar imajo v Harlekinu za malico! A ponavadi je vedno kaj okusnega, v skrajni sili, pa imajo dobre pizze! No, pa sem reklamo naredila, kar verjetno ne bi smela! Jaz pa grem danes na pedikuro! Se bom še za depilacijo pred dopustom zmenila, da ne bom z britvico okoli strašila, ko pa bom že okorna. Pa pred porodom, bom poskusila iti, da se mi ne bo treba še s tem ukvarjati, pa počutila se bom bolje, če bo tako! Potem pa bom šla še do BTC-ja v Mladinsko knjigo kupit kakšno pametno knjigo s pravljicami. Sem se odločila, da bom začela na glas brati. Otrok to menda sliši. Zakaj pa ne. Zvečer namesto TV - ja. Bo prav zabavno! In še v Popek bom skočila - še nisem bila tam, če ne bom že preveč pozna in utrujena, pa si mogoče kaj privoščim! A se spomne katera, kako se imenuje trgovina, ista kot Exit v Lescah, v Ljubljani, mislim, da na Vodnikovi 71, ki jo je enkrat omenila Erin? V MŠ greva pa midva 28.5. v ZD Domžale. Gre še katera?