|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
5.5.2008 22:52:46   
dolenjka
Evo, od vse pridnosti me je pa zmanjkal ob 21h. Sem se mal naslonila na kavču in spala do zdajle user posted image  Moj pa je že mal prej začel, in še zdaj drva žaga user posted image
Zdej si bom pa lepo mlekarne spraznila in grem še zgornji štuk mal obiskat  tam do zjutrej nekje upam user posted image

Lepe sanje!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
6.5.2008 7:39:11   
buči
Pa ne da sem prva?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
6.5.2008 7:43:47   
buči
Ful sem slabo spala! Me tako boli roka, da je sploh ne čutim več. Totalno mravljinčasta in zatekla .... Moram res k zdravniku. Pa še mislila sem na kolegico, ki je po 9 urah danes zjutraj končno rodila. Boga! Ampak samo da je vse ok in da se sedaj z njenim Jakcem cartata. user posted image  S Tilnom imava UZ kolkov, pa osebne grem dat delat. Sem včeraj popoldne, ko je bilo sonce popakirala oba, pa z vozičkom do fotografa. Tilna zbudit, pa smo potrebovali 10 minut, da je gledal naravnost (ker so ga vsi reflektorji tako zanimali), pa da ni imel jezika zunaj, pa ne rok gor, pa ne sline na ustnicah. Matr so zahtevni, meni pa skoraj roke odpadle! user posted image

ella, hvala za razlago - tisti del s kožo mi je manjkal.

Kaj pa četrtek oranžarija, če bi jih več lahko?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
6.5.2008 8:06:40   
misar
dobro jutro čveke

ja sem zgodnja danes, sam smo pa spali ko norci user posted image user posted image user posted image user posted image . včeraj je čez dan res malo spala, ker ni bilo običajnega sprehoda. mater je bila tečna zvečer user posted image user posted image user posted image . sva jo še okopala, potem je pa v deželo palčkov pobegnila in spala do 4. ure zjutraj, poglodala joško in potegnila do sedmih, spet papcala, zdaj pa že 15 minut ustvarja nekaj na igralni podlogiuser posted image user posted image user posted image , jaz pa svojo običajno kavico pijem user posted image user posted image user posted image in že slišim alelujo. joj takšno spanje bi se prileglo, sam raje vidim, da ponoč jemo 2x kot da je sitna podnevi, me čist noro utrudi, ko jo nosm gor in dol, njej pa nič ne paše, pa se dere ko jesihar user posted image user posted image user posted image . le po kom ima to??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
6.5.2008 9:13:54   
dolenjka
Jutro user posted image  A sem TRETJA? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
6.5.2008 9:16:01   
dolenjka
UUUU, pa sem res user posted image

No, naša noč je bila kar OK, carica se je zbudila malo pred tretjo in popacala, potem pa spala do 7.45 user posted image  Sva se potem kar 2x previli ker je tolk sračkala kar vmes user posted image , pol pa pojedli in za sladico je še prstek pocuzala user posted image  Zdej pa palčke šteje user posted image
Zakaj pa je danes tako user posted image  vreme? A bi kdo rad, da se men utrga user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
6.5.2008 9:30:36   
ella79
Jutro, a sem četrta? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
6.5.2008 9:31:35   
ella79
dolenjka pri nas je pa sonček user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
6.5.2008 9:33:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka pri nas je pa sonček user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

A hočeš rečt da naj otroka napokam v avto in na gorenjsk pridem user posted image  Sej bi, pa se mi mal ne da user posted image  Pa še fotru sem obljubila, da pridem en dan ta teden user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
6.5.2008 9:39:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image  user posted image  user posted image

A hočeš rečt da naj otroka napokam v avto in na gorenjsk pridem user posted image  Sej bi, pa se mi mal ne da user posted image  Pa še fotru sem obljubila, da pridem en dan ta teden user posted image

točno to user posted image lepo vabljena user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
6.5.2008 9:50:45   
dolenjka
Pišuka, tamala se je zbudila, kaj pa če bi res prišla user posted image  Mojga ne bo do 18h user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
6.5.2008 9:53:53   
p@tricij@
hoj,
no po dolgem, dolgem času se tudi javljam. naš pamžek pridno papca pri mamici in zato tudi tako hitro raste. jutri imava prvo ceplenje pri zdravnici ter tudi merjenje koliko smo spet pridobili pri 3.m. greva pa tudi v celje se cepit za tuberkulozo, tako da bomo zelo leteči.

kar pa se tiče pridnosti našega fantka pa je tako, da kar ne vem za njega, ker je tako priden. se kar sam zamoti v stolčku ali pa pod lokom. pa gruli in gruli. res so luškani ti naši nagajivčki.

sem pa prebrala tudi, da ste že imele nekatere krst. mi ga bomo imeli 1. junija, ko bo naš najstarejši fantiček šel tudi k obhajilu in je župnik kar bil za to ,da ga krstimo zjutraj pred mašo. bo samo en strošek kar se tiče vsega naprej.

upam, da se bom sedaj malo bolj pogosto javljala. lepo se imejte in uživajte na sončku, če ga imate, ker ga pri nas trenutno še ni.

papauser posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
6.5.2008 10:00:57   
Februarka08
Jutro.
Tamala glih zajtrk melje, pol pa hit ven dokler je še lepo. Je bil prejle ful sonček, sam se neki skrivauser posted image user posted image . Zaspala je včer mal čez 23user posted image , ampak potem spala skor do 6.30. Sam zaspat je treba, to ji pa ne rata.user posted image Sem bla že tko preč učeri, da sem komi gledala.
Ella - sem jo dala v posteljico in ji pela, dala dudo, kapljico gor, pa nič ne pomaga. Se je potem tok drla je bla spet lačnauser posted image , pol je pa še flašo popila in že kar vmes zaspala. Sem ji hotla še kupčka podret, pa ni ratalo.
Evo, že flašo gloda, pol pa šibava, da nau soseda čakala. Upam da ujamemo kaj sončka in da nau pihal tko kt učer.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
6.5.2008 10:04:50   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pišuka, tamala se je zbudila, kaj pa če bi res prišla user posted image  Mojga ne bo do 18h user posted image  user posted image

naša je tudi še budna user posted image jaz imam pa do petih čas oz. ob petih sem zmenjena na zbiljah

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
6.5.2008 10:18:02   
larisa
Dannnn,

meni pa neki cajt nagaja, ga kar ni in ni, da bi čvekala user posted image . Se vidi da se začenja poletje in da šibamo okrog, če se le da user posted image .

Sem nova lastnica mirene in me skos nekaj boli pa špika, pa kar močno krvavim. Upam, da je to vse normalna posledica vstavljanja in delovanja mirene user posted image user posted image

Sem vidla da ste se menile za oranžerijo. Jutri imamo mi ob 9h razvojno, pa ne vem kdaj bomo končali, ampak, če bi blo v doglednem času, bi se potem pridružila, ampak ne se name ozirat, ker nisem ziher kaj in kako bo na pregledu in kolk bom potem sploh kam za it!user posted image . V četrtek pa ziher ne morem ker imamo ob 11h telovadbo z dojenčki, tako da je to ravno taka ura da ne bo šlo. user posted image
Glede papice za Ello in Dolenjko, pa predlagam da greste v Buon Piato v Mengšu, če ne poznate, pa povejte da vam razložim kje je. Je ful dobro za papat (picerija&špageterija).

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
6.5.2008 10:24:27   
ella79
glede oranžarije... ve k ste bolj zasedene povejte kdaj se zmenmo.

dolenjka kaj sedaj? midve greva na teren dokler je še sonček

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
6.5.2008 10:27:32   
itata
dan,
spet slabo spanje. jakoba tolk glava srbi, da se zbuja na 2 ure pa mal joško v usta pa mal zaspi, ampak pol se je pa 2 ure ponoč sam drgnil ob postlo. je še mojga zbudu... pa ves pameten da zakaj je mali spet pri nama. sem rekla matr vola, da ga nikamor ne morem odložit ker je miren sam če ga mam na rami, čim ga dam dol miga k norc in se praska. je bil pol tih pa ves zaskrbljen da kolk ga to srbiuser posted image  ja a res??? ne verjetn sem jaz pokonc od 1h do 4h ker mi paše!! pred tem je blo ok, ker sem mu mal spucala vse skupi v banji, ampak sam z vodo, nič drgnenja ali česanja, pa po 4h je šlo spet ko sem ga mal s kremo po glavi namazalauser posted image  bova šla kar danes k zdravniku, ne bova do jutr čakala... tole je prav muka, da ne omenjam konstantnega visenja na joški...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
6.5.2008 10:28:34   
itata
meni je vseeno a se dobimo jutri ali v čet!! oranžerija. sam določite pa čimprej a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
6.5.2008 10:30:51   
itata
zdej pa spet spi- ponoč je blo očitno res švoh... pa spet na ramiuser posted image  sem ga že enkrat odložila v pojstlo pa se tolk miga in drgne in praska da ni za nikamor....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
6.5.2008 10:31:03   
srečka nosečka
dan,

naša pikica je zaspančkala, jaz pa že po RR čekiram. user posted image  Spet je imela Mala dooolgo noč. Je spala 12 ur v kosu. user posted image  Samo zvečer bo kaj več lahko pojedla, ne pa da je samo predjed zmazala. Pa zjutraj spila samo 100 ml. user posted image  Fuuul malo.

Sem včeraj do 23,30 packala tisto pecivo, ampak se je splačalo. Je fuuul dobro. user posted image
Vreme je tudi pri nas bolj tako tako. Upam, da se zbrihta in se bomo lahko šli potepat. user posted image

larisa - user posted image  za mireno. Jaz še vedno mencam, kaj naj naredim glede zaščite. user posted image  

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
6.5.2008 10:33:01   
srečka nosečka
itata - ubogi Jakob. Ti kar hitro z njim k P. Sigurno mu je zelo neprijetno, če ga to tako srbi. user posted image  - zanj in zate

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.5.2008 10:44:23   
ELMA
Jutroooooo

user posted image user posted image Mi smo danes stari 2 meseca .user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.5.2008 10:45:08   
dolenjka
Ella če si še doma mi pošlji GSM na ZS

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
6.5.2008 10:50:05   
ELMA
Itata  .....   Mi smo svojo včeraj peljali  k zdravniku , tolk je bila tečna ker jo je tolk srbelo.
Zdravnica nam je dala eno kremco je rekla da je proti srbenju .V lekarni so nam jo pripravili ,in ko sem šla po njo je rekla Farmacevtka da je to krema za nego lica ,ne pa proti srbenju user posted image .Da popiz...Ta mala se pa tolk praska , a ja še to je rekla če ne bo bolše nas bo poslala naslednjič k dermatologu , da vide če je alergična na mlek .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
6.5.2008 10:55:59   
dolenjka
Ima katera od elle GSM user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?