|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
5.5.2008 13:39:20   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

O BAMBY  ku-kuc

ej a sta z anajo mele ze 3 posvetovalnico? a je ze pikico dobila? a si/jo bos dala za rotavirus cepit? Kaj pa ostale?

Jutri imava posvetovalnico in če bo vse OK, dobiva tudi pikico in cepivo za rotavirus. Imava pa uro šele popoldan.

Vidim,da sta se lepo imela na Bledu, ker imaš fajn slikce. Se vidi, da Tai uživa user posted image .

srečka nosečka, user posted image za buhteljne. Tvoji smeški so pa res popestrili naš čvek user posted image . Jih že dolgo ni bilo user posted image
dolenjka - našla sem eno dobro slikco zate, sedaj ko imaš Taro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  superca za dolenjko in Taro user posted image user posted image user posted image

elma, krasno pupo imaš user posted image . Za uhančke še nisem razmišljala. Prav gotovo jih ne bomo prav kmalu v ušesek dajali.

buči, sem pokukala slikce od krsta. Super ste!!!
Zaenkrat Anaja čez dan spi še vedno v dnevni sobi pri dnevni svetlobi. Vendar opažam, da vse težje zaspi user posted image . Razmišljam, če jo bom mogla začet v posteljico dajat, če ne bova kje zunaj user posted image .

itata, kar pojdita se res k pediatru pokazat. Sprva sem mislila, da bi lahko imel le suho kožo, ko pa si omenila, da tudi ven teče, se pa moja pamet poslavlja user posted image . Deci so pa itak eni godrnjači! Pri nas je noro, ko se pri kosilu začne mala dret. Takrat naš ati ziher popizdi user posted image . Pol pa mami vstane in malo dvigne, da se njegovo veličanstvo naje, pol jo pa šele on v roke vzame user posted image  user posted image .

dolenjka, Anaja ima tudi zelo suho kožo med lasiščem in se ji kar luskice delajo, podobno prhljaju. Samo vem,da to temenca niso. Zdaj, da bi s čim mazala ne vem. Grem jutri v posvetovalnico, pa bom vprašala, če ne pozabim user posted image .

misar, kati kati, čestitke za mini RD !!!

ella, dober nakup plenic si imela v Avstriji user posted image . Če pride samo 12 centov kos je ful ugodno, še ceneje kot Müllerjeve, ki so 13 centov.
Kako je luštna Zoja in kako lepo se smejčka user posted image . Krasna punčka! Pa kravce tudi lepo že pase.

Vsem, ki ste bile na dopustih, dobrodošle spet doma. Zdaj ste spet polne energije!

Mi smo bili včeraj pa kar doma, ker smo imeli cel popoldne obiske. Ko so eni odšli, so prišli drugi. Anaja je bila kar tečna, ker ni skoraj nič spala. Ko bi bilo treba jest, ni hotela, ker je bila jasno preveč zmatrana. Zato sva peti obrok šele ob pol dveh ponoči jedle. Danes smo pa spet sami. Ati je sedaj na porodniškem dopustu, jaz pa na letnem in sta začela z tastom malce aktivneje spet delat pri bajti. Je treba kar izkoristit, ker je cel dan prost. Tako bo sedaj skoraj 4 tedne, pol bo mogel iti pa nazaj delat, jaz pa naprej na porodniško.
Tim bo šel pa za nekaj dni k mojim staršem, da bova z Anajo malce sami.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.5.2008 13:42:43   
bamby
Sem pozabila omeniti, da sem danes tudi jaz dobila paket od Varne prihodnosti user posted image . Je kar precej stvari notri.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
5.5.2008 13:45:25   
MetiLu
Joj ELLA kok je srčkana s tisto rozi kapico user posted image

No, men je tud uspelo dat par slikc s krsta gor, geslo je še vedno krst user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
5.5.2008 13:53:07   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sem pozabila omeniti, da sem danes tudi jaz dobila paket od Varne prihodnosti user posted image . Je kar precej stvari notri.

sam a ni to sam za tiste, ki rodijo v MB ali CE user posted image
jaz bi potem tudi to mela user posted image user posted image user posted image

meti kako ste bili fletni user posted image user posted image user posted image a je na zadnji sliki tvoja mami? sta si podobni

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
5.5.2008 13:57:09   
MetiLu
Bamby, jaz tamalga zdej tudi čez dan dajem spat v posteljico, ker boljše spi, v dnevni ni več spal tako "dolgo", se mi je zbudil po 20 minutah...

Zdele berem eno razpravo o plenicah, pa me zanima če je katera že sprobala tanove Müllerjeve pleničke. Nekatere so nad njimi čist razočarane, spet druge pa pravijo kok so dobre: podobne naj bi bile pamper active fit, torej tanjše, z elastičnimi trakovi, mehkejše... ne bi rada spet brezveze kupovala, pa če jih je že katera probala, naj mi plis sporoči, če je kakšna razlika od prejšnjih? HVALA user posted image

Moj mali pa spet pančka, je bil včeraj res naporen dan user posted image  je zvečer zaspal šele ob 22.30, pa je spal do 4.30, pa potem do osmih zjutraj, pol sem pa jest vstala, mali je pa po fruštku še eno urco oddelal, pa pol dobre pol urce dopoldan, pa zdele palčkom družbo dela že 1 uro user posted image  neki velik moj fante spi dones  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
5.5.2008 13:58:16   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

meti kako ste bili fletni user posted image user posted image user posted image a je na zadnji sliki tvoja mami? sta si podobni

Jap user posted image

Bamby, jest sem tud mislila, da to sam štajerski konc dobi user posted image  kako si si pa to zrihtala?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
5.5.2008 13:58:49   
MetiLu
ah, kako mi je pa to ratal user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
5.5.2008 13:59:19   
ella79
jaz jo dam čez dan tudi vedno v sobico v poslo spančkat user posted image danes je očitno bolj zaspan dan, k skoz spi, sam vmes popapca, pokakca in previje user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.5.2008 14:00:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ah, kako mi je pa to ratal user posted image  user posted image

to se je tudi meni en dan zgodilo user posted image user posted image user posted image

meti tuki sem jaz tole našla
http://varnaprihodnost.org/contact/index.html

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
5.5.2008 14:02:33   
MetiLu
Še neki mi povejte: jaz sem še pred porodom v lekarni kupila fiziološko raztopino, ki je pakirana v 2 dl pastenki, pa me zanima, če je še uporabna, pa če jo lahko uporabljam namesto Niveinih malih dozic za čiščenje noska in popka, pa kolk časa je lahko odprta? Mi je škoda, da je ne bi ponucala user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
5.5.2008 14:06:46   
MetiLu
o Ella hvala, sem kar izpolnila in poslala user posted image  pa da vidmo, če bomo kej dobili user posted image

Se vidi, da moj tamal spi, k tlele dolgčas pasem user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
5.5.2008 14:07:19   
mary_lou
BAMBY a nisi ti v lj rodila? Kako pa da si paket dobila?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
5.5.2008 14:07:33   
ella79
meti jaz uporabljam fiziološko četudi je odprta malo dlje. Sej sploh ne vem kok časa je lahko user posted image user posted image pa si leče z njo izpiram, pa ni blo nikoli panike, tako da mislim, da če popek s to čistih je čist ok

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
5.5.2008 14:08:32   
ella79
meti a si kraj rojstva kaj napisala, k ni zravn zvezdice, pa ni obvezno

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
5.5.2008 14:15:55   
MetiLu

Ja sem ja, sam sem razmišljala, da če ne bi bila blond, ga najbrž ne bi user posted image  user posted image  user posted image

No, a katera zna povedat za tanove müller pleničke?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
5.5.2008 14:20:04   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ja sem ja, sam sem razmišljala, da če ne bi bila blond, ga najbrž ne bi user posted image  user posted image  user posted image

No, a katera zna povedat za tanove müller pleničke?

jaz sem tudi kar poslala user posted image user posted image user posted image

nam prejšnje niso odgovarjal, ker je dobila rdečo rito, drugače bi bile čist ok
pomoje najbolje da sprobaš user posted image itak enmu nekaj paše, drugemu spet nekaj
je pa res zoprno k je treba cel paket kupit, jaz bi jih sam za en da splobala, da bi vedela če so OK. Sam kaj ko to ni možno user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
5.5.2008 14:20:30   
itata
noče naju zdravnica vzet danesuser posted image  jutri verjetno ne bo šla, ker ima ambulanto - to pomeni bolane otroke... v sre šele verjetno. babca je prišla pogledat pa pravi da njej bolj kot alergija zgleda, ampak da bo moral dermatolog pogledat in verjetno testirat na kaj... ker ima po čelu rdeče flekce tudi in se širijo...
mu bom vseen namazala in spucala pol ko se zbudi, ker mu paše in da se ne bo drgnil ponoč tolk ob rjuho ker ga srbi očitno... mah bedauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
5.5.2008 14:22:19   
ella79
itata zakaj pa vaju danes noče vzet user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
5.5.2008 14:28:50   
bamby

sam a ni to sam za tiste, ki rodijo v MB ali CE user posted image
jaz bi potem tudi to mela user posted image user posted image user posted image

Sem gledala, da je samo za une, samo sem vseeno izpolnila obrazec. Pol so me pa poklicali, pa sem na eno anketo odgovarjala, pa še ena naj bi se baje enkrat oglasila, da mi nekaj predstavijo user posted image .

meti, kako mladostno mamo imaš user posted image . Pa torta je zelo lepa, pa sploh ste vsi fajn user posted image . Fiziološko imam pa jaz kar pol litrsko, pa jo vsi za vse uporaljamo.

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

BAMBY a nisi ti v lj rodila? Kako pa da si paket dobila?

Sem kar izpolnila in čakala in si mislila, kar bo pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
5.5.2008 14:30:25   
itata
ker ima sistematske - enomesečnike - pa ma gužvo... kr neki. da lahko grem pa k eni drugi zdravnici - sam ta ma pa tud bolane otroke danes ćez. jakob pa ni tko bolan pa nočem da visi med bolanimi, da res kej ne ujame...
mah sej tko kritično verjetno ni. lahk pa jutr pridem ob 17h, ko ima tud enga tromesečnika za cepljenje, če se mi tko mudi - je rekla... bom vidla. sam med bolane ga res raj ne bi
zdej klele leži zraven mene na kavču in spi - končno mal dalj spi pa še to se skoz (leži na hrbtu) vsake par minut tko z glavo podrgne po kavču... zihr ga srbi tole - sem probala slikat pa se fuuul slabo vidi...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
5.5.2008 14:35:54   
ella79
sam to more Jakoba potem res srbet, če se sam drgne user posted image bošček user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
5.5.2008 15:05:45   
itata
evo tko zgleda album izpuščaji, geslo izpuščaji
drugače pa veseljak pri 3 mesecih, geslo jakob5

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
5.5.2008 15:13:20   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pina, kako in s čim si že ti to z Mustelo na brzaka rešila user posted image

dolenjka, jaz mam od Mustele kremo za temenca in navaden šampon od Mustele. In temenca so pri nas skoraj zginila. Sem pa tam se še pojavijo pa namažem in je bolje. Vsekako r priporočam. Nam olje ni pomagalo.

Evo midve sva nazaj. Kolki so ok, tako da nam ni potrebno več široko povijat. Pol sva šli še po pelenice. Pri nas v Kopru je pa Muller čisto prazen. Sem komaj našla en mali paket pelenic.user posted image  Če pa praite, da so v DM tudi nemške bom šla v četrtek kupit en jumbo paket.

MEti, jaz teh novih nisem še sprobala. PRavijo pa da so super. Bomo kmalu probali. Sedaj smo na pamperskah, ker so nam mullerjeve št.3 premajhne, 4 pa pri njih štarta z 9 kg in  se bojim da bi ji bile prevelike. Pamperske pa št. 4 štarta od 7 kg.

Sem pogledala slikice si so super lepe. Janez je bil prov pridkan. pa tilen je tudi lep.

Naša pa je zdej prvič zaspala. Ni treba da ovem kako se je celo dopoldne drla. Za znoret. Sem jaz tako utrujena, da bi sedaj šla kar malo palčke lovituser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
5.5.2008 15:34:21   
buči
itata, Jakoba pa mora to sigurno srbet, a ne? Bogec! user posted image user posted image  Samo jaz pa ne bi čakala, da se bo gospa pediatrinja spomnila in vaju sprjela. Bi šla pa k dežurnemu.

meti, Janez je bil pa luškan. Lepo, da ste se imeli fajn. pri nas je pa župnik malo zafrknil ... Namesto, da bi bil našemu zavetnik sv. Tilen, mu je za zavetnika "izbral" sv. Valentina. No, tako imava s Tilnom skupaj god 14. februarja. user posted image  Pa saj v bistvu je vseeno. Imata pa tudi ati in Aljaž na isti dan god. Sta kar oba krščena na Andreja, ker njuna imena nimata povezave s kakšnim svetnikom.

Dolenjka, daj poglej prosim v tisto tvojo čarobno knjigo, če je kje razlaga imena Tilen, ker je po 4 mesecih še nisem našla.

S Tilnom name je celo uspelo biti malo več kot pol ure na sprehodu. Zdaj ga moram pa še k fotografu spravit, da grem jutri naredit - končno - osebno zanj. A mogoče katera ve, če tudi v primeru, da daš osebno zamenjat, pa je še veljavna (Aljažu bi dala naredit novo, ker je na sliki star 5 tednov in so naju že opozorili, da si ni podoben - Hrvati seveda), plačaš dvojno ceno (kot v primeru, če jo izgubiš ali poškoduješ?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
5.5.2008 15:36:10   
buči
ella, ampak ti pa hitreje klepetaš kot jaz. Do prejšnjega tedna sem bila 100 za tabo, pa si mi spet ful pobegnila. Bo bolje, da se dobimo v Oranžariji, a ne? Sreda ali četrtek? Povejte, da si avto zrihtam ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?