bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou O BAMBY ku-kuc ej a sta z anajo mele ze 3 posvetovalnico? a je ze pikico dobila? a si/jo bos dala za rotavirus cepit? Kaj pa ostale? Jutri imava posvetovalnico in če bo vse OK, dobiva tudi pikico in cepivo za rotavirus. Imava pa uro šele popoldan. Vidim,da sta se lepo imela na Bledu, ker imaš fajn slikce. Se vidi, da Tai uživa . srečka nosečka, za buhteljne. Tvoji smeški so pa res popestrili naš čvek . Jih že dolgo ni bilo dolenjka - našla sem eno dobro slikco zate, sedaj ko imaš Taro superca za dolenjko in Taro elma, krasno pupo imaš . Za uhančke še nisem razmišljala. Prav gotovo jih ne bomo prav kmalu v ušesek dajali. buči, sem pokukala slikce od krsta. Super ste!!! Zaenkrat Anaja čez dan spi še vedno v dnevni sobi pri dnevni svetlobi. Vendar opažam, da vse težje zaspi . Razmišljam, če jo bom mogla začet v posteljico dajat, če ne bova kje zunaj . itata, kar pojdita se res k pediatru pokazat. Sprva sem mislila, da bi lahko imel le suho kožo, ko pa si omenila, da tudi ven teče, se pa moja pamet poslavlja . Deci so pa itak eni godrnjači! Pri nas je noro, ko se pri kosilu začne mala dret. Takrat naš ati ziher popizdi . Pol pa mami vstane in malo dvigne, da se njegovo veličanstvo naje, pol jo pa šele on v roke vzame . dolenjka, Anaja ima tudi zelo suho kožo med lasiščem in se ji kar luskice delajo, podobno prhljaju. Samo vem,da to temenca niso. Zdaj, da bi s čim mazala ne vem. Grem jutri v posvetovalnico, pa bom vprašala, če ne pozabim . misar, kati kati, čestitke za mini RD !!! ella, dober nakup plenic si imela v Avstriji . Če pride samo 12 centov kos je ful ugodno, še ceneje kot Müllerjeve, ki so 13 centov. Kako je luštna Zoja in kako lepo se smejčka . Krasna punčka! Pa kravce tudi lepo že pase. Vsem, ki ste bile na dopustih, dobrodošle spet doma. Zdaj ste spet polne energije! Mi smo bili včeraj pa kar doma, ker smo imeli cel popoldne obiske. Ko so eni odšli, so prišli drugi. Anaja je bila kar tečna, ker ni skoraj nič spala. Ko bi bilo treba jest, ni hotela, ker je bila jasno preveč zmatrana. Zato sva peti obrok šele ob pol dveh ponoči jedle. Danes smo pa spet sami. Ati je sedaj na porodniškem dopustu, jaz pa na letnem in sta začela z tastom malce aktivneje spet delat pri bajti. Je treba kar izkoristit, ker je cel dan prost. Tako bo sedaj skoraj 4 tedne, pol bo mogel iti pa nazaj delat, jaz pa naprej na porodniško. Tim bo šel pa za nekaj dni k mojim staršem, da bova z Anajo malce sami.
|