|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
5.5.2008 19:38:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zdej pa še malo, pa pade tečaj plavanja user posted image , tečaj vlečenja cice user posted image  in maratonski izlet v deželo palčkov user posted image  user posted image  user posted image

kdaj se to pri vas začne? jaz morm še eno uro počakat, pa bi mi tvoja družba čist prav prišla user posted image user posted image
vmes bom sam gresek skuhala in ga seveda popapcala

Pri nas se konča, ko se pri vas začne user posted image  Danes je bila ekstra koma in smo štartali 18.30 in je zdaj že skoraj na cilju (Palčkolandija user posted image  ), drugače pa štartamo 19.00, ker kasneje ne gre, ker je komirana user posted image

A si se nabasala z gresom? Jaz se bom pa s sladoledom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
5.5.2008 20:00:25   
ella79
jencili user posted image user posted image user posted image sej bo to taju kmal v navado prišlo

dolenjka sem se nabasala z gresom, sam si mi s sladoledom skomine naredila, tako da... sam še Zojo do cilja spravim user posted image user posted image zdej je na levi zizi, pa pomoje bo še desno treba načet user posted image user posted image user posted image potem pa kupček in v postlo. Jaz pa na sladoled user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.5.2008 20:11:54   
mary_lou
VAV jest sm pa dons Taija prvič kopala v čebričku  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kok je užival sm dala fotke v album  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
5.5.2008 20:17:42   
ella79
sam se res vidi da je tai neskončno užival user posted image user posted image user posted image a že sam glavo drži 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
5.5.2008 20:22:54   
mary_lou
Ze ja kaksne 2 dni ze cist sam

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
5.5.2008 20:28:47   
ella79
uuu to je pa zgodaj user posted image user posted image user posted image
a ti bi prišla v sredo do oranžarije?
naša bejba že spančka, jaz si grem pa po sladoledek user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
5.5.2008 20:33:09   
mary_lou
Cist nic ne morem obljubit, bi rada prsla ja sam ne vem kako bom s casom ker mam pulmologa sm med nosecnostjo astmo dobila, tko da mam pregled, vi se kr zmente nc se name ozirat pa ce bom lahko pridem

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
5.5.2008 20:39:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

VAV jest sm pa dons Taija prvič kopala v čebričku  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kok je užival sm dala fotke v album  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se prav lepo vidi, da je Tai neskončno užival. user posted image
Sem pokazala še slikce mojemu user posted image  in je skrajni čas, da to nabavimo še mi.
Mi je tisto šlepanje banje v Lanino sobo čisto odveč. Tako, pa bo verjetno lažje.
Kateri čebriček pa imaš?

Naša je po večerni paniki zaspal z minimalno večerjo. user posted image  Živce mi kravžlja že zdaj, kaj šele bo. user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
5.5.2008 20:43:27   
mary_lou
A ves da ne vem sm ga dobila za darilo pa nic ne pise gor od katere firme jeuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
5.5.2008 20:51:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Madonca, saj se res vidi, kako noro uživa user posted image . Pa Tai kar tako samostojno sam sedi user posted image . Kar ne morem verjet, kako je močan.

Ne vem, če je sploh kaj važno, katere firme je user posted image . Po moje so vsi isti.

Meni pa tamala spet ni hotela jest. Je imela malo krčkov, pa še pokakala se je. Pa sem namesto, da bi ji težila s flašo, raje kopel pripravila in sva šli predčasno v banjo. Je ful uživala. Je pa kmalu začela roke v usta tiščat, zato sva tudi kar hitro zaključili. Je pol kar zmazala flaško, čeprav je bilo sprva kar nekaj težav. Pol je bila pa čisto pridna v ležalniku, kar naenkrat jo je pa nekaj uklalo in je spet začela jokat. Pa sva se malo ponosili in je še en kupček podrla, ene 2x prdnila, pa sem ji malo Lefaxina dala na dudo in sem jo kmalu nesla spat, ko se je enkrat umirila. Sem jo zaslišala še enkrat nekaj malega pojokat, samo zdaj je kar tiho user posted image . Upam, da je že zaspala.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
5.5.2008 20:55:15   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ne vem, če je sploh kaj važno, katere firme je user posted image . Po moje so vsi isti.

Imaš prav, bom malo samo cene prečekirala.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
5.5.2008 21:00:11   
srečka nosečka
bamby - sta si Anaja in Lana zelo podobni. Kar se papanja tiče. user posted image  Naša očitno fejst gleda na linijo, da ji je ljubo hodit brez večerje spat, ali pa poje res minimalno. user posted image  
Mah sem si rekla, da se ne om jezila!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4387
5.5.2008 21:24:57   
jencili
ja, ella res bi blo fajn, ce bi Taju to prišlo v navado, samo se bojim, da nam še ke neki manjka do te navadeuser posted image user posted image .
To je blo bolj slučajno na morju, doma pa mamo spanje tm okoli 4-5 ur prvo rundo, pol naprej pa itak samo na tri. Tko da, bo zgleda treba še malo počakat. Sicer se pa tolažim s tem, da smo tri tedne mlajši od vasuser posted image . Ima nade...user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 4388
5.5.2008 21:37:22   
Februarka08
Oh, mi pa spet ne vem kdaj bomo zaspali.user posted image Jo zdele moj neki uspava, da grem jaz pod tuš...
Mary_lou vidim, da Tai res super uživa.user posted image In res je že fant da se reče.user posted image
Nič, grem se stuširat, lepo čvekajte še naprej, se beremo jutri.

Aja, pa hvala za komplimente.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
5.5.2008 21:41:43   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - sta si Anaja in Lana zelo podobni. Kar se papanja tiče. user posted image  Naša očitno fejst gleda na linijo, da ji je ljubo hodit brez večerje spat, ali pa poje res minimalno. user posted image  

Kolikokrat na dan pa Lana je? Mi smo začeli prakticirat 5x na dan, pa se dosti boljše obnese kot prej 6x user posted image . Okoli 23h ji bom še enkrat dala jest, pa bo do jutra mir. Drugače pa tudi Anaja eno manekenko že špila user posted image . Me zanima, kako bo jutri v posvetovalnici, ko jo bodo stehtali user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4390
5.5.2008 21:48:04   
ella79
jencili vse to še pride user posted image mi je soseda pravla, da se je njihova konstantno na 2-3 ure zbujala do 9  meseca user posted image men bi se zmešalo user posted image sedaj ko je mala stara 1,5 let, pa se 'le' 1x user posted image

februarka, a če jo v postllico položita ne zaspi? kaj jo morš potem gor pa dol nosit in ujčkat, pa k že čist trdno spi, jo položita v postlo user posted image

bamby še mene zanima kok je Anaja pridobila na teži. Mi imamo pa drugi teden posvetovalnico, pa me prav zanima kok ma naša kg. Sigurno več kot 6 user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 5.5.2008 21:49:33 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
5.5.2008 21:49:24   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Kolikokrat na dan pa Lana je? Mi smo začeli prakticirat 5x na dan, pa se dosti boljše obnese kot prej 6x user posted image . Okoli 23h ji bom še enkrat dala jest, pa bo do jutra mir. Drugače pa tudi Anaja eno manekenko že špila user posted image . Me zanima, kako bo jutri v posvetovalnici, ko jo bodo stehtali user posted image .

Odvisno, včasih tudi samo 5x na dan. Zjutraj oz. dopoldan je bolj pogosto. Recimo ob 7,00, pa spet ob 8,00. Čisto različno. Sicer pa mi še vedno kombiniramo flaško in joško. Ker, če bi jo samo dojila, bi jedla še manj. Takoj na joški zaspi.

Bomo videli, kako bo, ko bomo začeli uvajat GH. Morda ji bo ta bolj teknila. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
5.5.2008 21:53:44   
srečka nosečka
bamby - sem se spomnila, da smo par dni nazaj, jo hranila samo na flaško. Sva hotela res vedet koliko poje. Tisti dan je spravila skupaj 590 ml user posted image  Noro malo. Pa ne vem, če je na joški pojedla še kakšnik 50ml. Vse skupaj bolj bogo.
Jedec res ni po meni.user posted image Jaz non-stop nekaj meljem in skoz sem lačna. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4393
5.5.2008 21:56:05   
Marusah
mary_lou mi imamo tudi tak čebriček. Srečka nosečka-je od TommyTub-a. V Baby centru stane okrog 20Eur.

Sploh ne moreš verjet kuk otročki uživajo v njem dokler ne probaš. Se ti zdi, da je mali čist zgužvan noter...a njemu to prov pašeuser posted image  Sam naš je še malo bolj štorast z glavo, tako, da mu jo še ves čas podpiramuser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 4394
5.5.2008 21:57:57   
Marusah

Jedec res ni po meni.user posted image Jaz non-stop nekaj meljem in skoz sem lačna. user posted image  

user posted image user posted image user posted image  kam kej devaš hrano, sej te skoraj nič ni skupaj user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
5.5.2008 22:05:39   
Marusah
Kuk so malčki zdej že napredni, a ne?
Mary_lou tvoj Tai že sam glavo drži pokonci. Jaka od Janey bo pa vsak čas se kr sam že vsedeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
5.5.2008 22:13:29   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

user posted image user posted image user posted image  kam kej devaš hrano, sej te skoraj nič ni skupaj user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - potošim vse sproti. Največ mi ma mala z njenim večerni dretjem pobere.
Pa zvečer sem puna energije. Evo me sedaj - pečem sočne kokosove kocke. user posted image

user posted image

Upam, da ratajo, da ne bom zastonj bedela še 2 uri. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
5.5.2008 22:15:02   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Kuk so malčki zdej že napredni, a ne?
Mary_lou tvoj Tai že sam glavo drži pokonci. Jaka od Janey bo pa vsak čas se kr sam že vsedeluser posted image user posted image user posted image

Naša že tudi skoraj sama drži glavico pokonci. Rabi res minimalno podporo, oz. jo še midva čuvava.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
5.5.2008 22:20:09   
ella79
srečka nosečka, tole pa zelo slastno zgleda user posted image user posted image dej še recept pripopaj user posted image user posted image hvala
naša tudi že skoraj sama glavo drži, sam nočem kej preveč prehitevat dogodkov user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4399
5.5.2008 22:31:10   
srečka nosečka
ella - http://www.sladkosned.net/category/socna-peciva/ 
Potem pa jamram, da še nisem nazaj na svojih kilah, ko pa samo na take dobrote mislim. user posted image
Se tolažim, da bom začela bolj pazit, ko neham dojit. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

simobil ali tuš
ROŽICI

zanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?

tuš (19%)

mobitel (33%)

simobil (43%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!