|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
5.5.2008 15:38:09   
buči
mery_lou, a ste vi zdaj ok s cuclji? Je Tai zdaj normalno?

bamby, kaj zdaj vi izvajate z dopustom in porodniško? A si morala prekinit porodniško, da ti dopust ne propade?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
5.5.2008 15:43:15   
dolenjka
Buči, žal ni Tilna med imeni user posted image

Naša carica pa danes ni kot Zoja in je že od 11h budna, jaz pa klovneso špilam, pa papava skupaj, pospravljava, likava... Zdajle grem kuhat - danes bodo rezanci (pol jajčnih in pol špinačnih) z bučkami in lososom user posted image  
A katera ve, če lahko dimljenega jem, al je boljš da navadnega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
5.5.2008 15:52:04   
dolenjka
Sem že dopoldan prečekirala slike krsta - vsi ste bili zelooo lepi user posted image  user posted image  user posted image

Itata, meni tole deluje kot alergija, sem jo spremljala pri nečaku in je zelo podobno user posted image  Kot pa je že Larisa napisala, nočem preveč pametovat, bi pa na tvojem mestu jaz kakšno pametno pediatrinji povedala user posted image

Pinči tenksi! Zgleda da je danes tak dan, da ne spijo tisti, ki običajno spijo (no, Zoja je seveda spet izjema user posted image  ) Našo zdaj počasi, počasi,počasi, počasi zmanjkuje user posted image

A mam lep avtar? user posted image  user posted image  user posted image  Srečka nosečka hvala! user posted image

Aja, za oranžarijo imam pa jaz samo v sredo cajt, ker v četrtek in petek ima moj dopust in bomo seveda skupaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče nam bo uspelo it v Arboretum, ko ne bo gužve in na morčita za 1 dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
5.5.2008 15:53:50   
ella79
buči sej lahko pa midve mal čvekava, če te skrbi da ti bom preveč naprej ušla. Mah pri gori perila za zlikat mi je dolgčas user posted image user posted image user posted image zoja pa že od enih spi user posted image jaz bi pa tako rada šla že vozičkat, ker se je sonček pokazal
jaz zagotovo ne bi šla osebno menjat, če je še veljavna. To je problem ne vem koga, da je sploh potrebno tako majhne user posted image slikat za dokument, ki velja 5 let.
v moji knjigici pa je Tilen - ime se je uveljavilo v zadnjih letih, potem ko je bilo desetletja skoraj pozabljeno. Izhaja iz imena Egidij, ki mu lahko sedimo vse do grških korenin, kjer je pomenilo 'kozja koža', iz katere so izdelovali ščite.
Men je vseeno kateri dan se zmenmo. Je pa mislim da za sredo napovedan sonček user posted image

dolenjka pomoje lahko mal dimljenega sirčka. Jaz sedaj parmezan že čist jem in je tudi čist ok. Mi pa nimamo širokih rezancev z lososom user posted image user posted image user posted image ej, a maš to uga iz konzerve, k je reklama user posted image kakšen jeuser posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
5.5.2008 15:56:01   
ella79
dolenjka user posted image user posted image super sta vidve s Taro na avtarju user posted image user posted image

a potem se za sredo zmenmo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
5.5.2008 16:00:01   
dolenjka
O Ella stara sablja, pa kje si ti? user posted image  user posted image  user posted image

Ne, losos ni iz reklame, je iz trgovine user posted image  user posted image  user posted image  Je pa tisti, ki ga oglašujejo na TV user posted image  Vzela sem vse tri "okuse" - v lastnem soku, v olivnem olji in dimljenega, pa je že čas da sprobam user posted image  Bom 1 bučko pretenstala, pa lososa zraven vrgla in mal smetance not vlila pa čez pisane rezance vlila. Da ne bo moj rekel, da se sam po oštarijah vlačmo. Danes sem iber gospodinja, od likanja pa do kuhanja, to se že dolg ni zgodil user posted image  No, sej pol bom pa cel teden zmatrana user posted image

Ella, kje bomo pa jedle po oranžeriji? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
5.5.2008 16:04:09   
ella79
jaz že cel dan F5 stiskam, pa nobene čveke user posted image user posted image user posted image naša bejba še kar spi, pa tak sonček je zunaj user posted image

bo larisa povedala kje je kaj dobrga za naju gurmanke user posted image user posted image user posted image bi pasal kej ja user posted image user posted image drugač se bova pa do kavala zapeljali user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
5.5.2008 16:06:40   
Februarka08
No, pa sem vas končno ujela...user posted image Sam preden bom tole objavla, boste spet ušle k morm z eno roko pisat.
Buči in Meti super ste pri krstu. Lepe fotkice.user posted image Ella, Zoja je en sam srček. Pa na zadnji sliki je ful teb podobna se mi zdi.user posted image
Midve sva ble dons že u šopingu, sem mogla v Müllerja po mleko pa mal po špecerijo ipd. in sem spet lažja za 100€.user posted image user posted image Pa to ni res... Larisa je bla pridna, saj kdaj pa ni v vozičkuuser posted image , sam jest sem komaj trogala voziček in vreče do avta. Pol mi je pa tud še doma naprej lepo spala, tako da sem lepo v miru kosilo nardila in vse pospravila.user posted image To je zelo malokrat da mam mir.user posted image Tud jest nič ne dajem rolet dol čez dan, saj jih nimam kej, ker tamala spi samo v vozku.
No, mi mamo pa krst 15.6.,user posted image 15.5. pa ene priprave.user posted image Pa 16.5. imam svečano podelitev diplomeuser posted image , pa še ne vem kaj oblečt.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
5.5.2008 16:18:01   
mary_lou
BUCI Tai je zdej ok s cuclji jih ma kr nekej k sva jih midva scuzala, sam vseen od une stavke naprej obcutno manj poje, bomo vidl kaj bo na posvetovalniciuser posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
5.5.2008 16:34:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz že cel dan F5 stiskam, pa nobene čveke user posted image user posted image user posted image naša bejba še kar spi, pa tak sonček je zunaj user posted image

bo larisa povedala kje je kaj dobrga za naju gurmanke user posted image user posted image user posted image bi pasal kej ja user posted image user posted image drugač se bova pa do kavala zapeljali user posted image user posted image

Sej tam je kar nekaj pizzerij in špageterij, Mengšu in Trzinu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
5.5.2008 16:58:40   
ella79
katera še pride v sredo do oranžarije?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
5.5.2008 17:04:33   
Februarka08
Evo, sem dodala ful novih slikic, že dolgo nisem nič, user posted image zdaj grem pa tamali rito previt ker se je pokenjala kot tavelka.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
5.5.2008 17:16:36   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, kaj zdaj vi izvajate z dopustom in porodniško? A si morala prekinit porodniško, da ti dopust ne propade?

Točno tako. Jaz zdaj koristim še lanski dopust, ker ga nisem mogla koristit, ker sem bila na bolniški, pa še tistih 10 dni letošnjega, ki bi mi v primeru, da ga ne bi porabila, propadel user posted image . Ga pa raje skoristim, kot da ga jim pustim, pa je on še na moj račun doma user posted image . Oni na žalost tudi nič ne šenkajo user posted image . Ponavadi se zmerom zmotijo v njihovo korist user posted image user posted image .

dolenjka, zdaj pa rolaš z novim avatarjem user posted image user posted image user posted image . Vama (tebi in Tari) je kar podoben, glede na prejšnjega user posted image .
februarka, fajn slikce. Kolk je Larisa že zrasla user posted image . Vidim, da imaš eno tudi iz Volčjega potoka.

Mi trije smo bili pa prej v trgovini. Je začel še dež padat user posted image . Sem imela namen, da bi pol ostali malo zunaj, pa ni bilo za zunaj bit. Zdaj je pa sonček, ampak čakam na Anajino uro, da bo jedla. Najbrž da nam pol ne bo več ven za it, ker bo že toliko ura, pa še ata po Tima pride. Pa ocvirkovco mi bo prinesel, ker jo zdaj mama peče, da jo bosta imela jutri moja delavca za zraven kosila.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
5.5.2008 17:37:56   
srečka nosečka
Ufff, to vreme, saj ne ve kaj bi, malo dežuje user posted image , pa malo sonček. Naju je na šetnji ploha presenetila. Ni bilo panike, sva bile s kolegico in v miru spile do konca user posted image , he he, to bova drugič.

Meti - kako ste bili luštni na krstu  user posted image

dolenjka -   user posted image  kako lep avatar user posted image ,

ella - daj mi povej formulo , da bi Lana še čez dan malo več user posted image , kot pol ure. To, da je prava lepotička, pa ti tako ali tako ne rabim povedat. user posted image

Glede Mullerjevih plenic - jaz jih zagotovo več ne kupim , ker si mi fuuuul predebele user posted image . Bom sprobala nove samo, če prej dobim kakšno. Celega paketa pa ne bom kupila. Pampers so mi zakon - user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
5.5.2008 17:47:49   
ajči bajči
kdaj ste ve začele frutke dajat vašimuser posted image ker mi smo zdaj 4 mesece pa nisem sigurna če že lahko kašice pa frutke.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
5.5.2008 18:16:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ajči bajči

kdaj ste ve začele frutke dajat vašimuser posted image ker mi smo zdaj 4 mesece pa nisem sigurna če že lahko kašice pa frutke.

Pri vas je pa vsak dan drugače user posted image  Nekaj dni nazaj si za prijateljico spraševala enako, le da je imel takrat user posted image  3,5 mesecev user posted image  A ti je mal dolgčas user posted image  

(odgovor članu ajči bajči)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
5.5.2008 18:19:10   
dolenjka
No tako, dan lahko ocenim z odlično oceno, če izpustim, da mala pandica ni skoraj nič spala user posted image

Jaz sem speglala vse v 0, tudi 2 stroja, ki sem jih danes oprala. Posoda od kosila se že pere v pomivalcu, pa še posteljnino sem dala prat, ki sem jo včeraj menjala, pa še carica je bila na sončku več kot 1 uro user posted image  user posted image  user posted image
Zdej pa še malo, pa pade tečaj plavanja user posted image , tečaj vlečenja cice user posted image  in maratonski izlet v deželo palčkov user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
5.5.2008 18:21:46   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ajči bajči

Pri vas je pa vsak dan drugače user posted image  Nekaj dni nazaj si za prijateljico spraševala enako, le da je imel takrat user posted image  3,5 mesecev user posted image  A ti je mal dolgčas user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas še noben ni star 4 mesece, povprašaj januarčice al pa decembrke user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
5.5.2008 18:23:08   
mary_lou
HEHEHE   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a ves da sm se jest isto sprasvala DOLENJKA ce  je punci  dolgcas

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
5.5.2008 18:23:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zdej pa še malo, pa pade tečaj plavanja user posted image , tečaj vlečenja cice user posted image  in maratonski izlet v deželo palčkov user posted image  user posted image  user posted image

kdaj se to pri vas začne? jaz morm še eno uro počakat, pa bi mi tvoja družba čist prav prišla user posted image user posted image
vmes bom sam gresek skuhala in ga seveda popapcala

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
5.5.2008 18:36:25   
ella79
mary lou a prideš v sredo do oranžarije če se bomo zmenile

februarka sam je larisa res full zrasla user posted image user posted image lepotička je pa itak user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
5.5.2008 18:52:31   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka
ella - daj mi povej formulo , da bi Lana še čez dan malo več user posted image , kot pol ure.

sej veš kako je, več spiš bolj si zaspan user posted image user posted image user posted image
pa sej maš ti čist pridno Lano, ti isto ponoči zelo fajn spi
kje ste user posted image naša spet spi user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
5.5.2008 18:54:03   
ella79
zdej mam pa spet samogovore user posted image user posted image user posted image
morm pazit, da me buči ne dohiti user posted image user posted image user posted image aja pa se marusah mi je za petami user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
5.5.2008 19:23:59   
jencili
ojla,

evo nas spet malo doma. Smo se potepali čez počitnice, smo bli na morčkuuser posted image user posted image user posted image . Taj je užival na sončku, mami in ati pa sta ponosno vozičkala okoli po Umaguuser posted image

Vidim, da ste bile pridne čvekice, tko da itak ne bom uspela prebrat vsega za nazaj.user posted image  No ja...

Taj pa je dons čist koma. Spal je dve uri do 19-ih, zdej sva se podojila in spi dalje. K da revček ne bi spal že par dni, da bi moral not prnestuser posted image
Se morm pa pohvalituser posted image . Je a morju podru rekord v spanju - 8.20 ur. Vem, da to Ella za vaju z Zojo ni nič in se lahko skrijeva, je bla pa mami vseeno čisto navdušena in predvsem spočitauser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
5.5.2008 19:38:50   
MetiLu
Se zna zgodit, da midva v sredo prideva user posted image

Dolenjka, si bla pa pridna dones user posted image  user posted image  user posted image  še k men prid user posted image

Je pa naš palček danes čist preveč spal čez dan, tako da bo najbrž burna noč user posted image  se je zdele zbudil, pa morva še jest pa skopat, pa še malo jest, tako da pred enajsto ziher ne bo zaspal user posted image

Jutri pa če bo volja, se greva pa slikat, pa osebno delat, pa na banko dinarčke od krsta položit user posted image

Sirenica kliče zizike, šibam ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?