Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 15:38:09
|
|
|
|
buči
|
mery_lou, a ste vi zdaj ok s cuclji? Je Tai zdaj normalno? bamby, kaj zdaj vi izvajate z dopustom in porodniško? A si morala prekinit porodniško, da ti dopust ne propade?
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 15:43:15
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, žal ni Tilna med imeni Naša carica pa danes ni kot Zoja in je že od 11h budna, jaz pa klovneso špilam, pa papava skupaj, pospravljava, likava... Zdajle grem kuhat - danes bodo rezanci (pol jajčnih in pol špinačnih) z bučkami in lososom A katera ve, če lahko dimljenega jem, al je boljš da navadnega
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 15:52:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem že dopoldan prečekirala slike krsta - vsi ste bili zelooo lepi Itata, meni tole deluje kot alergija, sem jo spremljala pri nečaku in je zelo podobno Kot pa je že Larisa napisala, nočem preveč pametovat, bi pa na tvojem mestu jaz kakšno pametno pediatrinji povedala Pinči tenksi! Zgleda da je danes tak dan, da ne spijo tisti, ki običajno spijo (no, Zoja je seveda spet izjema ) Našo zdaj počasi, počasi,počasi, počasi zmanjkuje A mam lep avtar? Srečka nosečka hvala! Aja, za oranžarijo imam pa jaz samo v sredo cajt, ker v četrtek in petek ima moj dopust in bomo seveda skupaj Mogoče nam bo uspelo it v Arboretum, ko ne bo gužve in na morčita za 1 dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 15:53:50
|
|
|
|
ella79
|
buči sej lahko pa midve mal čvekava, če te skrbi da ti bom preveč naprej ušla. Mah pri gori perila za zlikat mi je dolgčas zoja pa že od enih spi jaz bi pa tako rada šla že vozičkat, ker se je sonček pokazal jaz zagotovo ne bi šla osebno menjat, če je še veljavna. To je problem ne vem koga, da je sploh potrebno tako majhne slikat za dokument, ki velja 5 let. v moji knjigici pa je Tilen - ime se je uveljavilo v zadnjih letih, potem ko je bilo desetletja skoraj pozabljeno. Izhaja iz imena Egidij, ki mu lahko sedimo vse do grških korenin, kjer je pomenilo 'kozja koža', iz katere so izdelovali ščite. Men je vseeno kateri dan se zmenmo. Je pa mislim da za sredo napovedan sonček dolenjka pomoje lahko mal dimljenega sirčka. Jaz sedaj parmezan že čist jem in je tudi čist ok. Mi pa nimamo širokih rezancev z lososom ej, a maš to uga iz konzerve, k je reklama kakšen je
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 15:56:01
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka super sta vidve s Taro na avtarju a potem se za sredo zmenmo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 16:00:01
|
|
|
|
dolenjka
|
O Ella stara sablja, pa kje si ti? Ne, losos ni iz reklame, je iz trgovine Je pa tisti, ki ga oglašujejo na TV Vzela sem vse tri "okuse" - v lastnem soku, v olivnem olji in dimljenega, pa je že čas da sprobam Bom 1 bučko pretenstala, pa lososa zraven vrgla in mal smetance not vlila pa čez pisane rezance vlila. Da ne bo moj rekel, da se sam po oštarijah vlačmo. Danes sem iber gospodinja, od likanja pa do kuhanja, to se že dolg ni zgodil No, sej pol bom pa cel teden zmatrana Ella, kje bomo pa jedle po oranžeriji?
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 16:04:09
|
|
|
|
ella79
|
jaz že cel dan F5 stiskam, pa nobene čveke naša bejba še kar spi, pa tak sonček je zunaj bo larisa povedala kje je kaj dobrga za naju gurmanke bi pasal kej ja drugač se bova pa do kavala zapeljali
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 16:06:40
|
|
|
|
Februarka08
|
No, pa sem vas končno ujela... Sam preden bom tole objavla, boste spet ušle k morm z eno roko pisat. Buči in Meti super ste pri krstu. Lepe fotkice. Ella, Zoja je en sam srček. Pa na zadnji sliki je ful teb podobna se mi zdi. Midve sva ble dons že u šopingu, sem mogla v Müllerja po mleko pa mal po špecerijo ipd. in sem spet lažja za 100€. Pa to ni res... Larisa je bla pridna, saj kdaj pa ni v vozičku , sam jest sem komaj trogala voziček in vreče do avta. Pol mi je pa tud še doma naprej lepo spala, tako da sem lepo v miru kosilo nardila in vse pospravila. To je zelo malokrat da mam mir. Tud jest nič ne dajem rolet dol čez dan, saj jih nimam kej, ker tamala spi samo v vozku. No, mi mamo pa krst 15.6., 15.5. pa ene priprave. Pa 16.5. imam svečano podelitev diplome , pa še ne vem kaj oblečt.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 16:18:01
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCI Tai je zdej ok s cuclji jih ma kr nekej k sva jih midva scuzala, sam vseen od une stavke naprej obcutno manj poje, bomo vidl kaj bo na posvetovalnici
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 16:34:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz že cel dan F5 stiskam, pa nobene čveke naša bejba še kar spi, pa tak sonček je zunaj bo larisa povedala kje je kaj dobrga za naju gurmanke bi pasal kej ja drugač se bova pa do kavala zapeljali Sej tam je kar nekaj pizzerij in špageterij, Mengšu in Trzinu
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 16:58:40
|
|
|
|
ella79
|
katera še pride v sredo do oranžarije?
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 17:04:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, sem dodala ful novih slikic, že dolgo nisem nič, zdaj grem pa tamali rito previt ker se je pokenjala kot tavelka.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 17:16:36
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči bamby, kaj zdaj vi izvajate z dopustom in porodniško? A si morala prekinit porodniško, da ti dopust ne propade? Točno tako. Jaz zdaj koristim še lanski dopust, ker ga nisem mogla koristit, ker sem bila na bolniški, pa še tistih 10 dni letošnjega, ki bi mi v primeru, da ga ne bi porabila, propadel . Ga pa raje skoristim, kot da ga jim pustim, pa je on še na moj račun doma . Oni na žalost tudi nič ne šenkajo . Ponavadi se zmerom zmotijo v njihovo korist . dolenjka, zdaj pa rolaš z novim avatarjem . Vama (tebi in Tari) je kar podoben, glede na prejšnjega . februarka, fajn slikce. Kolk je Larisa že zrasla . Vidim, da imaš eno tudi iz Volčjega potoka. Mi trije smo bili pa prej v trgovini. Je začel še dež padat . Sem imela namen, da bi pol ostali malo zunaj, pa ni bilo za zunaj bit. Zdaj je pa sonček, ampak čakam na Anajino uro, da bo jedla. Najbrž da nam pol ne bo več ven za it, ker bo že toliko ura, pa še ata po Tima pride. Pa ocvirkovco mi bo prinesel, ker jo zdaj mama peče, da jo bosta imela jutri moja delavca za zraven kosila.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 17:37:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ufff, to vreme, saj ne ve kaj bi, malo dežuje , pa malo sonček. Naju je na šetnji ploha presenetila. Ni bilo panike, sva bile s kolegico in v miru spile do konca , he he, to bova drugič. Meti - kako ste bili luštni na krstu dolenjka - kako lep avatar , ella - daj mi povej formulo , da bi Lana še čez dan malo več , kot pol ure. To, da je prava lepotička, pa ti tako ali tako ne rabim povedat. Glede Mullerjevih plenic - jaz jih zagotovo več ne kupim , ker si mi fuuuul predebele . Bom sprobala nove samo, če prej dobim kakšno. Celega paketa pa ne bom kupila. Pampers so mi zakon -
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 17:47:49
|
|
|
|
ajči bajči
|
kdaj ste ve začele frutke dajat vašim ker mi smo zdaj 4 mesece pa nisem sigurna če že lahko kašice pa frutke.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:16:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajči bajči kdaj ste ve začele frutke dajat vašim ker mi smo zdaj 4 mesece pa nisem sigurna če že lahko kašice pa frutke. Pri vas je pa vsak dan drugače Nekaj dni nazaj si za prijateljico spraševala enako, le da je imel takrat 3,5 mesecev A ti je mal dolgčas
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:19:10
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, dan lahko ocenim z odlično oceno, če izpustim, da mala pandica ni skoraj nič spala Jaz sem speglala vse v 0, tudi 2 stroja, ki sem jih danes oprala. Posoda od kosila se že pere v pomivalcu, pa še posteljnino sem dala prat, ki sem jo včeraj menjala, pa še carica je bila na sončku več kot 1 uro Zdej pa še malo, pa pade tečaj plavanja , tečaj vlečenja cice in maratonski izlet v deželo palčkov
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:21:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ajči bajči kdaj ste ve začele frutke dajat vašim ker mi smo zdaj 4 mesece pa nisem sigurna če že lahko kašice pa frutke. Pri vas je pa vsak dan drugače Nekaj dni nazaj si za prijateljico spraševala enako, le da je imel takrat 3,5 mesecev A ti je mal dolgčas pri nas še noben ni star 4 mesece, povprašaj januarčice al pa decembrke
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:23:08
|
|
|
|
mary_lou
|
HEHEHE a ves da sm se jest isto sprasvala DOLENJKA ce je punci dolgcas
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:23:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Zdej pa še malo, pa pade tečaj plavanja , tečaj vlečenja cice in maratonski izlet v deželo palčkov kdaj se to pri vas začne? jaz morm še eno uro počakat, pa bi mi tvoja družba čist prav prišla vmes bom sam gresek skuhala in ga seveda popapcala
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:36:25
|
|
|
|
ella79
|
mary lou a prideš v sredo do oranžarije če se bomo zmenile februarka sam je larisa res full zrasla lepotička je pa itak
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:52:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ella - daj mi povej formulo , da bi Lana še čez dan malo več , kot pol ure. sej veš kako je, več spiš bolj si zaspan pa sej maš ti čist pridno Lano, ti isto ponoči zelo fajn spi kje ste naša spet spi
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 18:54:03
|
|
|
|
ella79
|
zdej mam pa spet samogovore morm pazit, da me buči ne dohiti aja pa se marusah mi je za petami
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 19:23:59
|
|
|
|
jencili
|
ojla, evo nas spet malo doma. Smo se potepali čez počitnice, smo bli na morčku . Taj je užival na sončku, mami in ati pa sta ponosno vozičkala okoli po Umagu Vidim, da ste bile pridne čvekice, tko da itak ne bom uspela prebrat vsega za nazaj. No ja... Taj pa je dons čist koma. Spal je dve uri do 19-ih, zdej sva se podojila in spi dalje. K da revček ne bi spal že par dni, da bi moral not prnest Se morm pa pohvalit . Je a morju podru rekord v spanju - 8.20 ur. Vem, da to Ella za vaju z Zojo ni nič in se lahko skrijeva, je bla pa mami vseeno čisto navdušena in predvsem spočita
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 19:38:50
|
|
|
|
MetiLu
|
Se zna zgodit, da midva v sredo prideva Dolenjka, si bla pa pridna dones še k men prid Je pa naš palček danes čist preveč spal čez dan, tako da bo najbrž burna noč se je zdele zbudil, pa morva še jest pa skopat, pa še malo jest, tako da pred enajsto ziher ne bo zaspal Jutri pa če bo volja, se greva pa slikat, pa osebno delat, pa na banko dinarčke od krsta položit Sirenica kliče zizike, šibam ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?