HuAnita
|
No, me je ven zabrisalo, ehhhh. Cel dan čakam, da me spusti blizu RR Jančika - mala dva sta fantastična! Kajči se drži kot žegnan! Meggi - eh, jaz čez dan ne gledam kompa, še zvečer ob obilici zabavnejših opravil - trenutno menjava zimskih cot s poletnimi - ne prečekiraam. Sori. Imao pa te dni štalo, glede GD, tako da smo laufamo - parcela, pa domov, ampak haska ni. Ned sosed nam pač ne pusti kopati za elektriko, kaj bomo, nimam pojma, drug pa bo za prekopanje za vodo zahteval..., mislim, za posrat denarja, da ga niti ne upam iti vprašat.... Ampak kmlau pridemo, ok? Piši na ZS Skabi - daj mi povej, medi se vršički že lepo cedijo, ampak jih imam na direktenm soncu - saj se tako dela sirup? Mi smo ga doma, tašča pa pravi, da ne na direkt sonce, ker se potem pokvari...? Izdaj recept, pliiis! Janjea - zdaj vam zdravje špila, ne? Ne, saj ne bova hvalili, ne? Ropotuljica, skuštrana - sta kaj lepega vremena prinesli k nam? MarjanaR - veš kaj! A sem vsaj seksala ali je tip oblečen stal zraven mene?! Sori, si se ne predstavljam, da sekssam s kom drugim, ker še za svojega dedca ni časa, predvsem pa volje
|