gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jest pa pogrešam eno "blondinko", ja kje si se pa zataknila Gruška? Ku kuc, tuki sem ... sem bla celo popoldne spet sama z otroki (smo bli zunaj), pol sem jih pa ob osmih spat spravla, pa mal sem cunje zrihtala ... IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: barika punce, a nobena noče arielovega bona za malo več kot 7 €?????? sem vas že 1x spraševala, pa ni bilo odgovora Mislim da se je takoj ena javila..pa ne vem, če ni to bila Gruška..vem da ena je bila..očitno si spregledala.. Sonchek, to si pa tko povedala, kot da se jaz vedno za vse zagrebem ... PA NISEM BILA JAZ.... Barika, zarad mene komot daš Levčici ... Tannaya, ne ga srat z zdravjem .... zadnjič si se pa zmrdovala, ko sem jaz špinačo jedla ... resno mislim, pazi kaj ješ - čimveč hrane, ki vsebuje železo ... in nasploh čimveč "hrane", ne pa sendviče in bonbone... Sonchek, jaz 12. in 13. ne morem ... kaj pa 14. ali 15.? Sreda, četrtek? U bistvu bi 13. lahko, če se dobimo ob 11ih? Laubica, upam, da izpuščaji čimprej izginejo ... pa da ni škrlatinka (ker zna bit zlo zoprna) ... Ajtak, tud za vaju s Tjašem držim pesti ... A maš netresk za ušesa? Pomaga... Mojga moža tud velikrat bolijo, pa mu pomaga netresk ... Jutri imava P. - cepljenje ... A si vidla Jooly, vse so navalile na tvojga , še na internet so ga šle iskat ... mal pazi, babe so opasne, ti rečem