DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak zdele je bla pr nas cela stala... mali se je jokal skor eno uro skupi, najprej si je neki oci mencal ko da je zaspan, ga polozim on pa v tak jok ko da ga koljem , pa ga dvignem in neha, poskusim spet, ista pesem... no pol ni hotu v lezalnik in nikamor nakar se je spomnu, da tud na rokah ni fajn in se je jokal ze v narocju, zraven pa zvijal, tiscal prste v usta in se dru na ves glas, zraven pa se kasljal in se davil z lastnim jokom... se mi je toook smilu revcek, pa sploh nisem vedla kaj narest, sem probala dat mal caja pa sploh ni mogu pit k se je took joku . Vmes je prsla se stara mama od mojga in je bla cela pametna da ga krci dajejo (pr skor 6h mescih ) in me je delala se ona zivcno, jaz pa malega tko da se je revez dru in jokal... Pol se je tik preden sem zbrala pogum, da bi ji rekla naj gre sama od sebe spokala in ko sem tamalga prnesla v spalnco, sem ga dala na rokah v lezec polozaj in mu mal pela se je koncno umiril in celo zaspal- bozcek, zdej pa spi v pojstlci... Pri nas je popolnoma ista "pesem", sam vročine nima, tko da jutri nesem blato in vodo da pregledajo!! IZVIRNO SPOROČILO: Oranža 1. Aja pa ju3 imava pregled za kolke v KR. 2. Debeluška sm vidla dons v sparovi reklami hladilno torbo za 44,90€ pa priklop se na elektriko. Dej si mal poglej 3. Aja pa ena moja prijateljica te pozna 1. Kdaj pa imaš v KR, kaj pa če pol prideš k meni na eno kavico? 2. A je tvoja torba na tak način? A to lahko priklopiš tudi v navadno vtičnico, al sam v avtu? 3. Katera??? Lani čestitke za prvi zobek... Dajica čestitke za napredovanje , jaz čakam da mine 3 leta po zakonu ! TinTin, jaz jutri raje ne pridem, ker se bojim, da naša ne dobi spet "napad" joka, čeprav zdravnica pravi, da nič ne vidi, bomo jutri videli?! Bom pa prišla robo iskat popoldne, te pokličem, bom šla še v Mullerja! IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Debeluška, kako si opravila pri alergologu? Hvala za vprašanje, ampak ne moreš verjet, NISEM ALERGIČNA NA NIČČČČČ , poslala me je nazaj k dermatologu, kjer sem bila že dvakrat, da naj on pogrunta kaj je, da pa alergija ni 100%!!! Tanayya, pazi na svoje zdravje!!!!!! Pa kdaj povabi na kufe, da se ti pritisk dvigne ! Glede pigmetna se pa meni zdi isto, da sem mi je fulll "potemnil", sam raj nisem nič rekla, sem mislila, da se mi sam dozdeva ! Barika, a maš to mrežo za odrasle? Laubica, men je danes zdravnica rekla, da zdaj razsaja en virus, ki se pojavijo "spuščaji", da nima mogoče to?