rainbow
|
Ojla! Končno malo časa za vas Modrooka, super, da sta doma Ema pa bo kmalu prava korenjakinja Katrin, hvala za spodbudo, bomo videli, kako bo . Mipa smo zdaj dva dni imeli prav gužvo,sem mislila, da bom še kaj za službo naredila, pa nič iz tega. na morju je blo suupperrrr prve tri dni sonček, punci sta se nakolesarili, zbirali školjke, igrali na igralih, metali kamečke v morje; dobili smo malo barve , hrana fina, res lep kraj tudi; no, potem je en dan deževalo, in naslednji pihalo. In super, da smo šli kar takoj ker je bil zelo malo ljudi, naš zadnji dan pa se je kar napolnilo. tako da smo se izognili gneči, tudi na poti nazaj. V petek smo bili v Volčjem potoku, tudi zelo luštno, miljon igral, Enja je bila čist nora na kozličke , včeraj pa sva šla v Ikeo po Enjino posteljo (rezervirano) in en knižnji predal, vrgla sva ven z sobe mojo staro omaro in vse smontirala skupaj, da sem bila zvečer čist fuč. Ampak zdaj je soba čist druga, za punce. Zdaj čakava samo še omaro iz rutarja, v Ikei namreč nimajo pravih dimenzij, potem pa bo. In Enja je danes prvič prespala v veliki postelji , čeprav se je zbudila, ravno ko sem ju jaz šla ponoči pogledat, če sa pokriti in ni hotela spat več tam, seveda. Ampak potem sem jo na finto dobila, in je zaspala. In danes seveda ji čestitam, kako velika punca je. Ok, zvečer se še javim, da vas malo več pokomentiram. lepo nedeljo želim