|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
29.4.2008 12:39:37   
Katrin
Uspelo mi je priti do računalnika user posted image

Modrooka, iskrene čestitke in veliko cartanja ter dobrodošla mala princeska user posted image user posted image user posted image

Rainbow: držim pesti, da se vama sanje uresničijo - nikoi ni prepozno: AKCIJA! user posted image

Ostale vas lepo pozdravljam in želim lepe praznike! Mi smo zdravi (trkam user posted image ) in bomo doma urejali ter se podali na kak enodnevni izlet, če bo sonček user posted image

Uživajte!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.4.2008 13:05:10   
bt08
Ja jaz tud upam,da nama čimprej rata,ker bi tko rada se spet mal cartala,pa uživala ob dojenčku,ker Ožbej se noče več,prav da je že velik fant,da ni dojenček.Držte pesti pounce.user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.4.2008 12:17:22   
Špacka

Spet smo padle na drugo stran user posted image  po praznikih bo boljše user posted image

Ja nič, mi se odpravljamo v Pulo ( grem iskat Mojčco user posted image user posted image user posted image  ), želim vam lepe praznike, kjerkoli že boste in kljub slabemu vremenu, baje user posted image

Adijoooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
30.4.2008 14:52:07   
bt08
Čao!

Kok ste vse pridne pa greste na morje!Mi bomo pa kr doma,bomo mal pospravlal podstrešje,da zmečemo kramo.user posted image user posted image

Sem pa dans tok vesela,ker je Ožbej končno začel kakat v wc.user posted image user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
30.4.2008 14:52:51   
bt08
Aja pozabla sem še

Uživejte na dopustu in lepe peraznike vsem!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
30.4.2008 15:41:01   
ugi
Bravo Ožbej user posted image user posted image user posted image .

Lepe praznike!

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
30.4.2008 16:01:13   
Katrin
U Ž I V A J T E, K J E R K O L I  Ž E  B O S T E user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
30.4.2008 17:49:41   
Skaana
user posted image

na hitrco, sam toliko, da se malce javim. Atenka je že zdrava, le AB še mora do konca pojemat. Je pa že prava mala gospodična s svojo voljo (preveč odraslo) in plenicami user posted image . Jah, zdaj jo imam doma in je brez, ampak sem ravno prejle sušila posteljo. Strateg je takšen, da dol padeš. Včasih se z sam spogledava, ker ne veva, kaj biuser posted image Se pa po drugi strani izvirno sama igra. Zdaj so aktualne kocke in živalce. Priredi jim predstavo, napove točko, potem pa nastopa. Ali pa lutkovno predstavo, si sama izmisli pravljico, živali pa posedi, da jo poslušajo. Potem jim zgradiva iz legokock grad in v njem živita princeska in princ s svojimi konji. Jim daje za jest, dela vlake in lokomotive in vagonov, pa iz kočije in konja user posted image . In pelje muce na izlet. Če se le da, je zunaj na vrtu, danes je sadila rožice, hodila na vrt po zemljo (je rekla, da je eno že presjala, zdaj pa rabi še eno...) Starckov stari pesjak je zdaj njeno kraljestvo. Imel je tako veliko kočo v pokritem pesjaku in zdaj si ona tam dela vse živo.

Alekseja sem zdaj dva dni imela na inhalacijah, ker mu ful piska v pljučih. Ampak upajmo na najboljše. Zdaj sem ukinila še ves kruh in mu je spet boljše glede alergije (očitno dajejo z vzhajanje kvasa malo mleka notri in se pozna user posted image ).

Za prvega maja bomo verjetno tudi kar doma, no malo bi šla na hišo pogledat, ker zaradi bolezni mojih sončkov in odsotnosti dragega že dolgo nisem bila. Sem pa prav vesela, da je moj končno malo doma in smo lahko skupaj. Zdaj je Aleksej ratal tak sonček. No, saj je že prej bil, sam zdaj je še ekstra user posted image .

Barbara.a., jaz tudi želim čim prej user posted image . In seveda bravo za Ožbeja in školjko user posted image . Nas je pa le prehitel user posted image .

Katrin, vse dobro in lepo urihtajte user posted image .

NiLe, lepo za izletek in bravo za vaju z user posted image še enkrat. Super družinica ste user posted image . Ekstra poljubček pa še Lei, da ne bo preveč v skrbeh.

Špacka, tudi ti se imej nadvse lepo v Puli. Pa upam, da ujameš Mojčco user posted image .

Ugi, jaz še kar čakam paket user posted image . Saj bo že, se prav nič ne mudi. Ti kar uživaj čez praznike. Pa upam, da si se naspala.

Martinčkast prvi maj vam želim.

papa

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
1.5.2008 11:46:27   
ugi
Pozdarvljene,

pri nas je malo sonca, pa malo dežja in spet malo sonca ... Moj je šel zdele tečt. Luka pa sestavlja proge in vlake. Je že čez celo dnevno napeljal leseno progo. Zdej je šel pa gor v svojo sobo po še malo tračnic. Ful je dober ko se kar sam igra in skoz komentira zraven. Tudi minuto ni tiho, to ima po atu user posted image user posted image user posted image . Cele risanke zna na pamet od vlaka Tomaža. Vse dialoge pozna.

Včeraj smo pa rezervirali dopust, gremo za en teden na Karpatos. Komaj že čakam. Gremo od 5. do 12. junija. Smo v hotelu, sva pa vzela samo nočitev z zajtrkom.

Zdele je pa Luka prišel pomagat pritiskat na računalnik user posted image  
pa-pa

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
2.5.2008 12:55:48   
ugi
Danes pa sama sebi odgovarjam user posted image user posted image user posted image . Ampak smo bili že čisto na koncu prve strani. Tako, da ne bomo na drugo stran padli, nas bom malo dvignila.

Evo, danes smo vsi spali do 8ih user posted image user posted image user posted image  smo se ful odpočili. Dopoldne sta mojedva fanta že vse rožice zunaj presadila. Zdej naša škarpa, kjer imamo skalnjak (no počasi nastaja), že zelo lepo zgleda. Moram malo poslikat. user posted image

Skaana: Ne se preveč sekirat zaradi prahu, sicer je mene tudi groza, ker se tako hitro nabere. Ampak kaj čmo. user posted image  Kako je Aleksej? Upam, da je bolje. user posted image user posted image user posted image

Zdele greva pa z Lukom na sprehod z vozičkom, da bo malo zaspal.

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
2.5.2008 13:40:33   
Skaana
user posted image

Ugi, jaz sem tud tu,

Atena pri sosedih skače na trampolinu - tavelikemu. Ne moreš verjet, kako spretna je že. Aleksej pa spi. Včeraj mu je še piskalo v prsih, zato sva dobila še Fenistil kapljice. Verjetno je res alergija user posted image . Zdaj izgleda boljše. Komaj čakam na ponedeljek, da končno začne pediatrinja delat.

No, grem še spakat, da potem ko se zbudi zdrvimo na hišo. Ko pa je takoooo lep dan user posted image

Sonček.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
2.5.2008 17:51:23   
bt08
Da se mal na hitro javim.Mi smo tud i kr doma,smo včerej mal pospravljali.
,dans pa smo kr cel dan zunej,zvečer upam da Ožbej sam dol pade,da bo mami mal pred Tv dol se vleglap a uživala.

Skaana moja kolegica je mela tud lansko leto punčko skoz na inhalacijah,samo ni na nič alergična amapak kr dihat ni mogla en kao bronhalitis al nekej podobnega je mela,Pa me je ravno včerej klicala da se ji spet nekej dogaja,da hrope.
Res so revčki tel ootročki.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugi super za dopust,jaz sem tud mal Karpatos gledala,sam za letos smo se odločil za Djerbo,mal da bomo mel še kao hanimun varianto!Drugo leto če bo pa dojenček pa smo rekl da bomo šli nekam na hrvaško,pol pa spet mal okol.Boš poročala kako je bilo.

Zdaj pa šibam likat,ati pa Ožbej pa žogo zunej brcata,pa mam mir pri likanju,če ne hoče skoz pomagat pa se bojim da se ne opeče.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
3.5.2008 7:27:57   
fipi
Ojla!

Mi smo tudi med tistimi, ki smo doma. Punce jaz sem že cel teden prehlajena, to ne moreš verjetiuser posted image , cel teden me že boli pol glave. Pa sem si vzela v torek in sredo dopust, da se bom kaj več učila, pa se ne morem user posted image user posted image . Našima sončkoma sem obljubila, da se bomo čez praznike šli kopat in ne ven kako kaj bo. Me vsak dan sprašujeta, kdaj bomo šli user posted image  Še dobro, da sta zdrava.

Drugače pa smo cele dneve zunaj, danes bomo sadili rožice... uh bo veselo, ker moja škratka mi bosta pomagala user posted image  user posted image .

Odhajam malo za knjige, če bo kaj iz mene, želim vam prijeten vikend. Jao prazniki so že odšli user posted image

Čao

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
3.5.2008 9:06:50   
Katrin
Ojla,

tudi mi smo doma in smo večinoma kar zunaj (urejamo okolico) user posted image

Kaja se mi zdi že tako velika in skrbna, skrbi jo za Anžeta in sta prav luštna; naš najmanjši škratek pa sedaj čez dan bolj malo spi, tako, da nam ni dolgčas user posted image

Tudi Kaja se že prav lepo zaigra sama, in med igro ima take komentarje, da dol padeš user posted image

Nič, izgleda, da nas je tudi danes razveselilo sonce, tako da uživajte user posted image

lp

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
3.5.2008 9:38:04   
ugi
Živ,

da se še jaz malo javim. Mi smo tudi kar cele dneve zunaj, pa tudi danes bo lep dan user posted image . Sonček že zjutraj. Moj je šel spet tečt - še en teden je do maratona - grejo 10. maja tečt trojke na 12 KM. Midva z Lukom sva pa navijaška ekipa. user posted image

Skaana: Bošček Aleksej, upam da bo kmalu bolje. Te alergije so res user posted image .
Pošiljam user posted image user posted image user posted image  . A Atena pa tako obvlada user posted image .

Naši sosedje so tudi letos kupili tavelik trampolin, sej so nas že vabili, da pridemo skakat, pa še ni bilo časa. Ali nas ni doma ali pa njih. user posted image  So rekli, da lahk skačemo tudi če jih ni, sam jaz nisem tak človek, da bi kar k enmu šla če ga ni doma user posted image . Mogoče gremo danes pogledat, če so doma. So naši tretji najbližji sosedi, ampak so čez travnik in gozdiček, pa se jih od naše hiše ne vidi. Mi smo bolj na redko poseljeni na tem koncu Zaplane. user posted image

Barbara.a: Seveda bom poročala in pofotkala, kar bo zanimivega. Drugače pa je to bolj majhen otok ne tako turističen. Še najbolj je zanimiv za surfarje. Sem rekla, da bom šla v tečaj surfanja. user posted image

Fipi: user posted image user posted image user posted image  Pozdravi se, pa upam da vam rata se it kopat. Pa uspešno učenje! user posted image

Katrin: Lepo da se javiš. Pol pa malo poslikaj, da bomo videle kako boste uredili okolico. user posted image user posted image user posted image  Sem firbčna

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
3.5.2008 9:56:25   
aleži
Dobro jutro,
mi smo danes kar potegnili do zdaj, čeprav moji 3dojenčki še spijo. Zrak vpliva!! Mi smo tudi doma na morju!!user posted image user posted image

Smo pa cele dneve pred hišo na sončku, Žiga se igra v peskovniku, pa v hišici in na toboganu,.... tako,da ni dolgčas njemu, ne nam.
Včeraj sem ga peljala na "vlaka Tomaža" od Kopra do Divače in je bil prav vesel. Ful je gledal čez okno, pa sem mu govorila, da bova poiskala in videla kakšno srnico, zajčka,... Vlak je bil kar nabit, da mi je rekle: Mama, kaj smrdi!! Jaz sem se samo mu začela smejat potiho. Ti mali vragec!!! Čez 45 min toliko kolikor je trajala pot, nas sta čakala tata in Sara na žel. postaji v Divači z avtom.
Danes pa gre mož lovit ribe z čolnom in upam, da bo kaj ulovil, da bomo imeli za večerjo. Njegovi ribolovi so bolj švoh...... pravi, da ni rib; jaz njemu pa, da ni pravi ribič, ker ribe zbežijo.user posted image user posted image

Lepo se imejte in se slšimo. Eden me že kliče, zato pa pauser posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 3.5.2008 10:07:03 >

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
3.5.2008 17:40:05   
modrooka
Punce, pozdravljene!

Najprej najlepša hvala za vse čestitke!!!

Mi smo od ponedeljka doma. Super je. Trije dnevi v porodnišnici so se kar vlekli. Pogrešala sem Ano in  user posted image . Drugače pa nimam pripomb čez kranjsko porodnišnico. Sem 1000x bolj zadovolja, kot sem bila v postojnski. Res. Osebje je fenomenalno, porod je bil pa tudi vredu.

Trenutno delamo na Emini kilaži (rodila se je z 1690 g, nekaj jih je v porodnišnici izgubila in sedaj jih ima 1670). Malo je zlatenična, tako, da smo bili danes že drugič na kontroli za bilirubin, pa so rekli, da gre na bolje.
Ana se zaenkrat drži kar vredu. Malo je čutiti, da še ne ve točno, kaj in kako se bodo stvari odvijale in da tipa teren... user posted image  Ampak je kar pridna. Tudi Emo veliko boža in pomaga pri previjanju,...

Jaz sem vredu. Malo me še bolijo šivi, krvavim skoraj nič več, tako, da sem veliko boljša kot po prvem porodu.
Dojenje nama zaenkrat še ne laufa, ker je mala prešvoh, da bi dobro povlekla in sva se na začetku preveč utrudile, preden je sploh prišla do mleka (tudi po 30 min, potem je bila pa preveč utrujena, da bi še kaj pojedla in je naredila po par požirkov in koma), tako, da sem si ga začela črpati in ji ga sedaj dajem po flaški. Zaenkrat ga imam dovolj. Ko bo pridobila na teži, bova ponovno poskusili. Pravijo, da nama lahko tudi kasneje uspe, če bova vztrajni.  Bomo videli.

Ko bom imela čas, bom opisala porod in vam posredovala link. Naj bo zaenkrat dovolj.

Bodite pridne in uživajte v lepih dnevih, ki so pred nami... user posted image

P.S.: Kdaj lahko greva prvič malo ven...? Sedaj je stara 8 dni. V spominu imam, da pri 10 user posted image .

Lep dan!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
3.5.2008 20:15:32   
aleži
Modorooka doborodšla domov.user posted image user posted image  
Prav ubožca, saj bo pridno nadoknadla s kg, treba je vztrajat in boš vidla, da bo vse v redu in da bo zrasla v pridno in zdravo pupico.
Jaz mislim, da lahko bi šla ven po 1 tedni. Jaz sem Saro (rojena 27.2) peljala prvič ven za 5-10 min po 14 dneh. Saj je že kar toplo in nič ji ne bo škodilo. Počasi počasi pa bo!!

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.5.2008 7:21:47   
ugi
Jutro,

midva z Lukom sva že pokonc, jeva toaste in pijeva čaj. user posted image  Včeraj je zaspal že ob šestih in je potem spal 12 ur in pol. user posted image  Smo bili na morju v Strunjanu. Ful smo uživali. Pa noro kolk je bilo ljudi. Eni so celo že plavali. Luka je tudi zagazil kar s supergami v morje user posted image  pol je bil pa samo v nogavicah, ker nismo imeli dvojnih čevljev sabo.

Danes gremo pa na Govejek, bo moja babi praznovala 91. RD in nas je povabila tja na kosilo. Sej se bomo kar z jeepi gor zapeljali. user posted image  

Sej res zdele je pa Živ-žav. Sem čisto pozabila. A ga vaši malčki kej gledajo? Luka gleda kakšno risanko ali dve, pol se pa naveliča. Mislim, niso mu všeč vse risanke. Fifi gleda, pa pingvine, pa mogoče še kaj ...

Modrooka: Dobrodošla doma user posted image

Pa-pa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.5.2008 8:34:10   
rainbow
Ojla!

Končno malo časa za vasuser posted image user posted image user posted image

Modrooka, super, da sta domauser posted image user posted image Ema pa bo kmalu prava korenjakinjauser posted image user posted image user posted image

Katrin, hvala za spodbudo, bomo videli, kako bouser posted image .

Mipa smo zdaj dva dni imeli prav gužvo,sem mislila, da bom še kaj za službo naredila, pa nič iz tega. na morju je blo suupperrrruser posted image user posted image user posted image prve tri dni sonček, punci sta se nakolesarili, zbirali školjke, igrali na igralih, metali kamečke v morje; dobili smo malo barveuser posted image , hrana fina, res lep kraj tudi; no, potem je en dan deževalo, in naslednji pihalo. In super, da smo šli kar takoj ker je bil zelo malo ljudi, naš zadnji dan pa se je kar napolnilo. tako da smo se izognili gneči, tudi na poti nazaj.

V petek smo bili v Volčjem potoku, tudi zelo luštno, miljon igral, Enja je bila čist nora na kozličkeuser posted image , včeraj pa sva šla v Ikeo po Enjino posteljo (rezervirano) in en knižnji predal, vrgla sva ven z sobe mojo staro omaro in vse smontirala skupaj, da sem bila zvečer čist fuč. Ampak zdaj je soba čist druga, za punce. Zdaj čakava samo še omaro iz rutarja, v Ikei namreč nimajo pravih dimenzij, potem pa bo.

In Enja je danes prvič prespala v veliki posteljiuser posted image , čeprav se je zbudila, ravno ko sem ju jaz šla ponoči pogledat, če sa pokriti in ni hotela spat več tam, seveda. Ampak potem sem jo na finto dobila, in je zaspala. In danes seveda ji čestitam, kako velika punca je.

Ok, zvečer se še javim, da vas malo več pokomentiram. lepo nedeljo želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.5.2008 23:33:25   
NiLe
Čeeer marčevke ... da ne boste mislile, da sem vas pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image Neeee, kje pa ... ampak tale teden se je preprosto preveč dogajalo - beri, imela sem vse 3 škrate doma in zvečer enostavno nisem imela moči za RR. V glavnem smo fino, stalno nekaj dogaja, Tia je pridna, zadnje dni jo nekaj čudno "mede" in en dan enostavno prespi, naslednji dan bi bila pa kar pokonci user posted image . Ponoči kar dobro spimo, mala se zbudi enkrat sredi noči in enkrat proti jutru. Lepo se dojiva in počasi pridobiva na kilaži. Nik in Lea jo imata ful rada, lepo skrbita zanjo oz. kar preveč skačeta okoli nje ...  vse tri popedenat, sploh če sem sama, je pa kar podvig. Ampak, zaenkrat nam kar gre.

Ne mi zamerit, ker vas ne uspem komentirat ... grem počasi v posteljo, ker bo kmalu spet alarm za dojenje user posted image user posted image user posted image

Aja, modrooka, lepo, da si spet med nami in da se lepo rihtate user posted image . Kako pa to, da je mala Ema tako drobcena??? MOja Tia je imela 3 kg in se mi je zdela tak drobižek, kaj je šele tvoja princeska.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.5.2008 23:35:35   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

V petek smo bili v Volčjem potoku, tudi zelo luštno, miljon igral, Enja je bila čist nora na kozličkeuser posted image

Heeej, kako pa da nismo trčili skupaj??? Mi smo bili tudi tam ... od pol enih do štirih. Škoda, ker se nismo srečali.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
5.5.2008 10:03:47   
Dolina
Dan,

sem vas uspela na hitro prebrati, za kake komentarje pa ne bo časa, se je Neža medtem naspala. user posted image

Mi smo se imeli super. user posted image user posted image user posted image  Zoja je ful uživala na plaži, sploh ko sta z user posted image  metala kamenčke naši user posted image  v vodo in je ta veselo plavala. Ma, sploh je nismo dobili ven iz vode. Za nas je bila pa še prehladna. Čeprav nekaj ljudi se je kopalo. user posted image  Brrrr Vreme je bilo sončno, popoldan kar vetrovno, en dan dež, en dan oblačno. Skratka super. še bomo šli.user posted image user posted image  Neža pa je po večini kar prespala dneve in noči. Zrak dela svoje.user posted image

NiLe, carica si, da nas sploh prebereš. user posted image user posted image user posted image  Neža je ista, en dan ful spi, naslednje dva pa je skoraj skoz pokonci. Zdej že ima enako kot Zoja kratke spance čez dan (če nisva v vozičku, ne spi več kot 45 minut). Drugače pa je super pridna pupica.

Modrooka, dobrodošla nazaj. Držim pesti, da se zlatenica sama popravi, naj veliko pije tvojega mlekca, pa bo kmalu bolje. Ti kar vztrajaj z dojenjem, tako vama bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa res drobcena. Držim vama pesti, da bosta kmalu bolj pri močeh.user posted image user posted image user posted image
In fino, da že ne krvaviš več toliko. Jaz sem pa zdej v drugo ful več in trajalo je dva meseca, da je minilo.
Meni je patronažna rekla, da ni treba več čakat s sprehodi tako dolgo, če je lepo vreme, kar pogumno ven.

Skaana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj se tvoja sončka čim prej pozdravita.

Fipi, upam, da ste se šli kopat. user posted image user posted image

Tako, Neža noče več samevat v postelji...user posted image

pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
5.5.2008 19:10:22   
Špacka

Na drugi strani pa ne bomo user posted image

Mi smo tudi nazaj, Mojčce nisem našla user posted image user posted image user posted image  bilo je super, hladno, deževno, sončno, vroče...ni da ni....user posted image user posted image user posted image  morje pa taaakoooo mrzlo, ampak Lina se ne da, noge v morju, zgoraj pa flis in rutka na glavi, tko je bilo mrzlo user posted image  ima pa tako lepo rjave ličke in roke user posted image user posted image user posted image  Špac tudi, samo jaz ne user posted image user posted image user posted image

V soboto smo preživeli na jahti, vendar ugotovila da jadranje ni zame, slabo za umret user posted image user posted image  zaenkrat bomo tak dopust prestavili za nedoločen čas user posted image user posted image user posted image  ne vem, mogoče bi se pa navadla user posted image
Lina pa kot star mornar brez problemov user posted image user posted image user posted image

Kaj več pa drugič, komentarji drugič....

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
5.5.2008 20:58:01   
rainbow
Čeer!

oh, danes bil prvi službeni danuser posted image po tednu dni uživanjauser posted image

NiLe, mi pa smo ob štirih komaj prišli. Pa do pol sedmih. Smo se torej križali. Ti pa rada verjamem, da imaš polne roke dela. Pridna siuser posted image user posted image

Dolina, mi pa smo bili čist iste dneve na morju, čist isto vreme smo imeliuser posted image

Špacka, za mene tudi ni morsko življenje. Mi je ful slabo, že v avtu v ovinkihuser posted image  Pa eno ful slabo izkušnjo imam z nevihto na morjuuser posted image , nop, morje ni zame. No, razen morda na kakšni veliki jahtiuser posted image user posted image  v sanjahuser posted image

ok, lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?