|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
9.5.2008 21:05:11   
rainbow
Čeer!

Peetteeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image

danes smo bile tri ure pri mojih na vrtu, babi sta norele z dedijem, preden zelo kmalu gre za celo poletje spet na kšiht v Porečuser posted image  

Katrin, fuull lepo, kar ustvarjašuser posted image user posted image user posted image  res čudovito!

NiLe, dobra si, da pečeš. jaz imam trenutno obdobje nepeke. že nekaj časa traja in še nekaj bouser posted image user posted image user posted image

za srečanje smo se res dogovarjale za MBuser posted image , potem pa ste še kar rojevaleuser posted image , tako da sem jaz med tem časom občasno razmišljala, kje bi to naše srečanje lahko potekalo. Pa moram malo bolje razmislit. Ena varanta je picerija, ki jo ima Marogica z rr, zunaj je tudi menda nekaj igral, bi se morala pozanimat. Fajn bi bilo, če ne bi bila gužva, ker bi se potem spet porazgubili. saj tudi Bled ne bi bil slab, mi še nismo skupaj tam bili. No, razmislimo. Meni tudi junij bolj odgovarja, čeprav sobote so ful rizične, ker je dosti mature na sobote. Sicer bodo kmalu znani termini, tako da bom vedela, kako in kaj.

kaj to sem vam že povedala, da Enja zdaj ful uspešno ostaja suha čez danuser posted image user posted image user posted image , zadnjič enkrat ji je ušlo  v hlačke, danes sva že na travico lulali. Za ponoči ji še dam plenico, čeprav je večkrat zjutraj tudi suha. Saj, čas je že bil. Ampak, ko se je prinčipesa odločila. Svašta, kaj človek vse doživi.

ok, uživajte nadvse, jaz bom tudiuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
10.5.2008 8:04:21   
aleži
Dobro jutro,

najprej en sončen pozdravček iz Kopra. Vreme je za enkrat krasno, ampak naš RD sem ga premestila na drugo soboto, ker je bilo napisano, da bo dež okrog 17h in še 5 otrok je zbolelo, tako, da ni bilo kot premestiti. user posted image user posted image user posted image
Ni kaj, tole vreme mi gre že prav na jetra, ker non stop je dež in sonce. user posted image user posted image

Rainboyw: čestitke Enji za suho pleničko user posted image user posted image . Mojemu tudi včasih gre lulanje v hlačke, ker mi ne pove, da bo lulal. Smo noge si stiska in nič ne reče. Potem pa šibava dat dol hlačke in lula kot velik. Kakanje je pa drugi problem, ker se vedno pokaka v hlačke. Strah ga je spet kahlice!!

Katrin ti si pa prava umetnica. Čestitke!!! user posted image no ja, nismo vse nadarjene kot nekatere!! na user posted image .

Zdaj pa grem ker se mi Sara joče.

A ja, za srečanje. Če bom le mogla bom prišla, nič pa ne obljubim, ker je MB malo daleč z mojima škratoma, pa še spremstvo bo treba imeti. Bom videla!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
10.5.2008 11:56:24   
Katrin
Hvala, hvala, hvala user posted image user posted image user posted image  (mi bo še nerodno ... )

Saj v resnici ni nobena umetnost. Ja, Skaana, ploščice sem razbila s kladivom, nato jih lepim z lepilom za ploščice in na koncu se še zafugira.

Mojčca, hahaha user posted image user posted image user posted image  Ni problem, naročilo lahko sprejmem, samo ga ni denarja, ki bi to ovrednotilo, ker je tukaj veliko veliko ur stanja (del, ki še ni dokončan je še najmanj za 4 ure...) user posted image  Vesela sem, da vam je všeč user posted image

Drugače sem malo bolje, zdravila pomagajo; sedaj pa gremo ven, dokler je še sonček!

Imejte se!

objem, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.5.2008 14:23:34   
modrooka
Punce,

moja porodna izkušnja http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2753806. Končno sem jo uspela zapisat user posted image ...

Se še javim. Lepo nedeljo vam želim!

Lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
12.5.2008 8:35:22   
Dolina
Dobro jutro!

Da se malo javim, čeprav me itak nobena ne pogreša. user posted image user posted image user posted image  

Katrin, lep mozaik delaš user posted image user posted image , moram pa priznat, da jaz ne vidim motiva. No, saj na daleč sem itak slepa. user posted image user posted image  Lepo, da si že bolje, saj Ab ponavadi hitro primejo. A vročina ti je pa takoj padla ali si šla vseeno kar ven?

Mojčca, vse sem prebrala. user posted image  Joj, ste imeli pestro na morju. Boga Manca, zdej pa še vidva z Maticem. A ni imel že enkrat Matic težave z lulčkom? Želim vama ekspresno okrevanje, da AB čim prej primejo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tvojemu očetu tudi stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Modrooka, čudovita porodna izkušnja. user posted image user posted image  Ful sem vesela, da si bila zadovoljna z osebjem. Prav lepo je odit zadovoljen iz porodnišnice. Meni je bilo tokrat tudi zelo všeč v Lj (prvič pa totalna katastrofa). Razen hrana je bila obupna.user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
12.5.2008 8:44:32   
Dolina
Grrrruser posted image user posted image user posted image

Pravo sporočilo se je prehitro (iz neznanega razloga) objavilo, no, drugo sporočilo pa nisem shranila in je šlo k user posted image . user posted image user posted image user posted image

Zdej pa ni več časa, Neža se javlja.

Bo drugič bolje....

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
12.5.2008 10:08:25   
ugi
Jutro,

sem že včeraj zvečer vse napisala, pol mi je pa kompjuter čist zmrznu user posted image , pa sem ga lahko sam še ugasnla. Pol sem šla pa rajši kar spat. user posted image

Dolina: To pa ni res, da te ne pogrešamo. Sem ravno včeraj hotla napisat, kje se skrivate ostale, pa ni šlo. Pol se mi pa ni dalo še enkrat računalnika prižigat.

Mojčca: Kako ste? Kako je Matic? Upam, da je že bolje. user posted image

Modrooka: Super porodna izkušnja. user posted image

Rainbow: Bravo Enja za suho pleničko user posted image

Naš je pa še kar v plenicah, ah bo že. user posted image

Jaz sem tudi za Bled ali MB, komaj že čakam, da se dobimo. user posted image

Aleži: Upam, da vam ta vikend uspe praznovati RD.

Mi smo bili pa včeraj v Tržiču na razstavi mineralov in fosilov (moj je zbiratelj že 18 let) in je Luka ful užival. Je reku, da gremo drugo leto spet. Je pa dobil eno lepo kocko pirita.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
12.5.2008 12:44:33   
mojčca
Oj

Se na hitro javim, potem pa grem malo pospraviti.

Modrooka, super porodna izkušnja, pa user posted image user posted image user posted image  za Urha, da te je prišel pogledati v porodno.

Rainbow, mi zjutraj o suhi plenički lahko samo sanjamo. Čez dan je že eno leto brez, pa pri popoldanskem spanju tudi, ponoči pa je druga pesem. Ah, enkrat bo tudi prišel njej čas, ko bo ponoči brez plenice, če ne prej pa takrat, ko bo dobila fanta user posted image user posted image user posted image .

Aleži, držim pesti, da bo v soboto lepo vreme, vsi otroci zdravi in vam uspe žurka za RD.

Dolina, ja, enkrat smo že imeli težave z lulčkom. Je pediatrinja rekla, da je možno, da je prenesel bacil iz noska (mu non stop teče ven) na lulčka. Ja nič čudnega, isto sekundo, ko ga odvijem, se že vleče za svoj podaljšek - tipičen moški, kaj češ.

Srečanje: predlagam Bled, da ne nam lahko pridruži tudi Modrooka (je doma kar blizu). Če se nam uspe zmeniti za srečanje močno upam, da bo Manca takrat doma, ker drugače prideva sama z Maticem. Ja, Manca in user posted image  gresta junija sama za en teden na morje (ne čisto sama, gre še od mojega prijatelj in njegovi dve hčerki). Punce, lansko leto ste imele srečanje 13.5. vem pa zato, ker je bil Matic star točno eno leto. Ja, hitro čas beži.

Sedaj pa grem skuhati kavico in nato pospravljanje, če bo še kaj volje, seveda.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
12.5.2008 22:18:43   
rainbow
Čeer!

Dolina, kako lahko napišeš, da te ne pogrešamouser posted image user posted image user posted image  kako kaj tvoji dve punci?? Upam, da ste vsi okuser posted image user posted image user posted image

Aleži, saj bo. jaz še zdaj ne morem verjet, kako hitro so se zadve obrnile, kar čez noč. En dan se je še drla, da ne gre na kahlo, naslednji dan pa je sama šla vsakih pet minutuser posted image  ne razumem te moje hčereuser posted image  In zdaj brez problema, si jo prinese, se sleče, lula, kaka. zadnjič smo šli brez plenice v Europark in sva šle na začetk na wc lulat in potem je bilo vse ok. Kot da bi že od nekdaj hodila na wc.

Mojčca, ma jaz se ne sekiram za ponoči, čeprav je Enja ponoči vglavnem suha. Ste vi ok? Res upam, dauser posted image user posted image

Me smo te dni same, ati v Portorožu. Naporen teden bo, ampak ok.

Lepo nočkouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
13.5.2008 9:58:34   
Dolina
Jutro,

druga stran, to pa res ne gre...user posted image

Eh, rainbow, to se zajebavam no.user posted image user posted image  Čestitke Enji za slovo od pleničk. user posted image user posted image user posted image  Pa ponoči bo tud enkrat suha, moja svakinja tud daje še Alji ponoči plenice, pa je tudi že eno leto čez dan suha. tak da, eni prej, drugi kasneje.user posted image  Enako pišem še za Mojčco.

Me smo tud same in to v celi bajti. user posted image user posted image  No, svak je vsaj ponoč doma, da me ni tolk strah. So me že vsi čudno gledal, zakaj sprašujem, če bo ponoči doma. Še dobr, da je bila žena dva metra stran od mene user posted image user posted image user posted image  Še tašča mi je ušla na delovni dopust tako, da moram zjutraj Nežo zbudit, oblečt in sabo vzet, ko peljem zojo v vrtec. To mi je še najbolj zoprno. user posted image  No, bomo že. Kako pa ostale rešujete jutranjo dostavo ta večjih v vrtec?

Sicer pa. Neža ima še vedno zamašen nosek, user posted image user posted image  vglavnem ponoči se ji zabaše, čez dn pa je v redu. Pediatrinja je rekla, da zato, ker imam Zojo v vrtcu in sproti nosi domov. user posted image  Ne vem če glih zato no, se pa že predolgo vleče vse skupaj, sem mislila, da se bo na morčku pozdravila, pa se kar ni. Drugače pa raste, se mi je že na glas zasmejala v nedeljo. Kar stopila bi se.user posted image user posted image  Glavico pa še vedno ne obvlada. Zdej jo tud več dajem kravice past, ji kar gre, samo mal jo vleče enkrat v eno, drugič v drugo stran, tud če ji rokice popravim. Ta handling mi še kar gre, razen upora se, ko jo nosim v naročju, ker mora bit tako v polkrogu in ji to seveda ne paše. So pa že takrat pri Zoji ta handling tako poudarjali (mislim, da si ti to spraševala, rainbow?)

Z Zojo pa imava zdej redno vsak večer in jutro bojo za vrtec. Noče it in me že zvečer sekira: Mami, a enkrat, ko se zbidum, grem pa v vrtec? user posted image  Pa zjutraj: A grem v vrtec? Nočem it, doma bi bla s tabo, bom čist pri  miru in tiho. user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da ne vem, kaj naj ji zjutraj odgovorim, zakaj ne more bit z mano doma. Ima kakšna kako fajn idejo? Ker to, da ji bo dolgčas, pa da ima v vrtcu prijatelje in da se fajn igrajo, to ne pali.user posted image

No, jutri ima pa moja mami dopust in jo bom imela doma, gremo se mal potepat. Moj je itak v Bosni cel tedenuser posted image

Joj, sem pa imela v soboto "pogreb". Moja petka (moj prvi avto) je šla v razgradnjo, crknil motor, se je ni dalo oz splačalo popravljat. user posted image user posted image user posted image  Zdej sem brez avta. user posted image user posted image user posted image  No, še dobro, da ima user posted image  dva, da enega zdej meni posodi. Jeseni bo pa kriza, ker ta drugi avto je oldtimer (lila hrošč user posted image user posted image user posted image ) in ni za pozimi prav fajn za vozit. Pa zadaj nima pasov tako, da za otročičke prevažat tudi ne pride v poštev. No, bomo že kako.

Srečanje: meni je vseeno, ali Bled ali Mb. Zadnjo soboto v juniju nas ni tako, da prosim, dejmo se prej dobit. user posted image  Se pravi so termini 31.5.-1.1.6; 7.-8.6.(tukaj Ugi ni); 14.-15.6.; 21.-22.6.; 28.-29.6. (tukaj Doline ni).

Evo, zdej sem pa dobila obisk, user posted image user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
13.5.2008 10:11:35   
NiLe
Daaan ... to pa res ne gre, da smo na drugi strani, a ne??? user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da je moja princeska še vedno v svetu sanj (ja, frajla, se je odločila, da od 6h naprej ne bo spala, nato pa je ob pol osmih mrknila in še vedno panča). Blagor ji! Jaz pa bluzim po stanovanju - no, čist neproduktivna ravno nisem user posted image user posted image . Spokala sem Leo v vrtec, si oprala lase, pojedla zajtrk, zložila eno rundo iz sušilca, malo pospravila po stanovanju ... Ko se Tia zbudi, se zrihtava in šibava ven na sončka. Ja, tile dnevi so res krasni in jih je treba maksimalno izkoristiti.

SREČANJE - sem za junij, čeprav mislim, da bomo prišli brez dragega, ker se začne fuzbal prvenstvo in bo cele dneve delal user posted image , ampak se bomo že zrihtali. Jaz sem za Bled. Tak da kar z idejami za dan srečanja.

Katrin; tvoj mozaik je prekrasen ... nisi pa sporočila, če ti zelene talne ploščice ustrezajo. Po mojem si delala s stenskimi, a ne??? Vedno pozabim vprašati, kako se pa kaj rihtajo pri Wahoo?

Modrooka; super porodna izkušnja je za tabo ... lahko greš še enkrat user posted image

Mojčca; tudi pri nas je nočna plenička še vedno mokra user posted image , čeprav zadnje dni naša Lea vneto govori, da je ona tako velika, da je ne rabi več in bomo počasi probali brez.

Evo, iz spalnice se slišijo zvoki ... zmanjkalo mi je časa, da bi vas vse pokomentirala ...

Imejte lep dan!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
13.5.2008 14:23:05   
aleži
Včeraj sem ga šla po kosilu za 13 uro iskat v vrtec, ker smo imeli psihologa ob 15.30. Izkoristla sem in šla z vzgojiteljico na pogovor: rekla mi je, da je zelo občutljiv; hoče biti prvi in da mu ne sme nič rečt, ker začne jokat in da dol glavo užaljeno. Začudla se je, ker je v petek prišel z dudo (nikoli imel zdaj za se igrat ) in da se igra z drugimi ampak je včasih v svojem "svetu". Svetovala mi je, da naj izkoristim porodniško, da je tudi on čim več z menoj in da naj ga vzamem po kosilu, ker je danes vsem razlagal, da gre prej domov in je imel oči vesele. Ne morem verjeti, ampak sem še vedno občutljiva, ker sem imela kar solzne oči in je vidla da mi ni vseeno ko mi je govorila.
Zato morem tudi pazit ko pride kdo k nam, da prinesejo darilo tudi njemu in nonam povedat, da naj pazijo ko so v bližini Sare, saj je tudi še majhen otrok. On je zelo čustven, sramežljiv otrok ..... tako kot mama! Bo malo težko biti z obema, ma bom zmogla!!user posted image

Ker nobena mi ni napisala kaj so sploh počeli vam jaz opišem kaj je mogel on delat:
Psiholog:  Najprej ti dajo en list z kup vprašanji za obkrožit v vezi z otrokom, če je trmast, če ima pleničko (ko sem obkrožila, da še vedno, me je takoj vprašal z čudnim glasom kaj še vedno? jaz,samo ponoči. Ma kaj si mislijo teji psihologi, da otroci pri teji starosti so že popolnoma suhiuser posted image ; naj vpraša noniče, ki so ponovno v plenicah user posted image ) če sesa prst ali dudo, če je izbirčen pri hrani,......  in šele potem greš k psihologinji. Tam je mogel: dala mu je kocke in jih je mogel razdelit po barvi in naredit stolpec, potem sestavit konja z glavo in repom, pa neke krogce, pravokotinke,... dat v svojo luknjo; potem ga je vprašala kdo laja, mijavka, plava v morju in kdo teče ter na zadnje ti da 4 kocke in reče da naj da 2 kocki v škatlo. on je kar vse 4 dal user posted image . A ja, pa še kdaj je prvič spregovoril besedo; če smo že bili v bolnici in zakaj user posted image  (kaj ima to veze ne vem) in kdaj je shodil.
Potem smo šli še v Špar po špežo. Tata in Saro sva pustila doma in šla kupit sandalčke jaz in on, ter sem ga peljala še na sladoled. Ful je bil vesel, da sva šla sama.... potem pa doma koma že ob 20h.
Danes sem se pa sprehajala po Kopru in izkoristla lep sončen torek saj pravijo da bo dež, kar je pa zame user posted image , ker mi bo spet RD odpadel. No ja, se pustim presenetit do petka in potem grem rezervirat torto!! Upam, da ga končno damo skozi!!

Lepo vas je bilo prebrati ampak trenutno nimam časa za vas pokomentirat. Se slišimo !!! user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 13.5.2008 14:24:33 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
13.5.2008 15:40:30   
fipi
Ojla!

Se na hitrco oglasim. Me je kar sram, da se tako poredko oglašam. user posted image  Mi smo drugače dobro. Se še pohvalim, da sem naredila še en izpit. Sedaj mi ostaja samo še eden. Mogoče mi bo celo kdaj uspelo diplomirati user posted image .

Jao moram končati, ker me šef kliče.

Fajn bodite, polubčkajte svoje sončke.

Čao

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
13.5.2008 21:27:55   
Katrin
En hiter pozdravček in objemček VSEM!

Mi smo zdravi, popoldneve smo zunaj, notri pridemo enkrat do osme ure, pojemo, se umijemo in gremo pančat user posted image  

Zemljo še kar čakamo ... danes smo dobili zavese za kuhinjo in jedilnico user posted image

Jaz navijam za Bled enkrat junija, samo ne 1.6., ker imamo krst.

NiLe: hvala, sem delala s stenskimi, ja user posted image  Mislim, da lahko napišem, da se pri Wahoo krasno rihtajo user posted image  Je živahno in pestro, a vse klapa user posted image

Mam še nekaj za napist, tako, da se poslavljam.

Nočka, katrin

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
13.5.2008 22:12:07   
rainbow
Ojla!

Tudi od mene še glas na hitrco, sem imela dela z Enjo, ki je seveda danes zjutraj po Murphyjevo začela kašljat in zdaj zvečer spet. No, malo prej je končno zaspala. Ne vem, če ne bo jutri kar babica servis. Čeprav vročine nima. Še. V glavnem, ob najbolj neprimernem času. Pa kaj čemo.

Ja, jaz sem tudi za Bled, čeprav sem pa za datume sobotnih matur pozabila pogledat. Upam, da se bom jutri spomnila.

Vas lahko drugič pokomentiram, bom šla počasi kar spat. Mirno noč vsem želimuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
14.5.2008 11:40:49   
ugi
Fipi: Čestitke za izpit. user posted image user posted image user posted image

Srečanje: Zgleda da nas bo večina za BLED. Glede datumov pa ostajajo na razpolago naslednji dnevi: 31. 5., 14. - 15. 6., 21. - 22. 6. Rainbow mora še sporočit katere sobote ima maturo. user posted image

Dolina: Kako je Neža? Upam da nosek ni več zamašen.

Pozdrav

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
14.5.2008 12:25:47   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: ugi
Srečanje: Zgleda da nas bo večina za BLED. Glede datumov pa ostajajo na razpolago naslednji dnevi: 31. 5., 14. - 15. 6., 21. - 22. 6. Rainbow mora še sporočit katere sobote ima maturo. user posted image

Za naju z Wahoo odpade tudi 31.5. user posted image

lp

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
14.5.2008 16:57:09   
rainbow
Ojla, se javim kar sedaj, ker zvečer imam teste za popravljatuser posted image

Datumov še nimamo čist fiksnih, sicer pa se lahko dobimo tudi kakšno nedeljo, smo pa seveda prosti.

Enja je bila danes kar doma, ne vem, če jutri tudi ne bo še ostala. Ker v petek pa mora it v vrtec, sploh če bo brez vročine. Res brezveze, da se hodi k zdravniku, no, razen, če bi res grozno kašljala. NO, bom videla danes, če bo kaj lepše spala. Pa še fajn je, če pride babi in nam skuha še kosilouser posted image user posted image

Fipi, bravo za izpituser posted image user posted image

Aleži, obisk pri psihologu je tudi pri nas približno tako izgledal. Tudi jaz držim pesti, da zdrži vreme čez vikenduser posted image user posted image user posted image

NiLe, mislim, da si čist v redu produktivnauser posted image  je pa fajn včasih tudi nič počenjat in malo počivatuser posted image user posted image

Katrin, ful mi je všeč, da si ustvarjalna oziroma, da se skozi z nečim ukvarjaš. Jaz sem po dolem času celo knjigo prebrala (Pride ženska k zdravniku - full dobra) in se odločila, da bo treba več brat. Pa še balkon čaka na ureditev z rožami, pa še kar čakauser posted image  druga pa čisto nič ne počenjam, no razen običajnih-služba, punci in user posted image , dom-kuhanje.

Zdaj moram razmislit, kako naj punci dobim ven, sta se prilepili na risanke. Lep dan želimuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
14.5.2008 22:27:51   
Katrin
Čer user posted image

Danes so nam končno navozili zemljo in jo "sfrezali", sedaj pa nas spet čaka delo.

Jutri greva z Wahoo v Ljubljano v shoping in skočim še po tisto zeleno ploščico user posted image user posted image

Vabim vas k ogledu oddaje Odnesimo domov delček tega čudovitega dneva, ki bo na TV Pika
  • sobota, 17.5. ob 17 uri
  • nedelja, 18.5. ob 10.30
  • sreda, 21.5. ob 13 uri
  • četrtek, 22.5. ob 9.30

To so snemali naš vrtec tisti dan, ko smo ga cvetličili (dan zemlje) in ker slučajno poznam producentko oddaje (user posted image user posted image user posted image ), se bosta videla tudi naša sončka Kaja in Anže ter moja malenkostuser posted image

Grem dokončat še en članek, potem pa nina-nana...

nočka

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
15.5.2008 20:26:14   
Skaana
user posted image

hej, nas samo dvignem...

Katrin, žal TV pike mi ne dobimo user posted image .

Nam so dokončno vstavili vrata in zaključne letve pri tleh. Zdaj pa še dokončno malanje in generalno čiščenje, za pohištvo nama je pa itak zmanjkalo denarja user posted image . Ampak občutek je pa vseeno super user posted image . Pa tako lepi dnevi so in Atena je zelo rada tam, po novem. Ima sosedove otroke s katerimi se igra (oni pa imajo pri nas itak že dve leti najboljšo igralnico - en veeeeeliiiiik kup zemlje na kateri gradijo, kopljejo, vlivajo, spuščajo... danes so si nardili kres user posted image ). Otroci so starejši kot ona, ampak se kar dobro ujamejo user posted image .

Izgleda, da bo Bled prevladal - no, jaz imam do tja dve uri in pol vožnje, tako da sama... hm, ne vem če bom upala. Bi pa tako rada prišla. Mogoče bo pa moj takrat lahko in bomo nardili en tak ornk izlet. Bo pa junija itak Brajnik, tako da bo Bled aktualen.

Imam pa eno vprašanje za vas. Mi imamo v hiši na vrhu dve kao otroški sobi - veliki 14 kvadratov. Spodaj je pa spalnica. Zdaj, ko sta otročka majhna, mislima v eni spat midva, v drugi bi pa Atena in Aleksej bila skupaj. V spodnji spalnici bi pa bila igralnica user posted image . Ko se bo pokazala potreba, pa bi se midva prestavila dol, Aleksej bi pa dobil svojo sobo.
Sem mislila zdaj met Aleksejevo posteljico pri nama v sobi, ampak zdaj gruntam da glede na to, da mi prespi čisto celo noč brez zbujanja, da bi ga lahko že zdaj dala kar k Ateni. Pa še ona je navdušena - pravi da bosta tak kot pujsa Pepa in Jure. Kaj pravite na to? Ko se bomo selili, bo miceni star pol leta. Bi pa morala to že zdaj vedet, ker moram potem sobo prilagodit mešanim stanovalcem user posted image . Da ne bo mali revež spal le med princeskami in v roza stenah user posted image .

Joj, bežim, Atena me kliče in ima pripravljeno Palčico.

Pa pa

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
15.5.2008 22:11:27   
NiLe
Čer... samo na hitrco ... sem med večernim dojenjem zakinkala, sedaj pa sem kot čuk, vendar bom vseeno šla kmalu pod kovter, ker mi ful manjka spanja. Sicer si kake hude panike, ampak jaz rabim 8 ur spanja, da normalno funkcioniram, vendar zaenkrat ne pridem do teh želenih ur. Ah, saj bo user posted image

Katrin; bom probala ujeti kakšen del oddaje, da vidim tvoja dva zakladka. A je shoping v LJ. uspel???

Skaana; kako lepo, da si se malo javila user posted image ... fuuul sem vesela za vas, da greste h koncu in da boste kočno pod svojo streho. Super! Moje mnenje glede skupne sobice Atene in Alekseja - seveda, zakaj pa ne. Sploh še tvoj princ prespi celo noč. Naša Lea je bila stara točno 6 mesecev, ko smo se preselili v mansardo in od takrat sama spi v svoji sobici. Ko bo Tia stara cca 2 leti, pa ju bomo dali skupaj ... mogoče že kaj prej, bomo videli.

Uf, sem utrujena od sonca in vetra in pa seveda aktivnega dne.... danes smo se dobile aprilčice v Tivoliju in je bilo prav prijetno videti toliko malih škratkov na kupu.

Nočkoooo user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
15.5.2008 22:13:15   
Katrin
Čer user posted image

Pohod po Ljubljani je uspel user posted image  ploščico imam user posted image  in še nekaj malenkosti user posted image user posted image

Danes sva obesila kuhinjske zavese in ugotovila, da so narobe zašite ( user posted image user posted image user posted image  barabe, za skoraj 400 eurov me pa ne bodo farbal, jutri jih nesem nazaj user posted image user posted image user posted image )

No, današnja novica: tudi moj možek ima angino in je na Ospenu (revček), drugače pa je vse OK!

Skaana: vesela sem za vas in ideja o "spalnicah" se mi zdi čisto kul user posted image  Kar se tiče TV Pike; oddaja bo tudi na ETV Zasavje, RTS Maribor, ATM TV Kranjska Gora, TV Primorka, Sponka TV, PE TV (TV Ptuj), TV Grosuplje v času od 20.5. do 30.5. - se tukaj kje najdeš? Drugače pa na www.pelikula.si/kultura od 19.5. naprej user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
druga pa čisto nič ne počenjam, no razen običajnih-služba, punci in user posted image , dom-kuhanje.

Saj to je to user posted image  Če bi bila jaz v službi, tudi ne bi imela nič časa user posted image  Super za knjigo - jaz sem že tudi pozabila, kaj je to branje user posted image  pa ful rada berem, a res zadnja leta NIMAM časa.

Nočka user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.5.2008 9:18:48   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Da se vam na hitro javim, potem greva z Maticem malo ven, nato pa si on zasluži popoldansko spanje, jaz pa grem v Ljubljano. Ja, delam zadnje čase toliko kilometrov in sem kar pogosto na bencinski črpalki (moram nadoknaditi za nazaj, ko je avto malo bolj počival user posted image ).

Sva bili včeraj z Manco na pregledu (pri treh letih) in je bilo super, pa še nasmejala sem se, resno user posted image user posted image user posted image . Je Manca dajala take izjave, da sem jo samo gledala. Ko jo je vprašala, kdo leta po zraku, jo Manca prav resno gleda in reče: Lubo. Pa psihologinja gleda Manco, nato mene in jo vpraša, kdo pa je Lubo. Pa Manca prav resno: ja moj sosed, ki leta z zmajem. To je od Zoje ati. Pa včeraj je mojo teto Natašo peljal. Če mu pa bencina zmanjka, potem pa ne more leteti user posted image user posted image .

Ja, je sedaj dva dni opazovala v večernih urah soseda Lubota, ki je letal z motornim zmajem in je bila čisto navdušena. Vsak večer gleda v nebo in prav, ja kje je pa Lubo???? Ja, pa predvčerajšnjim je peljal še mojo sestro in to je Manca čisto vse lepo razložila.

Je bila psihologinja navdušena, v nekaterih stvareh Manca z razvojem malo prehiteva, edino šumnikov še ne govori dobro, pa črke R tudi še ne izgovori. Govor naj bi se izoblikoval do 4 leta, črka R pa do petega. NO, saj mi je že v razvojni rekla, da jo bomo kar dali k logopedu, da škodovati ji ne more in da je boljše, da začne hoditi bolj zgodaj.

Srečanje: sem takoj za, če pa slučajno Mance takrat ne bo doma (če bo z mojim na morju), pa prideva sama z Maticem. Vas imam res željo spoznati v živo. To pomeni, da jaz pridem, edino če bi bila kakšna višnja sila, takrat pa me ne bo. Se pa strinjam z Bledom.

Se je Matic začel pritoževati, ker ima polno pleničko, pa še pod nos mu smrdi in greva na previjanje.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.5.2008 14:28:02   
aleži
Mi smo danes imeli posvetovalnico in je bilo tudi zelo v redu. Najprej ga je bilo malo sram in ni hotel govoriti oz. komaj se ga je slišalo, aa sem se mu ful smejala. Sva tudi vtegnila dati kri in urin, blato pa drugi teden.

Mojčca, tvoja je pa pravi zakon. FUllllllllll sem se nasmejala ji za Lubota!!!

Skanna: jaz bom dala svoja otroka spat vsakega v svojo sobo, ker imam tole možnost. Premišljevala sem tudi jaz, da bi bila skupaj, ampak če se eden zbudi se tudi drugi, pa če sta bolan,... pa kakšno vriskanje in klicanje ponoči,.... kaj pa vem če je prav ali ne, jaz jih ne bom imela skupaj. Sara bo znami v sobi dokler bom jo dojila in potem bo šla v svojo sobo. 
Tvoj je super, da ti spi že celo noč. Pri Žigcu je rablo do 2 leta, da je spal celo noč, Sara pa mi zdrži 5-7 ur prvo rundo in potem dojenje na 3 ure. Čestitke!!!!user posted image
Žal sporočam, da tudi to soboto nam odpade RD. Upam, da bo drugo kaj boljše. Saj ne da se mi mudi, ampak se morem že enkrat rešit tega bremena!

Lep pozdravček. Grem malo počivat dokler še user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.5.2008 15:21:35   
mojčca
NO, jaz sem iz Ljubljane, sedaj pa počakam, da se naš mali lepotec zbudi.

Skaana, jaz bi Ateno in Alekseja dala kar skupaj v sobo. Če je pa Atena nad tem ful navdušena, pa sploh ne bi premišljevala. Ko pa bosta večja, bosta pa itak izrazila željo vsak po svoji sobi.

Katrin, superca, da si dobila ploščico, sedaj pa veselo na delo. Saj veš, kako pravijo, delo krepi človeka user posted image .

Aleži, vi pa res nimate sreče s žurko za RD.  No, saj moram jaz tudi narediti še eno žurko za Manco in Matica (bosta imela kar skupaj), ker moram povabiti še bivšo sodelavko z družino in še ene prijatelje. Smo mislili narediti takoj po Matičevem RD, pa je potem oče hoditi v Ljubljano in bi bilo kar naporno imeti notri žurko, pa polno ljudi, eden bolj glasen kot drugi. Bomo počakali na lepo vreme, pa bo žurka zunaj, ali pa bomo šli na kakšno pizzo (tja, kjer imajo tudi otroška igrala, da se otročki zamotijo).

Grem malo posedeti na balkon, ker kaže, da bo kmalu začelo deževati. Pa tako prijeten sonček je bil cel dopoldan, sedaj pa je ful črno user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?