Dolina
|
Jutro, druga stran, to pa res ne gre... Eh, rainbow, to se zajebavam no. Čestitke Enji za slovo od pleničk. Pa ponoči bo tud enkrat suha, moja svakinja tud daje še Alji ponoči plenice, pa je tudi že eno leto čez dan suha. tak da, eni prej, drugi kasneje. Enako pišem še za Mojčco. Me smo tud same in to v celi bajti. No, svak je vsaj ponoč doma, da me ni tolk strah. So me že vsi čudno gledal, zakaj sprašujem, če bo ponoči doma. Še dobr, da je bila žena dva metra stran od mene Še tašča mi je ušla na delovni dopust tako, da moram zjutraj Nežo zbudit, oblečt in sabo vzet, ko peljem zojo v vrtec. To mi je še najbolj zoprno. No, bomo že. Kako pa ostale rešujete jutranjo dostavo ta večjih v vrtec? Sicer pa. Neža ima še vedno zamašen nosek, vglavnem ponoči se ji zabaše, čez dn pa je v redu. Pediatrinja je rekla, da zato, ker imam Zojo v vrtcu in sproti nosi domov. Ne vem če glih zato no, se pa že predolgo vleče vse skupaj, sem mislila, da se bo na morčku pozdravila, pa se kar ni. Drugače pa raste, se mi je že na glas zasmejala v nedeljo. Kar stopila bi se. Glavico pa še vedno ne obvlada. Zdej jo tud več dajem kravice past, ji kar gre, samo mal jo vleče enkrat v eno, drugič v drugo stran, tud če ji rokice popravim. Ta handling mi še kar gre, razen upora se, ko jo nosim v naročju, ker mora bit tako v polkrogu in ji to seveda ne paše. So pa že takrat pri Zoji ta handling tako poudarjali (mislim, da si ti to spraševala, rainbow?) Z Zojo pa imava zdej redno vsak večer in jutro bojo za vrtec. Noče it in me že zvečer sekira: Mami, a enkrat, ko se zbidum, grem pa v vrtec? Pa zjutraj: A grem v vrtec? Nočem it, doma bi bla s tabo, bom čist pri miru in tiho. Tako, da ne vem, kaj naj ji zjutraj odgovorim, zakaj ne more bit z mano doma. Ima kakšna kako fajn idejo? Ker to, da ji bo dolgčas, pa da ima v vrtcu prijatelje in da se fajn igrajo, to ne pali. No, jutri ima pa moja mami dopust in jo bom imela doma, gremo se mal potepat. Moj je itak v Bosni cel teden Joj, sem pa imela v soboto "pogreb". Moja petka (moj prvi avto) je šla v razgradnjo, crknil motor, se je ni dalo oz splačalo popravljat. Zdej sem brez avta. No, še dobro, da ima dva, da enega zdej meni posodi. Jeseni bo pa kriza, ker ta drugi avto je oldtimer (lila hrošč ) in ni za pozimi prav fajn za vozit. Pa zadaj nima pasov tako, da za otročičke prevažat tudi ne pride v poštev. No, bomo že kako. Srečanje: meni je vseeno, ali Bled ali Mb. Zadnjo soboto v juniju nas ni tako, da prosim, dejmo se prej dobit. Se pravi so termini 31.5.-1.1.6; 7.-8.6.(tukaj Ugi ni); 14.-15.6.; 21.-22.6.; 28.-29.6. (tukaj Doline ni). Evo, zdej sem pa dobila obisk, Pa pa
|