|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
5.5.2008 12:45:19   
metuljcek27
Prosim,če me totalno izbrišete iz seznama,ker najine pikice več ni...Hvala

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.5.2008 12:51:04   
Sulfinija
Metuljček user posted image user posted image user posted image user posted image ,žal mi je za vajino user posted image .Pa kaj si imela kaj izcedkov ali kak so ugotovili da je kaj narobe,da je več ni!

Joj,punce tega se jaz jutri bojim naj spet zvem tole strašno novičko čeprav nimam nobenih znakov,da bi šlo kaj narobe.

LP Mojcauser posted image 9t4d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.5.2008 12:57:20   
*nina*
sulfinija na prejšni strani je metuljček27 napisala kaj se ji je pripetilo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.5.2008 13:04:52   
roal
halo ženskice!
vidim, da je vse ok (pri nekaterih sicer ne; metuljček- user posted image user posted image user posted image , ampak hvalabogu vidim, da si full pozitivna za naprej).
no, pri meni je stanje tudi ok, sploh se ne počutin nič user posted image , razen malo utrujenosti, pa občasno povečanega apetita. do zdaj se mi ni zagabila nobena stvar, razen čebule, ki sem jo oboževalauser posted image , zdaj mi pa dela tako riganje in slabost, da je joj. občasno me spodaj tudi malo matra, ampak ni panike, sem se že navadila in upam da to ne pomeni kaj slabega.
punce, a je še katera, ki od takrat, ko ve da je vse ok nima več nič tipičnih znakov za user posted image ? men se zdi, da mi je te znake full delala psiha... sicer si ne upam 100% trditi, da je tako, ker... kdo pa ve, ali moja pikica raste naprejuser posted image .
nič, fajn bodite, tiste ki imate v naslednjih dneh preglede želim vse najboljše in same dobre novičke!

Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.5.2008 13:12:38   
*nina*
roal: jaz preden sem naredila test sem imela tele znake....malo so me bolele bradavice,bila sem utrujena in zdelo se mi je da se mi bo vsal čas ulila in se seveda ni!!!!
ko sem že vedela da sem nosečka sem dobila pa te znake:prebavne motnje,zaprtost ampak ne vsak dan!!!prsi so me pa začele bolet prejšni teden in pa proti večeru se mi ful slina nabira v ustih pa jo ful težko požrem dol kot da bi imela kak cmok v grlu-kao slabost ki pa še ni prešla v bruhanje!!!zaenkrat se mi določena hrana še ne gabi...res pa je da se mi sploh ne lušta sladkega,kar se mi je prej skoz preden sem zanosila!!!skoz bi jedla nap. kitajsko hrano ki je fajn pekoča,restan krompir....taka nedeljska kosila bi lahko jedla vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.5.2008 13:19:45   
uršula83
A pol mislš de ti te čudne nič kaj prijetne znake nosečnosti lahko psiha še poveča? Ker meni je neznansko slabo čez cel dan, učasih padem v depresijo al melanholijo, ker se skos tko slabo počutm. In sem že resno razmišljala, de zarad psihe...de mi možgani sporočajo de mi je slabo, de tko telesno mi pa ni. Ma kaj pa vem.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.5.2008 13:29:56   
*nina*
ja čist možno,će ti jih lahko takrat ko iščeš znake ali si noseča pol ti jih lahko tudi zdaj ko si dejansko nosečka!!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.5.2008 13:31:16   
CIPRESA
metuljcekuser posted image user posted image user posted image user posted image žal mi jeuser posted image user posted image

Nina zate pa čestitke za ugledanega srčka, boš videla da bo vse O.K.

Jaz sem danes malo nabavljala v H&M za tamalga, imam danes še dopust jutri pa že služba. Zdaj grem pa malo po dolgem na kavč potem pa po malega v vrtec.

Lep deževni dan in za vse ki imate danes pregled držim pesti da bo vse O.K.user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.5.2008 13:32:37   
*nina*
cipresa v katerem tednu si pa ti?????si že imela kakšen pregled????

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.5.2008 13:34:11   
roal
uršula83- ja mislim, da psiha full naredi. pred 1.UZ sem nonstop mislila, da se mi bo zdaj zdaj vlila M, pa mi je G rekla, da imam ta občutek zato, ker mi ga psiha dela. pa od tistega dne, ko mi je to povedala več nisem imela teh občutkov. do 2.UZ sem bla full panična, nonstop sem pazila na jutranje slabosti (kot da bi sama hotela, naj bruham pa take), pozorna sem bila na prsi, če bolijo in rastejo user posted image ... ma je bilo tega še pa še. no, in od takrat ko vem, da je vse ok mi ni več slabo, prsa me ne bolijo, slabosti ni... nevem kaj ti naj povem...
ko me je moja G zagledala v ordinaciji, me je vprašala kaj počnem tam. s tem je namreč mislila, da smo v MB v neplodnostni prišli že tak daleč, da sem zanosila. in ko sem ji povedala, da sem naravno zanosila, je takoj povedala- e, vidite, to pa je to. v možganih ste imeli blokado, da naravno ne morete zanositi, zdaj, ko ste se pripravili, da greste junija v umetni postopek, je ta blokada popustila ne da bi sploh vedeli in rezultat je tu. ma mi je rekla, da je velik stvari v psihi in jaz ji verjamem. glede slabosti pa... pravim tud meni je bilo kao slabo, zdaj pa nič več. možno pa je tudi, da se vsak organizem drugače obnaša.
upam, da tvoje slabosti čimprej minejo in boš lahko uživala v user posted image .

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.5.2008 13:52:40   
uršula83
Ja sej verjetno imate prav...ker tole je čist brezveze celodnevne slabosti. Moji mami ni nikoli bilo slabo, ko je bila noseča...tako da ne vem zakaj bi meni moglo biti..sam itak si ne morm pomagat, mam pč tako bedno psiho...in še 19.2. sem bila na abraziji, tako da me je še toliko bolj strah, da ni spet kaj narobe. Ma upam da bo hitro 22.5. pa da vidimo, če bo po pregledu in če bo vse OK kaj boljše.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.5.2008 13:54:58   
*nina*
sam pozitivno moraš razmišljati,vem da je težko...tudi zame je!!!vem da bom drug teden že čist nora okol hodila ker se bo bližal naslednji pregled!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
punce lepo se imejta jaz grem v službo in se vam kaj zvečer javim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp nina

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.5.2008 14:13:01   
_sanja_*
Nina, čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image Samo, da se je vse dobro izšlo.

Metuljček, tebi pa en velik user posted image in čestitke za pozitivne misli.

Sem pa tako vesela danesuser posted image izpit sem pisala 98%!user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, od kod mi zadnje čase toliko znanja. Najina user posted image je očitno res dobra motivacija. Še nikol nisem bila tako pridnauser posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.5.2008 14:23:08   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

cipresa v katerem tednu si pa ti?????si že imela kakšen pregled????

Jaz sem imela že 3 preglede, prvič v 4t da izključimo zopet IMN, otem se takrat še ni nič videlo in sem imela v 5t ponovni pregled kjer se je že videl mehurček oz. GV, potem pa spet v 7t, kjer se je videl plodek in srčekuser posted image .
Zaradi prejšnje nosečnosti v novembru ko sem izgubilo pikico zaradi IMN in prve nosečnosti ko sem v začetku krvavela, je avtomatko G mi smatrala nosečnost kot rizično. Sedaj čakam na naslednji pregled ki ga imam 14.5. in potem NS 26.5.user posted image user posted image user posted image Tudi jaz komaj čakamuser posted image

Noseča sem 9t 6/7user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 5.5.2008 14:24:20 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.5.2008 15:53:48   
tejci01
Nina  čestitke za user posted image .

metuljček žal mi je za tvojo pikico.
Tega se tudi jaz bojim, ker imam pregled komaj 20.5. in 1.pregled je bil že 17.4.
Misliti moramo pozitivno pa bo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.5.2008 19:43:20   
metuljcek27
Punce en nasvet...
Pozitivne misli so obvezne!
Sej sem malček žalostna zdaj ampak,bolje zdaj tako kot pa,da bi bilo kasneje,ker je postopek še hujši.Lahko pa bi bilo tudi z mano kaj hudega narobe.Je rekel G,da verjetno čez 2 dni bi sam hotel ven in takrat bi bila zelo velika možnost za zastrupitev moje krvi.Sem lahko vesela,da se je tako končalo.Pikice pa bodo slej kot prej,ker je z mojim in user posted image zdravjem vse ok.Tako,da verjetno čez tri mesece spet v novi boj.
Mislite pozitivno in če sumite,da ni kaj v redu z vami pojdite na pregled sej vem,da vas je strah.Tudi jaz sem imela zelo veliko straha in sem se eno noč pripravljala,občutki so bili mešani od tega , da bo itak vse ok,do tega,da je kaj narobe...Ko pa ti povedo,da je nekaj narobe se ti itak poruši svet ampak morate razmišljt zakaj je za vas to plus.Vsaka izkušnja nekaj prinese...
Če greste na pregled boste vsaj vedele na čem ste in se ne boste grizle cele dneve,kar niti v sanjah ni dobro za vašegauser posted image ...Bodite srečne in uživajte v svojiuser posted image .Nikoli se nisem toliko smejala kot teh 9 tednov.Narava vedno poskrbi,da je najbolj popolnuser posted image ,ki prihaja na svet,še dobro,da se zmoti samo malokrat.Poglejte na forumih koliko ss je toliko bolanih otrok bi lahko imele.Si predstavljate in ,da veliko otrok ne bi imelo mamice,ker je možnost da se zgodi tudi kaj mamici zelo velika.
Zdaj pa konec in ne paničarit,bodite vesele in nasmejane,pozitivne in imejete se rade za 2!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.5.2008 19:48:12   
faka
Joj Metuljček, sem upala, da te ni, ker si prezaposlena,a ti tako.user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz mislim, da se pri meni isto dogaja, da se pikica v meni ne razvija.Bomo vidli 13.5. Me veseli, da si tako optimistična, tako je tudi prav.user posted image
Šele, ko se ženski kaj takega zgodi in se  začne pogovarjati z drugimi ženskami, ugotovi, da skoraj vsaka je to že doživela. Pa ne moreš verjet!!! Prav zadnjič, ko sem prišla s pregleda in sem bila tako pesimistična in razočarana, mi je par sodelavk(tistim, ki sem zaupala) prav isto štorijo povedale. Mi dosti pomaga, ko vidim, da nisem sama in da so tudi one preživele, kar pomeni, da bomo tudi mi.(vsaka ima zdaj zdrave user posted image ). Tako, glavo pokonci in štej še zadnje 3 fešte in bo!!!! Pa ostani na forumu, izkušnje ostalih precej pomagajo!!!! Pa spomladi 2009 se bomo sprehaji ob morju(100%) z vozički.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.5.2008 20:51:26   
metuljcek27
Ja upajmo,da se bomo kmalu sprehajali ob morju...Drugače pa Faka zate,ki si iz obale...
Če slučajno pride do tega ampak držimo pesti vedi ,da so bili v Izoli ful prijazni sprejel meje dr.Ravnikar in takoj ugotovil kaj je narobe za razliko od drugih.Prijaznost sester in ostalega osebja tudi v operativni je na višku.To mi je ful pomagalo.Same abrazije me je bilo pa ful strah,sej veš kako je,če je prva operacija v življenju in še to tam.Veš,da te je strah!Ampak sem vseeno ostala pozitivna tudi po novici.malo je bil šok 5 minut pol,ko pa mi je povedal zakaj in kako sem si kar malo oddahnila...
Tebi pa veliko sreče veš,da bom vsake toliko pokukala gor,da vidim kako ste kaj...Želim ti en velik in zdrav trebušček in misli pozitivno,to ful pomaga...user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.5.2008 20:54:28   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
56 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     2.UZ 13.5.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 13.5.     ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.    ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.     ?
user posted image x.12.   neisha80   (2. user posted image1.user posted image )     28     1.UZ  6.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ  x.5.       ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.       ? 
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.     ? 
user posted image x.12.   nanaa          (?. user posted image?.user posted image )       ?      2.UZ 12.5.      ? 
user posted image x.12.   robidka        (1. user posted image0.user posted image )     29     1.UZ 7.5.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?            ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?             ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     3.UZ  6.5.     user posted image user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 13.5.       ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.          ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5. ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.      ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5. ? user posted image
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.       ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.        ?
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31     2.UZ/NS27.5. ? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 16.5.     user posted image   user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.   ?  user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     2.UZ 14.5.      user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5       ?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    2.UZ 7.5.        ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.     ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.      ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.       ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      2.UZ 24.4.      user posted image
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     1.UZ  27.4.      ?
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. MIAAA30    (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (?. user posted image?.user posted image )      23     2.UZ  20.5.      ?  user posted image

Z nami so pot začele: metuljcek27, nanika*, S@nta, becky, Anonimna 4, potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.5.2008 20:59:17   
vrtnica21
Hojla dekleta,

danes je za menoj en prekrasen dan. Verjetno do sedaj moj najsrečnejši dan v mojem življenju user posted image user posted image user posted image .

Zjutraj sem imela prvi pregled in seveda videla mojo pikico in videla in slišala tudi user posted image in kako hitro bije. user posted image user posted image user posted image
Veliki smo kar 2,5 cm in sem v 9t 2d. Vzeli so mi 5 epruvet krvi in urin. Vse mi bodo pregledali.
Naslednji pregled imam šele čez 6 tednov.
Še dobro, da imam vmes nuhalno svetlino, ker če ne bi se mi verjetno zmešalo. Nuhalno imam v Dravljah in sicer 27.5.

Čestitke *nina* za tvojega srčka.
Metuljček tebi pa veliko user posted image user posted image user posted image

Čuvajte svoje bušije, jutri pa vsem želim srečo na pregledih.

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 5.5.2008 21:00:25 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.5.2008 23:24:58   
mettyy
Najprej en lep nočni pozdrav!

Danes ne morem spati, pa sem se usedla za računalnik, da pregledam, kaj vse ste napisale. Bile ste kr pridne, sočustvujem pa z vsemi puncami, katerim se je nosečnost prekinila, in že za vas držim pesti ter vam pošijam eno velikouser posted image za srečo.
CIPRESA - hvala za odgovor, situacijo sem rešila z delom, namesto na bowling morem iti na teren ter posneti prispevek - bo politične narave, in se bom lahko izgovorila, mi ne bo potrebno lagati.

Danes sem tudi izvedela, da se bo po vsej verjetnosti moj prvi pregled prestavil, saj mi je ena kolegica zaupala, da moja G ne bo delala 20.5.08. Verjetno bom kr sama poklicala, da me prenaroči, ne bom čakala, da me oni obvestijo o tem, saj to je ponavadi zjutraj tistega dne, ko imaš pregled. 

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
6.5.2008 6:09:44   
ninica04
Dobro jutro punce. Včeraj nisem mela časa da bi malo pošpegala kaj se dogaja, pa sem morala danes že pred službo na hitrco pogledat. user posted image

Najprej en velik user posted image user posted image za vse ki ste izgubile svoje pikice. Punce, držite se!! Saj bo. Vidim, da nas je kar nekaj tukaj, ki se nam je isto naredilo pred nekaj meseci, pa smo spet tukaj in vztrajamo.....

Drugače pa pri meni še vedno slabost 110 na uro. V službi sem povedala da sem user posted image in še to samo zato, če slučajno ne bi bilo  vse ok, da ne bojo spet presenečeni če me iz danes na jutri ne bo.... Pa so čist ok sprejeli.

Jst imam danes ob 13h spet pregled. Hvala bogu da sem menjala ginekologa, ta se pa res ful zavzame. Je rekla da se bova sedaj na začetku pregledovali vsak teden, da vidi če se ok razvija (glede na to da se dec. ni). Tako da komaj čakam. Sicer me je tudi ful strah, da mi spet pove tisto - joj gospa tole pa ni vredu.... Upam da ne, ker imam dober občutek...

Tako da punce držite pesti!!!

Se pišemo

lp

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
6.5.2008 7:00:32   
Sulfinija
Jutro!

Najprej vsem skupaj lepo jutro želim.sicer je pri nas neko kislo vreme amprak vseeno.

No pa sem dočakala spet en pregled pri G.Še malo pa se grem oblečt nato pa v avto in proti G.Upam na vse naj,naj čeprav je prisotnega tudi malce straha,ja pa itak nič ne bom mogla kar bo pa bo.Punce takoj ko se vrnem vam javim novičko takšno ali drugačno seveda.Samo vseeno vem,da bo vse ok kajti nobenega znaka nimam da bi bilo kaj kje narobe.Vseeno vas prosim držite pesti in mislite name.

LP Mojcauser posted image 9t5d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
6.5.2008 7:38:09   
lonja
Sulfinija, dobro opravi na pregledu, mislimo nate user posted image ! Pa javi, kako si opravila user posted image .

Kako ste kaj ostale?

A je katera na bolniški zaradi slabosti? Jst sem razmišljala, da bi šla sedaj za dva dni na bolniško, ker mi je spet obupno slabo in tudi bruham.

Neposredna povezava do sporočila: 1124
6.5.2008 7:42:23   
moonshine
Dobro jutro srečke user posted image !

Metuljček sočustvujem s tabo pri izgubi pikice,ampak sem vesela,ker si ohranila pozitivne misli.Kar tako naprej in boš videla,da bosta z dragim kaj kmalu zagledala noviuser posted image .user posted image

Sulfinija v mislih sem s tabo in držim pestiuser posted image .Boš videla,da bo vse ok user posted image !!!Sporoči nam,ko boš lahko user posted image .

Vsem ostalim pa lep dan in čuvajte svoje pikice !

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.