|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
6.5.2008 17:06:57   
katja_p
Sulfinija user posted image user posted image user posted image  smo s tabo

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.5.2008 17:19:56   
Anitka
Ojoj Sulfinija,user posted image user posted image user posted image žal mi je ob izgubi pikice. Drži se in ostani močna.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.5.2008 17:33:12   
sayuri
Ojej Mojca, jaz sem čisto brez besed.user posted image user posted image user posted image TAko sem upala in se veselila s teboj user posted image user posted image user posted image  Življenje je resnično kruto in vprašanja, kot so "Zakaj moram prav jaz nositi to težko breme?" dobro poznam. Veš, ni pravice na tem svetu, res je ni. In nekateri moramo po zelo strmi poti, da pridemo do cilja. user posted image  In ta pot nas naredi močne. Ti si zelo močna. Prehodila si že marsikaj. Vem, da ne boš omagala in da te bo moč gnala naprej. Pred teboj so težki dnevi, vendar ne pozabi, da smo ob tebi punce, ki ti že leta stojimo ob strani in smo s teboj. Drži se Sulfinija. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.5.2008 18:32:45   
vrtnica21
user posted image

(trenutno vpisanih
56 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     2.UZ 13.5.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 13.5.     ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.    ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.     ?
user posted image x.12.   neisha80   (2. user posted image1.user posted image )     28     1.UZ  6.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.       ? 
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.     ? 
user posted image x.12.   nanaa          (?. user posted image?.user posted image )       ?      2.UZ 12.5.      ? 
user posted image x.12.   robidka        (1. user posted image0.user posted image )     29     1.UZ 7.5.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?            ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?             ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28   3.UZ/NS 20.5. ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 13.5.       ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.          ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5. ?
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?              ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.      ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?          ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5. ? user posted image
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.       ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.        ?
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31     2.UZ/NS27.5. ? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 16.5.     user posted image user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.   ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 8.5.         ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     2.UZ 14.5.      user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     2.UZ 25.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5       ?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    2.UZ 7.5.        ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.     ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.      ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.      ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      2.UZ 24.4.      user posted image
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     1.UZ  27.4.      ?
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. MIAAA30    (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (?. user posted image?.user posted image )      23     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla              (2. user posted image1.user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?  

Z nami so pot začele: Sulfinija, metuljcek27, nanika*, S@nta, becky, Anonimna 4, potičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 6.5.2008 18:36:12 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.5.2008 18:40:12   
moonshine
Pozdravljene user posted image !

Sulfinijauser posted image user posted image user posted image user posted image  nimam besed...Pa tako sem navijala,da prideš vsa vesela nazaj user posted image .Sočustvujem ob izgubi pikice in vem,da se trenutno sliši morda neverjetno,ampak boš videla,da bo naslednjič vse OK.Samo ne izgubi upanjauser posted image user posted image user posted image !

Vsem ostalim pa....čuvajte pikice in pobožajte svoje trebuščke!

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.5.2008 18:59:32   
lollypop
Po dolgem času pozdravljene punce user posted image ....
sem porabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala, ste bile zelo pridne in veliko pisale....
Samo, kaj pa se dogaja z decemberkami user posted image , toliko slabih novičk na kupu pa že dolgo ne user posted image user posted image   sploh ne vem kaj naj rečem ker me je groza ko sem brala te zadnje strani ... za vse, ki ste izgubile svoje pikice en veliiiiik user posted image   user posted image  in seveda predvsem veliko močne volje za naprej... nikakor ne obupat in se prepustit vzdušju, ki vas trenutno obdaja...

Mene je kar groza čakati naslednji pregled, šele 6.6. ga imam... No takrat imam že NS tako da opravim še to, potem pa bomo videli in upam da se veselimo naprej in končno začnem uživati mirno user posted image

Čestitke pa seveda vsem, ki ste na novo ugledale srčke vaših user posted image

držte se še naprej, da december letos res veseli december!

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.5.2008 19:08:09   
pike
Žal mi je za vse, ki ste izgubile svojo pikico. Vem, da se vse zavedamo, da so prvi meseci kritični. Tudi meni je pri srcu grozno, strah me je.  Čeprav se zelo trudim gledati pozitivno me je vseeno zelo strah pregleda v ponedeljek.  Ne vem, če bom sploh upala še kaj pokukat sem gor do pregleda, takrat bom namreč točno 9 tednov noseča.

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.5.2008 19:08:20   
faka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sulfinija, jočem s tabo!!!!!!!!!!Pa ne morem verjet!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.5.2008 19:25:14   
miracleme
user posted image  spet ena nosečka manj, hudo mi je za Sulfinjo.
Kljub vsemu vsaka čast vsem, ki se držite pokončno, kljub izgubi. To je edina pot k prihodnji pozitivni in zdravi nosečnosti.

Hudo...

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.5.2008 19:31:02   
tejci01
Punce, ste se pa razpisale!
Ampak sem zelo žalostna, ker sem prebrala slabe novičke.
Sulfinija kako mi je žal, da mi gre kar na jok. Drži se, pošiljam ti en velik user posted image .
Te dni ko berem novičke, me zgrablja ena panika, ker na 1.pregledu nismo slišali še user posted image , naslednji pregled pa imam komaj 20.5. Vsak dan sem bolj v strahu, da bo kaj narobe. Če bo šlo tako naprej, ne bom nekaj časa bla na forumu.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.5.2008 19:34:22   
_ancica_
Tudi jaz se pridruzujem vsem puncam pred mano...res mi je zal za vse, ki ste izgubile svoje male pikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelim vam, da cimpreje spet ugledate user posted image user posted image in da bo takrat pa vse kot je treba.

Jaz pa se vedno nisem imela prvega pregleda...se en teden cakanja. mene pa ze tako mocno stiska pri srcu. Strah me je, da ne bo kaj narobe z malim user posted image Naj bi bila nekje v 8 oz 9 tednu, tako da bom na pregledu se kak teden vec in bi se ze lepo mogel vidit srcek. user posted image Upam na najboljse.

Bozajte svoje trebuscke in pazite nase user posted image

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.5.2008 19:39:23   
_sanja_*
Joj, sem prišla na forum z namenom, da bom zvedela kaj veselih novic.

Sulfinija, zelo zelo hudo mi je zate. Tako si bila vesela in mi s tabo, ko se je zadnjič pokazal srček, zdaj pa ... user posted image user posted image user posted image In res si zaslužiš, da ti končno že uspe povsem kar si preživela. Grozno strah me je iti ju3 na pregled. Nisem imela nobenih izcedkov in nič, ampak to sploh ni pogoj, da je s pikico vse vredu. Joj, decemberke, ne smemo več nobene izgubit. Preveč smo jih žeuser posted image user posted image user posted image

Majcika, jaz imam pregled ob 8h zjutraj, v Žalcu pri Elen Milovanovič. Sem iz okolice Žalca. Ti pa si najbrž Celjanka. ?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.5.2008 19:58:16   
neisha80
Ojla,danes sem imela prvi pregled.Pikica je ok,velika 15mm,srček lepo bije..skratka zaenkrat vse vredu.Pdp pa imam,kot sem si že sama izračunala,20.12.Naslednji uz je 10.6.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.5.2008 20:01:48   
neisha80
Za vse,ki ste izgubile svoje pikice pauser posted image en objem

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.5.2008 22:16:14   
ninica04
Sulfinija en velik user posted image user posted image user posted image za tebe, vem kako ti je in kako se počutiš. Če boš rabila kak pogovor, lahko pošlješ tudi zasebno sporočilo. Ne se preveč obremenjevat, bo že. Je že moralo tako biti.

Sicer pa sploh ne vem kaj se to dogaja, koliko slabih novic!!! Katastrofa!

Moj pregled danes pa je hvalabogu bil uspešen, sem nekje v petem tednu, videl se je že srček, tako da sem zelo vesela. Sicer me je bilo strah ko cucka, da ne bo spet slaba novica.....

Naslednji pregled imam čez 14 dni, da vidimo ali se normalno razvija.

Ostalim, ki ste se pridružile pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.5.2008 6:28:19   
tejci01
Dobro jutro!!!!!!!!
Pošiljam vam user posted image  za dober začetek dneva (seveda tistim ki jim še vedno paše kavica zjutraj, da se prebudi).

Za vse, ki imate danes preglede bom držala pesti in čakam samo dobre novičke. Ma itak bodo!!!!! Morajo biti, slabih ne sprejemamo več!!!!

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.5.2008 7:28:22   
miracleme
Dobro jutro in lep začetek dneva.....

ja, pa spet ta služba....ni kaj, tam do novembra bomo pa le mogle zdržati, potem pa....huraaaaa....počitek....

Srečno vsem na pregledih......

Se že veselim popoldanskih dobrih novičk user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.5.2008 7:48:12   
lonja
Ojoj, Sulfinija, user posted image objem zate, tudi mene je novička preprosto šokirala, še posebej, ker sva bili nekako izenačeni po tednih nosečnosti. Mene bo zdej še tolk bolj skrbelo, ker imam naslednji pregled šele 03.06.

Mislim nate in ti od srca želim, da si čimprej opomoreš, in prepričana sem, da bo kmalu tudi zate ponovno posijalo sonce user posted image ! Drži se!

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.5.2008 8:22:24   
tasa.m
Sulfinija; hudo mi je zate user posted image user posted image user posted image , zdaj je že mene pošteno strah, kaj bo na naslednjem pregledu. Drži se in močno navijam, da bo naslednjič vse ok in da boš dočakala tudi ti user posted image . A so ugotovili kakšne vzroke, zakaj se ti to dogaja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.5.2008 9:46:58   
_sanja_*
Drage moje, jaz pa končno prihajam z dobro novico!

Vse je vredu, srčekuser posted image lepo bije, plodek je sicer en teden manjši, ampak vseeno je vse lepo. Velik je 10 mm. Je pa možnost, da nosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdravnica je namreč rekla, da vidi še nekaj, pa ne ve točno kaj, ampak utripa pa ni videla. Tako, da imam čez en teden ponovno pregled in bo potem jasno, če sta user posted image user posted image ali user posted image .
Sem dobila tudi že materinsko, dala kri in vodo, no in PDP imam na božični večeruser posted image 24.12.2008 user posted image

Tako sem srečna, grem zdaj na pijačko z mojim, je šel kar iz službe, ko je zvedel veselo novicouser posted image

Upam, da boste druge prinesle vesele novičke. Majcika, mislim nate. Slabih novic je bilo že preveč, zdaj moramo decemberke nosit samo dobre.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 7.5.2008 9:47:06 >

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.5.2008 9:47:39   
Anonimen
sulfinija žal mi je zate user posted image   a si vprašala mogoče svojega ginekologa zakaj se ti je že tolikokrat naredilo isto, nosečnost, krvavitev , splavuser posted image  

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.5.2008 10:17:56   
nanaa
Sanja jupiiii, user posted image user posted image user posted image , bravo sem tako vesela, da slišim tako novico.
Ali imaš kaj dedne možnosti za dva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.5.2008 12:26:03   
bibabuba
Punce, saj bo smešno, ampak prvo jočem ob žalostnih novicah, potem pa ob srečnih.
user posted image

Jaz imam prvi pregled v ponedeljek ... pa menda mi ja ne bi bilo tak fejst slabo kar brez zveze. user posted image

Lp

Kličem sonce!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.5.2008 16:20:54   
_sanja_*
nanna, ne nihče v sorodstvu nima dvojčkov, tako da res ne vem, odkod bi to lahko bilouser posted image Baje, pa da je večja možnost za dvojčke in celo trojčke takoj po prenehanju jemanja KT, tako da če je to to, je najbrž res od tega, ker sem zanosila prvi mesec po prenehanju. Mi je bilo pa tako čudno, ko me je vprašala, če ima kdo od sorodnikov user posted image user posted image user posted image
bibabuba, pozitivno razmišljaj. Vse bo vredu. Meni je to ratalo do ponedeljka, potem pa sem že res komaj čakala sredo, danes zjutraj sem pa tako ali tako bila kot bomba tam v čakalniciuser posted image Čeprav zdaj me je pomirila, po drugi strani mi je pa spet dala skrbi za drugegauser posted image Kaj če je umrl? Kaj če je kaj drugega, kakšna napaka v maternici? user posted image

Gremo pa v toplice ta vikend, sem vprašala sestro, če se lahko kopam, pa je rekla, da se ne smem, ker vroča voda povzroča krvavitve Ok, se ne bom, ampak kaj pa ve menite o hladnejši vodi - npr. 25°C? A mislite, da bi to tudi škodilo? No, saj sploh ne vem, če imajo v Čateških tako "hladne" bazene, ampak...  Vprašam za vsak slučajuser posted image

majcika, javi se nam! Zelo zelo stiskam pesti, da bo vse vredu in mislim nate. Vse ostale, ki ste imele danes pregled pa tudi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.5.2008 17:10:01   
Sulfinija
Moja zgodba bo na temi spontani splavi.Punce hvala,da ste bile z mano.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.