|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
4.5.2008 20:23:50   
miracleme
sem pozabla:

Nina: ne sekiraj se, jaz sem imela rjav izcedek skoraj do prejšnjega tedna (8.t), vsak dan popoldan, v prviuser posted image  pa tudi tja do 7.t......pa je kar naenkrat izginil,..... vse bo ok!

Uživajte

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
4.5.2008 20:26:00   
faka
Neisha80, če je le možno pojdi na bolniško. Posveti se temu malčku, dokler se še 100% lahko.Jaz imam do konc augusta in pole si bom naštimala, da me kolega zaposli za polovičko, ker itak mi socialno plača drugo polovico(prispevke) in pole itak novembra grem na porodniško.user posted image user posted image
Tu v tej službi bom probala tudi it na bolniško, samo ne vem kako mi bo ginekolog dovolil. Bi pa z veseljem šla.user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
4.5.2008 20:40:56   
Sulfinija
Faka lepo da si se nam javila.Me je že malce skrbelo zate.

Punce jaz si že mažem trebuh,prsi,pa stegna sem si pa kupila kremo v Mulerju je nosečnica gor narisana in imajo od iste firme tudi gel za tuširanje bom še jutri šla po gel.Je ful mastna krema in so mi jo tam priporočali.Vonj pa ima nežen po hibiskusu.

LP Mojcauser posted image 9t3d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
4.5.2008 20:44:28   
m a j c i k a
Hej punce!!!
Evo nas doma, tale pot iz Rovinja se pa vleče in vleče kar cele štiri urce, res da smo se parkrat ustavli zarad tamale, sam vseeno mi ni vožnja nič kaj preveč pasala; čisto drugače pa je bilo na morju, ta zrak, pa sonce in morje, galebi, vrvež po mestnih ulicah, kar preselila bi se tja, joj kje je šele julij ko gremo na dopustuser posted image

Upam da ste tudi ve uživale in pazle na svoje zakladke, komaj še gledam gremo kar ajat, lahko noč,.........

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
4.5.2008 20:47:58   
CIPRESA
Nina dokler ni kakšnih krčev je čisto vredu za te tedne kot si noseča. Jaz sem v prvi nosečnosti v 6t zelo  krvavela, kot bi imela in to 3-4 dni, pa sem rodila zdravega fantka. Vse bo vredu. Držim pestke jutri zateuser posted image

Hudo mi je za tisto punco (mislim da je Nanika) ki je izgubila pikicouser posted image user posted image user posted image

Mettyy jaz bi na tvojem mestu raje pazila in nebi pretežko dvigala, pa tudi pri metu se steguješ.....No če je drugače vse vredu potem probaj a tukaj smo zgleda same take ki smo imele že kako neljubo situacijo in moramo zelo paziti pa bolj pazimo. Je pa res da je meni enkrat  nek gospoda rekel ko nisem hotela na rolerje v prvi nosečnosti: "Saj niste bolani, ste samo noseči" - tako da nekatere delajo vse in prav je tako če ni nič narobe, če pa kaj gre narobe pa postaneš bolj občutljivuser posted image

Jaz se bom mazala šele potem po 3 mesecu z kremami proti strijam, saj sedaj  mam še mali trebušček in se koža še ne rasteguje tako.

Aja še to jaz popijem dve kavi na dan, enostavno ne morem brez njih in tudi v prvi nosečnosti sem jih pa je bilo vse O.K., jaz mislim čim manj kompliciranja in odvzemanja telesu tistega kar je bilo navajeno pa bo, bolj se bom obremenjevala z tem kje vse so stupi in kaj sedaj ne smem slabše bo. Predno sem zanosila sem bila z vsemi mojimi navadami popolnoma zdrava in to pomeni da tui zdaj z mojimi istimi navadami ne škodujem otročkuuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
4.5.2008 21:15:13   
katja_p
Js se nč ne odpovedujem salamam. Pršut se mi niti ne lušta, kofetkarca pa tud prej nism bla in tega ne pogrešam. Si pa za večerjo kamot nardim kruh in salame pa sir in kumarce. Nč ne mislim komplicirat. Če sm prej vse jedla, bom še zdaj. Razn, če se mi bo kaka stvar zagabila. Če bi pa kaj blo narobe, bo pa tk ginekologinja povedala. V torek imam prvi pregled in res že komi čakam, da mi pove kako in kaj sploh je :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.5.2008 6:33:16   
tejci01
Dobro jutro, a ste že pokonci?
Jaz se odpravljam v službo, zdaj sem malo pojedla in v službi me čaka user posted image  za dobro jutro.
Za vse tiste, ki imajo danes pregled jim želim vso srečo!!!!user posted image user posted image user posted image
Se vidmo popoldne.
Ciao

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.5.2008 6:59:00   
Sulfinija
Dobro jutro!

No tudi jaz sem že pokonci,me je zbudil lep sonček,ki sije v mojo spalnico.

Punce za vse,i imate danes pregled vam želim vso srečo in hitro nam poročajte kakšno je kaj stanje.

Tudi jaz se ne odpovedujem ničemur.Kava se mi je pa totalno zagabila.Smo prej kuhali vendo barkave in sedaj tudi smao meni enostavno ta kava nima nobenega okusa tkole,da se niti ne silim piti.Požirek dva in že vse ven vlijem mi ne paše.

No jutro pa je moj dan in moj pregled upam na vse naj,naj in to si tudi najbolj želim,da mi pove da je vse v najlepšem redu.

LP Mojcauser posted image 9t4d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.5.2008 7:34:09   
miracleme
Vsem, ki imate danes pregled: S R E Č N O user posted image

Miracleme

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.5.2008 8:16:13   
tasa.m
Tiste, ki imate danes preglede, poročajte kako je bilo, *nina* zate pa upam, da se bo vse dobro izteklo

user posted image user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.5.2008 8:18:53   
moonshine
Dobro jutrooo! user posted image

No pa da vas še jaz pozdravim in vsem,ki imate danes pregled zaželim veliko sreče in lepih trenutkov,ko boste ugledale user posted image  svojih pikic user posted image .

Kljub oblačnosti in dežju,ki je pri nas vam želim karseda lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.5.2008 9:59:45   
uršula83
Pozdravčič usem!

Danes je pa delovni dan...in meni se pa prou ne da delat. Najrajš bi šla za kake 14 dni u tople kraje. Neki se me loteva eno tako melanholično razpoloženje, ki mu sploh ni konca. Punce, a je kateri zelo zelo slabo cel dan? Meni je cele dneve obupno slabo, tko ene 2 urce na dan pa je malo bolj znosno. Jest sploh ne morm, ker mi gre na bruhanje(a bruhat ne morm), vse mi smrdi, jem samo jagode. Pa kako hruško. Tako me skrbi in sploh ne vem kaj naj naredim. Poleg tega me kar naprej boli glava, ne vem ali od slabosti ali od česa drugega. Ima še katera tak problem? Mogoče uspešno rešen? Meni ne pomaga nič.

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.5.2008 10:04:21   
_sanja_*
Dobro juro srečke user posted image !
Naj najprej zaželim srečo vsem tistim, ki imate danes pregled. user posted image user posted image Ne pozabite nam javiti, kako je šlo.
Moj prvi pregled pa je v sredo. Prej, ko je bil še oddaljen, sem bila mirna, zdaj sem pa vsak dan bolj živčna in me skrbiuser posted image Res upam, da bo vse vredu.

Imam pa danes še zadnji izpit. Veliko že znam, ostalo pa še bom, ker je šele ob 5ih popoldan in je še kar nekaj časa. Potem se moram pa odločit zaradi diplomske. A bi jo nardila junija ali septembra. Ne vem, zakaj sta termina tako narazenuser posted image . Najraje bi jo do junija, pa imam potem res celo poletje frej zase, za dragega in za najinega user posted image , po drugi strani je pa to spet nepotreben stres. Eh, moram še malo premislit.

Drugače pa jaz kar pazim kaj jem. Mogoče zato, ker sem imela redni pregled tik preden sem zanosila in sem G opozorila na to, da nameravam imeti user posted image in mi je dala kup napotkov. Suhih salam, pršutov, ipd. - tega nisem že prej jedla, tako da ni problema. Tudi kave nisem nikoli pila. Alkohola ne pijem, ne jem majoneze in česarkoli, kar bi bilo iz surovih jajc, tudi sladoleda od uličnih prodajalcev ne, ampak samo trgovinskega. Ravno tako bifteka ali karkoli iz surovega mesa. Izogibam se tudi mastnim in sladkim stvarem.
Mogoče pretiravam, ampak če bi se mojemu user posted image kaj zgodilo, zato ker sem nekaj jedla, si nikoli v življenju ne bi oprostila. Je pa res tudi to, da določenih stvari že prej nisem jedla. Včasih pogrešam majonezouser posted image Pa sladkarije mi več ne pašejo, hvala bogu!, če bi jih tako jedla, kot sem jih prej, bi imela sto kiluser posted image

Imam pa nek čuden ritem. Preden sem zagledala user posted image , se mi je zazdelo, da se nekaj dogaja, ker sem bila ves čas lačna. Potem je bilo nekaj časa, ko mi ni nič pasalo, nato spet teden volčje lakote, zdaj pa je spet obdobje, ko mi nič ne paše in zelo malo jem. Malo čudnouser posted image , ampak sem srečna, ker če bi imela ves čas tiste dneve volčje lakote, bi bilo res grozno, ker sem kar naprej jedla. Mi je pa zadnje dni nekam slabo, večkrat čez dan po malem, bruhala sicer nisem, ampak vseeno mi ni dobro. Sem se potrudila včeraj, da sem v napadu slabosti pojedla banano in je pomagalo (za kratek časuser posted image ), tako da se strinjam s tistimi, ki ste rekle, da ko nas napade slabost naj nekaj malega pojemo.

Veliko vas je bilo na morjuuser posted image user posted image Mi pa nismo mogli iti, ker sem imela izpite. Gremo pa zato ta vikend v čateške, pa se bom malo spočila. Komaj čakam, ker zdaj sem bila pa že res pod stresom zaradi faxa.

Sem zvedela, da z mojo svakinjo ni nič hujšega narobe, da ima samo "zaspane hormone" (karkoli že to pomeni) in da je dobila neke tablete, tako da bo lahko v kratkem zanosilauser posted image user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.5.2008 10:44:29   
*nina*
drage moje!!!!!VSE JE VREDU!!!!!
utrip se vidi,vse je ok,sem konec 6t....drugi pregled imam 20.5.,v bolniško me pa ni dala ker je rekla da se vse lepo razvija in da je brezveze da me da v bolniško ker pol ne bi imela izhodov....tako da sva se zmenili da od avgusta naprej bom pa doma ker pol bom pa lahko imela izhode!!!!ful sem vesela se mi je kar kamen s srca odvalil!!!!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.5.2008 10:48:29   
uršula83
*nina* ČESTITAM!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Zelo dobre novice.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.5.2008 10:50:54   
lonja
Evo, mene, drage sonosečkiceuser posted image . Tudi mi smo lepo preživeli praznike, čeprav smo bili kar doma. Tele moje slabosti se sploh nočejo in nočejo umirit, začnejo pa se ponavadi tam nekje opoldne in trajajo, dokler ne grem spat user posted image . Sem pa danes začela deveti teden, tako da še ene tri preživimo, potem pa bo valda tudi tega konec.

Lep dan vsem!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.5.2008 10:52:24   
lonja
Čestitke *Nina*, zakaj te je pa že tolk kmalu spet naročila? No, sej men bi to čist pasalo, do mojega naslednjega pregleda so še dolgi štirje tedni....user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.5.2008 10:58:02   
faka
En huuurrraaa!!!!!! za ninouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za njeno user posted image   user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.5.2008 11:07:13   
*nina*
tako kmalu me je pa zato naročila ker sem v soboto imela rahel izcedek rjave barve....ampak ga od sobote tudi ni več in se vse lepo razvija,čez 14 dni ga pa imam zato da vidiva če bo naprej še tako fajn kot je zgledalo danes in ostajam optimist in vrjamem da bomo takrat že večji!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.5.2008 11:59:53   
katja_p
Dejte v seznamu spremenit moj prvi GP, ker ga nimam jutri, ampak 13.5. Je moja ginekologinja zbolela in bomo še mal morali počakat. user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.5.2008 12:04:47   
metuljcek27
Punce naj se vam javim po nekaj dneh...
Oprosti Faka,ker se nisem javljala ampak sem bila v ležečem položaju...
No naj začnem...
V soboto zvečer se mi je izcedek povečal in iz rjavega je postal črn...Tako,da sva v nedeljo zjutraj šla gor in..najine pikice ni več...Naredili so mi abrazijo,ker srček ni več bil.Noseča sem bila 9 tednov...Vzrok ni bil v pikici ampak v hematomu,ki jo je stisnil in ji onemogočal razvoj...Žal se je tako končalo...3 G so gledali UZ 5 tednov in nihče tega hematoma ni opazil!Je pa rekel včerajšnji G ,da bi moralo vse bit ok čez tri mesece in da bo verjetno takrat nova pikica hitro prišla,ker sem bila drugače zdrava in vsi izvidi so bili super...Tako,da se vrnem,ko bo nova pikica...
Aja še to naj vam povem,rekel mi je tudi,da noben izcedek ni nedolžen in da treba iskat vzrok in vztrajat naj najdejo razlog,da se ga pravočasno najde...Ampak naj vas pomirim v skoraj vsaki nosečnosti naj bi nastal polip,ki dela ta rjavi izcedek in ni nekaj nevarnega.Samo potrdijo naj vam,da je polip li pa kaj drugega.Zahtevajte obrazložitev!Tukaj ste lahko vprašanje tudi ve same in vaše zdravje.Moj primer je bil že kritičen za moje zdravje ampak se je končalo na srečo vse ok zaradi dobrega G!

Želim vam srečno in zdravo nosečnost in da se ne sekirate preveč,ker nič ne pomaga narava dela svoje...Še enkrat srečno in mirnouser posted image pa veliiiike in zdraveuser posted image !

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.5.2008 12:11:22   
Sulfinija
Nina,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je z vajino user posted image  vse lepo.Joj jutri pa upam,da bo še z mojo takole pol pa uživamo sto na uro,kajne?

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.5.2008 12:21:41   
*nina*
ja boš videla da bo vse ok!!!!!moraš jutri sporočiti novico!!!!kdaj pa imaš pregled????
danes mi je sestra od moje g rekla da do rahlih izcedkov pride tudi zaradi tega ker se maternica širi in je možno da kakšna mala žilica poči!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.5.2008 12:26:00   
Sulfinija
Nina pregled imam jutri ob 9.15 že komajjjjjjjjjjjjjjjj čakam.Če bo na UZ vse ok me pa še da v labolatorij na preiskave tkole da bo kar malo trajalo pa še vozim se v eno smer po 20.minut.Bom pa takoj sporočila ko se vrnem seveda.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.5.2008 12:45:16   
*nina*
ja saj meni je tudi rekla da bova naslednjič naredile določene teste pa materinsko bom takrat dobila!!!!komaj čakam na pregled ki ga imam čez 14 dni!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kar optimistična!!!!in res upam da bo vse v najlepšem redu!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.