_sanja_*
|
Dobro juro srečke ! Naj najprej zaželim srečo vsem tistim, ki imate danes pregled. Ne pozabite nam javiti, kako je šlo. Moj prvi pregled pa je v sredo. Prej, ko je bil še oddaljen, sem bila mirna, zdaj sem pa vsak dan bolj živčna in me skrbi Res upam, da bo vse vredu. Imam pa danes še zadnji izpit. Veliko že znam, ostalo pa še bom, ker je šele ob 5ih popoldan in je še kar nekaj časa. Potem se moram pa odločit zaradi diplomske. A bi jo nardila junija ali septembra. Ne vem, zakaj sta termina tako narazen . Najraje bi jo do junija, pa imam potem res celo poletje frej zase, za dragega in za najinega , po drugi strani je pa to spet nepotreben stres. Eh, moram še malo premislit. Drugače pa jaz kar pazim kaj jem. Mogoče zato, ker sem imela redni pregled tik preden sem zanosila in sem G opozorila na to, da nameravam imeti in mi je dala kup napotkov. Suhih salam, pršutov, ipd. - tega nisem že prej jedla, tako da ni problema. Tudi kave nisem nikoli pila. Alkohola ne pijem, ne jem majoneze in česarkoli, kar bi bilo iz surovih jajc, tudi sladoleda od uličnih prodajalcev ne, ampak samo trgovinskega. Ravno tako bifteka ali karkoli iz surovega mesa. Izogibam se tudi mastnim in sladkim stvarem. Mogoče pretiravam, ampak če bi se mojemu kaj zgodilo, zato ker sem nekaj jedla, si nikoli v življenju ne bi oprostila. Je pa res tudi to, da določenih stvari že prej nisem jedla. Včasih pogrešam majonezo Pa sladkarije mi več ne pašejo, hvala bogu!, če bi jih tako jedla, kot sem jih prej, bi imela sto kil Imam pa nek čuden ritem. Preden sem zagledala , se mi je zazdelo, da se nekaj dogaja, ker sem bila ves čas lačna. Potem je bilo nekaj časa, ko mi ni nič pasalo, nato spet teden volčje lakote, zdaj pa je spet obdobje, ko mi nič ne paše in zelo malo jem. Malo čudno , ampak sem srečna, ker če bi imela ves čas tiste dneve volčje lakote, bi bilo res grozno, ker sem kar naprej jedla. Mi je pa zadnje dni nekam slabo, večkrat čez dan po malem, bruhala sicer nisem, ampak vseeno mi ni dobro. Sem se potrudila včeraj, da sem v napadu slabosti pojedla banano in je pomagalo (za kratek čas ), tako da se strinjam s tistimi, ki ste rekle, da ko nas napade slabost naj nekaj malega pojemo. Veliko vas je bilo na morju Mi pa nismo mogli iti, ker sem imela izpite. Gremo pa zato ta vikend v čateške, pa se bom malo spočila. Komaj čakam, ker zdaj sem bila pa že res pod stresom zaradi faxa. Sem zvedela, da z mojo svakinjo ni nič hujšega narobe, da ima samo "zaspane hormone" (karkoli že to pomeni) in da je dobila neke tablete, tako da bo lahko v kratkem zanosila
|