|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
6.5.2008 7:45:48   
faka
Neisha, Sulfinija in Ninica04 VSO SREČO NA PREGELDIH DANES!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.5.2008 8:32:23   
m a j c i k a
Dobro jutro punce!!!!!
Vsem, ki imate danes preglede držim pesti, da bi bilo vse ok, moj dan D je jutri in res upam da bomo vidli srčka in da dobim materinsko?!

metuljček27: sočustvujem s tabo in te občudujem da si zbrala toliko optimizma in dobre volje ter vse to delila z nami, hvala ti in želim da se ti čez tri mesece vse srečno izteče!!!

_sanja_*: a imaš ti tudi jutri pregled???

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.5.2008 9:31:08   
Lyla
Punce še jst bi se vam pridružila.
PDP mam 28.12, moja druga user posted image  in mamo že enega user posted image  doma. Za pregled pa kličem drug teden.
Sicer je z mano vse ok, znakov slabosti nimam. Če me ne bi bolel križ sploh ne bi vedela da sem user posted image .
Vsem vam user posted image  vam želim veeeeelllllliiiiikkkkooo lepih trenutkov z vašimi bušiji. Tistim, ki ste pa izgubile user posted image  in z optimizmom naprej, da boste čimprej user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.5.2008 9:33:23   
Ana Luna
Dobro jutro še z moje strani!
Tudi meni je žal za vse sonosečke, ki ste izgubile svoje željene pikice. user posted image Glavo pokonci in pogumno naprej!
Vsem, ki imate danes pregled, pa seveda VSO SREČO, da bo vse o.k. user posted image

Mene še vedno dajejo slabosti in bruhanje, upam, da se bo po 12. tednu to počasi umirilo. Tista zoprna bolečina v joškah pa je nekako izzvenela. Včeraj sva z mojim user posted image iz radovednosti uporabila angel sound, ki sva ga kupila že v 1. nosečnosti, in tako slišala bitje srčka najine pikice! user posted image si ni mogel kaj, da ne bi posnel to še na računalnik (saj veste, za spomin ...) user posted image

Punce, ste se že naročile za nuhalno? Jaz jo imam 20.5., to bo čez dva tedna. Saj grejo kar hitro tile tedni, ne?
Čuvajte se, sebe in svoje pikice! Papa.

Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.5.2008 9:49:15   
roal
ana luna in ostale, ki ste bile že nosečke (ali pa tudi tiste, ki niste tolk butaste kot jazuser posted image ) imam eno vprašanje za vas. meni je medicinska sestra rekla, da mi bodo na naslednjem pregledu kri pregledali, dali materinsko, delali presajalne teste itd. zdaj me pa mučijo tile presajalni testi. nevem ali sem res tako nepoučena, al pa zmedena. a niso presajalni testi nuhalna svetlina? men se močno zdi, da jih s pomočjo nuhalne delajo, ali? se da še na kak drug način (kri,...)? ma res vas prosim, če mi katera to razloži.
tiste, ki imate danes preglede  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.5.2008 10:09:25   
ani76
Pozdravček vsem skupaj,
en velik user posted image vsem ki ste izgubile svoje pikice. To se je pred kratkim zgodilo tudi moji kolegici. Sicer se ona kar dobro drži in se je nekako sprijaznila, jaz pa ne vem kako naj ji zdaj povem da sem noseča. Saj vem da bo vesela zame, meni pa je hudo zanjo.
Drugače pa imam neke zdravstvene-trebušne težave. Včeraj me je cel popoldne bolel trebuh (tako kot boli ko imaš kako trebušne - prebave težave) pa tudi vročino sem imela 37,8. Mislim, da ni nič v zvezi z nosečnostjo ker tudi moj fant pravi da ga nekaj ščipa pa trebuhuuser posted image
Danes sem šla vseeno vslužbo, vročine nimam več, trebušček pa me še malo boli - niti približno tako kot včeraj. Ne vem ali naj pokličem kaj mojo zdravnico ali naj grem na pregled ali naj počakam še kak dan da vidim če bo šlo mimo.
Drugače nimam nobenih nosečniških težav razen občasne popoldanske utrujenosti.

Lp

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.5.2008 10:17:28   
tasa.m
*nina* bravo za user posted image , metuljcek27 žal mi je za tvojo pikico user posted image , lepo da si tako pozitivna in boste šli kmalu v nove boje.

Meni od včeraj dajejo slabosti, sem mislila, da je šlo najhuje mimo, zdaj pa bruham user posted image ,  včeraj sem šla kupit darilo za enega user posted image , pa sem malo pokukala po trgovini, uh kako lepe cotke imajo, komaj čakam, da bom začela kupovati za svojega. Jaz sem se včeraj naročila za NS v Domžalah, ki jo imam 26.5.  Vichyevo kremo pa naj bi se začela uporabljati od 4. meseca naprej, tako da sem si za začetek kupila samo kremo za telo.

Bodite pridne in božajte svoje bušije.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.5.2008 10:59:15   
faka
Sulfinija, kje si???????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.5.2008 11:00:36   
Anonimen
Halo!
Tudi jaz sem decemberčica 08 (4.12.) in komaj čakam!
Kako se kaj počutite? Mene non stop boli glava (vsaj zadnji teden) ... pa ni ravno fino, ker imam drug teden en težak izpit (predzadnji, jej!).

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.5.2008 12:53:29   
bibabuba
Hoj po dolgem času!

Sem imela počitnice in ni se mi dalo vžigat računalnika. user posted image

Jaz že nestrpno čakam naslednji ponedeljek, ko imam prvi pregled. Bomo videli. drugače mi je pa slabo in non stop moram neki jest. Pa ne zato, ker bi bila lačna, ampak zato, ker mi je drugače nenormalno slabo.  

Lp

Kličem sonce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.5.2008 13:10:12   
_sanja_*
Zdravo user posted image !

Ja, majcika jaz imam tudi ju3 pregled in ker je prvič me je res strah. Močno upam, da se bo videl srček. Glede na to, da sem v 9t bi se moral!

Dobrodošle nove!

Drugače se pa super počutim. Sem se nekako pobrala iz glavne utrujenosti. Vsi izpiti so za mano, dva sem pisala 10, za dva še pa čakam rezultate. Resnično upam, da bo pozitivno, da se lahko potem posvetim samo user posted image . Slabo mi tudi ni preveč, pa prsi so me skoraj že nehale bolet, razen ko spim na trebuhu, samo to tako skoraj ne morem, ker me moti trebuh (pa ne da bi bil tako velik, ampak mi ne paše, me kar boli).

Sulfinija, čakamo in mislimo nate! Pa tudi na vse ostale,ki ste imele danes pregled. Prinesite nam same vesele novice!

(odgovor članu bibabuba)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.5.2008 13:31:49   
Sulfinija
Punce,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala da ste navijale zame.

V petek me čaka naporen dan sledi abrazija.Plodu je nehalo biti srce.Jaz nič ne krvavim,niti nobenega izcedka,plod normalno rastel,videla se je glavica,....le srček ne.Punce jaz sem brez besed.Zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj spet jaz???????'

Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.5.2008 13:36:39   
roal
šiiiittt sulfinija! pa kaj jaz sanjam, ali sem prav prebrala????!!! ma to ni res!!!
sem brez besed, totalno!
o bog, ma saj si več sploh ne upam iti na naslednji pregled...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se, čeprav vem, da ti to zdaj ni nobena tolažba.

Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.5.2008 14:12:27   
Ana Luna
Sulfinija, tudi jaz sem brez besed ... user posted image
Žal mi je zate in tvojo pikico, sočustvujem s tabo.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.5.2008 14:24:32   
Detece
Pozdrav še od ene januarčice. sicer mi izračuna rok 1.1, tako da se hitro lahko zgodi da bom decemberka. Ste pa veliko bolj aktivne čveke kot januarčice, zato bom vprašala kar vas. Kdaj ste okolici povedale da ste user posted image  in kako? Meni se že full zdi, da sem kot balon in nebi rada da opazijo preden jim povema, sploh ker so vedeli da sva na tem delala. Ne vem zakaj moj odlaša, jaz bi se pa že tako rada pohvalila....

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.5.2008 14:26:32   
metuljcek27
Vsem puncam,ki ste izgubile pikice tako kot jaz bi rada povedala ,da niste same in da se lahko o tem pogovarjamo na drugem RR,če želite.Včasih to pomaga...Lahko se pripravljamo skupaj na nov boj...user posted image user posted image user posted image Vem,da je to zelo težka stvar in če vam je hudo se dobimo tam...
Vsemuser posted image pa vesele dneve še naprej , mi pridemo za vami,hahaha...

Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.5.2008 14:53:12   
vrtnica21
Sulfinija.....žal mi je zate in za tvojo malo pikico....user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne moreš verjet, da je narava lahko včasih tako kruta.

A mi lahko še zaupaš koliko je bila tvoja pikica velika? Kdaj ji je nehal utripati srček?

Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.5.2008 14:56:03   
Sulfinija
Vrtnica sem v takem šoku da ne vem nič,le grozno je se spominjam se le kak mi je kazala glavico,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,grozno je bilo tole ko vidiš da je nekaj v tebi in se več ne premika.

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.5.2008 14:57:53   
nanaa
Sulfinija  user posted image user posted image user posted image , boga, jst sem čist fertik ko berem tole. Pa kaj je zdaj to. Kaj ti je pa G. rekel ?

Tudi jaz pri prve SS nisem imela nobenih izcedko,nič pa se kar ni bilo več srčka.
Jaz imam pregled v ponedeljek in se kar tresem ko se spomnim. 
A nosečniške znake si pa imela?

DRŽI SE !

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.5.2008 15:11:40   
pišapela
No, po krajših počitnicah na Azurni obali se spet oglašam. Vredo ste se razpisale, sem potrebovala kar nekaj časa, da sem vse prebrala.

Čestitke vsem, ki ste slišale user posted image , en velik user posted image pa za tiste, ki ste izgubile svoje pikice. 

Jaz se počutim super, le občasno me malo zagrabi utrujenost. Drugi pregled bi mogla imeti jutri, pa v službi nisem dobila prosto, tako da ga imam zdaj šele naslednji torek 13.5. Sem kar malo jezna. Zdaj moram pa čakat še en doooolg teden. 

Uživajte!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.5.2008 15:12:25   
m a j c i k a
O groza, pa kaj je zdaj to decemberke???????user posted image user posted image user posted image

Sulfinija: ne vem kaj naj ti rečem, res nimam besed, niti si ne morem predstavljati kako grozno ti je pri srčku, to ni več res kar se dogaja, ne vem no, drži se, očitno je bilo tako namenjeno,................

Kar groza me je jutrišnjega pregleda, najraje ne bi šla, si ne predstavljam svoje reakcije, če bo G rekla, da srček ne bije,........... kako mora bit to grozn občutek,.........

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.5.2008 15:14:49   
m a j c i k a
_sanja_*: kdaj in pri kom pa imaš jutri pregled??????

Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.5.2008 15:36:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija
Punce,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala da ste navijale zame.

V petek me čaka naporen dan sledi abrazija.Plodu je nehalo biti srce.Jaz nič ne krvavim,niti nobenega izcedka,plod normalno rastel,videla se je glavica,....le srček ne.Punce jaz sem brez besed.Zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj spet jaz???????'

Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne no............. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Draga Sulfinija, tako zelo sem ves čas stiskala pesti zate, spremljala tvoje poste in se veselila z vama user posted image user posted image user posted image  To je tisti trenutek, ko bi človek samo zarjul: NEEEEEEEEE, to ni mogoče!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.5.2008 15:52:04   
*nina*
sulfinija ful mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem vrjeti!!!!!!žal mi je!!!!sem čisto brez besed!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽI SE

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.5.2008 16:12:31   
Sulfinija
Punce hvala vam za vso tolažbo.Sem klicala kolegico,ki me je naorčila za petek dela na gin.moj izcedek rdeče barve se je začel tkole da šibam sedaj na urgenco in me sčistijo.

Punce se oglasim jutri.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.