Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 10:39:11
|
|
|
|
ELMA
|
itata naša tudi ful kašlja , ima glavo čist rdečo v fleki ,ampak ji nič na teče ven iz kože ,,nima nobenih mehurčkov
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 10:45:10
|
|
|
|
buči
|
larisa, za krst se greš prijavit v župnišče, če imate družinsko knjižico, jo neseš s seboj, pa rojstni list otroka. Potem pa potrebuješ prtiček (ponavadi je bel, pa lahko je gor ime otroka, datum, kraj krsta, itd) in svečko (tudi tu lahko daš kaj gor napisat). ostala krama je po izbiri: "podvezice" za svečke, namesto prtička oblekica ... Pa seveda potrebuješ vsaj enega botra/-o, če ne dva. Glede hipertenzije: Aljaž se je sločil nazaj, ni soročno uporabljal rok oz. leve sploh ne, noge je imel za okras, glavo je skoz držal na eno stran. To je bilo pri nas.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 10:48:01
|
|
|
|
buči
|
itata, daj vprašaj, če je možno, da ima tako kožo od kaplic. Saj najbrž bo rekla zdravnica, da ne, samo tako zadevo je imela soseda pri tamali, pa ji je nehala dajat kaplice, pa je bilo bolje. Naš sicer ima suho kožo z malo rdečice po ličkih in bradi, pa malo suhe po glavi, samo nekje, pa to niso temenca.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:01:08
|
|
|
|
buči
|
Še mene nekaj zanima. A ve zatemnite prostor, kjer mali spijo čez dan?
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:13:24
|
|
|
|
Marusah
|
Buči na tvoje vprašanje ti ne morem odgovorit, ker naš pikec čez dan spi samo v vozičku - samo, da rita miga
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:13:59
|
|
|
|
Marusah
|
oooooooooooooooo končno sem dobila 4 zvezdice
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:15:18
|
|
|
|
misar
|
lep pozdrav nimam ne volje ne časa, da vas berem za nazaj. prazniki so bili super, na morju smo mel krasno vreme . veliko smo vozičkali in se cartali, vmes smo se tud na smrt skregali, pa pobotali...ja no, nema šta nema. čist v mojem stilu sam tolk, da veste, da smo živi in zdravi
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:16:23
|
|
|
|
misar
|
buči, jaz nič ne zatemnim prostora podnevi...načeloma pa tud naša spi samo v vozičku, če pa le rata tud doma pa spi pri dnevni svetlobi z običajnim hrupom okoli
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:18:05
|
|
|
|
kati kati
|
ojla misar čestitke za Lano-njen mini RD. to so naši pikeci ki so malo praznovali.... lp
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:19:26
|
|
|
|
misar
|
kati enako čestitke tudi vašemu Maju...kako vam gre?? kaj počnete??
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:19:39
|
|
|
|
kati kati
|
bući-pri nas tudi ne zatemnimo prostora spi tudi pri ropotu in na naravni svetlobi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:20:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Še mene nekaj zanima. A ve zatemnite prostor, kjer mali spijo čez dan? nikoli. Večinoma itak sedaj spi v vozičku, k smo skoz na terenu, sam doma pa nima nikoli zatemnjeno. tudi ponoči ji ne zaroletam, da je zjutraj že normalno svetlo k se zbudi. marusah za 4 ****
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:22:03
|
|
|
|
kati kati
|
misar-mi zelo uživamo,včeraj smo meli krst-bil je ful priden in po vrh še lepo vreme! A greš ti tudi z Lano na pregled kolkov v sredo?..midva imama pregled popoldne
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:24:42
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati misar-mi zelo uživamo,včeraj smo meli krst-bil je ful priden in po vrh še lepo vreme! A greš ti tudi z Lano na pregled kolkov v sredo?..midva imama pregled popoldne super za krst , da je šlo vse ok ne nimava v sredo pregleda kolkov, ker so bili v porodnišnici ok. nimava še nobene kontrole, le 21. sistematski.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:38:13
|
|
|
|
larisa
|
Buči, hvala za odg. Mi tudi ne zatemnimo čez dan. Zvečer pa sva zdaj začela roleto dol dajat, ker sva slučajno ugotovila, da če je roleta dol potem zjutri dalj časa spimo, pa še zvečer ko ga dava spat, je še dan.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:49:07
|
|
|
|
larisa
|
Dejte mi povedat kako veste za pamperske, da so original, tiste kot v mullerju. A so tiste iz mercatorja tud narejene v Nemčiji? Sem šla včeraj v DM preverit, pa je pisalo gor da so narejene v Nemčiji, a so potem take kot v mullerju?
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:58:01
|
|
|
|
MetiLu
|
Čav babe! tale vreme je pa čist za posrat no, pa saj nama bo pasalo danes malo doma čepet, je bilo včeraj preveč dogajanja. Mali ravno pančka, jaz pa tule lenobo preganjam. Sem hotla it mafine pečt, ker mi je lubek kupil pekač, pa v tušu pri nas nimajo tistih papirčkov so jih dali ven iz prodajnega programa bumbarji, pekače pa prodajajo ... Larisa, tud jaz ne vem, kako jih ločit, samo v Müllerju imajo manjše pakete, pa več izbire pri posameznih številkah, baby dry, aktive fit, ... mislim, da jih v DM-u nimajo. Buči, jaz mu čez dan tudi ne zatemnim prostora, pa čist ok pančka, kolikor pač spi, en dan več en dan manj zdej pa neki alelujo slišim, ni čudn po vsej včerajšnji hrani če bo pol mali še spal, bom pol dala slikce od krsta gor
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 11:58:36
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Še mene nekaj zanima. A ve zatemnite prostor, kjer mali spijo čez dan? buči jaz nič ne zatemnim čez dan , ne vem zakaj bi če ponoći tudi moram pustit lučko da gori .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 12:02:56
|
|
|
|
ella79
|
zame so original pamperske tiste, ki so narejene v nemčiji ali UK, pa ne glede na to kje jih prodajajo. Je pa res, da jih vedno v mullerju kupim. No, prejšnji teden sem jih v avstriji, pa niti nisem gledala kje so narejene, ker mi je bilo samoumevno da za njih niso poljske dobre sam sem potem doma preverla in so nemške.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 12:10:15
|
|
|
|
ELMA
|
Misar vse naj , naj za Lanin mini RD . Kati kati tudi za tvojega sončka , vse naj, naj za mini RD.
< Sporočilo je popravil ELMA -- 5.5.2008 12:12:06 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 12:16:59
|
|
|
|
Marusah
|
Lana in Maj - vse najboljše za mini rojsni dan!!! Kak rastejo naši februarčki
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 12:18:26
|
|
|
|
Marusah
|
Ella, pa so papmerske v Avstriji kaj cenejše kot pri nas?
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 12:27:36
|
|
|
|
buči
|
Za zatemnitev prostora sem vas spraševala, ker se ne spomnim, kdaj smo pri Aljažu dal rolete čez dan dol. Mi damo zvečer rolete striktno dol, no kakšno okno pustimo, ampak je problem, ker je zjutraj sonce že pred 6 in za Aljaža to pomeni konec spanja. Sicer pa bo kmalu tako vroče, da bomo pri nas že zaradi tega imeli cel dan rolete dol.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 12:31:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Ella, pa so papmerske v Avstriji kaj cenejše kot pri nas? pojma nimam jaz sem vzela en jumbo paket št. 4, kjer je 120 pleničk, cena je pa bila 21 EUR. Je bila pa akcija -25%, tako da predvidevam, da so bile sigurno cenejš kot pri nas. Vem samo za ceno št. 3, ker smo sedaj še na tej velikosti. V mullerju pride, če kupiš jumbo paket ena 0,17 EUR (drugače 0,21 EUR), v avstriji pa je bila cena 0,12 EUR na pleničko. Tako predvidevam, da je tudi št. 4 cenejša.
|
|
RE: februarski sončki 2008 5.5.2008 13:20:38
|
|
|
|
ella79
|
kje pa ste sedaj vse pri nas mal rosi, pa še Zoja spančka sem par novih slikic dodala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?