Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:41:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Jap, se vidi, da je dragi na bolniški in sem "bolj pri močeh" - beri kot
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:43:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Moj pa že od srede doma in sem velik bolj utrujena kot sicer
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:46:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ali pa bi tudi jaz rada imela ****. Samo vam bi se pa verjetno . dolenjka - našla sem eno dobro slikco zate, sedaj ko imaš Taro
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:47:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Da te potolažim - tud moj se zna pustit strečt. Ampak potem nastopi Elma2 in je že drugače.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:49:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IIIIIII kako cortiš! Kako si že tole za avtar naloudam
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:50:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Da te potolažim - tud moj se zna pustit strečt. Ampak potem nastopi Elma2 in je že drugače. Pa sej jaz ga nič ne strežem Že od srede jemo zunaj, edino kar delam je dojenje, pa pojem kaj, pa umijem se in spim
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:50:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
slikco si skopiraš in menjaš v svojem profilu - moj avatar
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:53:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Da te potolažim - tud moj se zna pustit strečt. Ampak potem nastopi Elma2 in je že drugače. Pa sej jaz ga nič ne strežem Že od srede jemo zunaj, edino kar delam je dojenje, pa pojem kaj, pa umijem se in spim morda pa te je v "tvoj hrib" preveč utrudila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 21:59:07
|
|
|
|
Marusah
|
Pa ve niste normalne Pa kje najdete tolk časa, da tuk načvekate Je prav luštno, ko so prazniki in je ati z nama doma Je bil tko priden, da ga moram pohvalit - je celo stanovanje spucal in kar mi najbolj paše, da imam kosilo na mizi. Se je malo odolžil, ko ga čez teden ni veliko doma.
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:01:19
|
|
|
|
Marusah
|
Srečka nosečka ti si pa res danes razpoložena Gremo drugi teden kej na ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:02:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
marusah - ojla, tebe pa že dolgo ni bilu tukaj A veš, da še sedaj ne morem pozabiti kakšno čupo ima Lovro - vauuuuu Pa priden ati Naslednji teden pa greva na kakšno kavico , kaj?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:03:52
|
|
|
|
buči
|
Samo na hitro, smo bili v Ankaranu pri kolegih, smo roštiljirali, on je imel še mamo dol, je 4 otroke cel dan po kampu ganjala (vključno z mojima), mi smo uživali na sončku, klepetali, ker se več kot 2 leti nismo videli, pa njihov rotvajler se je zaljubil vame in me pol dneva lizal po nogi, da se mi ne bo treba tam depilirat vsaj 3 mesece , pa otroka sta bila ful pridna, pa tako je bilo fajn! Bi kar dol ostala! Pina, sem ti fouš, da si z morja!
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:04:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
za malo si me prehitela - Jap, valda se slišiva. Očitno se mi danes meša, pa da ni kje jota kriva
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:05:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
buči - za lep izlet na primorskem, očitno potem nisem edina, ki primorcem zavidam
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:08:54
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka za malo si me prehitela - Jap, valda se slišiva. Očitno se mi danes meša, pa da ni kje jota kriva Da se nisi slučajno preveč klobase iz jote najedla
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:10:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka za malo si me prehitela - Jap, valda se slišiva. Očitno se mi danes meša, pa da ni kje jota kriva Da se nisi slučajno preveč klobase iz jote najedla
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:12:36
|
|
|
|
Marusah
|
Jaz bi se tut z veseljem na obalo preselila...ah, kje je še morje Ja, zdej ko je lepo vreme sma z Lovrotom skoraj cele dneve zunaj. Mi ni glih za računalnikom čepet. Zvečer sem pa ponavadi preveč crknjena in se mi niti tipkat ne da. Grem kr hitro v posteljo, ker je kot bi mignil ura pol pet ...da se vsaj malo naspim. Pri nas sedaj velja pregovor: "Rana ura, zlata ura"...zraven pa spada še zaletavanje v "podbuje" (od utrujenosti)
< Sporočilo je popravil Marusah -- 2.5.2008 22:14:34 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:15:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
marusah - ne vem no, ali se mi samo zdi, da tukaj pod Pohorjem immer piha. Sva bile dva dni nazaj v tem vetru eno uro zunaj (pa je bila v košari) pa ima sedaj čisto zapacane očke. Pa ni zgledalo, da tako piha.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:16:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Srečka nosečka, kakšni dobri smeški. Moja lepotička že tud pančka, kar ne morm verjet. Kljub temu, da je večino dneva prespala... Super. Sem že v miru cune obesla, zdej se grem pa še v miru stuširat pol pa tud jest nina nana. Jutri sva cel dan sami tako da je treba moči nabrat. Ampak me nič ne gane, itak jo skoz sam lupčkam, bo mela kmal lička znucana. Mirno nočko vsem in dobr ajejte, pa seveda kakšna konkretna jota naj pade.
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:21:30
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - ne vem no, ali se mi samo zdi, da tukaj pod Pohorjem immer piha. Sva bile dva dni nazaj v tem vetru eno uro zunaj (pa je bila v košari) pa ima sedaj čisto zapacane očke. Pa ni zgledalo, da tako piha. Kaj pa vem Malo čudno se mi zdi, da bi jo v košari napihalo Mogoče pa nima okic zacekanih od vetra...lahko ji je kak tujek (prah) v očke prišel
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:25:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - ne vem no, ali se mi samo zdi, da tukaj pod Pohorjem immer piha. Sva bile dva dni nazaj v tem vetru eno uro zunaj (pa je bila v košari) pa ima sedaj čisto zapacane očke. Pa ni zgledalo, da tako piha. Kaj pa vem Malo čudno se mi zdi, da bi jo v košari napihalo Mogoče pa nima okic zacekanih od vetra...lahko ji je kak tujek (prah) v očke prišel Mah, saj ne vem, tudi meni je čudno, saj je v košarici čisto lepo zabarikadirana. Na kakšen tujek pa niti pomislila nisem. Samo po mojem to ni, ker da bi ji v obe očki naenkrat prisel? Bom pa vseeno jutri ji podrobno očke pogledala.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:26:05
|
|
|
|
Marusah
|
Nič, šibam spat!!! Nočko vsem.... (He, he, he,....da malo konkuriram Srečki nosečki)
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.5.2008 20:07:01 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:26:57
|
|
|
|
Marusah
|
Joj, sem mislila eno slikico prlimat....pa ni poratal
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:29:26
|
|
|
|
Marusah
|
Srečka nosečka, ti Lani kr lepo očke s mlačnimi kamilicami spiraj, pa bo. Je mel Lovro tut vneto eno okico, pa sem mu jo s kamilčkami čisto pozdravla. Drugače pa pravijo, da tudi tvoje mleko pomaga. Ji kapneš nekaj kapljic v oko, pa baje deluje kot naravni antibiotik.
|
|
RE: februarski sončki 2008 2.5.2008 22:30:13
|
|
|
|
Marusah
|
Zdej pa res lahko noč
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?