|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
30.4.2008 13:31:40   
*inči*
Še neki...

a bi lahko katera od vas naučila, kako naštimam tickeruser posted image ?

(odgovor članu *inči*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
30.4.2008 14:21:23   
Anonimen
Hi user posted image !

Kakšno turobno vreme je danes, se vam ne zdi!?
Sem tudi sama user posted image  in malo spremljam vaše debate.....dosti zanimivih stvari zveš tu gori.
Sem zasledila, da vas večina veselo novico razglasi po NS, pa me zanima ali ste po NS povedali le najožjim ali tudi prijateljem oz. prijateljicam in v službi?
Kako izbrati pravi trenutek in na kakšen način povedati......malce me peče vest zaradi prijateljic...one so meni povedale tako ko so zvedele.....

Lep pozdravček.

(odgovor članu *inči*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
30.4.2008 15:37:57   
Polynesia
Anonimna midva sva staršem povedala že pri 7.tednu ker sem imela težave in seveda povedala sem samo svoji šefici, ker me ni v službo in je fer da ve za kaj gre.
Drugače pa sva vsem ostalim povedala po uspešno opravljeni NS. Tudi meni ni bilo vseeno za moje prijateljice ker jim nisem takoj povedala, ampak tako pač je, sej so prave prijateljice in seveda bodo razumele.
Toliko bolj sva bila pri tej nosečnosti previdna, ker se prejšnja ni dobro končala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
30.4.2008 17:45:29   
lyra*
*inči* še ena članica nogometauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo pa zvečer skupaj navijaleuser posted image
Za ticker pa pojdi baby-gaga.com  ali pa lilypie.com itp. pa si tam izbereš katerga koli,ki ti je všeč, pa greš pod moj profil pa ti tam piše dodaten opis pa sam tisto dolgo besedilo prelepiš tjauser posted image  Upam,da razumeš kajuser posted image

evo jaz sem se zdaj vrnila iz šopinga...kupila tolko,da sem domov prišla z tremi polnimi vrečkami...kupila sem pa si modrček pa majce,hlače,eno krilo....vglavnem vsega po malemuser posted image user posted image user posted image  Sem bila kar pridna pri zapravljanju denarja  =)))user posted image user posted image user posted image

anonimna  jaz sem staršem povedala po prvem UZ ker nisem več vzdržala skrivnostiuser posted image  Ostalim pa takoj po NS.
Sam če bi imela NS bolj pozno naprimer zdaj,nikamor nebi več smela hodit,saj se mi buši že prezej poznauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
30.4.2008 18:47:48   
konina
pozdravljene sonosečke. Jaz sem bila malo naokoli. Po opravkih. In sem sedaj popolnoma uničena. Samo še posteljo vidim.
nagajiva, user posted image user posted image user posted image . Sem ti kar malo fouš. JAz bi tudi imela že za sabo NS. No, sem pa vesela za dobre rezultate.

Na moji odločbi za bolniško nič ne piše kaj lahko in kaj ne. Samo do kdaj jo imam. Zgleda, da so jih prazniki malo zmešali, pa so samo na hitro nekaj spisali in oddali. user posted image
Še malo, e nekaj uric in moj možek bo doma! user posted image  Se je kar vleklo teh 3 dni. Pa ko sem že tako cele dneve doma. No, še malo pa pride.user posted image

Lepo se imejte ta večer. Greste kaj kresovat? Meni se kar ne da.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
30.4.2008 19:09:16   
lyra*
Evo babe moj šiba zdj v trgovino meni se pa ne dauser posted image Sem čist zmučenauser posted image

Si bova na balkonu naredila večerjo,samo televizijo obrneva in uživavauser posted image user posted image

Da se pohvalim,sem kot najstnik z mozoljiuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
30.4.2008 19:57:37   
*inči*
lyra*, hvala za pomoč pri tickerju, si fajn napisala, čeprov sem se matrala kot da bi prvič za računalnikom sedela!! se mi je zdel, da imam malo več filinga za te stvari, ampak sem se tako mučila, da sem skor kričat začela zravenuser posted image ...joj, sem vzkipljiva. v bistvu sem na splošno ful srečna in zadovoljna, k sem pa res zmatrana, me pa takoj vse iz tira spraviuser posted image
res je čas za počitek, ker bom pregorela...mal bom BB pogledala, potem fuzbal, vmes me bo pa enkrat zmanjkalo user posted image

Mozolji so se pa tud meni naredili in mi to tudi veliko ljudi reče, ker semi mela prej res kožo kot user posted image ritkauser posted image . Zdej pa ne vem - a velja ta, da se na začetku vse nosečnice mal pucamo in nas hormoni hecajo, ali nosimo punčke user posted image

Jaz se za danes poslavljam, jutri šibam na morje, tako da se najbrž javim šele v nedeljo zvečer ali v ponedeljek...Vsem souser posted image želim lepe praznike, uživajte, počivajte, podružite se z najljubšimi in božajte trebuščke user posted image

pa pauser posted image

It is too good to be true!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
30.4.2008 20:20:51   
lyra*
Oooo kak sem fauš vsem,ki greste na morjeuser posted image user posted image Jaz bi tudi šlaaa....
Glede vzkiplivosti sem bila prej na igrišču,ko so me tisti sodniki razp****,da bi jih najraje *****user posted image user posted image
Zdaj sem pa čisto mirna....me moji dve user posted image user posted image  pomirjatauser posted image user posted image  Rabim dolgo časa,da se razjezimuser posted image

Jaz sem pa zdaj po nekem programo sestavljala kuhinjo...in tak ni ne štekam kaj moraš naredituser posted image
BB pa mi ni za gledat...se pripravljam na nogometuser posted image user posted image

(odgovor članu *inči*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
30.4.2008 20:21:41   
lyra*
Na kres so me pa kolegice vabile...samo kaj,ko se jaz raje cartam z mojim user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
30.4.2008 20:36:52   
RENY19
OJla nosecnice in bralke, da popravim malce podatkov, pdp moj  je 30.11 , sem iz brezic, pregled imam 8.5  naslednji teden ns  pa 16.5. presnje  4 t  sem bila cist svoh  sam slabo in  utrujenost zato se nisem nic oglasila na forumu,   zdaj sem pa cedalje   fajn. upam da ste tudi ve. drugac pa  trebuscek se mi ze mal pozna  raste :) sem v 10 t. koza  cista ko bebina guza   :) zaenkrat so bile samo slabine  v  moji  nosecnost.  je katera  bila mogoce na hs v rogaski slatini ? lep pozdrav

(odgovor članu *inči*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
30.4.2008 21:42:13   
Polynesia
reny no samo da si boljše user posted image user posted image user posted image zdaj pa le uživaj.

Jaz pa gledam nogomet in sem zaenkraz z rezultatom zadovoljna user posted image .

Me pa neki daje, kot da me hoče grlo začet bolet, pa glava, hm hm, bo treba kake vitaminčke pojest. Pa tak herpes se mi je naredu na ustnici k še nikol user posted image .

Ja jaz sem vam tudi malo fouš ko greste na morje, ampak dobro, uživajte še za nas user posted image .

Punce men je še vedno popoldne in proti večeru malo slabo, pa ne vem zakaj, upam da mine, kar se pa tiče mozoljčkov, men se tud delajo, pa podkožni, upam da to tudi mine user posted image .

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
30.4.2008 21:55:00   
lyra*
RENY19 tebe pa že dolgo nismo slišali!user posted image

Uff...jaz sem tudi zelo zadovoljna z rezultatom...samo pa bi bilo dobro,da bi liverpool izenačil in bi bile 11metrovke,bi bilo napetouser posted image user posted image

Meni je tako grozno vroče,se moram it stuširat potem pa mojega malo nahecat,da me zmasirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1162
30.4.2008 22:51:57   
nagajiva
Tako user posted image  moje........hvala za user posted image user posted image user posted image . Še kar sem v user posted image ........Sem pa zaj komaj prišla domov, me je moj pelal malo v kavarno na sadno kupo......mmnnnnnnnnmmmmmmm.....pa pol smo šli še s prijatli na pijačo in je večer hitro minil.
Midva sva doma povedala okoli 7t, ker nisma znala več skrivat.........sma bla preveč vesela. Starši pa so se pol hitro pohvalili, da bodo dedek/babica.....tak da se ni dalo dolgo skrivat......user posted image  Vidim, da imate ve tudi težave z mozolji...............meni se zdi, da mam gojilnico, tolk jih je........pa pravijo, da bo kmalu bolje. Upam..........user posted image  Sicer pa tiste, ki gledate nogomet, upam, da je zmagala vaša ekipa..........Tiste, ki greste na morje...user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo vreme vam želim, pa uživajte še za nas, ki ostanemo doma.........
Lepo spite pa se pišemo.........user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
30.4.2008 23:00:19   
lyra*
polynesia chealsy bo zmagaaaaaaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej moram prizant,da se mi lampard prav smili,ker mu je mama umrlauser posted image
Jaz se spomnim,ko je meni dedi umrl in sem mogla vseeno igratuser posted image Nonstop sem govorila,da igram za njega,da bo srečenuser posted image user posted image

Zdaj že tak vem rezultat...finale pa je United pa Chealsy-za koga navijamo?user posted image

Se grem stuširat z tako mrzlo vodo,ker bom pregorelauser posted image

Lahko noč nosečkice..božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
1.5.2008 8:59:20   
jelka123
dobro jutro-lep dan za nas ,ki smo doma in tiste ki se potepajo in uživajo.
jaz sem danes ostala čisto sama doma-mož z hčero se je odpravil v gardaland,prejšni plan in mogli smo urešničit ..tako da bom danes kar lenarila sama

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
1.5.2008 9:10:19   
lyra*
jutrooouser posted image

Jaz sem danes bolj zgodnja...z user posted image  imava obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

*inči*  ti se že voziš proti morju,ane?user posted image user posted image

Sem še hotela nekaj napisat glede user posted image user posted image  samo me že mitja klilče...tako,da bom poluser posted image

Lp,  maja

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
1.5.2008 12:50:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
1.5.2008 14:39:01   
Mijavček
 Ojla,

evo mene iz porodnišnice... Neee nisem še rodila user posted image  Dva dni sem bila na oddelku, ker sem bila dehidrirana, slab urin, slaba kri... in so me priklopil na infuzijo.
To je pa res ena čudežna tekočina (sej ne - fiziološka raztopina uglavnemuser posted image ), no ampak očitno je blo to to, kar sem rabila, ker sem nehala bruhat in tud slabo mi je veliiiiko manj. Zdaj upam, da bo tako tudi ostalo.
Spotoma so naredli še UZ in otročka sta v enem tednu zrasla za cca 1 cm, tako, da imasta zdaj 7 cm, kar je za 13t ravno prav.

Punce lep pozdravček. Zdaj grem pa prebirat kaj se je dogajalo, ko me ni blo. Papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
1.5.2008 17:27:41   
lyra*
Evo tudi jaz sem prišla iz bolniceuser posted image user posted image pa z mano nič ni narobe..sam moj user posted image je tam...nič nevem kaj je narobe,ker nosečnicam ne dovolijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čist se tresem...nevem kaj naj naredim....Čakam,njegovo sestro,da pride k meni.

mijavček  samo,da je z tabo vse vredu. Lepo,da si spet z namiuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
1.5.2008 17:41:05   
nagajiva
Ojla user posted image

Mijavček, samo, da je s tabo in user posted image  vse ok..........
Lyra*, user posted image user posted image user posted image  drži se...........................
Sicer pa imam vreme že vrh glave...........pa sije sonce in je spet dež...........user posted image  Upam, da bo naslednji vikend (10.,11.) kaj lepši. Ma sestrična birmo, pa v ned. ati in user posted image  praznujeta roj. dan...........
Sma se ravno najedla, pa je moj že zaspal.........mislim, da se mu bom kar pridružla......user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
1.5.2008 19:31:47   
Polynesia
mijavček samo da je sedaj vse tako kot mora biti, sedaj pa se le čuvaj in se kar pisti razvajat user posted image .

lyra a tvoj Mitja je v bolnici?!?!?! Verjamem da je vse ok, takoj nam sporoči ko kak izveš.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
1.5.2008 20:36:56   
lyra*
ja polynesia  Mitja je v bolnici!  Največji hudič od vsega pa je,da mi nočejo nič povedat,da se nebi preveč vznemeriliuser posted image user posted image user posted image kao,da je boljše za user posted image user posted image
Boljše je,da mi povejouser posted image user posted image user posted image

Zdaj pride njegova sestra...ko me je klicala se je sam jokalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
1.5.2008 20:37:13   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: carly

In jih ona kar lepo pusti (mislim jih gleda skos, da ne bi blo kej narobe pa da nebi avto pršu), da se sami vozijo in če kdo slučajno pade in se začne jokati ga sploh ne šmirgla in jim tudi ne pomaga vstat če vidi da ni nič hujšega.Vam povem, da jok nikoli ne traja dalj kot 5 sekund.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
1.5.2008 20:48:03   
orka
No dekleta, pa sem tudi jaz zbrala dovolj moči, da sem se vsedla pred računalnik. Vidim da ste pridne kljub temu, da so prazniki, sam mislila, da nobene ne bo tu. Pišete tako veliko da vas komaj dohajam z branjem, kaj šele da bi kaj napisala.
Tudi mene počasi slabosti zapuščajo, tako da upam da začnemo uživati v user posted image .
Sem pa prej  spustila en citat od  Carly, in moram priznat da ta tvoja soseda ravna čisto  pravilno, pa ne da nebi otrok imela rada , sem jaz to poskusila na lastni koži. Pri sinu sem vedno preveč čustveno reagirala pri takih in drugačnih nesrečah pa takoj u luft skočila in je mali jokal kot dež. Pol smo pa poskusli še to kar počne Carly-ina soseda in res sistem deluje. Smo to prakticirali potem tudi pri hčeri in moram rečt, da tudi ona sama drugače gleda na praske in udarnine , joka samo kadar ji pri padcu "" pol noge manjka ""(= samo fraza ).user posted image user posted image
Drugač pa tudi jaz komaj čakam na NS.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
1.5.2008 21:44:22   
Polynesia
lyra skos mislim nate, prosim takoj sporoči ko kaj izveš, vse bo v redu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.