|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
29.4.2008 22:17:37   
pomar*ANČA*
ja, nagajiva, sporoči kako je je šlo, kaj si vidla in kaj se ti je skrilo. menda najbolj skriva vedno tisto kar je med nogicami, bom videla če je res že po praznikih. ti pa sporoči kako je šlo!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
29.4.2008 23:10:40   
Polynesia
No moje prjatlce so šle, so mi pa rekle, da pa trebuha tud slučajn ne morem več skrit, hihihi, se mi je kar mal zdel , priznam user posted image ...mi pa mož skos govori, ja pol se pa še tko dobr nastaviš user posted image user posted image user posted image .

lyraaaaaaa
United je zzzzzmagallllll....a sva sam midve tiste dve navijačice kle gor user posted image user posted image user posted image ...no jutri pa pogledamo še eno tekmo, men je tko luštn tale nogomet gledat...glih zanč sem si sline cedila nad Luca Tonijem, mmmmmm user posted image user posted image user posted image ...
No saj moj gre tudi zraven v šoping, ampak kot sem napisala, jaz sem lahko notri 3 ure, on pa zase vse, ampak res vse najde v 15minutah...halooo, pri men to ne gre user posted image .

nagajiva jutri čakamo tvoje poročilo, seveda bomo držale pesti user posted image .

šemaaaaa kako je šlo danes? Verjamem da je bilo vse ok.

pomaranča jaz mam ogledanih več vozičkov, sam nekak mi je tale quinni tko zaenkrat top, ker je tko veeeelik kompakten voziček, ker sem sama visoka.

Ja naše dvojne srečke pa kar dvojni voziček, jupiiii user posted image .

Tko, grem še mal tv pogledat, pol pa user posted image .

Nočko nosečke moje user posted image .

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
29.4.2008 23:11:47   
Polynesia
Aja še tole, za vse tiste ki jutri delate pa vsaki mravljici po eno user posted image .

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
29.4.2008 23:13:28   
zara13
ojla Anime..na seznamu lahko pri meni prosim dopolniš nekaj novih podatkov; PDP so mi sedaj rekli, da naj bi bil 10.11., je moj prvi baby, stara sem 28 let, kraj Jesenice, NS pa je bila 28.4.

lep pozdravček vsem nosečkam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.4.2008 8:34:13   
saba
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh ne bom omenjala kako se mi spi. Upam , da še danes zdržim oziroma da mi rata zbežat malo prej iz službe, ker sem že zdaj avt.

Ja jaz nisem ljubiteljica nogometa. Včeraj sem šla kar spat s tamalo že ob 21ih, tako da je moj lahko bulil nogomet v miru. Tako lepo me je božala po laseh v postelji, da sem zaspala pred njouser posted image user posted image

No punce, danes spet vreme za en dr*k. Kako bomo letos pekli čivapčiče, če je pa skozi dež...ufffaaaaaa.
Baje bo v petek in soboto boljše vreme.
Ale punce pište kej, da me malo razvedrite tukaj v službi.
Šema kako je bil pregled?

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.4.2008 9:14:45   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost        kraj        pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )        28 let           LJ          UZ 05.05. user posted image (NS)

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )        28 let           LJ          NS 23.04.user posted image

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )         25 let          CE         NS 18.04. user posted image (NS)

02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )        27 let          MB         NS 16.04. user posted image (NS)

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )        32 let           LJ          NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )         27 let           MB        NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image        28 let           LJ          UZ 03.04.

06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image        28 let          LJ          UZ 30.05.user posted image (NS)

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )         32 let      Gorenj.     UZ 20.03user posted image

10.11.   zara13                 (1user posted image ,0user posted image       28 let     Jesenice    pregled user posted image (NS)

11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image        29 let         kraj        UZ 01.04.user posted image    

11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )         24 let         LJ           NS 05.05. user posted image

12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image       27 let           LJ         NS 25.04.user posted image     

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )         31 let          LJ          NS 24.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )        42 let          PO          pregled

13.11.    carly                   (?user posted image ,?user posted image )         26 let     Jesenice      NS 06.05.user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image       29 let          KR          UZ 14.05.user posted image

14.11.    pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )        24 let        Štajer.      NS 05.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )        32 let       Koroška     NS 24.04.user posted image  

15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )        24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )        33 let           LJ           NS 29.04.user posted image   

16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )        26 let        kraj           NS 16.05. 

18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )       26 let         KR           NS 08.05.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )        ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )        ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )        ?? let           LJ          UZ 06.05.user posted image

20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )        33 let          kraj        NS 12.05.user posted image

21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )         27 let          LJ          NS 13.05.user posted image

22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 12.05.user posted image

22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )       30 let         NM           NS 16.05.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )        20 let          LJ            UZ 18.04.

24.11.    saba                    (4user posted image ,1user posted image       30 let         KP           UZ+NS 12.05 user posted image

25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )        29 let         kraj          NS 20.05.

26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )        32 let          MB           NS 12.05. 

26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )        30 let         Žiri           NS 22.05 user posted image   

26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image       30 let           LJ           NS  20.05. user posted image     

27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )        ?? let         kraj           UZ 09.05. user posted image   

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO         
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj      pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled

??          RENY19              (1user posted image ,0user posted image )          ?? let         kraj          pregled

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.4.2008 9:52:56   
carly
Ojla punce, kako ste? Jest še malo delovno, pa tako fajn sonček sije, da bom pomoje kar mojga mal nafehtala, da mi bo mal frej dal.
Držim pesti za tisto, ki ima danes pregled.Aja pa šema mislim, da še ne bo poročala kako je bilo pri njej ker je nekaj omenjala, da gredo takoj naprej na dopust.
Vidim, da ste se pogovarjale od vozičkov. Jest jih imam tud že nekaj ogledanih, pa trenutno sem bl na to gledala kakšni so mi vizualno všeč, za vse ostale lastnosti pa še nisem kej dosti gledala.
aja sem vam skoraj pozabila povedati, da se mi je danes sanjalo, da sem kupila roza bodi za dojenčka.Tko da zdej ne vem kaj to pomeni ali si podzavestno bl punčko želim al bo pa res punčka.Upam, da se bo že kej videlo drug teden na ns.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.4.2008 9:54:29   
lyra*
Jutro  user posted image  
Jaz sem ravno kar prilezla iz postelje..mi je user posted image  kavico prinesel in že šibal na trening...
Ja jaz sem tudi zelo velikouser posted image user posted image Mislim,da celo največja od vseh tukiuser posted image

polynesia  mislim,da samo mi2 obožujeva nogomet.user posted image   Uuuu...danes bo super..za koga navijaš???user posted image
Sam če tak gledamo,United sploh ni tako dobro igral...je imel srečo,da barcelona ni dala gola....okei nebom več bluzlauser posted image

A pr vas je vse slabo vreme? Pri nas je sonček...in sem se že s kolegico zmenila za šoping...me tudi kr mika,da bi kaj kupilauser posted image mogoče pa bom...ker ko pridem na otroški oddelek ne morem od tamuser posted image

Šibam pod tuš....si morm glavo oprat..user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.4.2008 10:27:26   
konina
dober dan. Jaz sem tudi danes sanjala, da sem rodila in to s carskim rezom. In ko sem se zbudila, so mi povedali, da imamo parček. V sanjah se pokažejo naše skrite in manj skrite želje. user posted image  No, ne bi imela nič proti, če se uresničijo.

Pri nas je tudi sonček. Moram malo na sprehod. Me je včeraj čist zamorilo, ko nisem mogla ven.

Danes sem dobila odločbo za bolniško. In je prav smešno. Podaljšano imam do 23.6. Delam pa v OŠ in imamo 24.6. zadnji šolski dan. Se bom šla malo poslovit od učencev. Lepo.

Kje so poročila iz pregledov?!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.4.2008 10:58:23   
Polynesia
Ojla miškice moje user posted image .

No jaz sem tudi danes malo dalj spala, do 10h user posted image ...velikokrat vstanem malo pred 8h ko gre mož v službo, ampak danes pa sploh nisem mogla do sebe priti. prov čist zabuhle oči sem mela, pa toooook sem bla zakomirana da se sploh nisem mogla zbudit, pa sem šla kar še malo spančkat user posted image .

Zdej sem pa pojedla čokolino, spila čajček, sedaj bom gledala Gospodinje, je na net prišel že nov del, hihihi...
Potem pa v trgovino po zelenjavco, pa tukaj v Ljubljani je pa tko oblačno user posted image ...spet...no mislim da bo jutri že boljše.

konina no pa si ti tudi dobila odločbo...a mi lahko poveš kaj na njej piše, meni piše da moram biti doma, pa si res nikamor ne upam, ker se bojim nadzora s strani ZZZS...itak ne mislim tega zdej izkoriščat, samo da sem jaz zdaj v redu in moja žabica tudi seveda. Me pa vseeno zanima, a mislite da grem lahko jutri vsaj na 20minuten sprehod tu v okolici bloka?!?! Ker čeprav sem dobila odločbo, sem do 07.05. še vedno na strošek firme, 08.05. pa že na strošek države ker je že 31.delovni dan kar sem doma, tko da a mislite da tudi to preverjajo ko plača firma.

lyra ja danes bomo tudi gledali nogomet, sploh ne vem za koga sem user posted image . Za koga si ti user posted image user posted image user posted image ???

Jaz sem pa včeraj sanjala, da se je na UZ videl lulček, pravijo da kar sanjaš je potem ravno obratno, hmmmm, no pa da vidmo kaj je res in kaj ne. Konina teb je pa pol vseen če si sanjala parček, hahaha user posted image .

saba a na primorskem imate tudi slabo vreme?!?! No upam da bo boljše kajne, če ne danes pa v naslednjih dneh.

No tko, grem pogledat kaj nam je dane poštar prinesel pa si še pišemo.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.4.2008 11:00:38   
ANIME
Glede na to, da pričakujeva dvojčke, se za voziček za enkrat odločava med Hartanom in TFK. Sem pa odprta za nove ideje user posted image

Nekako sva se odločila, da bova kupila rabljenega, saj menda začetnega potrebuješ cca do 8 mesecev, potem pa vsi "začetni" vozički postanejo pretežki in preokorni in menjajo za "ala" marele.

Moj sicer samo posluša moje predloge, saj se mu sanja ne kakšni vozički sploh obstajajo. Jaz mu povem kakšen je meni všeč in zakaj, on pa prikimava ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.4.2008 11:05:40   
saba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas pa oblačno, pa grdo, pa pa brezvezno vreme

pošljite na obalouser posted image malo sončka plisssssssssssuser posted image

še eno urco pa firma časti kosilo in pol šibam malo v šoping z mojim in pol na piknik in kres k sosedom.Aja sem pozabla da moram še po tamalo v vrtecuser posted image user posted image ahahahhahaaa, si mislite da bi jo pozabla.
Joj zadnje dneve je taka sitka da je joj, Če ni kaj po njeno, če ji kaj ne gre od rok, če ji kaj ne uspe iz prve.......se kar začne jokat...prava cmizdica, upam da je samo tako odbobje, ker mi paw para živce včasih,....včeraj ni mogla odviti bombona - v jok, ni mogla obut copatke-v jok,ji pade barvica iz mize-v jok...........................user posted image user posted image bi jo pojedla.

no punce je blo kaj pregledov danes?
Iyra joj kako ti zavidam šopinga v trgovine katere si naštela. Pri nas na obali takih nimamo in sem pravuser posted image user posted image
O vozičku ne razmišljam, ker moram samo iz podstrešja ga vzet, bomo imeli kar tistega, ki je živa nucala...je  chicco in nimam pripomb. Meni je bil super, ima pa še navetto,pa jajček,pa dežnik, pa torbo pa vse.....

Vi pa kar uživajte v izbiranju vozičkov pa oblekic za user posted image , saj to je tako lepo, dajte si duška.........

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.4.2008 11:09:59   
saba
Anime ..glede vozička imaš prav, jaz sem komaj čakala da preidem na ombrelo........čeprav tistega je tudi tako malo nucala...čim je začela hodit ni več bila v njem.
Tako voziček smo mi imeli do 11m, ker ta moj chicco niti ni bil pretirano težek za ga prenašat iz avta in v avto...potem pa smo šli na ombrelo, ki pa je super lahek kot pero...samo sem več ali manj v njem vozila torbe iz trgovine ker je Živa hotela hoditi.

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.4.2008 11:43:40   
carly
Jest sem pa ravno prejla sosedo opazovala ko je bila s svojimi tremi otroci zunaj.To jih pa ima pošlihtane.Fanta se že vozita s kolesom brez koleščkov pa z rolarji pa se mi zdi da najstarejši nima več kot 4 leta.Punčka, ki je najmlajša in je ravno shodila pa veselo na tricikel.In jih ona kar lepo pusti (mislim jih gleda skos, da ne bi blo kej narobe pa da nebi avto pršu), da se sami vozijo in če kdo slučajno pade in se začne jokati ga sploh ne šmirgla in jim tudi ne pomaga vstat če vidi da ni nič hujšega.Vam povem, da jok nikoli ne traja dalj kot 5 sekund.Upam, da bom jaz tudi toliko močna,da ne bom svoje otroke čisto razvadla, ker vidim, da je tole en super sistem, so otroci skos nasmejani pa nič ne sitnarijo ( ker itak vidijo, da ni nobenega odziva) pa tko so samostojni.prov super.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.4.2008 11:51:05   
saba
ah ja..........tako sem tudi jaz govorila
sej včasih sem trdna in se ne dam, so pa dnevi, ko me pogleda z unimi učkami, da se mi zasmili do dna srca...ona pa lepo izkoristi.
sej drugače je pridna, samo zdej ene 3-4 dni je pa jokica full, sploh ne vem kaj ji je, danes sem jo peljala v vrtec, pa se je začela jokat ko sem ji dala ljubček za it - pa to je blo prvič da je jokala za it v razred...še nikoli ni.
boh obdobje verjetno.

ja s 3 pa mora bit že super mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz si sebe s 3 ne predstavljam, pomoje bi ponorelauser posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.4.2008 11:56:38   
nagajiva
Alo user posted image  moje..........
Sem v user posted image user posted image user posted image user posted image .........Sem videla svojo pikico in je vse ok....user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako sem vesela, da se mi samo smeji........Pa še tak lep sonček je v Mb.........Aja, veliki smo 5,98cm in je rok po NS 10.11.-bomo potem vidli, kako se bo user posted image  odločil. Verjetnost za kromosomsko napako je 1:4500...........baje zelo mala verjetnost.......user posted image user posted image user posted image  Najprej je user posted image  nekaj štrajkav, potem pa je pričel plesat pravi rock`n`roll.......uh, čisto sem raznežena............blo je prelepo videt user posted image ........Spol pa ne vem, ker nisem želela vedet, pa tako ni bila čisto sigurna, tako da............se pustimo presenetit....Tak, sedaj pa grem slikice gledat.......se kar nagledat ne morem.....user posted image  

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.4.2008 11:59:29   
Polynesia
nagajivaaaa bravooooo, smo čakale tvoje javljanje, superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.4.2008 12:38:54   
lyra*
Jaz imam prestavljen šoping na bolj poluser posted image

carly jaz sem vedno govorila,da bodo moji otroci pridni,da nebodo brezglavo letali po trgovini,da spali v svojih posteljah...ja ja zarečenega kruha se največ pojeuser posted image že zdaj pri nečakih vidim,da ni nič tako kot bi moralo bit! Samo,da so mali srečni.user posted image

nagajiva  čestitke!!! Kak lepo ko so same lepe novie iz NSuser posted image user posted image user posted image user posted image

anime  jaz ti bom kar tule napisala odgovor na tvoje vprašanje pri dvojčkih!
Ja easy  walker pride z poštnine in z vsemi dodatki itd.,,,, nekje okoli 1000€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo itak še rabim lupinice zraven...in bi potem vse skupaj kar drago prišlo...samo kaj,ko se mu ne morem upretuser posted image user posted image
Vsekakor še bova z mitjo premislila in se pogovorila...user posted image

polynesia  ja za današnji nogomet pa bo težkauser posted image po eni strani za Liverpoo ker tam igra Torres po drugi strani pa mi je Chealsy boljši...user posted image Z kakšnimi problemi se ubadavauser posted image
Jaz vem za spol tvojega user posted image
Čist prepričana sem....me je kar naenkrat prešinilouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.4.2008 12:43:26   
carly
nagajivauser posted image user posted image user posted image .
Greste kam kresovat dones?Mi bomo imel en piknik ampak brez kresa, ker je brunarica v gozdu pa bi se hitro kaj vžgalo.Pa sem se ravno prej spomnila, da bo to prvič ko se ne bo treba ment kdo bo nazaj vozil, ker jest itak zdej alkota ne pijem.No sej prej se ga tud nisva prov napila samo, če te pa glih policaj ustavi je pa hitro dovolj.
Ja drgač se pa jest tudi moji sosedi čudim, je ena taka suhica, energije pa cel kup, pa tri otroke koj enga za drugim ni prov nič lahko imet, ampak njej ko da se ji nič ne pozna.V nedeljo še z možem tečt hodta in to navsezgodaj zjutraj po 20 km.Dobra je da vse zmore, služba pa otroc pa na vrtu ima skos vse opleto,..
Jest pa še brez otrok, pa me čaka tak kup za speglat da je joj.

Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.4.2008 13:02:15   
Polynesia
lyra a kar tko, sploh se ni videl, ti pa kar veš, hahahaha user posted image user posted image user posted image ...no me prav zanima kaj misliš da je, itak veeeeem da mi zdej nauš hotla povedat user posted image . Ja jaz sem po moje kar za Chealsy, mož pa itak mislim da je za Chealsy, bova navijali danes kaj, hihihi user posted image user posted image .
Ti ugotavljam da sva midve prov pametni glede tega nogometa, uf da bi naju desci slišal user posted image user posted image user posted image .

Joj še vedno nisem šla v trgovino, se mi sploh ne da it user posted image , pa tukaj v Lj, je ratalo takooooo črno na nebu, groza res, čist temno imam v stanovanju user posted image .

carly tale tvoja soseda je pa dobra, ni kaj...user posted image ...tud midva še niba anobenga dojenčka, pa me včasih prav cajt matra kaj prej narest, uf kaj bo šele ko bo user posted image ---ampak seveda ne bomo jamrale kaj, bomo že preživele in se tolažle.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.4.2008 13:14:14   
lyra*
polynesia  itak,da bova navijali! Sam je ful smešno ker sva tok v tem nogometuuser posted image  Ko jaz začnem komentirat zraven,ko igrajo me moj sam čudno pogleda in kao reče naj bom raje tiho. Da ti povem,ko sem bila na eni tekmi...pred 10leti z mojim takratnim fantom....je NK maribor bil ravno na vrhuncu....in tak mi gledamo...in da maribor gol in se vsi veselijo jaz pa vprašam ej kdo je zdaj dal gol?user posted image user posted image user posted image in so me vsi samo čudno pogledali..pa še ena taka. Nogometaši tečejo od svojega gola v napad jaz pa vprašam,zakaj kar ne streljajo na svoj gol,saj jim je bližjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam to pa je blo kar ene 15let nazaj.
Sam zdaj pa vem vsa pravila in vse..sam nikoli nevem kdaj je prepovedani položajuser posted image user posted image

Jaz bolj odbojko obvladamuser posted image user posted image

Pri nam pa še hvala bogu vedno sije sonček....Sam se tudi nekaj oblači...
ajje nosečke,bužajte bušije,jaz pa šibam v šopiiiiiiinguser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.4.2008 13:16:48   
Polynesia
ejjjj prepovedan položaj tud jaz NIKOOOOOL ne vem kdaj je, pa mi mož nariše na papir in enostavno ne razume kakone štekam, ja če res ne štekam no...enkrat štekam, pol pa spet ne user posted image user posted image user posted image ...ma kdo bi se še s tem "ofsajdom" sekiru, hahahaha....jaz uživam v nogometu po svoje user posted image user posted image user posted image ...itak pa Mateja skos motim ker menda preveč komentiram user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.4.2008 13:19:23   
carly
ja itak da ne bomo jamrali.
Drgač pa fajn navijajta.Men tale nogomet tud ne potegne, ponavad kar knjigo berem kadar ga moj gleda.Sem bl hokej fen, ga je itak brat igral pa je konec prejšnje sezone obupal, jest ga pa še zdej spremljam, no v bistvu sam kadar igrajo jesenice al pa reprezentanca.Je bl zanimivo, ko gledaš tiste, ki jih vsaj na videz poznaš, pa še od kolegice fant je eden izmed boljših pa poj tud zaradi nje gledamo.Ma pa letos so tekme na svetovnem tako pozno, okol 1h ponoč, tako prenose skoraj sigurn ne bom gledala.
Nč grem še mal delat, ob dveh pa zaključim, pa grem hit kej skuhat.
Se slišmo spet kej v ponedeljek, med prazniki me ne bo kaj dosti za računalnikom.

Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.4.2008 13:22:04   
Polynesia
carly mi tudi hokej gledam, in seveda ker sva oba LJubljančana veš da smo za Olimpijo user posted image user posted image user posted image ...ti pa za Jesenice user posted image user posted image ...je bil mož tolk jezen ker niso prvaki, mene to glih čustveno ne prizadane, halo, njega pa uf, hahahaha...v petek je pa menda že prva tekma hokej, tko da bova verjetno gledala, ampak sem mu rekla šele po BB, hahahaha. Zdej k sem doma mam cajt pa vse živo spremljam.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.4.2008 13:29:19   
*inči*
Dober dan!

No, pa ste ravno vse ušle z RRuser posted image .

nagajiva, čestitke za uspešno opravljen pregled!!!user posted image

sicer pa se pridružujem tistim, ki so trenutno v službi in že gledajo na uro, kdaj bodo lahko odšle domov. poleg tega je v LJ res depresivno vreme (kot je omenla že polynesia)...kje je malo sončke, ki so ga obljubljaliuser posted image ?
uh, na srečo, grem tudi jaz z mojim user posted image z par dni v Istro, da se mal pogrejem in da mi hitreje mine čas do NS, ki jo imam v ponedeljek user posted image .

Sicer bi se pa tudi prijavila kot tretja članica v fan clubu nogometa user posted image ! Bi tudi razložila "offside", ampak ostanimo raje pri prvotni temi - user posted image ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.