mavo
|
Evo mene! Spet so me z dolgim nosom domov poslali . Zaenkrat je še vse v najlepšem redu, edino posteljica se že stara, tako da bom morala zdaj vsak dan hodit tja. Sicer je pa ful gužva v porodni, tako da se nisem preveč sekirala. Sploh pa ko sem brala vaše komentarje in vzpodbude, sem se kar malo nehala sekirati. Tako da sem se odločila, da greva dons tudi malo na izlet, se bova odpeljala kar na Koroško. Sicer je pa tam tudi porodnišnica, če bi kaj blo. Saj sva najprej hotela proti Štajerski, pa Huanite ni doma z njenimi škarjami in kmečko postlo . Berem, da nobena ni dons ponoči dolgo spala in se moram kar mal pobahat, da meni je pa dons ratalo, da me je zjutraj celo budilka zbudila, ki sem jo nastavila zaradi CTG-ja. Nisem mogla verjet! Zgleda, da so pomagali čevapi, ki sem jih včeraj na kresovanju zmazala. Jančika, si kar predstavljam, kako ti je dons. Saj veš, kje midva z mojim delava, a ne? Večkrat se je zgodilo, da sva kar izmenično delala za praznike in je bil "praznik", če sva se sploh srečala oba doma. Pol je pa še kakšna veselica vmes padla... naprej pa verjetno ne rabim razlagat. Tako nekako je blo, kot bo danes pri vas . Ma, saj včasih se morajo tud naši desci mal sprostit. Samo kaj ko so potem naslednji dan tako tečni in , sploh če imajo mal . Takrat se pa lahko mal izživljaš nad njimi , ker so ponavadi čist krotki. Kar hočeš, ti takrat obljubi za mal miru. Če pa noče, pa samo sesalc zalaufaš, pol ti pa jé z roke . Zdaj pa moram samo še na to upat, da moj ne bo bral za mano, pa sem rešena. Če ne, ne bo nikol več nasedel . No, greva zdaj mal naokol, uživajte, sploh tiste na morju! Upam, da se samo še enkrat javim 2 v 1, potem boste pa počasi imele mir pred mano. Pa ne pozabte: dons se ne sme nič delat !
|