HuAnita
|
Jaz sem pa včeraj deco peljalala pred službo k mami. Popoldne sta oba spala In zvečr sta tam prespala, upam, da brez težav. Si ka ne upam poklicat. Ampak je bilo tako noro blagodejno spati V MIRU in do zdajle!!!!! (8.20) Da si malo pomirim živčke Nati - a nam ti kaj skrivaš? snorlax - se bomo kja videli te dni? Upam, da se T. pozdravi, vem, kako je, po ko na pol zdravi, pol bolni. Pa tečni zraven, to pa itak pri nas 80 % časa, ki ga preživimo skupaj, sploh zločko mali skabi - faca si. Jaz sem tudi malega imela v štorklji, starega kake 3 tedne, in pekla palačinke. Ko se spomnim na to, bi se najraje oklofutala, ampak sem pač hotela ustreči tako malelu, ki se je sicer, če se me ni ves čas tiščal, drl kot navit, pa Capinki, ki si je zaželela palačinke. Vidiš, kako nerazumno se včasih obnašamo, ok hočemo ustreči komu Predvčerajšnjim sem srečala jerebico . je taka lepa nosečnica, ful lepo kožo ima in cveti. Aja, btw, mjerebica, midva sva si včeraj tudi v tisti restavraciji (Cantante?) privoščila pijačo on večerjo. Te dni imajo čez dan 30 % popusta na vse, ker imajo neko obletnico, apmak midva sva sinoči jedla brez popusta, to velja do 19. ure. Pa Ropotuljico sem opazila, na ostrem ovinku pri Škofji vasi pred nekaj dnevi Nič, šibam dokončat en tekst, potem pa šoping hrane za čez praznike, potem pa v službo popoldne.
|