|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.5.2008 21:08:16   
Janeja
Mavo, močno držim pesti, da se jutri ne vrneš domov in greš po CTGju direkt v porodno. Z Darjo bosta že čvekale, ko bosta vozičkale skupaj.

Če jo pa slučajno vseeno jutri vidiš, jo pa le lepo pozdravi.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.5.2008 22:07:06   
mavo
Prek interneta sem našla nekega indijskega prerokovalca usode. Poglejte si, kaj mi je napovedal:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=7f3be6a5a8f4755ce4b83c31afcd64d1




(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.5.2008 22:13:42   
Jančika_
Mavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Da se ne bom polulala, hahaha, ti ga pa pihnešuser posted image !

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.5.2008 22:18:12   
Janeja
Mavo user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa res ni več ovir, da jutri rodiš! Ker če ti tak strokovnjak to napove, potem pa ni dvoma user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.5.2008 22:34:29   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Skabi, danes sem videla tvojega srednjega lepotca na jumbo plakatu .



Js tud! user posted image   Ene 2x in sem bila najprej tud js ful presenečena. Ful je fajn!user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Mavo, tole ni več nadaljevanka, tole je grozljivka .



Se strinjam, ja. Držim pesti, da se kmalu srečno konča...user posted image


Se malo poročila za danes:
Bil je ful lep dan, zaradi tega pa tud precej ljudi in smo kar dolgo iskali parking. No, na koncu smo pristali kar v Bernardinu, kjer smo šli najprej na kavo, potem med Bernardinom in Piranom na pizzo, nato pa na en lušten sprehod ob morju do Pirana in nazaj. Na koncu smo si privoščili še sladoled, potem pa smo se počasi odpravili domov.
Mali je ful užival. Največ časa je bil na kolesu, ati ga je malo na ramenil nosil, malo se je tud sam sprehajal... Pa roke smo tud namočili v vodo. Se mi zdi, da ni bila preveč mrzla.

Jutri jo bomo pa tud verjetno kam mahnili...


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.5.2008 22:52:36   
HuAnita
Aloha. lep pozdrav iz živlaskega sveta., bili smo eni od milijona ljudi, ki so si danes zamislili ogledati živali v živalskem vrtu. Malima se je trgalo od navdušenja, sta hotela vse božati, pri izhodu je Capinko srenje močno šavsnil poni (tisti pritlikavi šetlandski konj) in je kar ni hotel spustitiuser posted image
Priložim kako fotko iz zooja, ko jih naložim. Sem pa koma utrujena, samo pošpegala sem, če je mavo že v 2 kosihuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
2.5.2008 22:55:39   
HuAnita
Skabi - povej, povej, glede plakata, še nisem bila pozorna, kagteri je...?

Jančika - deca in vlak - saj sem zadnjič napisala.  user posted image user posted image user posted image   Do Zidanega mosta in nazaj - groza. sem pa enkrat, kakih 6 alku 7m noseča šla k bivši cimri, z vlakom v LJ in marelo vozičkom - nikjer s perona si nisem mogla pomagati s ta malo, coknpokom in vozičkom, tako da sva šli nazadnje kar peš do konca 1. perona, kjer se da (čeprav ni dovolkjeno) prečkati. Sem si rekla, da nikoli več, no, od takrat še res nisem kaj takega ponovila. Da pa bi šla noseča, pa 2 lovila - forget it very fast!  (no, vsaj moja dva razgrajača...)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 6:03:08   
snorlax
Jutro!user posted image

Ne se zgražat, bedim že od 3.00 naprej.user posted image Samo sem še pekla - sebi kruh in tavečjemu b.g. pecivo. Ob vsem tem se sprašujem, zakaj hudiča imamo mi vedno tadragega toka več kot tapocen, če vedno ponoči pečem?!user posted image

HuAnita, če te zanima: http://www.policist.si/forum/ , sploh tole mogoče: http://www.policist.si/forum/viewtopic.php?f=39&t=91

Mavo, držim pesti, da greš čimprej rodit. user posted image Al pa raje počakaj do ponedeljka, je tak lep datum 5.5.user posted image (zame sploh, ker je plača in regres - aja, saj zate tudi, a ne?).

Grem se stuširat, pol pa v cerkev. Po dolgem času. Imamo mašo za staro mamo, je že 6 let, odkar je ni več.user posted image In še vedno jo pogrešam.user posted image

Skabi, povej, kdaj ti lahko prinesem DVD-je.user posted image

Bye, bye!!!


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 8:04:35   
adrijana.sara
Jutro!

Naj dodam še svoj prispevek, da bom lahko rekla, kako pa celjanke pridno PIŠEMOuser posted image . Res ste pridne, se pa komaj prebijem skozi.

SHOO in DARJAuser posted image user posted image user posted image  pa sta še le ujeli april. Da bosta pridne in zdrave bebice, vidve boste imeli pa čas tudi tu gor kaj pokukat in porodne zgodbe napisat, pa slikce lepituser posted image .
 
Mavo, te čisto razumem, da se ti že meša. Meni se je že pred rokom, ne pa da bi šla čez. Pazi nase in malo bibo, ki se ji pač očitno ne mudi priti na plano.
 
Mi po starem, za dve noči smo se h kolegici in njeni familiji preselili. Full je bilo fajn, čist neobvezujoč, nič nas ni dež pral, ker smo se po terasi bolj potikali in se spretno izogibali kakšnih fizičnih naporov. Smo pa dosegli normo v popitih kavah in zaužitih kalorijah.
 
Tudi mi smo mislili iti v cirkus, smo se že zmenili z enimi, pa očitno ne bo nič. Jih moram obvestiti, sam verjetno še spijo. Res obstajajo tudi otroci, ki spijo dlje kot do 6,7h. Pa mamice tudi, veš Snorlex - teb čist trga, da že ponoči noriš z delom.
 
Zdaj pa malo pospravit, pa do trgovine bi bilo treba it... no, grem plan naredit.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 8:46:52   
snorlax
Adrijana.sara - SNORLAX!!! Snorlex se sliši kot kak...... rolex.user posted image user posted image user posted image

Saj razmišljam, da si bom morala počasi spremenit nick, kajti snorlax zgleda takole: http://z.about.com/f/wiki/e/en/0/07/Snorlax.bmp

Sploh pa mi res ne ustreza, kajti je izpeljanka iz snoring in relax.

En zvoni, moram it dol. Čav!


< Sporočilo je popravil snorlax -- 3.5.2008 8:50:11 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 11:07:13   
Skabi
Kje ste videle našega na jumbotih? Jaz sem skoz doma in sploh n evem, aktero fotko so dal gor. Kje je nam najbližji jumbo? Tasrednejga bi rada slikala zraven, da bo lahko čez leta punce pecal  (kao maneken in to)user posted image

Kje je Mavo?

Bonnie, kar favš sem ti tako ležernega izleta. Kaj bi men pasal..

snorči, takoj ko maš caj, prilet. Men se čas za gledanje tv izteka. Nick pa re sni več ustrezen user posted image user posted image

Jančika, zdaj bolj razumem tvojo željo po morju z enim. Moja dva sta se začela tako obnašati, ko sva z Ožbejem prišla domov. Kar visita na meni, včeraj zvečer sem morala prebrati tri grške bajke, potem pa ju še crkljat in na koncu sta oba zaspala na mojem trebuhu, Ožbej pa se je drl v zibki, ker mu je duda ven padla, jaz pa se še premaknit nisem mogla. A kje je bil mož? Eh, na bajti, kje pa drugje.
A bosta šla z vlakom? Naša dva sta bila na vlaku ful pridna, sem ju učila geografijo, pa povodnega moža smo dekalmirali in risali, težje je bilo pred in po vlaku.

čav, grem kuhat.

< Sporočilo je popravil Skabi -- 3.5.2008 11:08:13 >

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 11:14:17   
Jančika_
Ej punce, saj jaz ne bi šla z vlakom na morje in ne z dvema, pa noseča nisem niti 7 tednovuser posted image . Ko daš Vaskota v avto, je mir do konca, edino čveka včasih malo prevečuser posted image . Še lulat ne greuser posted image . Zdaj je v bistvu vprašanje samo to, če se mi da furat tak daleč, ker sem precej utrujena. No, dopoldan še gre, tako da če bi šla lepo zjutraj...bomo videli.

Vidim, da se vas kar nekaj potepa naokoli. Lepo. Mi gremo jutri na Koroško, danes pa na pogrebuser posted image . No, midva z Joejem greva, otroka bosta pri mojih starših. Umrla je babica moje najboljše prijateljice. Včeraj smo tudi mi hoteli v Zoo, ampak je bila kar dobra odločitev, da smo generalno popucali. Zoo bo še stal nekaj časa, pucat se pa po moje nikomur ne bo več dalouser posted image .

Kar se tiče bajte. Nič še ne rihtamo in do 22. maja ne bomo (Joejev strokovni izpit). Zaenkrat sva izrisala načrt stanovanja, jaz se že malo špilam s kuhinjo, pa razmišljava, kako bi rada imela kakšne stvari narejene. Včeraj sva se odločila, da se en bova čisto nič preseravala, ampak bova zrihtala nujne zadeve in bova čimbolj šparala (najprej sem si zamislila neko strašno kuhinjo, ampak po pravici povedano mi je za bruhat devat 5 jurjev za nekaj, kar moraš pol še pucatuser posted image ); glavni cilj bo, da se čimprej selimo. Že tako se vse vedno zavleče 3x dlje, kot računaš, in stane tudi x-krat več kot po prvotnem planu.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 11:16:23   
Jančika_
Skabi, jaz sem ga videla na tistem ovinku, ko prideš iz Levca proti Celju in tik pred obvoznico zaviješ proti vrtnarski šoli.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 11:43:22   
adrijana.sara
Adrijana.sara - SNORLAX!!! Snorlex se sliši kot kak...... rolex.

Saj razmišljam, da si bom morala počasi spremenit nick, kajti snorlax zgleda takole: http://z.about.com/f/wiki/e/en/0/07/Snorlax.bmp
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax




UPS, UPS, UPS... tiskarski škrat je bil vmes. Zatipkala sem se, pa nič nisem potem prebrala za sabouser posted image . Pa saj rolex so super ure, tako kot tiuser posted image . Sem se kaj odkupla?user posted image

Mogoče je pa Mavo res šla v Rim, da se še ni nič javilauser posted image GO,GO,GO....

Še eno nevmesno vprašanje - ste kaj kupovale rože? Kje in koliko? Se bo treba zorganizirat, še kar odlašam. Pa neke velike zneske tud ne mislim dat, ker mi potem tak pocrkajo, če imam srečo (no, če ne zalivamuser posted image  tak kot je treba).

Naša miška je bila pa tako utrujena, ko sma šli po fasngo, da že eno uro spi, pa zgleda, da še bo. Tako hitro že ni šla spat 100 let, mi je mal hecn. Ok, kavice zmanjkalo - gremo za pospravljanjem...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 11:55:31   
Jančika_
Adrijana.sara. Rože. Ne. user posted image To je bilo na kratkouser posted image . Ne, resno, jaz s tem absolutno nimam veselja. Sem ga imela v puberteti, celo sobo lončnic sem imela, pol me je pa minilo in po moje me pred penzijo ne bo spet prijelo, če sploh kdaj.

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 14:06:09   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Kje ste videle našega na jumbotih? Jaz sem skoz doma in sploh n evem, aktero fotko so dal gor. Kje je nam najbližji jumbo? Tasrednejga bi rada slikala zraven, da bo lahko čez leta punce pecal  (kao maneken in to)user posted image



Tebi najbližji je, po mojem mnenju ta, med Ivenco in Frankolovim (tam, ko sta v smeri proti Frankolovem, 2 plakata eden za drugim). Tega se spomnim, za drugega pa ne vem točno, kje sem ga videla...user posted image
Drugače pa jih je verjetno tako kar nekaj naokoli...


Joj, Nik me zdejle že več kot pol ure iz spalnice kliče, pa Kuža laja si poje... No, ravno ta trenutek je priletel ven, me (kao) ustrašil, zdej se pa po tleh valja od smeha...

Kakor zgleda, bo danes torej bolj malo spanja (NIČ)... Mislim, da se bomo kar zrihtali počasi... Je treba v trgovino, potem gremo pa na obisk.

Grem zdej js, Nik po meni leze, hoče štuporamo...


lp



< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.5.2008 14:08:08 >


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 14:37:46   
Janeja
Skabi, jaz sem ga videla na celjski obvoznici - od Levca proti Celju, mal od OMW pumpe naprej na levi. Sicer jih je pa zgleda res veliko, mal bo treba na izlet, pa jih boš videla user posted image .

Mavo, a se že kaj dogaja? Sigurno že pritiska, ker tista včerajšnja napoved je bila kar hudo resna. user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 17:39:31   
snorlax
Rože. Tudi jaz letos zamujam. Čakam na solde. Bom pa letos imela kar stroške, saj moram navesit rože na 13 oken (prej v stanovanju smo imeli 3 okna), tako da še moram kupit korita prej. Nekaj imam doma, nekaj bom kupila. Zame so sicer baje najboljše plastične (po mnenju mojega moža user posted image user posted image user posted image ), a se vsako leto trudim znova.

Jančika, počakaj da prideš v bajto. Te bomo našle na vrtu, kako pleješ solatko in sadiš redkvice.user posted image Ne vem, meni se zdi hiša brez rož nekako prazna.

Mavo, gremo punca!!! Dihaj, potiskaj! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 18:34:23   
mavo
Juhu, Mavo je spet tu!user posted image user posted image user posted image   Grozljivka se nadaljuje.... telenovela se ni prijela, pa smo mal scenarij spremeniliuser posted image user posted image .

Tako je blo, da ponoči in zjutraj nisem najbolj čutila otročka, potem sem pa na ambulantnem pregledu to omenila zdravnici. Je rekla, kar not ostat, kljub temu, da je bil CTG čist v redu. Pa mi je blo takoj žal, ker sem kar čutila, da bo takoj začel plesat po trebuhu, samo da dam bolniško haljo gor. In res, akrobacije so se pričele že, ko so mi čez pol ure prinesli kosilo, in se nadaljevale celo popoldne. Ponovni CTG je bil odličen, pol je pa Pavičevičeva rekla na viziti, da lahko grem tud domov čakat. Hvala bogu! Res je dosadno čukat v bolnici, če ti nič ni.

Je blo pa edino fajn to, da sem dala cunje prat, preden me je M. peljal na CTG, zdaj so pa že suhe in zloženeuser posted image . To bi se morala že kdaj prej spomnituser posted image .

Aja, pa Darja vas vse lepo nazaj pozdravlja, jutri gresta že domov. Počutita se odlično, dojenje ji je super zalaufalo!

To be continued...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 18:38:11   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Mavo, držim pesti, da greš čimprej rodit. user posted image Al pa raje počakaj do ponedeljka, je tak lep datum 5.5.user posted image (zame sploh, ker je plača in regres - aja, saj zate tudi, a ne?).



user posted image user posted image user posted image  Saj res, sem čist pozabla, da bo regres petega. Sam plačo(porodniško) mam pa zdaj eno leto šele 15user posted image . Ponedeljek bo kar v redu dan, se strinjam!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 19:32:08   
Jančika_
Jao, bejba, jaz pa pošiljam okoli sms-e, da si notuser posted image . Če v ponedeljek ne bo še nič, lahk greva na kavo. 

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 19:39:12   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Jao, bejba, jaz pa pošiljam okoli sms-e, da si notuser posted image . Če v ponedeljek ne bo še nič, lahk greva na kavo. 


Zmenjeno!

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
HuAnita, če te zanima: http://www.policist.si/forum/ , sploh tole mogoče: http://www.policist.si/forum/viewtopic.php?f=39&t=91


Snorlax, Zvone s foruma je moj brat. Upam, da ti je bil članek všeč.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 20:47:20   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Jančika, počakaj da prideš v bajto. Te bomo našle na vrtu, kako pleješ solatko in sadiš redkvice.user posted image

Ja, sam to je drugo, od solate pa od redkvic je korist, rože so pa samo lepeuser posted image (al pa še to ne, tiste zadeve, ki običajno visijo z oken, so mi relativno grde, pa ful dol leti od njih, recimo od zgornjih sosedov na naš balkon in tudi not, če  kipnemo okno user posted image ).

Tast ima velik vrt in ziher mu bom pomagala. Ko bova pa sama obdelovala vrt, bo pa to zgledalo tak, da bova nekaj vrgla not, pol ša če bo zraslo - bo, če ne, pač ne. Pri tem bom računala na srečo butastega kmetauser posted image .

Tast ima na vrtu tudi rože, pa same take, ki so po mojem okusu - rastejo čisto sameuser posted image . Eh, vrta se bom že lotila, samo okenske in sobne rože pa niso za mene.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 20:49:22   
Skabi
Jančika, hvala za sms. Zgleda, da je že zastarel. user posted image  No saj, bo pa jutri spet aktualen,a ne Mavo? user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
3.5.2008 20:50:09   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Včeraj sva se odločila, da se en bova čisto nič preseravala, ampak bova zrihtala nujne zadeve in bova čimbolj šparala (najprej sem si zamislila neko strašno kuhinjo, ampak po pravici povedano mi je za bruhat devat 5 jurjev za nekaj, kar moraš pol še pucatuser posted image ); glavni cilj bo, da se čimprej selimo. Že tako se vse vedno zavleče 3x dlje, kot računaš, in stane tudi x-krat več kot po prvotnem planu.



Jaz sem ful sanjala o podeželski kuhinji in vsem v tem stilu, potem pa so me zbudile najprej cene, potem pa še premišljevanje o čiščenju vseh tistih maisvnih izrezljank.

Zavleče se bolj kot si misliš na začetku, pa stane tudi več kot si misliš na začetku. In dela je tudi več kot si misliš na začetku. AMpak kar pogumno naprej! Vse se da ! 


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.