|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
30.4.2008 22:24:04   
lunca14
Aleksandra....glede na slabost.....a si nosečauser posted image ,......upam,da ti bo kmalu boljeuser posted image ,mogoče je bilo pa preveč tole zate danes-letanjauser posted image naokrog.
Naya....lahko noč.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
30.4.2008 22:24:45   
lunca14
Hej ,nova stran-bravo jazuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
1.5.2008 1:06:10   
lunca14
user posted image user posted image user posted image zgaga me peče zauser posted image user posted image ..............

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
1.5.2008 7:42:09   
babysolza
Dobro jutro,

evo ene user posted image , da pridete k sebi. Pa en user posted image  vsem, ki vas mučijo zgaga, krči, slabosti,... Pomislite na kak piknik pa žar danes user posted image   pa bo prec bolje.

Midva greva 'domov', ma od user posted image  brat rojstni dan in bomo cel dan piknikirali. user posted image  
Jutri greva pa še na piknik k enemu kolegu, ki se je preselil, in bomo spet sam jedli pa pili. Komaj čakam! user posted image  user posted image  user posted image

Se slišmo kaj mogoče čez vikend, drugače pa uživajte in izkoristite tele praznike za - no, mogoče tudi za user posted image  user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
1.5.2008 8:12:44   
lunca14
Dobro jutro in hvala za kavo,ne boste verjele,ampak danes smo spet spali skoraj do osmihuser posted image ,Maj je prespal celo nočuser posted image user posted image ,Enej pa je tud potem spal še pri meni do osmihuser posted image user posted image ,ne pomnim kdaj smo spali tako dolgouser posted image user posted image .

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
1.5.2008 8:19:18   
Anonimen
Dobro jutro. Jaz sem vstala že ob 5.30 in sem se prestavila pred tv. Sicer sem šla res spat ob 22h, ampak sem mislila, da bom malo dlje potegnila. Pa žal ni šlo. In tko zdej na široko zeham - bo treba še kakšno urco not prnest.

lunca - sočustvujem s tabo, ker točno vem, kako ti jeuser posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj oprala tiste cunjice, ki sem jih nabavila za naše detece. Danes jih pa še polikam, pa posteljnino bom tud najbrž dans naredila, ker itak ne vem, če bom kam šla. Pa baje je dež napovedan - ma bomo videli, zaenkrat je še jasno kolkr toliko.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
1.5.2008 8:28:50   
*Mojca*
Jutro!

tteeaa: lepo da si se javila, ti kr lepo počivaj

lunca14: +2kg....svaka čast user posted image user posted image user posted image

manko: ja ni kaj, čas leti. Jaz delam še 2 tedna, pa se mi je na začetku zdelo da bo trajalo celo večnost.

alea01: najin je Ariston, pa mi je tudi zadnjič potrgal en nov bodi zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 270eur za pouštr??? Kaj te kej masira ponoči? Poje uspavanko? Je res zlat? user posted image

nya: mene je tudi celo noč pekla zgaga za pop....ampak pri meni je odvisno od hrane. In moj me je spet nategnu da greva jest v spar in evo, cel dan in celo noč me je pekla zgaga. user posted image Upam, da ti bo kmalu boljše.

aja glede koška za plenice: v Muellerju je res 19,90 eur, pa še ena kaseta je zraven. Sem pa dobila zadnjega v BTCju, na Rudniku jih tudi ni več bilo, dobijo po praznikih. Ne razumem zakaj tako smešna cena, v Leclercu je tudi bil 47eur user posted image

Nič princeske, lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 1.5.2008 8:30:01 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
1.5.2008 8:30:18   
tweetek
Dobro jutro pupe! Jaz se pridružujem ninizwerini v lepotah prehlada ozr. gripe.... ME grlo daje fejst, ampak sem kar hvaležna da šele zdaj, in ne en teden prej , ker ne bi mogla takale nič pet....

Men se pa po novem vrti - pa ne vem a ker se nasplošno slabo počutim, a sem kljub železu še vedno anemičnauser posted image Samo preden sem dobila sirup se mi pa ni nč vrtelouser posted image ... Tko da sem včeraj ko smo šli v šoping kar malo odpovedala sodelovanje in sem se šla rajš usest ker sem se bala da bi me kdo z vozekom, al pa da bo padla...

Ampak v baby center sem pa seveda vseeno šla in sva nabavila lupinico (maxi cosi citi v akciji) , pa preostanek pleničk (bambino mio  -zdaj jih mam dost za tisto prvo velikost, bo pa treba kupit še en set ta večjih kasenje....) in en bodi in en pajacek brez rokavov.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Zdaj ko sem malo cotke presortirala sem ugotovila da v bistvu že imam dovolj oblekic za user posted image -  mogoče bom kupila samo še en kompletek (hlačke in jopico) v majhni številki če bo G rekla da bo bolj majhen, ker mam najmanjšo št. 56.... Mam pa mako majčk 14!!!! Tko da jih bom kar uporabljala, sem hotla bolj bodije met, ampak pri taki količini podedovanih oblekic ne bom kupovala.... Je pa vse bolj z dolgimi rokavčki. Skratka zdaj za user posted image rabim samo še kozmetiko in seveda v ikeo še gremo... Sem ful veselauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.5.2008 8:57:03   
alea01
dobro jutro zvezdiceuser posted image !

Jaz bom danes kar doma in verjetno večina časa SAMA na RRuser posted image user posted image .
nya, kje si pa ti kupila blago za posteljnino in kolk to približno stane? A uno zaveso za baldehin ali kak se že rečeuser posted image , se da tudi narest- sam?

Za tiste, ki vas daje zgaga. Par napotkov, da bom mal važnauser posted image user posted image :
- jejte več malih obrokov
- ko vas peče zgaga, žvečite suhe piškote
- izogibajte se začinjeni in mastni hrani
- poskusite zaspati z dvignjenim vzglavjem. Uporabite več blazin

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.5.2008 9:02:23   
Anonimen
Jaz bom danes kar doma in verjetno večina časa SAMA na RR .
nya, kje si pa ti kupila blago za posteljnino in kolk to približno stane? A uno zaveso za baldehin ali kak se že reče , se da tudi narest- sam?

Jaz tudi.user posted image

Blago sem kupila v Štof-u. To je ena trgovina, kjer majo tud blago na kg, pa na metre je ceneje. Ja, za baldahin se da tud nardit, sam pogledat morš, kako je narejen nosilec, da gre gor. Ma vse se da, sam sem ugotovila, da če ne šivaš sam - recimo daš šivilji zašit, te pride dražje kot če kupiš - seveda ne v Baby centru, ker je tm drago, ampak mal pogledaš, pa se marsikaj dobi.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.5.2008 9:06:34   
tweetek
živjo alea!

Ja, šivilje znajo kar zaračunat... Je p baldahin v ikei 5 EUR - tak bel, na vrhu pa rdeč, potlej je pa še en ful lep in nežen za 12 EUR... Tko d aje to po moje najceneje če se vam da do Graza....

Boge tiste ki vas zgaga peče... Kar aleo ubogatuser posted image , samo včasih narediš vse prav, pa te še zmeraj rukne.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.5.2008 9:18:20   
tweetek
sem hotla slikco od baldahina prilepit pa ne znam? Bom pa link dala...

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50107678

< Sporočilo je popravil tweetek -- 1.5.2008 9:19:37 >

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.5.2008 9:54:44   
alea01
kar se tiče šivanja sploh ni problema. Moja mami je šiviljauser posted image , moj oče zna tudi šivat, ker je obratovodja v Muriuser posted image . Tko, da sam še po blago in to je to. V Ikeo pa nimam časa it- moj nima časauser posted image .

Že tako je draga postelja pri stokke, posteljnina pa kotuser posted image user posted image user posted image . Sam zavesa za baldehin stane 69eur. Obroba za posteljico tudi okoli 70eur, rjuha mislim, da okoli 20 eur,.... ostalo pozabila, ker mi je že to bilo preveč. Pa pol moraš imet dve posteljnini, za ta malo verzijo in ta veliko. No pri ta mali je za kakih par evrov cenejša,.... Mislim, da bi posteljnina za obe verziji tik tak znesla okoli 400eur

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.5.2008 10:01:58   
tweetek
jaooooo, kakšne cene! Midva za celo opremo (razen vozek) ne bova dala tolko! Saj so čist trapasti... Samp posteljica stokke je pa luštna ful... No,saj pol ti bo pa mami zašila, pa boš imela lepo pa točno tko ko boš hotla pa še precej precej cenejeuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.5.2008 10:03:11   
alea01
Evo, sem šla zračunat. Posteljnina pride 402euruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.5.2008 10:07:04   
alea01
midva sva po tolk že zapravla za user posted image user posted image user posted image . ko pa nobene stvari nisem podedovala niti enega bodijauser posted image . Nič. Pol se pa pozna v denarnici oz. na bančni karticiuser posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.5.2008 10:36:50   
Anonimen
Jaz pa moram rečt, da sem kar racionalno kupovala. Sej kaj bo, ko pride detece, pa ne vemo - mogoč me pa takrat zgrabi nakupovalna mrzlicauser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.5.2008 10:42:46   
tweetek
Saj če bi morala vse kupit novo bi tudi prišlo precej več... Sva podedovala, posteljico, ogromno cunjic in košek, tako da sva že s tem prihranila kar precej.... Moram se imet pa kar v oblasti - me je lubi spustil za 10 minutr v baby center sva bla že za 180 EUR lažjauser posted image user posted image user posted image user posted image No, je pa res da nisva kupila ničesar kar ne bi potrebovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.5.2008 10:44:27   
tweetek
Mojca, saj ko bo bebica tu, pa ne bo časa za nakupe, tako da zgleda da se boš izognila "hormonsko pogojenim nakupom" user posted image , če le še zdržiš teh par tednovuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.5.2008 10:57:48   
alea01
Jaz sem začela šele pred kakim mesecem kupovat in sem čist not padlauser posted image user posted image . Sam bolj ko gledam te cunjice, bolj se mi zdi, da jih je premal oz. jih je premalo, ampak jih bom pol sproti kupovala. Kozmetiko sem nakupla v lekarni za prvo silo, ostalo sproti.

aja, nya- tista oreh barva stokke je pa obupna v živo. Sva se oba zgrozila, tak da bom sobico kombinirala z belo barvo in tisti regal, ki nama še manjka bo v beli barvi. Tepih bo pinki, blazine na ta veliki postelji pinki, lučka pinki v kombinaciji z zeleno- vidla v bušiju. Kaj praviš? Aja, nalepke, ki sva jih gledala v BC pa mojemu vsedejo kmetija in cirkususer posted image , meni pa mikimiške. Tu bo še debatauser posted image . Aja, je pa v kerin-povirku bila tako velika postelja ,kot jo imam jaz obdana z blazinami- tiste, ki so po 270euruser posted image user posted image  in pregrinjalo in je ful fajn izgledalo, kot zofa. Tak, da bom tako taktiko sama ubrala. Kaj praviš?

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.5.2008 11:00:02   
l.daisy
dobro jutro....
pri nas je spet sonček, saj je super, ampak samo odprem okno, pa že začnem kihat in smrkat... user posted image
včeraj smo bili na UZju in je samo na grobo premerila oba user posted image user posted image , ker sta že tako velika, da je težko dobila čiste situacije za meritve, se ji je šlo bolj zato, da vidi, če so vse mere večje kot  zadnjič... tako da je poudarila, da je približno približna ocena teže vsakega 2250 g... user posted image
še bolj pomemben je podatek, da je pri Bju razširitev votlega sistema desne ledvičke skoraj izginila, prejšnjič je bila razširitev 5,4 mm, včeraj samo še 1,5 mm.. bravo za Bjčkauser posted image user posted image user posted image
in še en pomemben podatek, MV dolg 3 cm in zaprt user posted image user posted image user posted image
sem pa uredila tudi vse potrebno na CSDju, denar od paketka pa bo nakazan šele junija...

tako.... zaradi vsega tega so me včeraj in danes bolele noge za popuser posted image
upam, da uživate vse, ki ste šle na mini počitnice in na piknike... midva sva danes tudi povabljena na en piknik, pa ne vem, kako bo... upam, da bo vsaj kakšna ploha, da malo spere zrak... saj vem, da vam to ne bi bilo všeč, ampak vseeno... user posted image

tteeaa, ti kar počivaj, še malo, pa tudi za tvojega user posted image ne bo več panike, če se odloči spoznati ta svet...

nya, zgaga... mene ko res napade, NIČ ne pomaga... zdaj nekaj dni imam pa tak pritisk na želodec, da mislim, da mi bo šlo po vsakem obroku vse nazaj... pa ne pojem veliko.... user posted image

glede šopinga: tudi midva nisva podedovala niti ene cunjice.... pa še dvojno vse rabiva.... sva vse sezname in priporočila oklestila na minimum, bomo pač sproti dokupovali, kar bomo še potrebovali.... moj pravi, še vse sva "pofajtala", bova pa to tudi...

a smo že kaj debatirale o previjalni torbi? pri aleii sem videla, da jo ima že zraven vozička, kaj pa ostale, za katere ste se odločile, kakšne so, koliko imajo prostora, kaj priporočate?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.5.2008 11:04:49   
tweetek
alea, sliši se ful luštno, sicer nisem nya ampak kar komeniramuser posted image Mi mamo tud čez te praznike akcijo "sobica" ozr bolje bebin kotiček, ker bo kar pri nama v spalnici. Kupla sva oranžno barvo za zid prepleskat, prijateljic aje pa danes prespala pri naju in riše ful cute slikice (4 - zebro, leva, račko in slona) za na steno obesit - bo malo podobno tideji tvojega; kmetija + cirkususer posted image ) Te slikce bomo dali v že kupljene bele lesene okvirje in dal na steno nad belo leseno posteljico. Ostalo pohištvo je pa kombinacija bele in naravne bukve (ikea, sniglar-  ker je pač najbolj poceniuser posted image ), samo bo z ene par dodatki kar lepo, vsaj upam. Bom poskusla prilepit slikce..... 

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.5.2008 11:06:09   
tweetek
aja, pa posteljo se da za malo denarja prav lepo spreobrnit v sofo - sem imela tko narejeno v svoji sobici  - poštrčki in pregrinjala delajo čudeže (pa ne rabjo stat 240 EUR!)

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.5.2008 11:06:16   
alea01
l.daisy-user posted image user posted image user posted image  za tvoja korenjaka. Korenjaka sem rekla- mogoče sta pa user posted image ?user posted image user posted image

previjalno torbo sem jaz kar od bugaboo-a vzela. Ta zgornji del- rdeč daš dol iz torbe, in na njem previješ. Je pa notri še ena previjalna. Na obeh straneh pa ima termo žepke. Ker sem prejle gledala od hartana, je tale od bugaboo- a bistveno boljša in praktičnauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.5.2008 11:09:56   
l.daisy
alea, a to je tvoja uradna napoved??? user posted image
ker namreč do sedaj nisi še nič napovedala... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?