|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 10:03:21   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Kličem naokoli po trgovinah kje bi imeli tisto zaščito pred soncem za na plažo - kao pol šotorčka... A katera kaj ve kje bi se to dobilo? Hervis nima, iglu nima, Giga športa ne dobim user posted image


Hmuser posted image Dobro vprašanje. Mi smo to kupli se mi zdi da v merkatorju al pa sparuuser posted image
 
Dobro jutro,
 
Scuba in vse k greste počitnikovat - IMEJTE SE SKRAJNO LEPOuser posted image user posted image user posted image . Pa velik sonca vam želimuser posted image
Laubica  - malenkostuser posted image
 
No nimam kej extra za povedat, zato vam samo zaželim lep danuser posted image
Se beremo.....

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 10:04:17   
BrinaS
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Scuba, sicer ti nisem odgovorila kje kupiti, samo mislim da sedaj se ni panike s tem sotorckom, ker se ti Lana se ne plazi, verjetno pa ti bo spala v vozicku oz. zakaj potrebujes sotorcek za na plazo?


Kaj pa otroske trgovine BC, pikapolonica, pa mogoce spar...

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 10:12:07   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS


Scuba, sicer ti nisem odgovorila kje kupiti, samo mislim da sedaj se ni panike s tem sotorckom, ker se ti Lana se ne plazi, verjetno pa ti bo spala v vozicku oz. zakaj potrebujes sotorcek za na plazo?


Mah sem hotla kupit zato da ni treba da je skos v vozičku ampak jo dam lahko malo ven, pa da je zaščitena pred sončkom. Sam nikjer nimajo.


Oranža sem klicala v Špar  dobijo po praznikih. Bom šla pa takrat kupit. Hvala ti za namig!

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
je moj user posted image  danes postal stric in s tem jaz posredno teta. Malček je malo pohitel na svet. Rok so imeli 23.5 na RD od mojega. Je pa vse ok, velik je 51 cm in ima 3010g user posted image user posted image


user posted image , čestitke. Glede na velikost je pa še dobro, da je pohitel; kakšen velikanček bi pa bil na rok user posted image



To sem pa tud jaz pomislila. Je res kr velikan. Čeprav po mojem zrastu ne bi več veliko. A ni tko da se na koncu samo še redijo, rastejo pa ne več veliko?

hvala še enkat vsem za čestitke user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 10:49:34   
Tanayya29
Dobro jutro,dober dan!
Scuba čestitke za nečakauser posted image user posted image ,upam,da se bosta vseeno z Lano kaj družila,ane?
Oranža vas zopet povabim na Zbilje,samo povejte kdaj se zmenmo,med tednom je fajn,ker ni take gužve.
Debeluška "naša"hiša je blizu Šk.Loke(Godešič)user posted image .
BrinaS ma iščem ene tablete,sedaj jem še elevit pa ene za kri še iz P,jaz se spomnim enkrat na mesec,da vzamemuser posted image .Sem pa včeraj merila pritisk pa mi je vsega skupi pokazal 90 55,ni čudno,da se komaj premikam.
manca
ne vem,če so nas testirali za arašide,kaj pa vas?

Ma,ne vem kaj bi še napisala?A ni spet en beden dan?


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 11:05:28   
martita
Pozdravljene,

včeraj zvečer sem pekla Gruškino torto, ker ima moj user posted image rojstni dan, pa mi ni uspela...še slabš...totalna polomija. Sem bila takooo jezna in pihala ko user posted image . V bistvu mi je šlo kar na jok...da pr svojih 30. letih možu še solidne torte ne morem spečt.user posted image Jao....na mizo je ziher ne bom dala...mogoče edino že razrezano, vsakemu na svoj krožniček, da ne bo videt kako brezoblična je.user posted image No, je pa Maja poskrbela za prvovrstno darilo. Prvič v življenju je spala 9h v kosu!!!!!user posted image user posted image user posted image Je prav pasalo, glede na to, da sem šla spat komaj ob 2h. Ko me je zjutraj zbudila sploh nisem mogla verjet....joške pa kot kamen! Aua!user posted image No, sej to še nič ne pomeni, mogoče nas že danes čaka budnica na 2 uri.user posted image

Scuba
,za šotorček poglej še v kakem MC ali ŠParu. V baby centru majo neke otroške iglujčke v akciji za 10 eu (100X100X80), če ne dobiš drugega bo tud to za Lano fajn.

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: martita
FLUONATRIL - ena na dan po obroku GH...


A to je nova fora? Jaz sem mislila, da zdaj fluorovih tabletk ne dajejo več...



Mislim da je samo ''ljubljanska regija'' striktno proti fluorovim tabletkam. Povsod drugod jih pa dajejouser posted image  Sem vprasala P pa je rekla, da ga dobijo samo pri zobozdravniku, ce le ta oceni, da ga potrebuje. Moj zobozdravnik pa je rekel, da je vec skode kot koritstiuser posted image  Potem naj bomo pa mi pametni kaj storiti...



Mi spadamo pod LJ regijo, oziroma hodimo k P v LJ. Moj je tud mal pobulu glede tabletk....kaj pa vem. Se bom še malo pozanimala pri kakem zobozdravniku.

Nič, grem malo pospravit, ker pridejo tudi moji starši na obisk in bomo otvorili grill sezono. Pa še darilo morem zavit!!!! Komaj čakam, da ga odvije...he he....pa še zavito ni! Še ne smem povedat kaj je, če se bo slučajno kaj tu okoli smukal.user posted image Bom poročala.

Lep dan, tiste, ki greste na dopust pa lepo se imejte! Mene čaka pakiranje jutri! user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 12:08:28   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: martita
V bistvu mi je šlo kar na jok...da pr svojih 30. letih možu še solidne torte ne morem spečt.user posted image No, je pa Maja poskrbela za prvovrstno darilo. Prvič v življenju je spala 9h v kosu!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi spadamo pod LJ regijo, oziroma hodimo k P v LJ. Moj je tud mal pobulu glede tabletk....kaj pa vem. Se bom še malo pozanimala pri kakem zobozdravniku.


Ma kaj torta Martita, spanje, spanje. Čestitke! Ko bo naša prvič toliko spala, bom bolj vesela kot sem bila za prvi zobek!

Javi, ko boš kaj izvedela pri zobozdravniku.

Tanayya, definitivno deluje bolj bedno kot ne. Sem že skoraj pupo spakirala za sprehod, pa je začelo nekaj kapljati....

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 12:20:17   
Laubica
Čer, smo nabavl amarant, kvinojo in sojine neke kocke...(bogi moj , kaj bo mogu jest)
sem pa na navodilih brala, da lahko iz amaranta spečeš "kokice" , bom jutri sprobala, pa povem
BARIKA-meni te sojine kocke sploh niso všeč sem enkrat delala -kao makaronflajš ,pa je zgledalo kot bi sam špeh not plavaluser posted image user posted image user posted image zato jaz vedno kupim sojino mleto mesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa njamiiiiii
JAZ sem pa danes naredila ajdovo kašo z šampijoni-pa je sinu ful dobro in meni ,možu pa tak-tak


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 12:45:46   
GB
Dobr dan vsem skupaj. Imam eno vprasanje in sicer , kdaj ste ali boste zaceli posedati otroka. Pri koliko mesecih oz. kaj je bolj pomembo ,da se drzimo nekega pravila ali ko otrok pokaze interes. Joj a sem zakomplicirala ??? Upam,da mi bo katera znala odgovoriti .

Vsem zelim lepe praznike in pocitnice - tukaj tega ni user posted image user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 13:22:55   
BrinaS
Martita - user posted image za 9 urno spanje Maje v kosu. Kar se pa teze Maje tice je imela prijateljicina hci tudi tezave z nejesnostjo - je premalo pridobivala, zdaj ko pomalem ze je GH pa je boljse - se user posted image  za Majo in lepo se imejte na dopustu

Velika Britanija - jaz svoje ne bom posedala. Pri prvorojencu mi je P na pregledu pri 9m rekla, da ga ne smem posedati, ker hrbtenica se ni pripravljena, s tem da se splazil z 6 m, postavil z 7m ih hodil ob predmetih pri 7,5m. Vsedel pa se je samo napol pri plazenju tako, da se je z dlanjo ene roke vedno podpiral. Samostojno je sedel pri 9,5m. Jaz bom pustila da si bo sama natrenirala misiceuser posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 13:29:34   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija

Dobr dan vsem skupaj. Imam eno vprasanje in sicer , kdaj ste ali boste zaceli posedati otroka. Pri koliko mesecih oz. kaj je bolj pomembo ,da se drzimo nekega pravila ali ko otrok pokaze interes. Joj a sem zakomplicirala ??? Upam,da mi bo katera znala odgovoriti .

Vsem zelim lepe praznike in pocitnice - tukaj tega ni user posted image user posted image .


Jst mislim da mal po filingu, ker pač nekateri so tolk močni da že pri 6 mes. sedijo brez opore, eni pa pri 8 še opletajo. Kaj pa češ, na silo ležat ga dajat tud ne moreš. To je tko kt s hojo, eni shodjo že pri 9 mes. eni pa pri 15 komi komi racajouser posted image user posted image user posted image Itak ga pa ne posedeš za 1 uro ampak par minutk. Moj je recimo najmlajši tuki(čeprav mislim da se mu to ne vidi več) pa se me na previjalni tko prime da se scelega gor potegne in to na noge!!user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Tanayya super pridemo po praznikih....sam, da bo vremeuser posted image user posted image . Jah dan je pa kr neki dons, jst mam pa še ful za nabavituser posted image
 
Laubica men so pa sojine kockice tud dobre za rižotko...njami.....tist k je pa drobno mleta pa kupim za lazanjouser posted image . Laubica pa super kosilo ste imeli...njami.
Mi imamo pa dons zelenjavno rižotouser posted image user posted image
 
Martita bravo za spanjeuser posted image user posted image . A ''tortaallaGruška dellašokolata'' pa pravš da ni ratalauser posted image Kaj pa se je sfižilo? Jst jo imam namen dons packat zvečer(če bo sine dopuščaluser posted image user posted image ), jo bom tud drugič šele delala, upam da mi rata.
 
Nč to je to zaenkrat.....


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 13:35:09   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

manca ne vem,če so nas testirali za arašide,kaj pa vas?



Ja, našo so testirali in ji je malo pokazalo. Potem sva se pa pogovarjali z patronažko glede alergij, pa je rekla, da hvalabogu, da nisem tamali dajala Oleovita, saj naj bi bilo nekaj v zvezi z arašidi notri.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 13:54:05   
martita
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

Martita bravo za spanjeuser posted image user posted image . A ''tortaallaGruška dellašokolata'' pa pravš da ni ratalauser posted image Kaj pa se je sfižilo? Jst jo imam namen dons packat zvečer(če bo sine dopuščaluser posted image user posted image ), jo bom tud drugič šele delala, upam da mi rata.
 
Nč to je to zaenkrat.....



Eh, najprej se mi ni dovolj spekla in sem jo dala v bistvu naknadno še malo zapečt.user posted image Pol je valda iz "vulkana" taka luknja v torti, da je niti ves preliv ni zakamufliral.  Poslušaj šele to....ker ni bilo dovolj preliva, sem ga prelila nazaj v lonc, torto odprla, obrnila, jo dala na krožnik in prelila z ostankom preliva. user posted image Zgleda mal bolš, je pa daaaaleč od popolnosti.user posted image Upam, da bo vsaj dobra. user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 14:05:16   
sonchek
hoj..
evo še nas...
Včeraj smo se cel dan potepali navljub slabemu vremenu...danes pa tudi kr nekaj...tale vreme je čist v user posted image ..piha k hudič, pa še nekaj se prpravlja na dež..mah upam da bodo prazniki kej lepši...hmmmmuser posted image

sem neki vas na hitrco prebrala..ste kr naklofale...tko da sem bl preletela..če en bi mogla ene 5 strani prebrat..kar bi mi vzelo pa kar nekaj časa...

Všer sem bla v SN pa Leclerc..pa sem kupila žličke, pa ene posodice za GH..mislim da bomo mal probal kakšnega rižkota, tko da bi se vsaj mal navadla na žlico in požiranje..pol pa zares začnemo..BV da čakam še 14 dni, k je itak vseen,..bomo pa bolj počasi začel..mal me je Maja prestrašla (no pa še kdo drug), k pr šestih m. nočejo jest začet GH..
..no pa saj bomo videli..hihihhhi
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

ORANŽA-a ti imaš tisti senčnik PEPENI-kako je je vredu kje si ga kupila koliko si dala??????????????

Men je tko tko..no ni mi žal da sem ga kupila, je kr priročen pa bo še kje drugje prišel prav..ampak glih zadnjič ko mi ga je Martita namontirala gor, je tamalo skor sonce upalilo..je imela čist rdeča lička..k sva se dam peljali je sonček sijal direkt v voz in pol sva vseeno še pleničko namontirale gor.....in nama tudi ta senčnik ni nič prov prišel, k je previsok..mal nižje bi se ga mogl dat naštimat...

Aja mama11..eno tvojo stvar imam user posted image user posted image user posted image  a uganeš???

Potepinka..Mark je pa taprav frajerček...user posted image user posted image user posted image

Scuba..čestitke za "teto"...user posted image

Oblačenje..tudi mi nimamo več žabic..imam pa zmeraj dekco pri roki, če se kaj ohladi jo pokrijem..drugače pa enako kot ostale..

Vse ki se odpravljate na morje...imejte se maksimalno lepo!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: martita
FLUONATRIL - ena na dan po obroku GH...


A to je nova fora? Jaz sem mislila, da zdaj fluorovih tabletk ne dajejo več...


Nam so v MŠ rekli da ji to še vedno dajejo user posted image user posted image user posted image

alarm


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 14:08:05   
tintin
tudi meni je sojino meso v kockah zanič... ful raje imam tofu, ki ga ponavadi (če je navaden, dimljenega ne) fajn dam v paco (čili, olivno olje, sojina omaka) in potem v voku fajn zapražim...njamsi.
Ajdova kaša je ful fajn z jurčki (lahko kupiš tudi suhe), prosena pa z suhimi slivami
Pakiranje - jaz ful rada pakiram in z možem imava ponavadi tik-tak spakirano, ker oba vzameva ful malo s seboj (izkušnje iz back-packerskih časov). No, zdaj je pakiranja malo več, ker rabimo 1000000 bodijev, žabic...
sploh zdaj ko začenjamo gh jest je vedno za preoblečt, jaz pa tudiuser posted image
posedanje- sedi samo v naročju in to že kak mesec pa pol al pa dva, mu dajem oporo in sedi ful lepo- z ravnim hrbtom...sicer ga ne posedam.
lp vsem...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 14:12:36   
tintin
oleovit naj bi imel notri araš.olje...to očitno vedo samo Kr patronažkeuser posted image , ker na sestavi piše rastlinsko olje in ni nič omenjenih arašidov....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 14:14:47   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

oleovit naj bi imel notri araš.olje...to očitno vedo samo Kr patronažkeuser posted image , ker na sestavi piše rastlinsko olje in ni nič omenjenih arašidov....
Zakaj je že ta oleovit?
Tintin-kako narediš proseno kašo z suhimi slivami?


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 14:32:33   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita
No, je pa Maja poskrbela za prvovrstno darilo. Prvič v življenju je spala 9h v kosu!!!!!user posted image user posted image user posted image Je prav pasalo, glede na to, da sem šla spat komaj ob 2h. Ko me je zjutraj zbudila sploh nisem mogla verjet....joške pa kot kamen! Aua!user posted image No, sej to še nič ne pomeni, mogoče nas že danes čaka budnica na 2 uri.user posted image


user posted image user posted image user posted image ..bravo Maja...no mogoče bo pa le začela spati...držim pesti da to ni bilo slučajno user posted image

Ma jeb..š torto, za pojest j zmaraj dobra..če ne pa s žlico.....Maja je carica...user posted image user posted image user posted image  

Naša se je pa prebudila v takem joku da mi ni bilo nič jasno...in tulila in tulila..jaz pa "spet" JOŠK VEN PA ZIZAT..IN SPI ONA DALJE..SEJ NE MORM (ups velike črke) verjet..kr neki...sam bog ve kaj jo daje..user posted image

mah grem pa še jaz mal zravn nje...user posted image ...sej vreme je glih sam za spat...

< Sporočilo je popravil sonchek -- 30.4.2008 14:33:18 >


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 15:25:18   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek


IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

ORANŽA-a ti imaš tisti senčnik PEPENI-kako je je vredu kje si ga kupila koliko si dala??????????????

Men je tko tko..no ni mi žal da sem ga kupila, je kr priročen pa bo še kje drugje prišel prav..ampak glih zadnjič ko mi ga je Martita namontirala gor, je tamalo skor sonce upalilo..je imela čist rdeča lička..k sva se dam peljali je sonček sijal direkt v voz in pol sva vseeno še pleničko namontirale gor.....in nama tudi ta senčnik ni nič prov prišel, k je previsok..mal nižje bi se ga mogl dat naštimat...



Ej sej se ga da čist čez potegnit zato pa ima take dolge štrike da reguliraš. Odprti del vozička čist pokrije tko da mi ni jasno kako ti lahko otroka sonce opeče. Jst sem ga imela namontiranega ko smo bili v Zagrebu v zoo-ju, pa je blo fuuuul sonce pa vroče, pa tamalga ni nič opeklo!

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 15:43:23   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Aja mama11..eno tvojo stvar imam user posted image user posted image user posted image  a uganeš???


Kljukico user posted image . Ko smo ravno pri soncu, punce pazite svoje user posted image , ravnokar sem prebrala intervju z enim dermatovenerologom v Vivi in me je kar stisnilo. Sicer ni govoril o user posted image , ampak o odraslih, ampak če na user posted image raven potenciram to, kar sem prebrala za odrasle, je sonce šc, šc, šc. Moja pupa ima torej dober razlog, da ful protestira, vsakič ko ji sonček posije na obraz.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 15:50:44   
tintin
Laubica - proseno kašo skuham točno takole: http://www.kuhajmo.si/default.asp?k=recept&rid=162
Meni je ful dobra, moj je ne mara preveč...user posted image


(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 15:51:38   
tintin
Sicer pa je tale www.kuhajmo.si ful dobra stran, poleg www.kulinarika.net

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 15:59:48   
tintin
aja, jaz mladiča mažem po obrazku z Mustelino pregrešno drago kremo za zašito pred soncem (v sticku), se mi zdi kar ok. Pa od vozička čisto strehco spustim in kapo s šildom nataknem in je zaščiten pred soncem. Upam user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 16:00:02   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek


IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

ORANŽA-a ti imaš tisti senčnik PEPENI-kako je je vredu kje si ga kupila koliko si dala??????????????

Men je tko tko..no ni mi žal da sem ga kupila, je kr priročen pa bo še kje drugje prišel prav..ampak glih zadnjič ko mi ga je Martita namontirala gor, je tamalo skor sonce upalilo..je imela čist rdeča lička..k sva se dam peljali je sonček sijal direkt v voz in pol sva vseeno še pleničko namontirale gor.....in nama tudi ta senčnik ni nič prov prišel, k je previsok..mal nižje bi se ga mogl dat naštimat...



Ej sej se ga da čist čez potegnit zato pa ima take dolge štrike da reguliraš. Odprti del vozička čist pokrije tko da mi ni jasno kako ti lahko otroka sonce opeče. Jst sem ga imela namontiranega ko smo bili v Zagrebu v zoo-ju, pa je blo fuuuul sonce pa vroče, pa tamalga ni nič opeklo!


sej je ni opeklo..sem rekla da skor..rdeča lička je mela pa verjetno zato, ker ji je bilo pač vroče..
Hvala za nasvet..morm še to probat..nisem vedela user posted image

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 16:03:48   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Aja mama11..eno tvojo stvar imam user posted image user posted image user posted image  a uganeš???


Kljukico user posted image . Ko smo ravno pri soncu, punce pazite svoje user posted image , ravnokar sem prebrala intervju z enim dermatovenerologom v Vivi in me je kar stisnilo. Sicer ni govoril o user posted image , ampak o odraslih, ampak če na user posted image raven potenciram to, kar sem prebrala za odrasle, je sonce šc, šc, šc. Moja pupa ima torej dober razlog, da ful protestira, vsakič ko ji sonček posije na obraz.

ja...user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz jo nikoli ne nastavljam sončku, ali kokr koli drugače, se mi je pa že zgodilo, da drugače ni šlo, k sva hodile prot soncu in sem "tupa" doma pozabla pleničko, sicer ni bilo za dolgo, pa vendar preveč...pa zdej je v bistvu sonce že res močno in je treba pazit..tako da Pazimo...



_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
30.4.2008 16:05:40   
scubadiver
Pakiranje je skoraj pri koncu. Še pospravim, skuham kosilo, počakam mojega da pride iz službe in pičimo proti Pagu.

Velika britanija si spraševala kdaj posedat otroka. mislim da je odvisno od otroka. Lana se dviguje že ful časa. ne sicer v sedeč položaj, v nekako polsedeč se pa dvigne že sama. P mi je rekla na pregledu pri 4,5m da je Lana tako zelo močna da jo z lahkoto posedam. In sem jo začela. Zdej pa že sedi sama brez opore. S tem mislim da se recimo ko jo posedem na kavču in jo založim stegne po kakšno igračko naprej in potem kar tako obsedi, brez da bi se naslanjala na karkoli. in tudi v naročju sploh ni več naslonjena ampak sedi sama brez opore. odvisno kolk močna je Tianna. se pa lana recimo še vedno ne obrača iz trebuha na hrbet ali obratno. Je komentirala pediatrinja in včeraj patronažna da sedi res že zelo zgodaj (je bila patronažna ful presenečena ko je vidla da sama sedi) da za obračanje ima pa čas do sedmega meseca in ni nič narobe. Da eni počnejo nekaj prej drugi pa kaj drugega...

Nič punce, krasno se imejte, ne me preveč pogrešat user posted image , pa se javim v nedeljo ko pridemo nazaj. Pozdravček vsem user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.